Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Επίσης Κάρολ τι μας το κοπανάς συνέχεια χρυσό μου οτι είσαι τοξοτάκι!! Εμείς δηλαδή τί είμαστε Οφιούχοι?!?!?!? :lol::lol::lol::lol:

Η γκαντεμιά του τρενακίου σου, επιβιβαστηκέ και στο δικό μου τρένο, αλλά μέχρι να τελειώσει το τρενακι μου το ταξίδι του θα είμαστε όλοι περδίκια!! :lol::lol::lol::lol:

πρωτον τα τοξοτακια ειναι εξω καρδια και τους αρεσει να κανουν καλαμπουρι..και ναι ειναι λιγο παραπονιαρικα ...μπορει να το πα...λες να το θυμαμαι?...γραφω και πολλα το ερμο ψαρακιτο ξεφλουδισμενο ...οποτε :lol::lol:καλε και εσυ τοξοτακι εισαι ? το χα τσεχασει...

δευτερον η γκαντεμια..τωρα σοβαρα δεν υπαρχει πουθενα ..απλα για χαβαλε σ επειραζω!!!!! :P:P ολοι οι καλοι χωρανε ..εγω αυτο ξερω...αυτα ειναι σατανικες συμπτωσεις.. τα φιλια μου ...

Παναγιωτα μου :x:x:x

χρυσα μου...το γοργονα μου αρεσε πολυ!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Πήραμε την απόφαση μέσα σε 8 λεπτά και από το τηλέφωνο! Είχε μεγάλη πλάκα! Οι γονείς μας έπαθαν εγκεφαλικο. Δεν γνωρίζονταν μεταξυ τους, γνωρίστηκαν μετά τον πολιτικό γάμο μας.

:lol::lol:

Την απόφαση να παντρευτείτε εννοείς?

Οι δικοί μας γνωρίστηκαν τη μέρα πριν το γάμο. Είχαν έρθει για φαγητό σπίτι. Είχε πολύ πλάκα γιατί τα πεθερικά δε μιλάνε αγγλικά -όχι ότι οι δικοί μου μιλάνε....λίγο ο πατέρας μου- και δε μιλούσαν καθόλου μεταξύ τους. Μόνο κοιτάζονταν και χαμογελούσαν. Καλύτεραααααα :mrgreen:

Δημοσίευση

Γεια σας!!Πολυ αρρωστια βλεπω!!!!

μαρια το μικροβιο αυτο που αναφερεις πιθανον να μολυνθηκε απο τα κακα της...συμβαινει καμια φορα, επισης συχνα ειναι κ ανατομικο προβήμα σε γυναικες που δημιουργει προδιαθεση..Μη στεναχωριεσαι με την αντιβιωση θα γινει καλα κ με τον υπερηχο θα εισαι υσηχη..

Σισιω τι εχει η μικρη?? αρρωστουλα ειναι???

Αργυρουλα οντως τελεια η φωτο του Λουκακου!

Εμεις ακομα καλα..μη μας ματιασω..φτου φτου :? ..

Εγω παντως ακομα τιποτα δεν πουλησα...αφηστε που με ενοχλει η ιδεα του πουλαω..νιωθω σα να ζητιανευω...Αλλο να πουλησεις αυτοκινητο η μηχανακι αλλα να πουλαω επιπλακια μου κανει καπως..τι να τα κανω ομως....

δεν ξερω, γενικα δεν εχω πουλήσει ποτε δικα μου πραγματα κ το κανω τωρα επειδη πραγματικα ειναι αδυνατον να τα κουβαλησω (κ τα εχω κ διπλα....)..Αλλα δεν ξερω γιατι με ενοχλει...Κ ειναι κ καινουρια κ τα δινω κ πολυ φτηνα κ παλι δεν πωλουνται...

ααα τουλαχιστον εμαθα οτι δεν θα με ανανεωσουν το επομενο εξαμηνο στη Ροδο διοτι το Υπουργειο εκοψε ολα τα χρηματα για τους εκτακτους διδασκοντες...οποτε δεν ανανεωνουν κανεναν...Αντε ετσι, να κλεινει καθε εκκρεμοτητα κ αναμονη να οργανωθουμε!!

Snowgirl εμενα οι δικοι μου ειδαν τους γονεις του Κ στη βαφτιση του μικρου....κ δεν μιλησαν καν λογω γλωσσας (οι γονεις μου δεν μιλανε αγγλικα) :shock::shock:

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέραααααααααα......Τι κάνετε;;;;;;;Εγώ πάλι τσακώθηκα με το Γιώργο για το γνωστό θέμα της αλλαξιέρας (μου θυμίζει την υπόθεση ζαρντινιέρα με τον Κύπτριο φοιτητή :lol::lol::lol:), κοιμήθηκε πάλι στον καναπέ σκεπασμένος με το μπυφάν του ( :(:(:( ), του είπα ό,τι μου ήρθε και δε μου ήρθε άσχετο με την αλλαξιέρα φυσικά ( :lol::lol::lol: ), ξέσπασα, τον πλήγωσα και ηρέμησα....

Και για να μη με λέτε τρελή...Το θέμα μου δεν είναι η αλλαξιέρα, αλλά το υφάκι του που με τρελαίνει...Που σηκώνει αμέσως φωνή λες και θα τον φοβηθώ.... :evil::evil::evil::evil::evil:

Ρε Μπεμπούλης εσύ ήσουν χθες στον Αλφα;;;;; :roll::roll::roll: Είχα δει το τρέιλερ, ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι είσαι εσύ, αλλά λέω "μπα, μπορεί να κάνω και λάθος"....Την εκπομπή δεν την είδα...Έβλεπα "Με το δεξί".... :roll::roll::roll::roll: Όλα καλά;;;;;;;

Αφρο πολύ χαίρομαι που ανέβαλες το πάρτυ....Εγώ πιστεύω ότι θα ήμασταν καλά, αλλά φοβόμουν μήπως με κοιτάτε έτσι... :?:?:? Μη νομίζατε ότι ακόμα είμαστε άρρωστες και σας κολλήσουμε... :oops::oops::oops::oops: Βέβαια, το άλλο Σάββατο το ζήτημα είναι πως θα έρθω...Ο Γιώργος δουλεύει (καλύτερα βέβαια να μην τον έχω μαζί), αλλά δεν έχω ιδέα από Πειραιά...Θα χαθώ..... :roll::roll::roll::roll::roll: Ουφ!!!!!!!!

Καρολ ψαράκι έγινες;;;;Αντε ρε με 'γεια η καινούρια μουρίτσα... :lol::lol::lol::lol:

Μαράκι περαστικά ρε συ....Πωπω το ψυχάκι μου..Εδώ εμείς αν κάνουμε ουρλολοίμωξη,υποφέρουμε..Φαντάσου τα μικράκια... :(:(:(

Θουλάρα το πιστεύεις ότι έχω το ίδιο άγχος;;;Αν θα έχει τη σωστή θέση η μικρή;;;;; :?:?:?:? Μην κατεβαίνει με τα πόδια κλπ;;;;;; :shock::shock::shock: Αφού δεν τίθεται θέμα καισαρικής, μην αγχώνεσαι...Όλα καλά θα πανε..... :D:D:D:D

Συμπεθερόνι χαίρομαι για τον Αναστασάκο που κοιμήθηκε.... :D:D

Αρτζι τέλειος ο Λουκάς... :x:x:x:x:x:x Από σενα μοιάζει... :D:D:D Να χαίρεσαι όσους έχουν γενέθλια... :D:D:D

Μιτσάκι πάλι άρρωστη ρε;;;;;; :o:o:o:o Έλεος!!!!!!!!!Δεν είναι δυνατόν!!!!!!!!!Περαστικουλια!!!! :?:?:?

Τρις τι κάνει ο κουκλος ο Τόνυ;;;;;; :D:D:D

Νατασάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου τι βρεφικό μασαζάκι;;;Για πεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..... :D:D:D:D

Μάγδα βλέπω είσαι πρώτη μαγείρισσα και συ... :lol::lol:

Χρύσα πάλι παραμονεύει η μούμια να σου φάει το φαγητό σπυ;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Φρανιτάκι πλάκα κάνεις...Δεν είχαν γνωριστεί καλέ;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η κοντοστούπα η Αναστασία που είναι;;;;;; :roll::roll::roll: Έριξε μαύρη πέτρα πίσω της;;;; :twisted::twisted::twisted:

Ρε κορίτσια και το μπουρεκάκι χάθηκε...Και η Εύη...Τι γίνεται πια;;;; :?:?:? Όλες φεύγουν;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Γεια σου Φρανίτα :)

Τι στενοχωριέσαι ρε με τα έπιπλα, θα πάρεις άλλα στη Δανία. Εδώ πουλήσαμε όλα τα παλιά έπιπλα του άντρα μου όταν ανακαινήσαμε το σπίτι. Τα βάζαμε ίντερνετ σε χαμηλές τιμές και έφευγαν αμέσως. Στην Ελλάδα δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να πουλήσεις... Πού βάζεις αγγελιές?

Στην Ελλάδα τον βαφτίσατε το μικρό? Πώς του φάνηκε του Δανού το ...βασανιστήριο που έχουμε ως έθιμο και το λεμε κι ευλογία? :? Είχατε καλό παππά τουλάχιστον? Γιατι εγώ ούτε να τη θυμάμαι δε θέλω τη βάφτιση της Μαρκέλλας. Να φανταστείς ολυτε φωτο δεν έχω πάρει ακόμα...

Γωγώ στον καναπέ??? Σου κρατάει αυτός μούτρα τώρα?

Ελπίαω να σας περάσει...Αν και χρειάζονται κι αυτοί οι τσακωμοί που και που να φεύγει η ένταση και να θυμόσστε μετά πόσο πολύ αγαπιέστε :x

Δημοσίευση

Μαρλακι μην αγχώνεσαι ρε....Δεν παθαίνουν τίποτα τα νεφράκια της...Απλώς πρέπει να πάρει αντιβίωση για να φύγει το μικρόβιο....Μόνο αν το αφήσεις και δεν το πάρεις χαμπάρι, μπορεί να δημιουργηθεί βλάβη στα νεφρά...Όλα καλά θα πάνε...

Συμβαίνει ρε...Φρόντισε να την πλένεις στην περιοχή και να τη σκουπίζεις πάντα από μπροστά προς τα πίσω και όχι το αντίθετο.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Μαρία συμφωνώ με τη Γωγω.

Είναι συνηθισμένο στα κοριτσάκια. Δυο φιλες μου στην Πάτρα που έχουν κοριτσάκια έχουν πάθει και οι δύο ουρολ. και η μία περισσότερες από 1 φορές. Και οι ανηψιές μου και οι δύο νομίζω :roll:

Πάντως αν είχε προδιάθεση, πιστεύω θα είχε κάνει και νωρίτερα, οπότε δε νομίζω ότι θα έχει. Τυχαίο θα είναι.

Μη στενοχωριέσαι, θα περάσει!

Δημοσίευση

Οι δικοί μας γνωρίστηκαν τη μέρα πριν το γάμο. Είχαν έρθει για φαγητό σπίτι. Είχε πολύ πλάκα γιατί τα πεθερικά δε μιλάνε αγγλικά -όχι ότι οι δικοί μου μιλάνε....λίγο ο πατέρας μου- και δε μιλούσαν καθόλου μεταξύ τους. Μόνο κοιτάζονταν και χαμογελούσαν. Καλύτεραααααα :mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το ίδιο, εγώ ήμουν η μεταφράστρια!!!!!

τα δικά μου πεθερικά ήρθαν μία μέρα πριν τον γάμο και έφυγαν μία μέρα μετά!!!! :o:o:o:shock::shock::shock: ...και έπρεπε εμείς να ξυπνήσουμε νωρίς το πρωί να τους πάμε Θεσ. στο αεροδρόμιο!!!!! :evil::evil: λες και αν κάθονταν μία ακόμη μέρα κάτι θα γινόταν!!!! εκ των υστέρων, μετά από χρόνια, του είπαν ότι δεν έκαναν καλά που φύγαν τόσο νωρίς!!! τι να πεις?!!

Μάγδα τι γλώσσα μιλάτε στο παιδί? :?:

Μαρία μην ανησυχείς ρε συ αφού θα πάρει την αντιβίωση, θα καλυτερέψει αμέσως, όπως είπε και η Μητσάκη!!! :)

Δημοσίευση
λες και αν κάθονταν μία ακόμη μέρα κάτι θα γινόταν!!!! εκ των υστέρων, μετά από χρόνια, του είπαν ότι δεν έκαναν καλά που φύγαν τόσο νωρίς!!! τι να πεις?!!

Μάγδα τι γλώσσα μιλάτε στο παιδί? :?:

Εμάς κάθισαν μια εβδομάδα περίπου. Τους φιλοξενήσαμε στο εξοχικό μας (των γονιών μου δηλαδή...) έξω από την Πάτρα και τους πηγαίναμε κάθε μέρα για μπανάκι.

Ενώ έδειχναν ευχαριστημένοι, όταν τους καλέσαμε πάλι πέρισυ για τη βάπτιση της Μαρκέλλας, είπανε πως δεν αντέχουν τη ζέστη και δεν ήρθαν :? Εγώ πώς το λαντεξα το κ@Λ@οκρυό τους τα Χριστούγεννα και πήγα? :evil: -25 είχε! :evil:

Δε βαριεσαι...εγώ προσωπικά χέστηκα αλλά ο άντρας μου στενοχωρήθηκε λίγο που δεν ήθελαν να έρθουν. Είναι κρυφομαμόθρεφτο νομίζω :lol:

Εγώ της μιλάω ελληνικά και ο μπαμπάς της νορβηγικά. Κι εγώ με τον άντρα μου συννενοούμαστε στα αγγλικά :?

Πάντως δείχνει ήδη να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Και λέει "κοίτα" και στα ελληνικά και στα νορβηγικά ;) Συνήθως ξεκινάει ελληνικά και αν δεν της δώσεις σημασία το γυρίζει και στα νορβηγικά. Κι ότι πιάσει :lol:

Δημοσίευση

Μαρια μην ανισυχεις..

αφου το ανακαλυψατε εγκαιρα δεν θα παθει κατι...

η Χαριλινα που ειχε αιμα ηταν νομιζω ηδη προχωρημενο σταδιο...

Ολα θα πανε καλα...

Παρηγγειλα στολη για τον Τζεφ..

Ειναι στολη τιγρακη και μαλλων ηταν η τελευταια γιατι δεν την εχει αλλο στο σαιτ να σας τη δειξω

Δημοσίευση

Χιονούλα την αποφαση να ξεσπιτωθούμε απο την Αθήνα και να πάμε στα Γιάννενα την πήρα με σε 8 λεπτά! Τόσο διήρκησε η τηλεφωνική μας επικοινωνία! Ω ναι! Από το τηλέφωνο το αποφασίσαμε.

Για το γάμο μας πήρε λιγότερο και για το παιδί δεν αποφασίσαΜΕ, αποφάσιΣΕ μόνος του ο άντρας μου! :lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια το θέμα είναι οτι οι δικοί μας γονείς μιλάνε Ελληνικα και μένουν στην Ελλάδα! :lol::lol::lol:

Μαρία ΧΑΛΑΡΩΣΕ!! Και εγώ τα ίδια σκεφτόμουν τότε που τρεχαμε με την ουρολοίμωξη, αλλα τελικά αδίκως αγχονώμουν και έκλαιγα... Ενταξει σου επιτρεπω να αγχωθείς, αλλά λιγο!

:D:D

Δεν είναι μόνο θέμα καθαριότητας. Μπορεί και η ίδια να βάλει τα χεράκια της εκεί και να μεταδωσει καποιο μικρόβιο. Δηλαδη δεν είναι οτι εσυ δεν κανεις κατι σωστα. Παρότι εμείς είδαμε αίμαστα τσίσα της, τελικα δεν ήταν τραγικό και τα νεφρά της δεν έπαθαν τίποτα. Το μητσάκι είχε θέμα με ουρολοίμωξη. Θα σου πει και κείνη.

Φραν η μικρή έχει γαστρεντερίτιδα και περνάμε ασχημες μέρες!

Γωγώ δεν υπάρχει πρόβλημα. Κατεβαίνεις κέντρο με το δικό σου τουτου παίρνεις το καρεκλακι της ιωαννας το βάζεις στο δικό μου τουτου και πάμε μαζί με το Τζι Πι Ες μου! :D:D:D

Χιονούλα είναι "κρύοι" άνρθωποι οι Σκανδιναβοι;

Δημοσίευση
Εγώ της μιλάω ελληνικά και ο μπαμπάς της νορβηγικά. Κι εγώ με τον άντρα μου συννενοούμαστε στα αγγλικά :?

Πάντως δείχνει ήδη να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Και λέει "κοίτα" και στα ελληνικά και στα νορβηγικά ;) Συνήθως ξεκινάει ελληνικά και αν δεν της δώσεις σημασία το γυρίζει και στα νορβηγικά. Κι ότι πιάσει :lol:

:lol::lol::lol::lol:

και εμείς το ίδιο.....όταν ο Λ. ήταν μικρός (και επειδή μιλά πολύ :? ) έλεγε κάτι σε μένα στα ελλ. και γυρνούσε καπάκι και έλεγε το ίδιο και στον μπαμπά του στα γερμ.!!!! :?

τώρα καταλαβαίνει τα αγγλικά μας και μια μέρα μου μέτρησε στα αγγλικά!!!! :o:o:o:?:?:?

Δημοσίευση

Σισσάκι μου δε χρειάζεται ρε να μας πάρετε με το αμάξι.....Αν είναι συναντιόμαστε κάπου στο κέντρο και σε ακολουθώ τυφλά.... :lol::lol::lol::lol: Εσύ μπροστά με τη Χαριλίνα κι εγώ πίσω με την Ιωάννα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι καλάαααααααααααα.... :D:D:D:D:D

Ρε Αφρο να ντύσουμε κιόλας τα μικρά μας;;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Πότε ξεκινά το τριώδιο;;;;;; :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γαστρεντεριτιδα?? ωχ...περαστικα μωρε!!!

ΜΑρια θα συμφωνησω κ εγω, δεν φταις σε κατι..συμβαινει...θα περασει..οι επαναλαμβανομενες κ αθεραπευτες ουρολοιμωξεις μπορει να πειραξουν, οχι η μια φορα που κανει κ θεραπεια...Κ μην στεναχωριεσαι γαι την αντιβιωση..Εκει που χρειαζεται κανει καλο...

Snowgirl εμεις βαφτιση καναμε ΑΘηνα, κατω απο την Ακροπολη στον Λουμπαρδιαρη..Μας αρεσε πολυ η εκκλησια..Ηρθαν φυσικα οι γονεις του Κ, η αδερφη του με τα 2 παιδια της κ τον φιλο της (κ πατερα των παιδιων, απλα δεν εχουν παντρευτει) κ 2 φιλοι του Κ...ωραια ηταν...βεβαια ο μικρος επαθε σοκ, ουρλιαζε κοκιννησε, πηγε να σκασει απο το κλαμμα...Ο Κ τα επαιξε, εχει μια φατσα στις φωτο..αστα να πανε...η χοντρη (αυτη ειναι η πεθερα μου, η οποια δεν μου εχει κανει κατι αλλα δε μου αρεσει η φατσα της :evil: ) δεν αντεξε κ βγηκε εξω κ εκλαιγε με λυγμους για το μαρτυριο του Σεμπ..σιγα μωρε!!! Ειναι κ ψυχιατρος κ το ειδε ως μεγιστο τραυμα...Μετα συνηλθαν..πηγαμε στο ωραιο μας εστιατοριο με κηπο, πισινουλα, συντριβανια, εφαγαν ηπιαν...το ξεπερασαν το τραυμα...

Αχ μη μιλατε για γλωσσα...ο Σεμπ μιλαει ελληνικα κ ψιλοκαταλαβαινει αγγλικα αλλα οχι ολα..πρεπει να μαθει κ δανεζικα η καλυτερα αγγλικα γιατι δεν θα συνενοηθουν ποτε με τον πατερα του....

Δημοσίευση
Χιονούλα είναι "κρύοι" άνρθωποι οι Σκανδιναβοι;

Σισσιω να σου πω δανεζικη εμπειρια να μας πει η Χιονουλα (πολυ μου αρεσει ετσι θα σε λεω!) νορβηγικη...κρυοι ως προς τι???για να καταλαβω (κ μην παει ο νους στο πονηρο, ετσι??? απλη ερωτηση κανω :P:P )

Δημοσίευση

Γυρισα.. πηγα πηρα τα φάρμακα απο το φαρμακείο.. :roll:

Το ζουζουνάκι μου... :YMHUG:

Μαράκι μου, περαστικά ρε συ με το νινάκι σου...

Αφροδίτη μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, θέλουμε πάρα πολύ να είμαστε στο πάρτυ του Μανώλη!!

Το επόμενο Σαββατο λοιπον!! :x:x:x:x

Μαγδα σ'ευχαριστώ που μου το είπες αυτό για την συνταγή, θα προσθέσψ στα "Λογάκια" ότι αν σας βγεί σφιχτή να την αραιώσετε με λίγο απο το ζουμάκι που βράσανε.. Σε μένα δεν είχε βγεί καθόλου σφιχτή, βγήκε όπως ειναι στην φωτογραφία.. αλλά μπορεί εγώ να είχα ρίξει περισσότερο λεμονάκι..

Φραν εγώ τα περισσότερα θα τα κρατήσω αλλά ας πουμε θα πουλήσουμε τα aircondition μας όταν θα καλοκαιριάσει, ειναι ολοκαίνουργια, τα πήραμε τον Αυγουστο και πιστεύω ότι θα φύγουν..

Σκέφτομαι να τα βάλω στην χρυσή ευκαιρεία.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας μανίτσες μου!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!!!

γιωτα ποια αναστασια?? ποια εκπομπη του αλφα?? τι εγινε κ δεν το ξερω????????

εγω μια χαρα κανω μπανιο παντως ολες τις μερες περιοδου..

αλλα ετσι κ αλλιως αγαπω ταμπον!! δεν τις μπορω τις σερβιετες... μου μυριζουν..

αργυρουλα τι κουκλι ο λουκας!!!!!!

τελεια φατσουλα!!!

χρυσα ακομα ξερνας καλε???

μαριαιωαννα περαστικα σας...

μιτσακι ξερω οτι γενικα τα θαλασσινα δεν ενδικνυνται για αυτο το λογο.. πρεπει να ιεναι καλα μαγειρεμενα κ φρεσκα. απο τη στιγμη που το ταβερνακι ειναι εγγυηση δε νομιζω να υπαρχει φοβος!

καλες μασες!!!

η αναστασι που ειναι??? βολταρει με τη θουλη κ τη νατασα????????? ουαααααααα!! κ εγω θελω καφεδακι!!

σε ολες τις υπολοιπες κουκλες του τρενακιου φιλουρες!!!!

πω πω μας ηρθαν τα κοινοχρηστα........ 205 ευρω!!!!!!! :shock::shock:

σημερα στο σχολειο απο τα 23 παιδια ειχαν ερθει τα 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γινεται πανικος, ολα ειναι τανασκελα!!! επισης πειναω ελλεεινα εχω κανει μπιφτεκια απο χτες κ περιμενω να ερθει ο τολης να κοψω σαλατα κ να φαμε..

Δημοσίευση

............και επίσης πάω να ξαπλώσω τώρα που η κοπελάρα μου κοιμάται!!! :x:x:x

ο Λ. μου ακόμη και τώρα είναι κουκλάκι, τον θαύμαζα το πρωί!!!! ;;);;):x , του είχα βάλει και ζελεδάκι στα μαλλάκια!!!! :)

και εδώ το μπουμπούκι κλασσικά κλαίει!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
γεια σας κοριτσαρες!!!

σημερα στο σχολειο απο τα 23 παιδια ειχαν ερθει τα 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γινεται πανικος, ολα ειναι τανασκελα!!! επισης πειναω ελλεεινα εχω κανει μπιφτεκια απο χτες κ περιμενω να ερθει ο τολης να κοψω σαλατα κ να φαμε..

Εμ βέβαια τα κόλλησες τα παιδιά, τα οριζοντίωσες και τώρα κάνεις την ανίδεη και την ανήξερη παιδούλα!! :lol::lol::lol:

Εμας μας ήρθαν 136 € τα κοινοχρηστα! :cry::cry::roll::roll:

Φραν όχι στο κρεβατι ρε! :lol::lol::lol: Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό, εκτός... αν το δείγμα είναι μεγάλο! :lol::lol::lol:

Εννοούσα σαν άνθρωποι σε συμπεριφορά και αντιδράσεις. Είναι εκδηλωτικοι, σνομπ, εξωστρεφείς, μη μου απτου;; Τί είναι τέλος πάντων;;

Έρη θυμησε μου, πότε πάς στον άντρα σου;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...