Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

den se fobame tha ta xaseis ,egw den mporousa giati den eixa kaiperiodo .

fantazomai tora na eixa klisei ekeino to nufiko pou hthela kai na mhn ta exana :o:o:o:o

hmouna san ntoulapa (etsi eipai o kwstas :( )

sta eipa gia to prwto gia na ksereis oti exeis stoxo na xaseis 4-5 ,ekei to blepw oxi perissotero ,kai nai tha eisai koukla eite ta xaseis eite oxi den exeis megalo thema apla kalo tha htan na ta xaseis .

an sou aresei polu tote to psifizw dagoto .

Δημοσίευση

Μπα Σισσιω το δευτερο..δεν το συζητω..

δεν ειναι οτι το πρωτο δενε ιναι ωραιο..αλλα το δευτερο ειναι λες και ραφτηκε για σενα...

να θυμασαι πως για καθε νυφη υπαρχει και ενα νυφικο..

εγω νομιζω το δευτερο ταιριαζει πιο πολυ στο προσωπο σου, στον χαρακτηρα σου...

το πρωτο θα μπορουσε ςνα το βαλεις για βραδυνο φορεμα στον γαμο της αδελφης σου...το τριτο δεν το συζητω..απορριπτετε...

Δημοσίευση

Να σας πω επίσης οτι κανένα απο τα νυφικά δεν είναι το νουμερό μου. Το αρχαιοελληνικό είναι μεγαλύτερο νούμερο και τα δύο φουσκωτα είναι μικρότερα (στο στήθος τουλάχιστον)

Δημοσίευση

Εγώ σκέφτομαι ή το πρώτο ή το δεύτερο. :roll::roll::roll:

Θα παω τη Δευτέρα μόνη μου να τα ξαναδοκιμάσω με την ηρεμία μου ΜΟΝΗ ΜΟΥ και να αποφασίσω.

Τις βγαζω τις φωτο, τις είδατε;;; Δε θα τις ξαναδείτε!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μ'αρεσαν κ τα 2 Σισσιω!

Το 1ο φαινεται πως σου ειναι μεγαλο...αν ηταν στο νο σου θα εδειχνε πολυ πιο ωραιο...

Στο 2ο μ'αρεσει η δαντελα...το σχεδιο....

Στο 3ο μ'αρεσε η φατσα σου!"καλα!Πλακα μου κανετε?θα βαλω εγω αυτο το μπιιιιιιπ?" :lol:

Δημοσίευση

Επιβιβάζομαι κι εγώ! Μήπως και αναρρώσει πιο γρήγορα το μωρό μου...Τέταρτη μέρα με πυρετό σήμερα, ευτυχώς όχι πολύ υψηλό. Αλλά αυτό που την έχει ξετινάξει είναι ο βήχας. Κι εμένα μαζί γιατί ξυπνάει συνέχεια. Ουφ...

Σισσιώ και τα δύο μου αρέσουν πολύ - τα πρώτα, το τρίτο και ωραίο να ήταν με το ύφος που έχεις ...το έθαψες :lol:

Το πρώτο σου κάνει τέλειο μπούστο και μέση, το δεύτερο είναι πιο στυλάτο.

Σημασία έχει με ποιο νιώθεις καλύτερα εσύ! Αν νιώθεις όμορφα θα του δώσεις και τον κατάλληλο αέρα. Κι εμένα ήθελαν όλοι να βάλω ένα σε κλασσικό κόψιμο νυφικού αλλά τελικά πήρα ένα πιο "φόρεμα" που ήταν και πιο πολύ του στυλ μου.

Πάω κι εγώ μπαρ για καϊπιρίνια! Στην υγειά μας!

Δεν πιστεύω να είπατε τίποτα σημαντικό στις τελευταίες σελίδες του προηγούμενου τρένου? Δε μπήκα να διαβάσω και δεν ξαναμπαίω στο γκαντεμοτρενάκι :evil:

Κάρολ :-p:-*

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: Κι εγω αναρωτιομουν αν εγινε τιποτα συγκλονιστηκο αλλα διστασα να μπω!!

Πλακα πλακα παιδια ειμαι μια εβδομαδα χαλια, Εβγαλα και ερπη σε ολα μου τα χειλια εχει σκασει και η μυτη απο το φυσα φυσα... ηταν που ηταν... εγινε μελιτζανα! :shock: Ο μικρος ευτυχως καλυτερα! Κατι ειναι κι αυτο! :D

Δημοσίευση

σισσιω εμενα μου αρεσε τρελα το πρωτο...αλλα δεν ειναι το νουμερο σου.......και το δευτερο ειναι πολυ ομορφο...και το τριτο μου αρεσει...... :? ολα μου αρεσουν......ειλικρινα....απλα με τα φουσκωτα φαινεσαι πιο πολυ για νυφη...σε αντιθεση με το πρωτο....

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!! γεννηθηκε ο ανηψιος μου ο δευτερος!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

2 φορε το ειδαμε το πουλακι μου απο το παραθυρο ητανε κοκκινο και εκλαιγε και ειχε ασπρα το στοματακι του μαλλον γαλατα.. :(:(:(:( και ειναι τοοοοοοοοσο μικρουλι μωρε!!50εκ και 3030 σαν τον φιλιππακο!!!! :D

οι ρωσοι ηρθανε πριν απο λιγακι!!! οποτε ημουνα κατα φαντασια εγκυος!! :lol::lol::lol:

και μου αρεσει που ειχα κα ισυπμτωματα η τρελογκα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

και εχω φαει κα ιτον αμπακα τις τελευταιες μερες νομιζοντας πως ειμουνα εγκυος :lol::lol::lol:

δεν ζυγιζομαι..οχι φοβαμαι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

τρις!! ερπη εβγαλα και εγω στα χειλια...και μου την δινει που δεν εβρισκα φαρμακειο να παρω αλοιφη εχθες να μην γινει μεγαλος..αι στο καλο πια!! δεν βρισκω και φαρμακειο ανοιχτο που να εχει τις πιπιλες μας και ολες ειναι σχεδον κομμενες απο την βαση που τις μασαει.. :evil::evil::evil::evil:

αααα σισιω..εχθες στα κατεβατα που εχανα :evil::evil:

σου ελεγα να προσεξεις ιδιατερα το μηκος του νυφικου γιατι εγω δεν μπορουσα να χωρεψω ακοαμ και με σηκωμενη ουρα..και το σηκωνα και φαινοτανε τα ποδια μου και ητανε χαλια!!! αλλα ειχα χαρα η νυφη και δεν με ενοιαζε αλλα εινα ικριμα..ιδιως στον πρωτο χωρο(ειχαμε και χορογραφια :lol::lol: )

τυλιχτηκε γυρω γυρω και ειμασταν σε ενα σημειο!!ρομπααααααα :lol::lol::lol::lol::lol:

επισης σας ειχα βαλει τα τραγουδια μας!!!!

εινα ιαυτα!!

εισοδος

τουρτα

χορος http://www.youtube.com/watch?v=_7OQSl4FdJE

παταω υποβολη και ο θεος βοηθος... :?:?:?:?

Δημοσίευση

kaleeeeee ειχα γραψει κα ιγνωμη για τα νυφικα που ειναι????? :evil::evil::evil::evil:

αχχχχ λοιπον...

το πρωτο θα μου αρεσε να ειναι πανω σου πιο στενο ειναι το λιγοτερο κλασσικο και θελει να ειναι ερκετα αδυνατη αλλα η δουλεια γινεται και με να πολυ καλο κορσε..οποτε ανα σου αρεσε πολλυ και δεν καταφερεις να τα χασεις ολα φτιαχνεται το προβλημα με ενα καλο κορσε!!!! ;););):D

το δευτερο μου αρεσε και ειναι κλασσικο νυφικο..πολυ ομορφο μπουστο..

το τριτο ειναι πολυ ομορφο επισης αλλα αυτο το φιογκακ ιθελω να το σκισω!!!!!!!!!!! βαρεθηκα να το βλεπω!!!!!!!!!! :evil::evil::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

επισης η εκφραση τελεια!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα βαλεις αυτο που ξετρελαθηκες..αν δεις το νυφικο που γουσταρεις τρελα θα το καταλαβεις αμεσως....πιο ητανε αυτο που ειπες ΕΙΜΑ ΙΜΙΑ ΘΕΑ!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΤΩΡΑ???????

το πιο τελειο νυφικο να βαλεις το πιο ακριβο του πιο μεγαλου σχεδιαστη αν δε ντο θελεις πραγματικα πανω σου θα εισαι οπως θα νιωθεις...δεν θα εχεις αυτοπεποιηθηση..θα εισια μαζεμενη...

πιο ειναι το ιδανικο σου??

Δημοσίευση

Επιβιβάζομαιιιι!!! Και πάω στο καφέ κλασσικά.. :-@[smilie=blob3.gif]

ΣΙΣΣΥ φαίνεται οτι το πρώτο δεν ειναι το νουμερό σου. Εμενα μου άρεσε αλλά νομίζω ότι δεν θα σου είναι και τόσο άνετο μετά.. Αλήθεια, θα αλλάξεις στο τραπέζι? Η θα συνεχίσεις με το νυφικό? :?:

Το δευτερο ειναι ωραίο και αυτό ωραίο σχέδιο, διαφέρει μη το λες ότι ειναι πολυ συννηθισμένο.. [smilie=glasses10.gif]

Το τρίτο.. μα... κορδέλα και φιογκος?? Νομίζω ότι είναι πολύ πασέ.. [smilie=laughing5.gif]

Εισαι κούκλα πάντως φιλενάδα, φτου σου φτου σου!!!

Βενι, δεν πειράζει βρε, συντομα θα σου έρθει το νινι...

Φιλάκιααα!

Αισθάνομαι τόσο καλά τον τελευταίο καιρό... Λέτε επειδή λείπει ο αντρας μου?? :oops::oops::mrgreen:

ΜΠΑΑΑΑΑ....

Δημοσίευση

ηρθα κ εγω!!!!!!!!!!

λοιπον σισσιω εμενα σα σχεδιο μου αρεσε περισσοτερο το πρωτο, αλλα νομιζω οτι δε θα σε πολυβολεψει..

αν το εχεις κ για το τραπεζι μετα, κατα ποσο θα μπορεις να χορεψεις..

παντως ειναι παρα πολυ ομορφο, πιστευω οτι ειναι περισσοτερο του τυπου σου και οχι συνηθισμενο!

το πρωτο σου κανει πολυυυ ωραια μεση! κ ειναι κ πολυ ομορφο!!

οτι κ να διαλεξεις παντως θα εισαι μια κουκλαρα!

βενετια μου μη στεναχωριεσαι, κ εγω πριν λιγο καιρο εκοβα το κεφαλι μου οτι ημουν εγκυος αλλα σκατουλες!!!! εεεεεεεεεεεεχουμε καιρο!!!

νατασα περιμενουμε λεπτομεριες!!

εκσταση τι κανετε?? σου λειπω?? :mrgreen::mrgreen:

ερη ολα καλα?

αννουλα καλο βραδυ κ περαστικα!!!

ο τολης ροχαλιζει το αγγελουδι μου κοιμαται στο κρεβατι του κ εγω εχω μεινει να δω 2 ταινιες!

πηγε κ τις πηρε ο καφρος κ μαφησε να τις δω μονη μου!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...