Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

Αργκι τον πειραξε που εκατσε στο πατωμα ή που ειπιε καφέ? :shock::lol::?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: που ήπιε καφέ στο πάτωμα και είχε και την κόρη μαζί!!! :?:?:?

ο ανηψιός μου (4,5 ετών) ανέβασε πολύ πυρετό και κατέβαινε μόνο για 2 ώρες, ο παιδίατρος τους είπε να μην έρθει σε επαφή με την αδελφή του (1,5 χρονών) και μια εξέταση που έκαναν για την γουρουνογρίππη δεν έδειξε ούτε θετική ούτε αρνητική!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: και ερωτώ: τι σόι επιστήμονας είναι αυτός που δεν λέει αν έχει την γρίππη ή όχι? τι θα πει "ούτε θετική, ούτε αρνητική?" :?:?:?:?

και τώρα η μικρή είναι από την Παρασκευή στην γιαγιά-παππού!!! εξόριστη!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παναγιωτα ναι..κ γω το θεωρω ηρωα το μπαμπα μου για πολλα...

οσο για τα 2 ονοματα :lol::lol::lol::lol::lol:

καρολ καλη επιτυχια..σημερα..

ερη πες αμς τη συνταγη καλεεεε

αφρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: σωστηηηηη

εβαλα τη ζυμη να φουσκωσει,,αχ θα βγουν πολλα..τρεξτεκοριτσιαααααααααααα

μακαρι να μην ειναι τιποτα Αργυρώ!!!

τπτ κοριτσια ,εγω παραδεχομαι τον Αντώνη και τον Οδυσσέα ! αμα δειτε πως ασχολουνται με τα αγορια τους!!! καλυτερα και απο μάνα!

Και εγώ νευριάζω σε τέτοιες φάσεις.. Δεν γίνεται έτσι η δουλειά φιλενάδα. Εγώ πάω και του τον αφηνω στην αγκαλιά στα ίσια. :-??;))

Κι εγώ...και του λέω να την πάει και μια βόλτα παραπέρα να πιω καφέ με την ησυχία μου :mrgreen:

Καρολινακη καλη επιτυχια!!!!

Γιωτα ο κυρ Γιωργης θελει αλλα κολπα με φενετε!!

καλα του τα πες!! σε παραδεχομαι φιλεναδα!!!!!

τι ηθελα να πω..ξεχασα..αλτσχαιμερ μιλαμε...

καλα αυτη η συναδελφος..παιδια δεν μπορω αλλο..νευριαζω..θ αγινω αγενης

ηρθε..ειδε το σακουλακι με τα ποπ κορν..τι εχεις εκει...

ποντικοφαρμακο θα την πω αλλη φορα..

παιρνω λιγο ε;;;;

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

με ρωτας αν θελλω να βαλεις τα βρωμοχερα σου στο σακουλακι μου... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

παιδια δεν μπορω..τι να κανω..να κριβω το φαγητο μου..ελεος..κανενας δε τον κανει αυτο!!!

Γιωτααα.στειλε μου ρε τη διευθυνση σου με πμ..

καλα αυτη η συναδελφος..παιδια δεν μπορω αλλο..νευριαζω..θ αγινω αγενης

ηρθε..ειδε το σακουλακι με τα ποπ κορν..τι εχεις εκει...

ποντικοφαρμακο θα την πω αλλη φορα..

παιρνω λιγο ε;;;;

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

με ρωτας αν θελλω να βαλεις τα βρωμοχερα σου στο σακουλακι μου... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

παιδια δεν μπορω..τι να κανω..να κριβω το φαγητο μου..ελεος..κανενας δε τον κανει αυτο!!!

Βάλε σε ενα μπολάκι μπαγιάτικα και έχε κρυφά εσυ άλλα φρέσκα απο κάτω :mrgreen::mrgreen:

Τι ήθελ ανα πω? Έχω οίστρο :lol:

Σας διαβάζω όλες κανονικά αλλα μετά τα ξεχνάω ρε γαμώτο.. γέρασα..

Α ναι, Γιώτα τον εχω δει τον κυνόδοντα, φρίκαρες? Καλά δεν παίζει να το πάρει το οσκαρ με τίποτα. Αν και την έχουν την ανωμαλία τους όλιο αυτοι που ψηφίζουν..

Εδώ δωσαν πόσα οσκαρ στον Τιτανικό for crhrist's sake..

γεια σας κοριτσια!!!

βενετια ξεχασα να ευχηθω να σας ζησει ο ανιψιος!! :oops::oops:

θουλαρα ελπιζω να υποχωρησει αυτο με το μπαμπα σου κ να μην ταλαιπωρηθει ο ανθρωπος..

νατασα πολυ γελαω καλε με την ειρηνη!!! :lol::lol::lol::lol: ακου εκει το θηριο πηρε το ταψακι κ τις μπαγκετες!! της αρεσει το ωδειο ε??

νατασουλα ελπιζω απλα να ετυχε το χτεσινο βραδυ κ να μη σας το ξανακανει...

χρυσα κουραγιο καλη μου... θα κλαψει λιγο κ θα το παρει αποφαση..

οσο για τη συναδερφο καλε πες της οτι θες να το φας!! η δωστης καμια στο χερι!!

εκσταση περαστικαααααα κοριτσαρα μου!!!

ιουλια πως τα πας με το τουτου??

κ εμενα 9 ωρες μου φαινονται πολλες.. :?

ερη ωραια η συνταγη, θα την τιμησω!

γρουσι ακομα καθυστερηση??? αντε κοριτσακι!! ποσες μερες εχεις καθ??

αφρο μην κοιτας μονο το χρωμα του.. να βλεπεις κ κατω απο τα ματια του, αν ειναι σκουρο το δερματακι δειχνει ελλειψη σιδηρου.. κ εννοειται οτι εφοσον ανησυχεις να κανεις εξετασεις!

καρολινακι φιλακια κοριτσαρα μου!!! ποτε ειπαμε πας για πηλινγκ????

γιωτα μου ευτυχως δεν ξυπναει.. το εχει κοψει το βραδινο ξυπνημα.. απαξ κ κοιμηθει δε σηκωνεται. το θεμα ειναι μεχρι να κοιμηθει.. περαστικα σας!

επισης κ εμενα οταν κανει ετσι ο τολης του λεω θα κατσω να πιω καφε εχε το νου στο μικρο!

κ καθομαι κ αν τον δω να ξεμακραινει του λεω τολη το παιδι :lol::lol::lol:

εμεις αυριο θα τα παμε εκδρομη.. κ δεν εχω καθολου ορεξη.. δενειμαι κ πολυ καλα κ θα φωναζω.. α στο καλο..

Η ερώτηση της ημέρας στον Dr Oz (Oprah)

Is there an easy way to naturally elevate my mood?

A: Just inhale. And don't stop reading—because I'm not talking about deep breathing, although that can work, too. I'm talking about tapping into the power of scent. The nose is a gateway to the mind, and researchers have discovered that scents can influence your mood in powerful ways. For example, one recent study from the Medical University of Vienna found that the smell of both oranges and lavender lifted the moods of patients about to undergo dental procedures. If that's enough to make people facing a root canal happy, imagine what it could do for you. Try placing some lavender oil on your desk at work and taking a whiff when you're feeling down.

Εγώ την λεβάντα μου την έχω ξεράνει.. :oops::oops:

Σας ζάλισα... σταματάω και εγώ σαν την Θου :D

Try placing some lavender oil on your desk at work and taking a whiff when you're feeling down.

Τώρα μου το λες?

Που έχω φάει δυο κομμάτες κέικ σοκολάτας για να ανέβω? :?

Να θυμηθώ να βάλω το μπουκαλάκι με λάδι λεβάντας στο ταπεράκι μου αύριο :mrgreen:

θου και λενακι ευχαριστω κοριτσαρες μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

ελπίζω μονο να μην την ακουσω πολυ για το κακαδακι που κανα το σαββατο.... :oops::oops:

Χρυσαααααα θα τα παιρνα τρελα με την τυπισσα!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil: πολυ θρασσος εχει..εκει απτοητη ε??????????δεν μπορεις να πεις ε ειναι κατι για μενα την εγκυουλα...με ναζι.....η να το γυρισεις ...εσυ τι εχεις να κανουμε ανταλλαγη????????????????(και καλα?)

αχ θα την τσουρομαδησωωωωωωωωωωω λεμεεεεεεεεεεεεεεεε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαγδα!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θουλαρααααααααααααααααααααααααα πιες μια γουλιτσα καφε κ για μενα σημερα!!!!

καλε φτυσεεεεεεεε μη με ξεχνας!!!

ναι ρε χρυσα μην την αφηνεις καλε

τα διαβαζω κ συγχιζομαι!

η θου σε ρωτησε ομως ποσες φορες να μας πει τη συνταγη :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:P:P

ax ax το ξέχασα Θούλη σορυυ

Κρεπες ξέρεις να κάνεις ε? αν οχι δες εδω :mrgreen:http://eri-captaincook.blogspot.com/201 ... st_21.html

Λοιπον τσιγαρίζεις το μπεικον σε τηγάνι χωρίς λίπος να γίνει τραγανό και το κοβεις μετα σε κομματάκια. Το αφηνεις στην ακρη.

Εννοείται ότι έχεις φτιάξει τις κρέπες και τις τοποθετείς στο ειδικό ταψάκι που ειναι για muffins και τέτοια. Εχει και ενα ενα πυρίμαχα κομμάτια στην αγορά. Α, έχει και η sanitas i think για ατομικά κεκάκια... Βάζεις στον πάτο λίγο απο το μπεικον, και προσθέτεις και λίγο τριμμένο τυρί.

Σε ενα μπολ βάζεις 2 κουταλιές της σούπας αλέυρι με 1/2 κουταλάκι αλάτι. Χτυπάς 2 αυγά σε ενα φλιτζάνι γάλα και προσθέτεις το μιγμα στο αλευρι. ανακατευεις καλά να διαλυθούν καλά. (Για πιο ευκολία μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε χλιαρό το γάλα - ζεστό όχι θα κόψουν τα αυγα- είτε να βάλεις κορν φλαουρ σε κρυο γάλα.

Βάζεις την κρέμα απο πάνω απο το τυρί και ψηνεις στους 180 για 15 - 20 λεπτά. Τα αφηνεις 5 λεπτά να κρυώσουν πριν επιχειρήσεις να τα βγάλεις. αν το σκέυος για τα μαφινς δεν ειναι αντικολητικό τότε θέλει λάδωμα. Στο τέλος τα διακοσμέις με επιπλέον μπεικον..

Θα την κάνω για το πάρτυ του Μανωλάκη και θα την σηκώσω με όποιες αλλαγές χρειαστεί...

ΤΑΟ ΤΑΟ :D;)

καλησπερα σας!

σας διαβασα στα γρηγορα!να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις για το 9ωρο χωρις φαγητο!να σα ςπω αρχικα,οτι εχει αποθηλασει μεσα στην ημερα,θηλαζουμε "μονο" βραδυ,νυχτα κ πρωι.οποτε,δε ζηταει στηθος οταν δεν τρωει,αλλα κ εγω δε θελω να κανουμε πισωγυρισμα..

το 9ωρο το εκανε τελικα μονο προχθες,εχθες καπως καλυτερα κ σημερα..εφαγε λιιγο,μου ειπε η πεθερα μου κ επεται συνεχεια μολις ξυπνησειβγαζει δοντια τελικα..ξυπναει πιο συχνα τα βραδια κ κλαιει σπαρακτικα,χωρις να θελει στηθος..μονο στα δοντια μου το κανει αυτο..μου δειχνει τα δοντακια του κ οταν του λεω"που πονας μωρο μου;"λεει"κειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι"κ τα δειχνει..αποψε μπορει να του δωσω λιγο ντεπον πριν κοιμηθει,ταλαιπωρειται πολυ η καρδουλα μου..

Νατασουλα εχει 3-4 ημερες κ ο γιωργος κοιμαται πολυ αργα!απο εκει που κοιμοταν 9-9:30 κοιμαται καλες 11,12,εχθες 1!!!!!σιγουρα ειναι φαση,ισως δοντακια,ισως κατι φοβαται..θα περασει το μονο σιγουρο!

Αναστασια βραδινο αποθηλασμο κ εγω δεν καταφερα να κανω της προκοπης,γιατι δεν αντεχω αυτο το κλαμα κ φυσικα θελω κ να κοιμαμαι κ οχι να μενω ξυπνια μεχρι να ξανακοιμηθει!απο μονος του ομως καποιες φορες με χαδακια κοιμαται,δηλ.πρωτα χαιδευω,αγκαλιαζω,κ αν δω οτι κλαιει,τοτε προσφερω στηθος!ολα πηγαιναν καλα μεχρι να ξεπροβαλλουν αυτα τα νεα δοντακια..για να δουμε..!!νερο επισης ουτε εμενα πινει το βραδυ.

περαστικουλια!!

Λενα εκδρομουλα αυριο;;;μη ρωτας για το αυτοκινητο,μη ρωτας!!!!αν σας λεω καθε φορα την καινουρια κοτσανα που κανω,θα ανοιξουμε καινουριο θεμα!ντρεπομαι κ να τα λεω..!θα τα καταφερω ομως!καποτε!

Γιωτα ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο που περιγραφεις..ευτυχως ο χ.απασχολει τον μικρο κ οταν ειμαστε εξω,αλλα κ το καλοκαιρι στις διακοπες,μοιραζουμε τον χρονο κ πινουμε ανετα καφε κ τρωμε,αλλα..εναλλαξ!!να το συζητησεις μαζι του,αλλα σε ηρεμο υφος,γιατι με φωνες χανεις το δικιο σου κοριτσι μου..

θου ποια ειναι τα 2 ονοματα;;!!

νατασα τελεια η ειρηνη!εγω ακομη γελαω με την αλαχνη που της αρεσε!!!δεν πιστευω να την κατεβασατε;;;;;;;;;;;;;!!!!

φιλακια!!

Δεν έχω διαβάσει ούτε το 1/4 από αυτά που γράψατε...

Είδα όμως ότι η Σισσιώ σας ανέβσασε φώτος με τα νυφικά κι εγώ δεν τα είδα και πολύ στενοχωρήθηκα.... :(:(:(:( Σισσάκι στειλτα με πμ....

Θούλη δεν ξέρω αν έχεις κανένα νεώτερο από τον μπαμπά σου, αλλά εύχομαι όλα να πάνε καλα.. :P:P:P

Η μικρή από το Σάββατο είναι απύρετη...Εκτός από την πρωτη μέρα τις υπόλοιπες έκανε μια φορά μέσα στην ημέρα πυρετό μέχρι 38, 2 ή δέκατα που έπεφταν μόνα τους..Από χθες έχει μιξούλες και μου παραπονιέται συνέχεια ότι πονάνε τα δόντια της..Μάλλον βγάζει τραπεζίτες... :?:?

Και για να δικαιολογήσω την απουσία μου, σήμερα δεν πήγα δουλειά...Από Σάββατο είμαι κομμένη, κουρασμένη, ψιλοβήχω, έχω κάτι σκοτοδείνες :shock::shock: και σήμερα ανέβασα πυρετό..Μέχρι 38,1... :(:(:( Πέρα από ντεπόν, ο γιατρός μου είπε δεν μπορώ να πάρω τίποτα άλλο...

Ελπίζω μόνο να γίνω σύντομα καλά για να μη χάσουμε το πάρτυ του Μανωλάκη.... :(:(:(

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!

Αύριο αν είμαι καλύτερα θα μπω να σας διαβάσω...

Ελπίζω να μαζευτήκατε σήμερα στη Θου για τον καφέ...Φιλιά!!!!!

o K panta perimenei na faw egw prwta kai meta na apasxolisw egw ton mikro na faei autos .

h trwme misw o enas misw o alos ,enalaks analogos thn peina :lol::lol::lol:

ti kolimata trwne ta mikra me hlithia pragmata ....den hthele na tou bgalw thn mplouza kai na tou balw alh kai eskase sto klamma ....ekane na me xtipisei kiolas ...meta tou kratousa moutra kai tou eipa na mou zitisei signomh (den perimena na katalabei) mou eipai "gomh" kai me agaliase :shock:

gwgw mou perastika

kai mena bgazei trapezites kai einai me ta duo xeria sto stoma olh mera

Γειααααααααααααααααααααααααα

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια!!!

αααα και στις μανούλες!!!!

Γωγώ σε κόλλησε η μικρή;;;

Αναστασία τί την ήθελες την παιδική χαρά άρρωστη γυναίκα! Φτιάξε κανένα χυμό και τσάι για να χαλαρώσεις!!

Εμε΄ςι πήγαμε για καφέ στη Θου αλλά φύγαμε νωρίς γιατί με περίμενε το νινί στο σπίτι!!!

Θου σ'ευχαριστώ πολύ!!! Γιώτα και σένα!!! Να στε καλά κοπελιές!!

Η Νατάσα φορούσε μια τέλεια φούστα!!! Σαν κοριτσάκι ήταν. Φτου φτου! Φιλάκια στην Έλενα!!

Βένι μην ακούς κανέναν μια χαρά είναι ο Φίλιππος!!! Μορφή!!!!! Μ τέλειο μούτρο και μαλλί!!!

Επίσης έχω να κάνω μια καταγγελία. Πλακώσαν οι κοπελιές τα πισία και δεν άφησαν κανένα μωρό να φάει... :lol::lol::lol: Το χαλβά μου καλέ ούτε να τον φτύσετε... :D:D:D

Χάρηκα που σας ε'ίδα!! Άντε να βρεθούμε σε μένα την άλλη φορά! Να μεγαλώσει λίγο η μικρή!!!

Ρε κοριτσια τι στο καλό είναι αυτα τα πίσια;;; :oops::lol::lol::lol::lol:

Η μικρή κοιμαται πάνω μου, έχει να φαει από το Σαββατο το βράδυ,δεν ξ'ερω τί να κάνω. Θα πάρω το πρωί τη γιατρό. Εχει σταματήσει τους εμετους, αλλα δεν τρωει.

Πηγα στο προνοβιας και εκλεισα νυφικό. Η μαμα μου μου λέι να το αγοράσω, εγω πάλι το σκέφτομαι...

Δε ξερω είναι και ο γαμος πολυ λοου μπάτζετ, ενεκα των κομμενων μισθών... :roll::roll::roll::roll:

Θα δούμε.

Περαστικά Γωγούλα.

Μπράβο τσούπρες που περασατε καλά!

Άφροδιτη όλα τα καταλαβαινουν τα παιδια.

Φιλιά σε όλες! :D

γιατι να το αγορασεις ,για να καθετε στην ντουλαπα ? να το φορεσει η χαριλινα ?

ειλικρινα δν βρισκω λογο να αγοραζουμε τα νυφικα ....λες και θα τα ξανα βαλουμε!!!

και καταλαβε την εννοια ? δεν μπορω να το καταλαβω ακομα ....

Εγω πιστεύω οτι την καταλαβαίνουν την έννοια. Αν π.χ. λέω στην Χαριλίνα συγγνώμη όταν κάνω κάποιο λάθος, πιστεύω οτι το καταλαβαίνει. Έτσι και αυτή παραδειγματίζεται και αυτή και κανει το ίδιο.

όσο για τα νυφικά, θα ήθελα να το κρατήσω για την κόρη μου και αυτή ας το κάνει ο,τι θέλει.

Το θεωρώ πολύ ρομαντικο. Το νυφικό της μαμας μου θα το φορούσα άνετα αν το είχε κρατήσει.

Το είχε ράψει η ίδια και ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Ακόμα το θυμάμαι στο κουτί του. Το έδωσε σε μία κοπέλα να το φορέσει που ήταν πολύ φτωχή και μάλιστα της το μεταποίησε και δωρέαν! Ψυχαρα η μανούλα μου! :D:D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...