Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

με τιποτα δεν θα το φορουσα ...ηταν τησ παλιασ μοδας που ηταν ολοισια σαν κουτι :lol::lol::lol::lol:

καλυτερη περιγραφη σαν ορθογονιο κολαριστο ,ετσι ηταν τοτε ....το 70 !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έβαλα στα 16 μου το νυφικό της μάμάς μου, στα καρναβάλια που είχα ντυθεί νύφη του Δράκουλα.. :mrgreen:

Το δικό μου το αγόρασα και το έχω μετανοιώσει τρελά.

τι μου κανετε???????????

ΕΠΙΤΕΛΟΥςΣ ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα λειπανε πολλες γμτ

ειμασταν εγω νατασα νατασουλα βενι κ μετα ηρθε το αγορακι μου..

μιλαμε το κιλο στανταρ το πηρα..το τι πισι εφαγα..κ το τσουρεκι της αναστασιας ολοι το τιμησαμε..εγω τρωω ακομα κ τωρα :oops: αναστασια μπραβο πολυ καλο..ευγεεε

ο θοδωρης δε ηξερε τι να πρωτοφαι

ο θοδωρης εκανε φοβερη υποδοχη στη ειρηνη..χαμος..της εσπασε τα νευρα :cry:

μα δε εδινε τιποτα ρε παιδια..πολυ στεναχωρεθηκα..

δηλ ποτε θα το ξεπερασει αυτο?

κοριτσια ευχαριατω για ολα..κ που ηρθατε φυσικα

α νατασα αυριο θα σου ερθει οο το ταψι με το χαλβα..δε προκειτε να το φαμε ρε..εχει ινδοκαρυδο

σισσιω μη το αγορασεις..θα το μετανιωσεις.

γωγω περαστικα ρε...

καλησπερα!!!

αχ ρε μαρθα νιωθω τοοοοοσο ασχημα!! χαλαι σπιτι σε αφησαμε..συγνωμη :oops::oops::oops::oops:

το κιλο συ το πηρες, εγω το πηρα...αχχχχχχχχχχχ

το τσουρεκι εγω δεν το δοκιμασα ξεχασα :( αλλα το δοκιμασε ο φιλιππακος... :?:?

μαρη αναστασια πολυ γαλα ειχε μεσα???? μοσχοβολουσε παντως!!!! :)

σισιω εγω το αγορασα γιατι ητανε μονο για αγορα αλλα το εχω και πιανει χωρο ευτυχως στην ντουλαπα μου την παλια στο πατρικο ;) δεν ξερω ανα θα χρησιμευσει..λεω να το πουλησω σε κανενα ebay ή να το νοικιαζω :lol::lol::lol:

αν μπορεις μωρε μην το αγορασεις..

η βαφτισιμια μου ειναι ετσι με εμτους και δεν εχει φαει απο την τριτη :shock::shock:

μολις τρωει το βγαζει..ειναι ιωση..υπομονη :(:(:(:(

παω να δουμε ταινια την αρχισε χωρις να με περιμενει :evil::evil::evil::evil:

καλο βραδακι τα λεμε αυριο!!! :)

Λέτε ε...;; :roll::roll::roll: Η μαμα μου επιμένει. Λέει οτι το να δωσω τόσα λεφτα για πέντε ώρες χωρίς να μου μείνει τίποτα, είναι κρίμα. Τουλάχιστον με 300 € παραπάνω θα μου μείνει. Και προσφέρεται να δώσει και τη διαφορα.... Δεν ξέρω... θα δω.

Θουλάρα τι είναι τα πίσιαααααααααα;;;;;;;;;

Είμαι πολύ κουρασμένη σήμερα.

Ααααα!!! Το νυφικό που παρήγγειλα τελικά δεν είναι κανένα από τα τρία που σας έβαλα. Το μυαλό μου είχε γίνει μαρέγκα από τις πολλές γνώμες. Πήγα λοιπόν σήμερα μόνη μου και διάλεξα ένα άλλο μοντέλο. :D

Καλο βράδυ κορίτσια!

Καλησπερα!!

Τετοια ωρα που μπηκα μονη μου ειμαι... Δεν πειραζει. Σας διαβασα τουλαχιστον! :D

Εγω το νυφικο μου το αγορασα. Ειχε μονο 200 ευρω διαφορα απο το νοικι και μ αρεσε τοοοοοοοοσοοοοο πολυ!! :ymdaydream::ymdaydream:

Αφρο στην ηλικια του η νταντα αρχιζει να βαζει τιμωρια και να ζητανε συγνωμη. Αρα καταλαβαινουν! ;)

Σισιω μου περαστικα στην μικρουλα σου... Ισως εχει φοβηθει απο τους εμετους!

Θουλη κανεις και συγκεντρωσεις ετοιμογεννη γυναικα? :lol::lol::lol::lol: Χαιρομαι που περασατε ομορφα!!!

Ελπιζω να καταφερω να μπω και καμια πιο επικαιρη ωρα. Απ το συναχι κοριτσια δεν ακουω τιποτα απο το ενα αφτι!! :evil::evil: Τα νευρα μου!!!

Σισσιώ είσαι άπαιχτη!!!!

Μας κούφανες όλες!!! Καλά έκανες και πήρε άλλο, αφού σ'άρεσε! ;););)

Μου κάνει εντύπωση που λέτε για 200-300 ευρώ διαφορά αγορά-ενοικίαση. Εγώ το νοίκιασα 2200 και αγορά είχε 3700. Σιγά μην τα έδινα τόσα πολλά. Αν ήταν όσο λέτε θα το αγόραζα.

Της μάνας μου αν και το είχα δε θα το έβαζα με τίποτα. Μόνο για τα καρναβάλια!!! :D:D:D

Θου δεν κέρασες τα κορίτσια; :(:(:(

Κρίμα... Θα το φάω μόνη μου λοιπόν!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βένι το δώρο λέω να στο δώσω του χρόνου!!!! :lol::lol::lol:

αααα κοπελίες θυμάστε που σας είπα πως η μικρή ήταν ανήσυχη σήμερα; Μόλις γύρισα την έπιασε κλάμα και δεν ηρεμούσε. Ούτε το στήθος ήθελε ούτε τίποτα. Τελικά ανακάλυψα πως της πονάει το δεξί αυτάκι. Της το πάτησα και ούρλιαξε. Υγρό δεν είδα ακόμη ευτυχώς αλλά θα πάμε αύριο παιδίατρο για να τη δει αντί για την Πέμπτη. Την λυπάμαι την καημενούλα...

Καλημερα!! δεν μπαινω συχνα τελευταια, εχω καποια θεματακια προσωπικα κ προσπαθω κ να πουλησω τα πραγματα του μικρου (κρεββατι, στρωμα, επιπλο) κ το διαδρομο..Ειναι καινουρια ρε γμτ ολα...

Εκτος απο το παρεντσ που αλλου μπορω να βαλω αγγελια??

Θουλη για πες μου, πως αντιμετωπιζεις τη συμπεριφορα του Θοδωρη? Ρωταω διοτι τα ιδια κανει ο δικος μου...δινει τα πραγματα του αλλα εχει αρχισει κ σπρωχνει τα παιδακια...Ειδικα χτες ηρθε μια φιλη σπιτι κ της το ταραξε το κοριτσακι, αφου επεσε πανω στον τοιχο το παιδι κ παραλιγο να χτυπησει στη γωνια...Φοβαμαι οτι γινεται κακομαθημενο...

Σκεφτομαι οτι στο παρτυ του Μανωλακη θα τα ταραξει τα παιδια στο σπρωξιμο κ ντρεπομαι απο τωρα...Τι να κανω για να το κοψει?

Σισιω πηγα σε προβα νυφικου στο προνοβιας για μια φιλη μου αλλα δεν μου αρεσαν...τελικα εκεινη αγορασε απο Cymbeline..ηταν τελειο, πραγματατικα...Αλλα δε θυμαμαι τιμες καθολου κ ας ηταν τον Ιουνιο...

Αφροδιτη καταλαβαινει τη συγγνωμη...Εγω μια φορα που με ειχε φερει στα ορια, του εδωσα μια στον πισινουλη...αλλα αυτο εχασε την ισορροπια του κ επεσε κατω κ τρομαξε...Του ζητησα συγγνωμη κ το καταλαβε..Τωρα οποτε βλεπει ντα, μου λεει ντα κακο..ποτε ποτε (επειδη ετσι του ειχα πει οτι δεν θα το ξανακανω ποτε)..κ αν με χτυπησει εκεινος λεει ινομη ινομη...Τωρα τι καταλαβε...Στα παιδακια που σπρωχνει παντως δεν λεει ινομη ινομη :shock::shock:

Κοριτσια δεν θυμαμαι αλλα να σχολαισω, δεν τα διαβασα κ ολα....θα προσπαθησω να ξαναμπω καποια στιγμη...

Σας φιλω...

καλημέρα!!!εκανα το τσαγακι μου και καθησα να σας διαβασω!χρειαζομαι επειγοντως ψωνια απο το σουπερ μα ο Γ σχολαει στις δεκα το βραδυ! δεν μπορω να βγω με τον πυρετο ,αφηστε που εχω παρει αδεια απο το γιατρο οποτε αμα με δει καποιος καταλαβενεται τι θα μου συρουν!!! Φρανι πεθανα με το ινόμη!!!! η δικιά μου δεν ζητάει ποτέ! επισης αντιδρα ακριβως οπως ο Σεμπ κ ο Ντοντο ,συνεπως το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ειναι φάση!Φευγετε και τα πουλάς όλα?

Βενι με μπερδεψες ... εφαγε τσουρεκι ο μικρος ?αυτο σημαινει οτι τωρα του δινεις απ'όλα?

περασατε καλά ε?τι ωραία !

το δικό μου νυφικό εκανε ενοικιαση 1500 και αγορα τα τριπλάσια !εμεις το νοικιασαμε 1000 λογω γνωστης πεθερου..και τος φανηκε πολύ!!!

Γιωτα τι κανεις?? Πυρετο?? περαστικα, αχ κ οταν αρρωσταινουμε εμεις ουτε γρηγορα καλα δεν μπορουμε να γινουμε, μας ταραζουν τα μικρα...

Λες ν να ειναι φαση?? Ελπιζω γιατι τα εχει ταραξει τα μικρα γυρω του, εκει που παιζει ομορφα παει κ χωνει κατι σπρωξιες...Οτι κ να του λεω, δεν χαμπαριαζει κ ντρεπομαι γμτ.....

Ναι φευγω, παμε Δανια τον Απριλιο, αν κ ακομα δεν το εχω χωνεψει καλα καλα μεσα μου :?:? ...

Κ εχω τα πραγματα του μικρου κ τον διαδρομο ολοκαινουρια...τα εβαλα αγγελια στο παρεντσ κ ελπιζω να τα εχω πουλησει πριν φυγω....

Αχ δεν μου αρεσει ολο αυτο, με αγχωνει κ δεν ξερω γιατι....λες κ μετακομιζω πρωτη φορα στη ζωη μου....με εχει ριξει πολυ... :(

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ...το ξεχασα!! :oops:

Καλημέρα σας,

γιατί να μην έχουμε ένα ήρεμο πρωινό και να μου σπάει τα νεύρα πρωι πρωί? για τον υιό ομιλώ!!!!

η μικρή χθες έβηχε πολύ, πήγα και της έδωσα νεράκι, μετά άλλες 2 φορές το ίδιο και μετά το αποκορύφωμα: άλλες 2 φορές γιατί τα έβγαλε όλα τα ρούχα της πάλι και ήταν γυμνή!!!! :o:o:o:o και με φώναζε την 2η φορά της έβαλα τις φωνές, η ώρα ήταν ήδη 3.00!!!! και αυτή άρχισε το στριπτίζ!!!!! :shock::shock::shock:

Φρανίτα έτσι έκανε και το μπουμπούκι όταν έβλεπε παιδάκι και ειδικά την Κινεζούλα!!!! της εξηγούσα ότι δεν σπρώχνουμε τα παιδάκια κ.λπ. και πάντα ήμουν και έτρεχα δίπλα της σαν τους σωματοφύλακες του προέδρου των ΗΠΑ που τρέχουν δίπλα από το αυτοκίνητο!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: για να προλάβω το κακό, αφού σε ένα ΣΜ μια γυναίκα είπε: μα τι παιδί είναι αυτό? ντράπηκα!!! :oops::oops: ...νομίζω ότι τώρα το ξεπέρασε!!!!....άρα και ο δικός σου θα το ξεπεράσει!!!! ;)

Argi dyskolo πραγμα ,και η Κων βγαζει το παντελονι της,προχθες αρχισε να ξεγυμνωνεται στα σπριντερ :oops: πες μου οτι ειναι φαση ! βγαζει συνεχεια την πανα της!

Φρανι σιγουρα ειναι φαση,προσπαθει να επιβληθεί ,ενδεχομένως να αισθανεται κ την ενταση που νοιωθεις εσυ .. προσπαθησε να ηρεμησεις ! τουλαχιστον θα ειστε και οι 3 μαζί!

Καλημέρα!

Πρωινή πρωινή σήμερα!!!

Ξύπνησε το ζουζούνι για γάλα στις 7 και δεν ξανακοιμήθηκε. Τώρα ηρέμησε λίγο. Πονάει το κοριτσάκι μου. Τη λυπήθηκα... :(:(:(

Τώρα θα ετοιμαστούμε σιγά σιγά για να πάμε στον παιδίατρο. Άντε να δούμε τί θα μας πει.

Γιώτα ξεγυμνώνεται η Κωνσταντίνα;;; Άντε ρε;;; Εμένα βγάζει συνέχεια τις κάλτσες. Πάρτυ (που ρώτησες) δε θα κάνουμε. Θα κόψουμε μια τούρτα μεταξύ μας. Θα της κάνουμε γιορτή το Μάιο στη γιορτή της όμως!! λέμε να το κάνουμε πρωί και να ψήσουμε σουβλάκια κλπ. Φάση θα έχει! Μακάρι να είστε εδώ!!!

Φρανίτα έχει και λίγες μύξες αλλά υποψιάζομαι πως είναι ωτίτιδα. Θα δούμε...

Αυτό που περιγράφεις πάντως μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Και η Ειρήνη κάνει διάφορα κουλά. Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά δυστυχώς. Πολύ κουβέντα θέλει και υπομονή. Έχουμε τα τρομερά διχρονα πλέον...

Argi καλημέρα!!!

Αααα να σας πω και τί έκανε η Ειρήνη. Κλάει το νινί γιατί πεινάει και βλάπω την Ειρήνη να βγάζει τη μπλούζα της από το ένα μανίκι.

Τί ρωτάω 'τί κάνεις παιδί μου;' και μου απαντάει

'Θέλω να δώσω γάλα στο νινί'

Ντοινγκ ντοινγκ :shock::shock::shock::shock:

Καλημέρα,

ετοιμάζομαι για αναχώρηση και είπα να σας χαιρετήσω γιατί δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζί και δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω.Ελπίζω μέχρι το Σάββατο :(:(:(

Χθες καταφέραμε και συναντηθήκαμε στην Θού τα πισία τέλεια :D:D:D:D:D και το τσουρέκι της Αναστασίας υπέροχο, εγώ δοκίμασα και τον χαλβά αλλά δενμου αρέσει το ινδοκάρυδο ευτυχώς γιατί αλλιώς θα το τσάκιζα κι εκείνο :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Περάσαμε πολύ ωραία αλλά αφήσαμε ένα σπίτι στην Θου χάλια δεν νομίζω να μας ξανακαλέσει για καφέ :oops::oops::oops::oops::oops:

Σισσιώ βάλε το νυφικό να το δούμε, πάντως κι εγώ για την αγορά το θεωρώ πεταμένα λεφτά εγώ το είχα νοικιάσει 750

Νατάσα περαστικά στην μικρή ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό

Γιώτα παίρνεις αντιβίωση?

Νατασούλι καλό ταξίδι!!!!

Με το καλό να επιστρέψεις...

Άντε να δούμε τί θα γίνει με την Έλενα τελικά.

Μα να μην αρέσει σε καμιά σας το ινδοκάρυδο;;; :lol::lol::lol:

Μήπως φταίει ο χαλβάς μου;;;;;

Με την κουτάλα τον έφτιαξα, όχι με τα πόδια...

Καλημέρα!!!

Είμαι στο γραφείο

έχω δουλειά αλλά δε θέλω..

τελικά κορίτσια ακυρη η Κων/πολη

Βγαίνει η τιμή για 3 διαν. μόνο πρωινό,ξεναγός και πήγαινε-έλα 230 ευρώ το άτομο

Πολλά δεν είναι??

Δε βγαίνουμε και δεν πάμε

Θα ψάξουμε με το Γ για καμιά άλλη ευκαιρία :lol:

Νατασούλα μέχρι το Σάββατο??? :(

Νατάσσα μακάρι να μην είναι ωτίτιδα

εμάς 4 μηνών μας τις ξεκίνησε και από τότε είναι κολλητές Φαιδρούλα-ωτίτιδα :o

Φρανίτα θα είστε μαζί και οι 3 αφού μαθημένη είσαι στις μετακομήσεις μη στεναχωριέσαι

θα βρείτε πάλι το ρυθμό σας.

Καλα γιατί δεν βγάλατε καμια φωτο χτες στης Θούλης να σας δω???? :evil:

Ζήλεψα...

Γιωτούλα είσαι καλύτερα σήμερα ε? άντε περαστικα

Σισσιώ βάλε νυφικό να το δούμε

Κι εγώ 750 το είχα νοικιάσει λόγω γνωστής ;)

καλημερα

καλε νατασσα περαστικα στην μικρη! :(

ο χαλβας καλος ητανε αλλα ειχε πολυ εντονο το πορτοκαλι και ητανε λιγακι βραστος..εμενα μου αρεσει(δεν τρελαινομια κιολας γενικα) τσιγαρισμενος..σκουρος..

νατασσουλα καλο ταξιδι και καλη ξεκουραση.. :D:D

καλε γιωτα εφαγε τσουρεκι δεν του εδωσα..το ειδε το αρπαξε το εφαγε και το ειδα οταν το μασουσε.. :?:?

εγω το νυφικο το αγορασα αλλα 1800ε..ητανε το τελευταιο εκει(αυτο που δοκιμαζεις και μετα σου παραγγελνουν στα μετρα σου) και δεν θα το ξαναβγαζανε οποτε τους ητανε πλεον αχρηστο..

δεν θα εδινα πολλα λεφτα για αγορα με τιποτα αν και η μαμα μου επειδη παντρευτηκε με δανεικο νυφικο το ειχε ενα απωθημενο και μου ελεγε.. εγω θα στο αγορασω κοπελα μου.. :D

σισιω φωτο!!!!!!!!!!

γιατ απαιδακια ρε κοριτσια φση ειναι..περναει..

ετσι ητανε και ο ανηψιος μου και τωρα ηρεμισε ευτυχως :):)

οσο για το ξεγιμνωμα και αυτο φαση πρεπει να ειναι..εμενα δεν το κανει μονιμα αλλα κατα καιρους

περισυ εβγαζε ΠΑΝΤΑ τις καλτσες και του φορουσα καλσον..

φετος μια δυο φορες τον βρξκε η μαμα μου τσιτσιδο αλλα εγω οχι :lol::lol::lol:

γωγω περαστικα σας ρε συ!!!

αφροδιτη κατι ηθελα απο εχθες αλλα το ξεχναω..κατσεν α απω να διαβασω να σε θυμηθω!

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;;

Εμεις χμμμ..καλα!!!

Καλα περασατε κοριτσαρες...και εγω ηθελα..αλλα χτες ειχα ενα απογευμα..αφιστε να πανε..

Φρανιτακη μπορεις αμα θελεις να βαλεις και εδω αγγελια γιατι οχι..αν θελεις ανοιξε ενα καινουριο νικ.

Επισης υπαρχουν πολλες εφιμεριδες που βαζουν δωρεαν αγγελιες για τετοια θεματα..

καλη επιτυχια!!!

οσο γι ατον Σεμπ..θα συμφωνισω...φαση ειναι και θα του περασει..

Ο δικος μου ενα διαστημα τραβουσε μαλλια..την Κωνσταντινα της Γιωτας μια μερα την ειχε ξεμαλλιασει..του εδωσα μια στο χερι αλλα το σταματησε μετα απο αρκετο καιρο..οπως και με το δαγκωμα!!!

Νατασα εμενα μου αρεσει το ινδοκαρυδο...στειλε κανενα κομματι χαλβα προς τα εδω!!!

Ωτιτιδα ειναι σιγουρα...μπορει στην αρχη της ακομα και να μην εχει τρεξει..γμτ..

θυμαμαι τα δικα μας που τρεχανε συνεχει ατα αυτια του μικρου και τρελαινομαι..

περαστηκα ρε...την καημενουλα πολυ ποναει...

Εγω πλεων απο τον φοβο βαζω 2 φορες την ημερα ορο στον Τζεφ με το νασαλιν οσο εχει ακομα και υποψια μηξας...ειδικα τωρα που θα κατευει η Αφρικανικη σκονη οπου το καημενο θα φτερνιζετε..θα βαζω 3 φορες!!

Σισσιω βαλε καιλε φωτο να το δουμε..

Παιδια εγω με το θεμα αγορα δεν ξερω..

εγω δεν εψαξα πολυ το νυφικο μου...ουτε πολλα πολλα απο τον γαμο μου...γεννικα δεν πολυσκοτιζομουν...πιο πολυ μερακι ειχε η μαμα μου παρα εγω..

για την ιστορια το νυφικο μου κοστηζε 1300 ευρω..ηταν καποια μαρκα γνωστη αλλα δεν θυμαμαι πια ακριβως!!!

Χτες ηρθε ο αδελφος μου σε μενα με την κοπελα του..μια χαρα κοπελα ηταν..παιζαν με τον μικρο ποση ωρα και εγω εφτιαχνα κεικ στον μπαμπα μου που εκανε παραγγελια...νομιζω ηρθε η ωρα τους...να παντρευτουν και να κανουν ενα νινι

καλημερα .

εγω ηθελα να σου πω χθεσ βενη οτι το λενε κοριτσι μου απο νωρις "κοριτσια παντρευεστε ?εχω νυφικο για νοικιασμα" :lol::lol::lol::lol::lol:

μα με αφηνες περυση να ψαχνω αδικα !!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...