Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερααααααααααα σε όλες!!!!!!!!!!

ενα φρεντο λατε για μενα...(αργησα να ανεβω....) και ενα κομματι τζιζκεικ...

και πειτε οτι με θελετε στο τρενακι ....γιατι παλι ειπατε για το προηγουμενο...και με στεναχωρειτε... :cry::cry: αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......

Θου μου περαστικουλια στον μπαμπακα σου...

Παναγιωτα εχεις γραμμα.. :lol: ελπίζω να σαι καλυτερα κοριτσακι μου...

Μαιμουδακο μουυυυυυυ ελπίζω να στρωσει με τον υπνο...ο ξανθος κουκλος...

Σισσιώ ότι και αν επιλεξεις...σιγουρα θα σαι μια χαρουλα...παντα λαμπουν οι νυφες απο ευτυχια...μην αγχωνεσαι....καθολουυυυυυ... ;);)

Αναστασια μου εξακολουθει η Αννουλα να μην τρωει πολυ ε?

Χρυσουλινι μουυυυυυυυυυυυ πως εισαι σημερα αγαπη μου?

Βενι μου θα ρθει το μωρακι...μην στεναχωριεσαι...

αφρο εχεις και εσυ γραμμα... :lol:

Μαρακι τι κανετε?

Παπακιιιιιιιιιιιιι? σε εχω αναφερει τοοοοοοοοοσες φορες και εσυ τιποτα... :cry::cry:

Γιωτακι μου ο ταλιμπαν μας καλα?μαμ μαμ μαμ?????????? :lol::lol:με το καινουργιο ποστο πως ειναι ???????

Γωγακι πως εισαι εσυ με τους πονους που ειχες?εισαι καλυτερα????

σαυροπιγκουινακι...περαστικαααααααααααα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αμάν ρε συμπεθέρα πρωί πρωί, τι ωραίο αυτό το κις λορεν, στείλε και από δω!!!! =p~=p~=p~

πεινάω, γουργουρίζει η κοιλιά μου αλλά δεν μπορώ να φάω!!! :o δεν ξέρω γιατί!!!! :o:o:?

χθες γέμισα την μπανιέρα και έβαλα διάφορα αιθέραια έλαια για παιδιά και έβαλα το μπουμπούκι μέσα και την ρώτησα: χαλαρώνεις? ηρεμείς? και μου έλεγε ναι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .....

μετά είχε σειρά ο Λ.!!!!

Καλημέρα!

Είμαι άυπνη. Έχω πολύ δουλεια.

Χασμουριέμαι κάθε 10 δευτερόλεπτα.

Η μικρή είναι με γαστρεντερίτιδα στο σπίτι.

Θουλη εύχομαι περαστικά. Να σκέφτεσαι θετικά. Ακριβώς τα ίδια έκανε και ο δικός μου πατέρας.

Όσο για τον μικρούλη σου, σε καταλαβαίνω... Τα ίδια ακριβώς μου έκανε και η δική μου σήμερα το πρωί.

Θα επανέλθω να σχολιάσω και τα υπόλοιπα!

Μαν ρε Σισσιω...περαστηκα σας ρε!!!

καρολινακη μου τι κανεις;;;;

πως ειναι η παπενια;;;;;

Πως περασατε το ΣΚ;;;

Αμαν βρε Ερη..με κολλαζεις με τα κισακια!!

Γιωτα μου περαστηκα σου!!!!

πως τα καταφερες ετσι

λοιπον ...

1) Σισσιω περαστικα!

2) Μαρθα περαστικα στον μπαμπα και υπομονη με τον ντοντο,κ η δικια μου τα ιδια κανει

3) Ερη σταματα να γραφεις για κις λορεν ,ειμαι ετοιμη να δαγκωσω τον υπολογιστη!

4) Αφρο οσον αφορα το σιδηρο του Μανωλη καλυτερα ναα μιλησεις με τον παιδιατρο πρωτα

5) Λενα και εμενα ξυπναει πολυ αυτες τις ημέρες,μας εχει κουρασει παρα πολυ αυτο

6) Σνοουγκερλ περαστικα

7) Αργκι η προληψη ειναι η μοναδικη προστασια ,επεσημανε του τους κανονες υγιεινης

8)Καρολινακι ευχαριστω

9) Χρυσα κουραγιο!

10) Νατασσα τι καλα που κοιμαται το μικρο ζουζουνι!

11)Βενι να σας ζησει ,γτ στεναχωρεθηκες που το ειδες με γαλα? γαλα του δωσαν οχι δηλητηριο!!!

12) Μαρια Ιωαννα φιλιά

13) Αναστασια Μπεμπουλη και εγω βλέπω μπαρμπι!!!

τα φιλια μου σε ολες

http://www.e-database.gr/Pharmacy_Duties/Today/37

δες εδω τα φαρμακεια και τις ωρες .ειναι πολλα που θελω καλυτερα μαζι αν μπορουμε να παμε .

Α οκ baby, θα έρθω να σας πάρω μετά την δουλειά, θα σε πάρω τηλέφωνο. Οταν ξυπνήσει ο Μανωλάκης θα έρθω. :-*

τα λεω τσεκουρατα!!! ή σπαθάτα!!! χαχαχαχα να στε καλα ! παραμιλαω απο τον πυρετο ,σαν να αρχισε να ανεβαινει ...παω να φτιαξω τραχανα!!!

Θούλη αν δεις τα δικά μου νύχια, θα πάθεις πλάκα γενικώς χάλια χέρια!!

αλλά είχα διαβάσει ότι πριν τα βάψεις αν τα περάσεις με σκληρυντικό θα κρατήσουν πιο πολύ!!!! ;)

kκαλημερα!!

καλε στα γρηγπρα εχω πολυ δουλεια!!!!

καλε γιωτα στεναχωρεθηκα που εκλαιγε και ητανε κοκκινος σαν παντζαρι οχι που ειχε γαλα στο στομα.. το συνδιασα με ελειψη μανουλας..καταλαβες????? :lol::lol::lol::lol:

περαστικα σου!!! :x

κοριτσια δεν ξερω για σημερα :( θα μιλησουμε αργοτερα..

αρχισα διαιτα και θα αρχισω γυμναστηριο..εχω γινει βοδι και το κακο ειναι οτι πειναω συνεχεια..συνεχεια ομως..πειναααααα!!!!! :(:(:(

ερη πως εχασες??τι εκοψες??

αργυρω να σου εχεις αντισηπτικο μαζο μου φανταζομαι πως του εχεις παρει ηδη και ο θεος βοηθος.. :?

ερη τι ωραια που φαινονται καλε!! μην βαζεις τετοιες φωτο pleaseeeeeeeeeeeee :evil::evil:

αντε φιλαι σε ολες τα λεμε μετα τρεχωωωωω

Θουθου εγω παιρνω του Κορρε...ειναι γυρω στα 6 ευρω και ειναι πολυ ωραια

επισης ωραια ειναι και τα essie...

Για τα νυχια αμα θελεις να κανεις κουρα περιοιησης- αφου γεννησιες ομως

Θα παρεις απο το φαρμακειο Eviol αμπουλες και θα βαζεις στα νυχια σου μια αμπουλα την ευδομαδα..

θα εχεις τελεια νυχια σε 1-2 μηνες...

Σημερα ηρθε το κοριτσακι που προσλαβανε στο λογιστηριο...

ενα μικρουλι ειναι 25 ετων που εχει βγαλει και πανεπιστημιο..

και το βαλαν το καημενο να κανει αρχειο...

Ηρθε και μια αλλη κοπελα..ξαδελφη ενος που δουλευει σε μας..

και την ειπε ο ξαδελφος της μη δεχτεις τη δουλεια..δεν ειναι ανταξια των προσωντων σου :twisted::twisted::twisted:

Εγω λεω η δευτερη κοπελα δενε χει αναγκη να δουλεψει...

γιατι 850 ευρω δεν τα βρισκεις πεταμενα στο δρομο..ειδικα επι της παρουσας κρισης...

την κανεις τη δουλεια..και παραλληλα ψαχνεις κατι καλο..

τι να πω...

Πριν από 1 ώρα με ενημέρωσαν ότι αύριο φεύγω Καλαμάτα :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Το απόγευμα πάντως θα προσπαθήσω να έρθω Μάρθα

Περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι

Καλημέρα!

11 η ώρα ήρθα πανεπι σήμερα... Η Μαρκέλλα ξύπνησε στις 5 το πρωί με βήχα και δεν ήξερε τι ήθελε... Τσαντίστηκα και τις έβαλα και τις φωνές :oops: Τελικά κοιμηθήκαμε πάλι 7.30-9.30... Δε μπορώ άλλο. Δε φτάνει που ξυπνάει κάθε τρεις και λίγο και αναγκάζομαι να κοιμάμαι σα σίγμα τελικό για νά έχει πρόσβαση στο μεμέ, να με σηκώνει και απο τις 5 πάει πολύ :?

Θούλη περαστικά στον πατερούλη! θα βρεθεί λύση είμαι σίγουρη.

Βένη να σου ζήσει ο ανηψιός! Κι εγώ στενοχωρήθηκα έτσι όπως το περιέγραψες... Γιατί δεν το πηγαίνανε στη μαμά του αφού έκλαιγε τόσο? :evil: Παρά μόνο το μπουκώνανε? :evil: Απαράδεκτες καταστάσεις. Εμένα κορίτσια με ενοχλεί πολύ αυτό που κάνουν. Που παίρνουν τα μωράκια από τις μαμάδες. Ίσως επειδή και η δική μου ήταν συνέχεια κολλημένη πάνω μου και ένιωθα πόσο ανάγκη με έχει.

Αναστασία δεν κατάλαβα...5-6-7 φορές ξυπνάει το βράδυ? Καινούριο είναι αυτό? :-p Δεν ξύπναγε τόσο πολύ εσένα από ότι θυμάμαι :roll: Όταν το πάρεις απόφαση πες μου μήπως το πάρω κι εγώ και κάνουμε μαζί την προσπάθεια...

Argi η Μαρκέλλα είναι σπίτι με το μπαμπά της. Έχει ακόμα άδεια. Μέχρι την Παρασκευή όμως. Έχουμε κάνει αιτήσεις για σταθμό αλλά δεν έχουμε βρει θέση ακόμα... Και επειδή νταντά δε θέλω με τίποτα να φέρω, αποφασίσαμε ότι από την άλλη εβδομάδα θα μοιράζουμε τη μέρα και θα δουλεύουμε και σπίτι όσο μπορούμε. Ευτυχώς έχουμε κι οι δύο πολύ ελαστικά ωράρια.

Γουρουνογρίπη ε? :shock: Γιατί μου φαίνεται ότι φέτος ακούω περισσόυτερα περιστατικά? :roll: Πέρισυ μας πρήζανε, φέτος είναι η επιδημία...

Σαβροπιγκουϊνάκι περαστικά!

πς, πω γράφω κανα μισάωρο :oops: κι έχω ξεχάσει και τι άλλο ήθελα να πω... Πάω να ξαναδιαβάσω :mrgreen:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...