Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χθες το βράδυ κατά τις 1.30 με πιάνει ένας βήχας, ξύπνησα και τελικά σηκώθηκα και πήγα κάτω για να μην ενοχλήσω και τους άλλους, πήρα μια καραμέλα, ήπια νερό και κάθησα στο σαλόνι!!!!....πάω πάνω, κοιμάμαι και ξυπνά το μπουμπούκι!!!! δεν ξέρω γιατί, μάλλον χτύπησε το κεφάλι της στην κούνια....πάντως δεν κοιμήθηκα πολύ και είμαι κουρασμένη.....για αυτό και η ξερή καλημέρα, δεν είχα την δύναμη να γράψω!!!!! :(

είδα και μια ταινία χθες, που 2 οικογένειες ανακάλυψαν ότι τους έδωσαν άλλα παιδιά στο νοσοκομείο και το ανακάλυψαν μετά από 9 χρόνια!!!!! :shock::shock::?:?:?

μόλις έτρεξα πίσω από τα σκουπίδια, πέρασαν πολύ νωρίς και τους έδωσα τον κάδο μας!!!! :o:o:?:?

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα!!!!

Αναστασια που χαθηκες ρε;;;

τι κανει ο Σπυρακος;;;;;

Ολα καλα;;

με τη δουλει απου ελεγες;;;

Εγω σημερα ειχα ενα απαισιο βραδυ

εκτοςε που ξερασα βραδιατικα..αφου εκανα μπανιο ολη νυχτα δεν μπορουσα να κλεισω ματι

ο Χριστοφορος ετσι οπως κοιμηθηκε στις 9:30...ξυπνησε στις 6 για γαλα το ηπιες καθαρισαμ εμυτι και ξανακοιμηθηκε..

μου φανικε λιγο ζεστουλης σημερα..

θα δειξει πως θα ειναι μεσα στην ημερα

Δημοσίευση

τρεχω χρυσα μου και δεν προλαβαινω τιποτα

απο την μια τρεχω για δουλειες που θα εχω νεοτερα απο εβδομαδα

και απο την αλλη εχω τον σπυρο να μην μου επιτρεπει να κατσω λιγο στην καρεκλα

αρχιζει να βαριεται να παιζει μονος του και με θελει συνεχεια μεσα

λιγο να κατσω φωναζει!!!

Δημοσίευση

Κοινώς... μπάχαλο!! Καλά το είπες Αργυρούλα!!! :lol: Φαντάστηκα ότι για να ισχύει στη Γερμανία, θα είναι σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά μπα, ε; :lol: ok, κάθε χώρα έχει τον δικό της ΚΟΚ φαίνεται και ενίοτε υπάρχουν διαφορές από πόλη σε πόλη!!! Ό,τι να 'ναι!!! :lol: Μ' αρέσει που το δίπλωμα οδήγησης ισχύει σε όλη την Ευρώπη... Αν ερχόμουν να σε επισκεφθώ και οδηγούσα, θα έμπαινα με "τσαμπουκά" στον κόμβο, από δεξιά και θα νόμιζα ότι έχω και προτεραιότητα!!!! :shock:

Χρυσουλάκι, ακόμα ξερνάς πουλάκι μου; :? Ελπίζω να είναι καλά ο Χριστοφοράκος σήμερα και να μην κάνει πυρετούλη!!!

Αναστασία, μία απ' τα ίδια!!! Η Β όλη την ώρα, ζητάει παρέα για να παίξει!!! Ευτυχώς είναι το μόνο πράγμα για το οποίο προτιμά τον μπαμπά της :lol: (όταν είναι εδώ βέβαια!) Που λέει κι ο άντρας μου, να γεννηθεί γρήγορα το μικρό, γιατί δεν αντέχω άλλο!!!!!! :lol: Εντάξει μωρέ, φυσιολογικό δεν είναι; Θέλουν παρεούλα τα κακόμοιρα κι εμείς δε θα βαριόμασταν μόνοι μας; :D

Δημοσίευση

Αφρο ολη μερα μασουλαω..απο ρυζογκοφρετες πολυσπορες μεχρι παξημαδια..γι'αυτο πηρα 2,5 κιλα..

αλλιως δεν μπορω να φαω τιποτα

χτες εκανα κατι μαφιν του μικρου και σημερα εφαγε ενα ολοκληρο..

πηρα και εγω στη δουλεια αλλα δεν..

τροω κριτικα ντακακια...

προσπαθω να φαω κανενα φαη τις προκοπης αλλα δεν μπορω..

Αναστασια υπομονη..ολα θα γινουν και με τη δουλει ακαι με τα παντα..

Ετσι ειναι τα παιδια ..ο Σπυρος τωρα θελει τη μανουλα του για να παιζει.η παιδακια της ηλικιας του...δυσκολα..

Δημοσίευση

Καλημέρα! Πονάαααααω! Ξέχασα να πάρω ντεπόν στο σπίτι!

Είμαι κουρασμένη. Δεν κοιμήθηκα. Η μικρή μου έιχε κολλήσει επάνω μου και ήθελε αγκαλίτσες... :x:x:x

Αν δεν ξυπναγα το πρωί για τη δουλειά δε θα με πείραζε, αλλά τώρα είμαι πτώμα. :cry:

Θα επανέλθω!

Δημοσίευση

χαχαχαχ..αφρο εχω τα ντακακια σε κοινη θεα..αμα θελει ας φαει..χιχιχιχι..

τα μαφιν κερασα 2 συναδελφισες..τα τσακισαν οι ατιμες..και τα υπολοιπα 3 τα εχω στην τσαντα μου..λες να μου ανοιξει και την τσαντα;;;;

Δημοσίευση

καλημέρα!

λοιπόν τι βρήκα???

αποφάσεις του Δήμου Λαρισαίων (ΔΣ κλπ) που αναφέρουν για την προτεραιότητα στους

κόμβους μας και γράφουν ότι προτεραιότητα έχει αυτός που κινείται μέσα :shock:

Οπότε καλά πάω :lol:

και σήμερα πέρασα :lol::lol:

Δημοσίευση

Ο ΚΟΚ λέει το αντίθετο πάντως... Όταν ήμουν στα Γιαννενα πέρνουσα κάθε μέρα μία πλατεία, αλλά είχα στοπ και έτσι σταματούσα. Τώρα που είμαι εδώ όταν κατεβαίνω με το αυτοκίνητο και φτάνω στην Πλατεία, την περνάω αέρα πατέρα και φυσικά σταματάνε αυτόι που είναι μέσα.

Χρύσα φιλαράκια έβλεπες;; Αν έβλεπες μάθε οτι ο Τζόι ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας! Ξέρεις γιατί;; Είχε πει τη χρυση ατάκα!

JOEY DOESN'T SHARE FOOD!!!!!!

Δημοσίευση

χαχαχα..σισσιω φυσικα και εβλεπα....!!!!

χαχαχ...κοιτα εγω μοιραζομαι..αλαλ οταν θελλω και με οποιον θελλω..οχι με το ετσι θελλω..πωπω..τι λεω παλη πρωινιατικα!!!

θελλω να φαω πητογυρο...πιτσα..παστητσιο..γαριδες..σολωμο...μπριαμ...

οχι παξημαδια και ρυζια...

Δημοσίευση

Πήρα τηλ για τα αποτελέσματα της καλλιέργειας

Έχουμε μικρόβιο και προχώρησαν σε αντιβιόγραμμα

Θα τα πάρει ο Γ και θα τα πάει στο γιατρό να ξεκινήσουμε αντιβίωση (άλλη)

που σήμερα τελειώσαμε με την amoxil

Μακάρι να περάσει γρήγορα

κάνει τσισάκια και κλαίει το μωρό μου

βλέπει τη λεκάνη και δεν θέλει να καθήσει

Είχατε ποτέ παρόμοια περίπτωση

(μου το είπε το μικρόβιο αλλά δεν το πιασα)

μπαααα δε χρειάζεται να έχω τίποτα

εδώ έτσι και σταματήσεις μέσα σε κόμβο πάει σε πήραν σβάρνα οι απο πίσω

και παρα πολύ συχνά υπάρχουν τροχονόμοι απο κει που περνάω

Δημοσίευση
βλέπει τη λεκάνη και δεν θέλει να καθήσει

Είχατε ποτέ παρόμοια περίπτωση

(μου το είπε το μικρόβιο αλλά δεν το πιασα)

δεν μου έτυχε, περαστικά, κρίμα η καημενούλα!!! :(

Δημοσίευση

Καλε τι καλο και ευτυχισμενο μωρο ειναι αυτο!!!!

Μιτσακι :x:x:x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:-*

μαρια δεν εχω ιδεα ποιο μικροβιο μπορει να προκειτε..ξερω ομως οτι μπορει αν ειανια απο οποιοδηποτε..περαστηκα ρε συ...

Δημοσίευση

MariaIoanna... :(:(:(:(:(

Γρήγορα περαστικά στο κοριτσάκι σου!!!!

Ψυχούλα μου!!!

Η δικιά μου ήταν μόλις 1,5 έτους όταν την έπαθε την ουρολοίμωξη, γι' αυτό και δε μπορώ να ξέρω αν πονούσε το πουλάκι μου, δε μπορούσε να το εκφράσει. Ώσπου να το καταλάβουμε όμως είχε πολλή γκρίνια, αυτό το θυμάμαι. :(

Θυμάμαι όμως κιόλας ότι συνήλθε πολύ γρήγορα, απ' τη στιγμή που ξεκινήσαμε την αντιβίωση. Πήρε τα πάνω της! Να δεις, θα υποχωρήσει γρήγορα το σκ@@@μικρόβιο. Εμάς είχε ανιχνευθεί το e-coli. :?

Πω, πω, τα θυμηθηκα κι ανατρίχιασα. Ό,τι χρειαστείς όμως, εδώ είμαστε! ;)

Argi, τέλειες οι φωτογραφίες!!! Αυτός ο Λουκάκος βρε παιδί μου, ΚΟΥΚΛΙ από μωρό... :x Αλλά κι εσύ λάμπεις από ευτυχία... :D

Χρύσα, εγώ θέλω κολασμένα να φάω γυαλιστερές!!!! Είχα διαβάσει ότι δεν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη, όμως ρώτησα το γιατρό μου και μου είπε ότι δεν αντενδείκνυται στην εγκυμοσύνη, απλά το λένε γιατί είναι επικίνδυνα τα οστρακοειδή για δηλητηριάσεις. Αλλά εγώ μιλάω μόνο για ένα συγκεκριμένο ταβερνάκι στην Εύβοια, που είναι εγγυημένα φρέσκες και ασφαλείς!!! Πήρα το οk και πέταξα απ' τη χαρά μου, μόνο που δεν έχουμε βρει ευκαιρία να πάμε!!! :lol: (τι λέω κι εγώ πρωί πρωί!!!) :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...