Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Αργυρώ τα παιδιά σου μοιάζουν πολύ στον άντρα σου!!

:x:x:x

:mrgreen::-w:-w

Θύμισε μου

Τον δώσατε ή είναι λεύτερος να τον κλείσουμε εμείς? :-? :-?

είμαστε δωσμένοι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: η Μ-Ι είναι η νύφη μας!!! ;;);;)

Δημοσίευση

Αρζτ δεν ξερω...τον εβαλα στη λιστα με τοςυ λοιπους...δηλαδη που δεν βλεπουν διμοσιευσεις..αλλα ειδα ποιους εχει φιλους και εχει πολλες που ξερω..ακομα και την συμπεθερα σου

Δημοσίευση

Η Χαριλίνα πέρασε ουρολοίμωξη, αλλά δε θυμάμαι το μικρόβιο, θα πρέπει να δω τις εξετάσεις της.

Δεν είχε πόνο, αλλά το καταλάβαμε όταν ούρησε αίμα. Πήρε αντιβίωση, έκανε υπέρηχο νεφρών και κυστεογραφία και ευτυχώς είχαμε αισιο τέλος.

Αργυρούλα τί κούκλα μαμά!! Τί ευτυχισμένη!! Και ο Λουκάς παίδαρος! :x

Μαρία Λαρισαία λίγα με τα Γιάννενα! :evil::evil::lol::lol::lol:

Χρύσα εγώ φαγητό ΔΕ μοιραζομαί. Προτιμώ να πάρω έξτρα και να μοιράσω παρά να δώσω από το φαγητό μου. Δε δίνω ούτε στο άντρα μου ενώ μετα βίας και μετά από μεγάλη εσωτερική προσπάθεια, δίνω λίγο στο παιδί μου! :oops::oops::oops:

Ααααα και γω τον απέρριψα αυτόν που συζητάτε! Μα ποιός είναι;

Δημοσίευση

Καλημερα... Δεν πήγα στην δουλειά.. :roll:

Χρύσα ποιός είναι ο Nick Chambers, που έγινες "φίλη" του στο φέις? γιατί μου έκανε και μένα αίτημα αλλά δεν δεχθηκα, αφού δεν τον ξέρω!!!! :?

xaxaxa =)):)):)):)) Ρε συμπεθέρα με τον Nick Chambers!! :lol::lol:

:mrgreen::-w:-w

:lol::lol::lol: Οχι ρε συ, βασικά και τα δυο παιδιά έχουν κάτι και απο τους δυο σας. Ο λουκάς σου μοιάζει απλά έχει άλλα χρώματα. Η μικρή σου μοιάζει αλλά νομίζω ότι έχει τα μάτια του μπαμπά της..

Οπα όπα λάθος παιδιά, τελικά εγώ την έκανα την παπάρα με την γιατρό χθες.. Μου ειπε ΙΚΑ Νίκαιας και εγώ νομιζα ότι ειναι αυτο κοντά στο σπίτι μου και τελικά αυτο ειναι της Νεάπολης...

Και μου λέει όταν έχει απεργία μαζευόμαστε όλοι στα κεντρικά δηλαδή στο κέντρικό κατάστημα...

Τζάμπα μου ανέβηκε η πίεση και της έριξα και κάτι μπινελίκια της γυναίκας... :mrgreen::oops::oops:

Τον πήγα σήμερα λοιπόν,,, Κορίτσια όλα τα παιδάκια ειναι άρρωστα!! [smilie=sad4.gif][smilie=sad4.gif] Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες μαμάδες πήραν τηλέφωνο την ώρα που βρισκόμασταν εκεί!!!

Μας έδωσε 2 σιρόπια (Aerius και Mucosolvan) για 7 μέρες λέει, πολλές δεν ειναι βρε παιδιά?? Ρε συ μου είπε να μην τον φέρω στο πάρτυ!!!! Δεν το πιστευω αυτό.. Δεν ξέρω τι να κάνω... Αφρο.. [smilie=sad1.gif]:(:(

Μαρία περαστικά μωρέ στο κοριτσάκι σου το καυμενούλι! Να περάσει γρήγορα!

Μιτσάκι περαστικάα!! Φιλάκια

Δημοσίευση

Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!!:x:x:x:x:x:x

τι κάνετε;;;;;

Ρε Αργυρουλα τι τέλειες φωτο ειναι αυτές;;;Φτου φτου!!!Εγω παλι γιατι νομιζω οτι η ΡεΑ σου μοιάζει;;;;

Ρε σισσιω δεν ειναι η Μονικα η αγαπημενη σου ηρωίδα.αααααααα εμενα αυτη είναι.

Θουλιτσα τελειο το μωρο ρε συ.Οσο για τη θεση μην αγχωνεσαι.Μεχρι τελευταια στιγμη γυρνάνε.

Παω στον μπεμεπη και επανερχομαι.....

Δημοσίευση
Αναστασία σε είδα και εγώ χθες στον Αλφα.. θέλω να σου πω ότι εισαι πολύ δυνατός και αξιόλογος άνθρωπος, είσαι βράχος πραγματικά, σε θαυμάζω.. Κουράγιο κοπέλα μου και δύναμη! Φιλάκια

Ποιά Αναστασία; Τί είχε χθες στον ΑΛΦΑ ρε κορίτσια; :?:?:?

Δημοσίευση

ξανακαλημεριζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!! εδω ψαρακι οβερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :lol::lol::lol: τσαλαβουταω στην λιμνουλα μου και ξεφλουδιζωωωωωωωωωωωωω...

Μαρακι μου λογικα με την αντιβιωση θα αρχισει να ναι καλυτερα ....περαστικουλια και φου φου παλιομικροβιο ..η μαλλον ξου ξου!!! :lol::lol: φοβερη η πινακιδα με τα στρινγκ... !!!!!!!!!:D

Αρτζι τι χαρουμενη μανουλα...ελαμπες όντως!!!!!!!!!!!!!!! αλλα και ο λουκας τι γλυκο..τι όμορφο αγορακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πτου πτου...

Αναστασια- μπεμπουλης τι κανετε? ο σπυρακος δεν σαφηνει να κανεις τιποτα ε? με το δοντακι πως εισαι?

Χρυσα μου ελπίζω οι παλιοαναγουλες να σταματησουν ...θα ναι πολυ επωδυνο...να τρως συχνα μικρα γευματα καθε τρεις ωρες...και οσο πιο στεγνα γινεται...για την μειωση των γαστρικων οξεων...δεν κανουν καλο τα λιπαρα και τα βαρια φαγητα...το ξερεις και εσυ...κανε υπομονη και τα πιτογυρα τα τσακιζεις μετα κοριτσαρα μου...οσο με την αλλη την βλαμμενη... :evil: την λιγουρω συναδελφο σου..πες της οτι συγνωμη αλλα τρωω για δυο τωρα...και τριτος δεν χωρει!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: φανταζεσαι??????

Ελενη τι απιστευτες καταστροφες ηταν αυτες ... :(:( ευχομαι να μην ξαναγινει ποτε κατι τετοιο...

Θουυυυυυυυυυυυ απορω πως μπορεις και γυριζεις την μουριτσα σου ...ωστε να μην δεις το φυλο...εγω θα την ξαναπω την αμαρτια μου..ελεγα γερο ναναι και ροζζζ :oops::oops: μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε...θα παρει την θεση του το μπεμπε...λιγο εμεινε τον γαιδαρο τον φαγες...ελα η ουριτσα εμεινε...

εσυ δεν με ρωτησες πως παει η μουριτσα? :roll: νομιζω και η παναγιωτα μας...

καλα παει αφου ξεφλουδιζει εξου και με λεω πλεον ψαρακι για λιγο... απλα ειναι θαυμα πως κρατιεται το καρολινακι και δεν πειραζει τιποτα.. :o βαζω αρκετη ενυδατικη γιατι με τραβαει και το δερμα και για να μην τα βλεπω...

Παναγιωτα μου εισαι καλυτερα με το αλλο θεμα? σε βοηθησε φανταζομαι ε?το μπεμπε το μικρο τι κανει??????????????

λενακι μου γλυκο που εισαι????? ειδες τι καλα ο μικρουλης που εκανε νανα και χωρις γαλα ε? :o

Γιωτακο μουυυυυυυυυυ? μανουλα του μαμ μαμ ταλιμπανακου!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol: μου λειψες....αντε να κανονισουμε ξανα για κανα καφεδακοοοοοοοοο...

Χιονουλι μου? τι κανεις?

Γωγακι μου...ποσο σε καταλαβαινω..και εγω γκρινιαζω θελω να κανω το δικο μου...(γυναικες ...τσσσσσσσσσσσσσσσσ :lol: )αλλα μετα απο λιγο ..και αφου μπορει να μην συμφωνει..συνηθως... το δικο μου γινεται...τι το ζοριζουμε το θεμα?????? :D:D

αφροοοοο..

σισσιωωωωωωωω..μην μου πεις οτι μου κρατας μουτρα ε? σ επειραζω βρε για το τρενακι....πως εισαι σημερα?

αναστασια μου για πες τιποτα για την αννυ μας...σαν κουκουβα μου αρεσει να ακουω... ;)

μιτσακιιιιιιιιιι τι κανεις βρε τρελο τοξοτακι??????περαστικουλιαααααααα

ερη?

ξεχασα καμμια...?

ουφ παλι λιγα ειπα εεεεεεεεεε? :lol::lol:

Δημοσίευση

Σισσιω την Μπεμπου ειχε!!!

και ο Σπυρος ειανι κουκλιιιιι!!!!

Ερη γιατι τοσο πολυ..

εχει πολυ μηξα;;;..

εμας το μουκοσολβαν μας το δινει σε περιπτωσεις που εχει παααρααααααα πολυ μηξα σε βαθμο που πνιγιετε απο αυτην και το πολυ για 5 ημερες ισα ισα να ρευστοποιηθοπυν οι μηξες..και φυσικα πολυ καλο καθαρισμα στης μυτης, πολλα υγρα σουποειδη και χημους φρουτων και λαχανικων..παιρνει φωτια ο αποχυμωτης

παναγιωτα μου φιλακια πολλα..

τι κανουν τα πριγκιπακια σου;;;;

Καλως το Καρολινακη...το ξεφλουδισμανο..κοιτα τωρα που πειναω μη σε φαω..φοργονα μου εσυ!!!!

Δημοσίευση

Μέρα! :-p

Captain cook, έκανα το κέικ με μέλι και σως μήλου χτες. Το κέικ μου άρεσε πάρα πολύ! Πολύ γευστικό και ελαφρύ ;) Η σως όμως μου βγήκε ψιλοχάλια...γιατί? Καταρχήν για σως μήλου δεν είχε γεύση μήλου :? Αλλά με δυο μπανάνες μέσα, πώς? Επίσης μου βγήκε πολύ σφιχτή. Σαν πουρές περισσότερο :roll: Μήπως έπρεπε να τα αλέσω μαζί με το νερό/μέλι/λεμόνι στο τέλος και όχι να τα στραγγίξω? :roll:

Αργυρώ τέλειες οι φωτογραφίες :x

Εγώ στις πρώτες είμαι μαστουρωμένη από τη μορφίνη :? Έχω ένα μάτι....Και μια έκφραση ευτυχίας βέβαια γιατί δεν είχε περάσει τελείως η επίδραση της επισκληριδίου...

Μαρία περαστικά της μωρέ :cry:

Ταλαιπωρία...

Σισσιώ τι έκανες στα Γιάννενα?

Ήμουνα φοιτήτρια εκεί! Πέρασα τόσο τέλεια που έκανα 6 χρόνια να το τελειώσω το μαθηματικό :oops::lol:

Έχω πονοκέφαλο από το συνάχι γμτ :evil:

Δημοσίευση

Καλημερα Καρολινακι μου.

Καλυτερα ειμαι κοριτσι μου.

Ναι σε ειχα ρωτησει πώς πας. Αφου δεν πονας μια χαρα ειναι.Βαλε μπολικη ενυδατικη και σε λιγες μερες θα εισαι σουπερ!!!!!

Παντως καλυτερα που τα κανεις τωρα γιατι δεν πρεπει να σε βλεπει ο ήλιος.

Δημοσίευση

ελα κοριτσακι μου μην στεναχωριεσε .

θα το ακυρωσω το παρτακι για το σαββατο ,πολλες αρρωστιες πεσανε .

το επομενο σαββατο θα ειναι καλυτερα τα μωρακια .

να γινει ο κωστακησ καλα να νιωσει καλυτερα και η χαριλινα .

οκ δεν πειραζει .

Δημοσίευση
Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!!:x:x:x:x:x:x

τι κάνετε;;;;;

Ρε σισσιω δεν ειναι η Μονικα η αγαπημενη σου ηρωίδα.αααααααα εμενα αυτη είναι.

Η Μόνικα δεν είναι η αγαπημένη μου ηρωίδα. Η Μόνικα είναι ΕΓΩ!! :lol::lol::lol:

Μας έλειψες βρε αγορομάνα! Πώς είσαι;;

Επίσης Κάρολ τι μας το κοπανάς συνέχεια χρυσό μου οτι είσαι τοξοτάκι!! Εμείς δηλαδή τί είμαστε Οφιούχοι?!?!?!? :lol::lol::lol::lol:

Η γκαντεμιά του τρενακίου σου, επιβιβαστηκέ και στο δικό μου τρένο, αλλά μέχρι να τελειώσει το τρενακι μου το ταξίδι του θα είμαστε όλοι περδίκια!! :lol::lol::lol::lol:

Έρη σκέφτεσαι να μην τον πας στο πάρτυ;; :cry:

Δημοσίευση

Χρύσα εγώ φαγητό ΔΕ μοιραζομαί. Προτιμώ να πάρω έξτρα και να μοιράσω παρά να δώσω από το φαγητό μου. Δε δίνω ούτε στο άντρα μου ενώ μετα βίας και μετά από μεγάλη εσωτερική προσπάθεια, δίνω λίγο στο παιδί μου! :oops::oops::oops:

:lol::lol::lol:

Τα ίδια κι εγώ!

Δημοσίευση
Αρτζι τι χαρουμενη μανουλα...ελαμπες όντως!!!!!!!!!!!!!!! αλλα και ο λουκας τι γλυκο..τι όμορφο αγορακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πτου πτου...

όντως ήταν πολύ καλούλης, έκλαψε μόλις βγήκει και με το που του μίλησα σταμάτησε αμέσως!!! :x:x:x:x:x ....ενώ η κοπελάρα μου όσο και αν της μιλούσα φωνή δεν έβαζε μέσα, τέτοιο κλάμα!!!! απαπαπαπα ωστόσο είναι πολύ γλυκούλα και αυτή!!! :x:x:x:x:x:x

Παναγιώτα πες τα ρε σε ποιόν μοιάζει η Ρέα μου :roll::roll::roll::roll::roll: σε μένα :roll::roll::roll::roll::?

Δημοσίευση
Μέρα! :-p

Σισσιώ τι έκανες στα Γιάννενα?

Ήμουνα φοιτήτρια εκεί! Πέρασα τόσο τέλεια που έκανα 6 χρόνια να το τελειώσω το μαθηματικό :oops::lol:

Έζησα για δύο χρόνια στα Γιάννενα με τον άντρα μου (τότε γκόμενο μου) περάσαμε τέλεια! Πήρα 8 κιλα και επιστρέψαμε στην Αθήνα λόγω της δουλειάς του άντρα μου.

Μεγάλη βλακεία κάναμε... Άστα!

Πήραμε την απόφαση μέσα σε 8 λεπτά και από το τηλέφωνο! Είχε μεγάλη πλάκα! Οι γονείς μας έπαθαν εγκεφαλικο. Δεν γνωρίζονταν μεταξυ τους, γνωρίστηκαν μετά τον πολιτικό γάμο μας.

:lol::lol:

Αργυρούλα να τους χαίρεσαι!! :D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...