Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

μαγδα μακρι να σας παρουν παιδικο..για νταντα θελει πολυ δικο σου ατομο..

χρυσα κορε ε?οκ..θα δοκιμασω..

νατασουλα :o

γτ γαμωτο..ελατε ρε εστω κ λιγο :oops:

ειπα κ το αγορακι μου να ερθει..μπορει να ερθει..

αναστασια ελα ρε..τι εννοεις οτνα λες δε νιωθεις καλα?

μπουκωμα?

εγω ακομα εχω τη μυτη μου αλλα δε κολλιεται

καλε μονη θα φαω τα πισια???????? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ο θοδωρης παντως περιμενει πως κ πως.. :cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ρε κορίτσια τι είναι τα πισιά? :oops: Τα διαβάζω τόσες μέρες που όλο πάτε στη Θούλη να τα φάτε και δεν τα ξέρω :oops:

Επίσης...μέλι από πότε δίνουμε? Θέλω να κάνω το κέικ της Έρης με μήλο και μέλι. Θα μπορώ να δώσω στη Μαρκέλλα?

Έρη τα κισάκια είναι τέλειαααααααα!!!

Νατασσούλα τι θα κάνεις τελικά με το θηλασμό?

μαγδα αλλοι λενε μετα το πρωτο ετος μελι αλλοι μετα τα 2 αλλοι εμτα τα 3

εγω εδωσα μετα το χρονο κ εβγαλε σπυρια..τωρα τρωει κ ειναι οκ

αν ειναι σπιτικο δωστης ..μαλλον δοκιμασε τηω

οσο για τα πισια..ειναι ποντιακα τυροπιτακια τηγανιτα.τα λεγομαενα πιροσκι

να σε στειλω κανενα? :P

ο δικοσ μου θελει να τρωει αλλα οτι του αρεσει στο ματι ,αν ειναι σουπα η γλυστερο η κοκκινο η πρασινο ηηηηη ατελειωτα η .....μονο οτι ειναι σφολιατοειδη τρωει οτι εχει σχεση με ζυμη ,ψωμι ,μακαρονια

Λοιπόν κι η Μαρκέλλα έχω καταλάβει ότι τρώει με τα μάτια... Ότι της φαίνεται ενδιαφέρον σε σχήμα, χρώμα, υφή.

Κρέας έχει πολλές μέρες να φάει έστω και μια μπουκιά. Πώς να της το κάνω για να της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πρέπει να είναι και κάτι που να μπορεί να το πιάσει μόνη της γιατί δε δέχεται με τίποτα πλέον να την ταίζεις :?

Καμιά ιδέα?

μαγδα αλλοι λενε μετα το πρωτο ετος μελι αλλοι μετα τα 2 αλλοι εμτα τα 3

εγω εδωσα μετα το χρονο κ εβγαλε σπυρια..τωρα τρωει κ ειναι οκ

αν ειναι σπιτικο δωστης ..μαλλον δοκιμασε τηω

οσο για τα πισια..ειναι ποντιακα τυροπιτακια τηγανιτα.τα λεγομαενα πιροσκι

να σε στειλω κανενα? :P

Στείλε στείλε!!! :D

μαγδα αλεθεις.?αν οχι μηπως να της αλεθες το κρεατακι/.?

αν κ μενα 14 μηνων αρχισε να τρωει σα ανθρωπος..

μιλησα με το μπαμπα..πηγε γιατρο μεσω γνωστου(να ναι καλα)

κ ειπε οτι εχει βουβωνοκηλη κ θα προγραμματισουν επεμβαση..δε ξερω ποτε κ πως

κ ο μπαμπακας μου λεει..καντε γρηγορα γιατι θελω να δω δω κ το νεο μου εγγονι..

ποσο θελω να κανβ αγορι να του βγαλω το ονομα του

εκανε τοοοοσα για μας :x:x:x

η γλωσσου γωγω που ειναι? :shock:

μαγδα αλεθεις.?αν οχι μηπως να της αλεθες το κρεατακι/.?

αν κ μενα 14 μηνων αρχισε να τρωει σα ανθρωπος..

μιλησα με το μπαμπα..πηγε γιατρο μεσω γνωστου(να ναι καλα)

κ ειπε οτι εχει βουβωνοκηλη κ θα προγραμματισουν επεμβαση..δε ξερω ποτε κ πως

κ ο μπαμπακας μου λεει..καντε γρηγορα γιατι θελω να δω δω κ το νεο μου εγγονι..

ποσο θελω να κανβ αγορι να του βγαλω το ονομα του

εκανε τοοοοσα για μας :x:x:x

η γλωσσου γωγω που ειναι? :shock:

Έχει σταματ[ησει να τρώει αλεσμένα εδώ και μήνες... Αν και σκεφτόμουν να ξαναδοκιμάσω τώρα που θα τα έχει ξεχάσει...

Δεν ξέρεις τι φύλο είοναι το μωράκι? θα είναι έκπληξη?

ναι δε ξερω το φυλο..ουτε στο πρωτο δε ηθελα,,για τοσο βιτσιο..απο μικρη το ελεγα..

αν σταματησες να δινεις αλεσμενα οχι μη ξαναγυρνας τα παλια..στο υψος σου στασου :D

Μαν ρε Σισσιω...περαστηκα σας ρε!!!

καρολινακη μου τι κανεις;;;;

πως ειναι η παπενια;;;;;

Πως περασατε το ΣΚ;;;

Χρυσουλίνι μου γλυκο..ηταν ενα κουραστικο σκ...ηταν αρρωστη η πεθερα μου..που σημαινει οτι καφεδακι για το σαββατο πηγαμε μαζι με την παπενια και εγινε της παπιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: μας ακουσε ολη η καφετερια ..ευτυχως πηγαμε πρωι..και για ναμην εχει κοσμο ;) και εννοειται και για να χει χωρο να πλατσουριζει..εεεεεεεεεε αλωνιζει...χαχα τον καφε λατε τον ηπια σε χρονο ντε τε... :( μετα δουλιτσες σπιτι και ολη την κυριακη βαζαμε τα φωτιστικα...ξεκινησαμε απο το σαλονι...και την τραπεζαρια...και μετα καθαριοτητα γιατι παντου ειχε σκονη...παροτι εστρωσα σεντονι κατω για τα πολλα πολλα ...και μετα πλυντηρια πλυντηρια...με πηρε ο υπνος να καταλαβεις 11 παρα στον καναπε αγκαλια στο μεγαλο μου μωρο...αλλα μετα ξυπνησαμε ειχαμε ενα πικαντικο διαλλειμμα :lol::lol::lol: και μετα ναναααααααααααααααα....

δημητριακα κανει να τους δινουμε? μωρε εγω δεν της δινω ακομη και βρηκε ενα ανοιχτο φιτνες με αποξηρωμενα φρουτα και δεν την προλαβα..ευτυχως δεν μου πνιγηκε...παντως ξετρελαθηκε με τις σταφιδες...και μου δειχνει το ραφι... :lol: αλλα εγω εκει βαζω πλεον μονο τα κλειστα...αλλα πηρα μια λαχταρα κοριτσιααααααα...

στειλτε καλε κανα πισι και απέδωωωωωωωωωωωωω...μιαμιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σλουρππππππ(τρεχουν τα σαλιαμου...χαχα σημερα τρωω όλο το τρενακι πειναω πολυ...)

θουυυυυυυυυυ ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου...

Γκουχου γκουχου κ φρρρρρρρ(μυξες!)Κομματια ειμαι...

Τρομαρα μου πηγα κ την μικρη στην παιδικη χαρα...Κ παγωνα!Κ φωναζα κ μπρααααβο-ζηηητωωω

που ανεβοκατεβαινε την τσουληθρα!!!!! :lol:

Μαγδα μου καλυτερα δωσε εσυ το συνθημα γιανα ξεκινησουμε απο-ξενυχτι!Γιατι για αποθηλασμο δεν

παιζει! :lol::lol::lol: Ναι!Καινουριο ειναι αυτο το 5-6-7...Με εχει λιωσει η ατιμη!Και το

περιεργο ειναι πως ξυπναει κλαιγοντας κ οχι απλα οπως πριν που φωναζε μαμαααα γαλγαλ...

Γιατι δεν κανεις το κρεατακι κιμα κ να φτιαχνεις τοσοδουλικα μπιφτεκακια σαν μπαλιτσες μαλτιζερς

?πχ να φτιαξεις ρυζακι κ να τα βαλεις για ματια μυτη κλπ... :?

Καρολινακι μια χαρα κανει να φαει δημητριακα!Μην τα πολυφοβασαι!Βεβαια εσυ ξερεςι το παιδι σου!!!!

Α!Θου εγω παιρνω συνηθως της μειμπελιν...μια που στεγνωνει γρηγορα...Δεν ξεφλουδιζει αλλα

αν ξεσκιστεις στο πλυσιμο πιατων δεν θα κρατησει πανω απο 3 μερες...

Αχ σορρυ...πραγματικα κουραστηκα...παω να ξαπλωσω...

επέστρεψα... και το ριγος μαζι...

Μαρθα ο μπαμπας πρεπει να ειναι αστερι ..και μονο που καταφερε και σας μεγαλωσε 3 κοπελαρες χωρις τη γυναικα του ..μπραβο του !!! αντε συγκινηθηκα τωρα!!! κοιτα ομως θα το πεις και τα 2 ονοματα αμα ειναι αγορι ε? να μην κοροϊδευουν μονο τον δικο μου υιο!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πισια μμμμ

Ναι!Καινουριο ειναι αυτο το 5-6-7...Με εχει λιωσει η ατιμη!Και το

περιεργο ειναι πως ξυπναει κλαιγοντας κ οχι απλα οπως πριν που φωναζε μαμαααα γαλγαλ...

Έλα μωρέ....φάση θα είναι :-p

που λέει και μια φίλη από εδώ :lol:

Κάτι σε δοντάκι όμως μου κάνει... Για να κλαίει κι όλας. Και πολύ δύσκολα να απο-ξενυχτίσεις (πολύ καλό :lol: ) όταν περνάνε τη φάση "δόντια¨.

Μπιφτεκοφατσούλες λοιπόν :roll: Θα δοκιμάσω :D

ααα η καρολ μου θυμισε τα δικα μας τα χθεσινα...ειχα το ΣΚ την κουνιαδα με το Μπατζανακι...καθε φορα που ερχονται το σπιτι μπουρδελο ,και μια χειρα βοηθειας δεν λεει να δωσει κανεις... εχθες οπως και προχθες πηγαμε φλο καφέ,κλασσικα εγώ κρατουσα την ταλιμπανιτσα και οι αλλοι επειναν καφεδακι...εριξα ενα καβγα με το Γ στο μαγαζι ,μας ακουσε το μισο νησί!! :oops: του λέω το παιδι ουτε φυτρωσε ουτε το εκανα μονη μου...κρατα την λίγο και εσυ! αλλη φορα κοριτσια δεν παω πουθενα !!!! σπιτι μου σπιτακι μου!κ το Σαββατοβραδο που ειχαν τραπεζι με την δουλεια του τα ιδια...εκεινος επινε τη ρετσινουλα κ εγω κυνηγουσα,δεν εφαγα απολυτως τπτ....

τουλαχηστον θουλη δεν θα τα διαβαζεισ μετα :lol::lol::lol:

γεια σου ρε Αφροοοοο =))=))=))=))

Γωγω που εισαι????????? δεν γραφεις κατεβατα ουτε εσυ ουτε εγω...μας πηρε τα ηνια του μπουρου μπουρου η Θου μας... Θου...τρωω κινεζικο οποτε στειλτα μου πιο μετα ναι?????????? :D:D

κοριτσια σημερα εχω το πρωτο πηλινγκ...να δουμε πως θα μαι....ελπίζω ναμην αλλαζω δερμα σαν το φιδι... :roll::roll: δεν τα πειραζα γενικα...και το σαββατο το αλλο μου εγω... :lol: πειραξε ενα πορακι και το κανε σκατουλακι...και το βλεπει μια συναδελφος (και καλα μιλαμε ...και την παω...) και μου λεει καλα..πως το κανες αυτο ετσι χαλιααααααααααα????? :(:(:( εεεεεεεεε τα πηρα και εγω... :evil::evil:

Γκουχου γκουχου κ φρρρρρρρ(μυξες!)Κομματια ειμαι...

Τρομαρα μου πηγα κ την μικρη στην παιδικη χαρα...Κ παγωνα!Κ φωναζα κ μπρααααβο-ζηηητωωω

που ανεβοκατεβαινε την τσουληθρα!!!!! :lol:

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΑ!!! :lol::lol::lol::lol::mrgreen:

Γιώτα, άντρες!!!! :evil::evil::evil: , της φίλης μου ο άντρας (σε λίγο θα γίνει πρώην!!!) της είχε πει: "ήταν ανάγκη να πιείς καφέ?" είχαν πάει για φαγητό και καφέ στους από κάτω και ήταν η ώρα του καφέ και εκείνη κάθησε στο χαλί με την κόρη της και τον καφέ και εκείνος την αγριοκοίταξε!!!

αναστασια μου υπομονη κοριτσακι μου και περαστικα...

Γιωτακι-σαυροπιγκουινακι..καλα του ταπες του δικου σου... ;);) εεεεεεεε και εσυ θελεις να χαλαρωσεις λιγακι οταν βγαινεις εξω...δεν εχεις αδικο...

Χιονοκοριτσο...μακαρονακια μικρα σαν αστρακι με κιμα εχεις δοκιμασει??????εμας μια φορα δοκιμασε και γλυφοταν ποση ωρα....

Θου μου φοβερος ο μπαμπακας για ολα οσα εχει κανει...τον καμαρωνω...αντε και οχι μονο θα γινει καλα...θα καμαρωσει και το όνομα του...και γιατι οχι και δισεγγονο...

ααα η καρολ μου θυμισε τα δικα μας τα χθεσινα...ειχα το ΣΚ την κουνιαδα με το Μπατζανακι...καθε φορα που ερχονται το σπιτι μπουρδελο ,και μια χειρα βοηθειας δεν λεει να δωσει κανεις... εχθες οπως και προχθες πηγαμε φλο καφέ,κλασσικα εγώ κρατουσα την ταλιμπανιτσα και οι αλλοι επειναν καφεδακι...εριξα ενα καβγα με το Γ στο μαγαζι ,μας ακουσε το μισο νησί!! :oops: του λέω το παιδι ουτε φυτρωσε ουτε το εκανα μονη μου...κρατα την λίγο και εσυ! αλλη φορα κοριτσια δεν παω πουθενα !!!! σπιτι μου σπιτακι μου!κ το Σαββατοβραδο που ειχαν τραπεζι με την δουλεια του τα ιδια...εκεινος επινε τη ρετσινουλα κ εγω κυνηγουσα,δεν εφαγα απολυτως τπτ....

Και εγώ νευριάζω σε τέτοιες φάσεις.. Δεν γίνεται έτσι η δουλειά φιλενάδα. Εγώ πάω και του τον αφηνω στην αγκαλιά στα ίσια. :-??;))

Τωρα για το μαμ που ειπες.. παλια νευρίαζα και εγώ που δεν προλάβαινα να φάω σαν άνθρωπος.. Τωρα κάνω δίαιτα και δεν τρώω έτσι κ αλλιώς.. χαχαχαχα :lol::mrgreen:

Α το θυμηθηκα, Βενιιιιι εκοψα το ποτό (τα ετσουζα συχνά τα βραδάκια), τα γλυκά έτσι κ αλλιως δεν τα συμπαθώ και έκοψα τις πιττες ζυμες. Α! εκοψα και τα μακαρονια...

Γενικά το πάω ψητό-σαλάτα και πήρα και κάτι μπάρες πρωτείνης για πρωινό με ξηρούς καρπούς (απο τα intersport) ωστε να ειμαι καλυμμένη.. νομίζω ότι πάω πολύ καλά...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...