Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

thouli mia asximh mera htan ...paei perase twra

perastika ston mpampa sou .

kai egw tsakonome sinexia me ton manwlh .....auta ta thelw tous einai alo pragma .

shmera den etroge ta makaronia pou ekana ...efaga egw to mesimeri ekeinos ta pastateye dipla mou kai den efage ,pigame gia upno etsi ,tou eipa tha ta fas otan ksipniseis ,ksipnise palu den ta huele kai hthele keik ....tou elega tha fas keik afou fas makaronia ....klamma kai kako ....alla meta to katalabe .

efage ena fiogkaki kai to deutero to eftise kai eipai mpiax .....den ksana ebale sto stoma tou .

sikothika kai egw kai tou ekana ta dika tou makaronia ,sketa opos ta thelei ,efage o kaimenos kai meta thimithike kai mou zitise keik :lol::lol::lol::lol:

telika tou aresoun polu ta tortelinia !!! :shock: auta trwei edw kai kairo !!!

egw eixa kanei fiogkakia ta megala ta xromatista me krema galaktos (fytikh) kai mpeikon kai den ta hthele me tipota .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας!!!!!!τι κανετε???εγω ακομα καθυστερηση!!!!!!

σμηερα ειμαι πολυ συγκινημενη!!!!!!πηγαμε βολτα πρωτη φορα με τα ποδια!!!!!!η μικρη εκανε την πρωτη της βολτα στους δρομους!!!!!!και κλαμα η μαμα.... :lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P:P

μαγειρισσες,πως γινονται οι ρυζογκοφρετες και οι μπαρες βρωμης??????? :?::?::?::?:

γεια σας κοριτσια!!!

εμεις ειμαστε καλα, εγω πολυ πολυ καλυτερα! βλεπουμε ταινια με τον τολη κ δεν ξερω πως θα κοιμηθω το βραδυ..

γρουσι λες??? μακαρι κοριτσι μου!!!

θουλαρα ουαααααααααα παλι δε θα σας δω!!!!!!!!

αφροδιτη ακομα σου κανει νουμερα με το φαηγτο ε??

ρε κοριτσια εχω καποιο θεματακι με τον υπνο του μικρου

εχει 2-3 βδομαδες που δε θελει να κοιμηθει

δηλ το μεσημερι θελει να κοιμηθει στην αγκαλια μου

μονο στην αγκαλια μου κ οχι στο κρεβατι δε μπορειτε να φανταστειτε τι μαζες κανουμε για να παει στο κρεβατι του

κ το βραδυ ερχεται ξαπλωνει αλλα θελει να ειμαι διπλα του να του δωσω το γαλα του

κ μετα αρχιζει κ σηκωνεται παει στον τολη τον αγκαλιαζει μαζευει τα σκυλακια του τα γατακια του χαιρεται το γουινι... αυτα τα κανει συνεχεια

κ τον βαζω να τα κανει κ πριν ξαπλωσουμε οχι παλι θα τα κανει κ θα βρει κ κατι αλλο

τι να πω, ουτε πολυ κοιμαται το μεσημερι δεν ξερω τι φταιει

ελπιζω οτι δε θα κρατησει πολυ ακομα κ θα ξαναστρωσει

σας καληνυχτω θα δουμε τη συνεχεια της ταινιας

φιλακια κοριτσαρες

Τα κατάφερα!!!!

Σας γράφω!!! Μόνου που δέθυμάμαι να σχολιάσω και πολλά γιατ΄διαβάζω τμηματικά το τρενάκι όλη μέρα.

Οι ζουζούνες μου κοιμούνται του καλού καιρού. Σήμερα τη βγάλαμε στο σπίτι. Δε βγήκα ούτε στο μπαλκόνι! :lol::lol::lol: Μόνο ο μπαμπάς μας βγήκε για να πάει στον αγώνα. Ξυπνήσαμε κατά τις 9 και το πρωί και αρχίσαμε τα τραγούδια και τους χορούς. Μας έδωσαν από το ωδείο το cd με τον 2ο κύκλο μαθημάτων και όλη μέρα ακούμε και λέμε τα καινούργια τραγούδια. Εντωμεταξύ πήρε η Ειρήνη ένα στρόγγυλο ταψί από το ντουλάπι για να το κάνει τύμπανο. Εκεί που θηλάζω όμορφα και ωραία το κοπανάει με μια μπαγκέτα και που κόπηκαν τα πόδια. Τρόμαξε και το νινί και άρχισε να κλαίει! :lol::lol::lol:

Είμαστε για γέλια λέμε!!!!

Επίσης σήμερα η μικρή έσπασε κάθε ρεκόρ στον ύπνο. Δε θα σας πω όμως...

Λένα τις χθεσινές μπαγιάτικες ταινίες είδατε;;;

Grousi καλά τρεχάματα από δω και πέρα! Να αλωνίζετε στις παιδικές χαρές!!!

Θου αλήθεια ρε;;; Υπάρχει περίπτωση να υποχωρίσει χωρίς χειρουργείο; Αμάν ρε συ...

Και ο μπαμπάς μου πάντως τα ίδια κάνει. Τον σώζει λίγο το γεγονός οτι δουλεύει στο σύστημα υγείας.

Άφρο κουράγιο. Θα του περάσει!!!

Πείτε συνταγή για τις μπάρες ρε κορίτσια. Μη μας αφήνετε με την όρεξη...

καλημερα!ετοιμαζομαι για δουλεια κ μπηκα βιαστικα..

Βενετια να σας ζησει ο μικρουλης!!

θουλη ευχομα να μην ταλαιπωρηθει ο μπαμπακας σου κ να λυθει γρηγορα το προβλημα!

Καλημέρα, χθες το βράδυ με τρέλανε η Έλενα. Από τις 9:30 που πήγαμε για ύπνο τελικά κοιμήθηκε στις 12:30 και δεν ήξερε τι ήθελε. Ήθελε μόνο εμένα, να γυρνάμε μέσα στο σπίτι και να κάνουμε διάφορα. Εγώ κουτουλούσα από την νύστα κι αυτή να νυστάζει επίσης και να μην ξέρει πώς να κοιμηθεί. Της φώναξα κάποια στιγμή τσατίστηκε περισσότερο και άρχισε να ουρλιάζει, πρέπει να μας άκουσε όλο το τετράγωνο, και ο Μιχάλης να λέει κάντε ησυχία θέλω να κοιμηθώ. Τέσπα ελπίζω να ήταν τυχαίο το γεγονός και να μην επαναληφθεί και σήμερα.

Μάρθα περαστικά στον μπαμπά σου, με αγωγή δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσει?

Θα τα πούμε και το απόγευμα από κοντά.

Μόλις γυρίσαμε από το σχολείο μετά από μία εβδομάδα ασθένειας!!!! :) ...και τι βλέπω? ανακοίνωση ότι στον γκρουπ του Λ. ένα παιδάκι έχει την γουρουνογρίππη!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::(:(:(:(:(:(:(:( .....και τώρα? :?:

φοβάμαι για τον Λ. γιατί επανήλθε στο φυσιολογικό του ή είναι ακόμη ευαίσθητος? :?:

Θούλη περαστικά στον μπαμπά σου είμαι σίγουρη ότι οι γιατροί θα βρουν την καλύτερη λύση για εκείνον!!! :)

Αφρο και η δικιά μου αν αποφασίσει ότι δεν το θέλει το φαγητό της, τέλος δεν θα το φάει, θα προτιμήσει να μείνει νηστική!!!! :?

Ιουλία και εγώ νομίζω ότι είναι πάρα πολλές ώρες άδειο το στομάχι, επίσης αν το συνεχίσεις αυτό θα χάνει και άλλα γεύματα και στο τέλος θα τρώει μόνο 1 την ημέρα!!!! :o

Μάγδα η μικρή πάει παιδικό? ποιός την κρατάει όταν είναι άρρωστη?

Νατασούλα εύχομαι καλύτερες νύχτες, πιστεύω ότι απλά ήταν μια νύχτα!!!! ;)

Καλημερα!!!

Θουλιτσα στεναχωρεθηκα για τον μπαμπα σου!!!!

περαστηκα και ελπιζω να γινει γρηγορα καλα να χαρει και το δευτερο εγγονακη του!!!!..απο σενα...

Βλεπω η χτεσινη μερα ηταν μια ωραια κατασταση για ολους!!!

Σημερα το βραδυ ο Τζεφ μου εσπασε τα νευρα

καθε μερα ξυπναει ολο και πιο νωρις να ζητησει γαλα...

Απο σημερα αποφασησα πως δεν εχει αλλο γαλα στις 5 το πρωη...

για την ακριβεια αρχησε την γκρινια απο τις 4:30..

δεν γινετε αλλο αυτο...

τον πηρα μαζι μας..τον χαιδευα τον εκανα αγκαλιτσες κλπ κλπ..αλλα γαλα γιοκ..

ουρλιαζε μιση ωρα και φωναζε γκαγκα...

καθοταν στο κρεβατι και εκλεγε..κατεβασε και μηξες..

του καθαρησ ατη μυτη ..μετα κοιμηθηκε και ξαναξυπνησε στις 8 το πρωη μεσα στην καλη χαρα..ντιθηκε και εφαγε μια χαρα το γαλα με τα κορν φλεικσ..

αντε γιατι δεν αντεχω αλλο τετοια νουμερα

δεν θελλω να πινει γαλα ξαπλωτος στο κρεβατι...και ο Οδυσσεας με το που αρχισει ο μικρος δεν κοιμαται αλλο και ειναι πτωμα...και εγω σερνομαι απο την αηπνια ..

τερμα..θα ουρλιαξει καμια βδομαδα μετα θα συνελθει..

οχι γαλα μονο νερο και αμα θελει...

ειμαι μια κακια μαμα αυτη την ευδομαδα

Kαλημερα!

Καλη βδομαδα!

Περαστικα στα αρρωστουλια..

Εγω ψιλο αρρωστη οποτε δε θα ερθω στον καφε...

Η Αννυ μια χαρα προς το παρον!

Χρυσα κ εγω κουραστηκα να ξυπναω τοοοσες φορες..

Αλλα δεν αντεξα!Υποτιθεται πως θα ξεκινουσα να "κοβω" βραδινα γευματα

αλλα τη 2η μερα πεταξα το μεμε εξω...Δεν αντεχα να την κανω να κλαιει...Κ πιστεψα πως

απο αυτη την αρνηση μου ειχε νευρα την ημερα...Ισως ξαναδοκιμασω σε λιγες μερες...

5-6-7 φορες ειναι πααααρα πολλες...

Καλημέρα Μαμά!!! Είμαστε συναχωμένοι και έχουμε βήχα! :twisted::twisted:

Το Σαββατοκύριακο είχα δουλειές.. δουλειές,,, δουλειές… :twisted::twisted:

Και έχω ακόμη πολύ πράγμα.. :(:(

Με ταλαιπωρεί το μαμυ και δεν μπορώ να μπω.. :o:x:x:x:x

Λοιπόν εγώ αυτά που έφτιαξα ήταν μόνο με βρώμη αλλά κάντε το έτσι όπως λέει η Χρυσα, δηλαδή βάλτε και νιφάδες καλαμποκιού μέσα και ριζογκοφρέτα και κανα ξηρό φρούτο.

Λιώνω 150 γρ βούτυρο σε χαμηλή φωτιά σε κατσαρολάκι, προσθέτω 400 γρ μαρμελάδα πορτοκάλι ή φράουλα ή ότι θέλετε τελος πάντων, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη, τα ανακατεύω και ρίχνω την βρώμη (350 γρ) . Ανακατεύω από κάτω προς τα πάνω όπως την μαρέγκα, για να μην κολλήσουν εντελώς μεταξύ τους και γίνουν πολύ σκληρά..

Τα στρώνω σε λαδόκολα, δεν τα πατάω πολύ με το κουτάλι, να είναι αφράτο το μίγμα. Ψηνω στους 180 για 15-20 λεπτά..

Το αφήνω να κρυώσει και μετά κόβω τις μπάρες..

Ο δικός μου πάντως δεν τις έφαγε, αλλα είναι και άρρωστος.. αν ήταν ο αντρας μου εδώ θα τις καταβρόχθιζε..

Θουλάκη μου περαστικά στον πατέρα σου, ελπίζω να λυθεί το θέμα γρήγορα…

Ιουλία 9 ώρες χωρις καθόλου φαι βρε δεν ξέρω… Μου φαίνονται πάρα πολλές… Δεν θέλει να φάει τίποτα?

Sissaki μου περαστικα!

Μάγδα τι κάνει η μικρή?

Νατάσα γέλασα με το ταμπουρλο και το τρόμαγμα χεχε!!!

Φιλάκια σε όλες κορίτσια. :D

καλημερα!!!!!!εχω το ολοημερο απο δω και περα και προλαβαινω να μπαινω λιγο το πρωι!!!!!

σες,γραψε μου τη συνταγη για τις μπαρες βρωμης και οτι αλλο ξερεις εσυ.... ;););););)

θουλη μου,περαστικα στον μπαμπα σου!!!!ελπιζω ολα καλα.... :roll:

αχ εκανα καφε .

εχω και τον σερβιτορο θελει να μου βαλει και αλλο γαλα στον καφε μου :lol::lol::lol:

τωρα που ηρθε η μαμα μου λεγαμε για τον μανωλη που δεν θελει να δοκιμασει (τρωει αλλα οτι του αρεσει) και μου ειπαι οτι και ο αδερφος μου ηταν δυσκολος στο φαγητο ....αλλα δεν ηθελε να φαει τιποτα ...εγω καθολου ...χαβουζα ολλα τα κατασπαραζα .

το θεμα ειναι οτι δεν ειναι οπως αυτα που ακουω συνεχεια που δεν εχουν απλα καλη σχεση με το φαγητο ,ο δικοσ μου θελει να τρωει αλλα οτι του αρεσει στο ματι ,αν ειναι σουπα η γλυστερο η κοκκινο η πρασινο ηηηηη ατελειωτα η .....μονο οτι ειναι σφολιατοειδη τρωει οτι εχει σχεση με ζυμη ,ψωμι ,μακαρονια

τελος παντον ,μου ειπαι η μαμα μου οτι τον βλεπει χλωμο ,και εγω το βλεπω ,δεν ειναι ροδαλος και τα χερακια εχουν μια κιτρινιλα .επειτα λογικα να το δω ...ποσο σιδερο να παιρνει μονο απο τα δημητριακα !!!!

θα του κανω εξεταση αιματος και θα παρει σιδερο ,ειμαι σιγουρη οτι του χρειαζετε .

οσο για αυτο που ειπατε οτι α συμπληρωματα δεν ειναι οτι καλυτερο ,ναι το ξερω αλλα δεν ειναι καλα οταν τα παιδια εχουν σωστη διατροφη ,οταν ειναι ελλιπεισ τα χρειαζονται .και ο αδερφος μου τοτε επαιρνε σιδερο αφου δεν ετρωγε τιποτα .

αναστασια υπομονη ,να τησ δινεισ αφου βλεπεις οτι κλαιει αλλα για λιγοτερη ωρα . παντα να προσφερεις πρωτα νερο .

http://www.babyonline.gr/nipio/diatrofi/otan-de-trwei

Αναστασι αυτο για σενα!!!!

επισης..εγω το εχω προσφατο απο τον βραδυνο αποθηλασμο που ειχαμε κανει..δεν αντεχα αλλο..

να πω οτι πειναει..με τιποτα..

απλα θα παθει να μη ξυπναει γιατι θα ξερειοτι και να ξυπνησει δεν εχει γαλα...

ε ουρλιαζε..τι να κανουμε..ξυπνησε ομως και εφαγε μια χαρα το πρωινο του καθησμενος στο καρεκλακι του..

ειναι δυσκολα..

εγω τον πηρα αγκαλια και τον χαιδευα και τον φιλουσα και αυτος χτυπιοταν..μετα με αγκαλισε και κοιμηθηκε σαν πουλακι...

δεν μπορω αλλο παιδια...καθε μερα και πιο νωρις..δε θελλω να μου ξανακανει τα παλια ωραρια..θα φουνταρω στον θερμαικο

καλημερα...

ρε ευα ακομα περιοδος?ρε κανε χωριακη...μη το αφηνεις..ρυζογκοφρετες πουλαν ετοιμες ;)

συμπεθερα οχι δε θελω να ακουσω αλλο τα ωραρια των κοριτσιων.. :P ζηλευωωωω

επισης σημερΑ γιατι χτυπαει πενθιμα η καμπανα?ξερεις?

αργι αληθεια ρε?πω πωωω

αφρουλαααα τα φιλια μου

κριμα το παιδακι..κ τι θα κανεις τωρα?μιλησες με δασκαλες?

νατασα αχ κ μεις πολλη γκρινια..αφου τωρα τον πηγα παιδικο κ λεω τι καλα.. :oops:

σημερα τι ωρα σας βολευει?5,30 με 6?

αναστασια :(:(:(

θα φαμε το τσουρεκι σου χωρις εσενα..κ πισια? :(

χρυσα με το εμετο καλυτερα?

λενα δε εχω να σε συμβπυέψω τιποτα για το υπνο..ειμαι καμενη σε αυτο το τομεα..τα χω παιξει

καλη η ταινια? :P

ελευθερια καλημερα..ακομα αρρωστουλης/.?

θουλη μου,εδω δεν ξερω αν κανουν χοριακη στο κεντρο υγειας....οποτε αν συνεχιστει η καθυστερηση θα κανω τεστακι και βλεπουμε...απλα εγω παντα εχω καθυστερηση στην περιοδο.μπορει και 2 βδομαδες...γι αυτο περιμενω ακομα λιγο....

Θουθου τι καλυτερα..με ματιαξε ο αντρας μου..

δεν ξερασα το ΣΚ..και λεω ωραια..

και ξερασα σημερα 2 φορες!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

Ευα εγω τις εκανα αλλιως

πηρα κορν φλεικσ, νυφαδες βρωμης, και μια ρυζογκοφρετα και αποξηραμενα κρανμπερισ και μελη- λιγο

εβαλα τα κορν φλεικσ και τη ρυζογκοφρετα σε μαι πλαστικη σακουλα και τα κοπανησα με εναν πλαστη να γινουν μικρα κομματακια

ανακατεψα ολα τα υλικα με λιγο μελι ισα ισα να κολλησουν μεταξυ τους, τα εβαλα σε ενα πατερ στρομενο με μεμβρανη και το εβαλα στο ψυγειο για μιση ωρα να κολλησουν καλα..

τα εβγαλα τα ξεκαλουποσα τα εκοψα σε κομματια και τα κραταω σε αεροστεγες κουτι μπισκοτων

θα δοκιμασω να κανω με με ρυζογκοφρετε ςπολυσπορες και με μουσλι και θα σας πω εντυπωσεις

Χρυσα ευχαριστω!Το διαβασα κ εγω νωριτερα!

Ας ετρωγε 1/4 μεριδας κ δε θα μιλουσα!

2 μερες τωρα κατι ψιλοτρωει!προχθες αρκετα καλα,χθες μετρια!

Αφρο να κανεις εξετασεις αν ανησυχεις...

Δεν το συζηταω!...

Νερο της εδωσα τη νυχτα κ μονο που δε με σφαλιαρισε! :lol:

Οταν το παρω πραγματικα αποφαση θα ξαναρωτησω για τις συμβουλες σας!

Θουλακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μπαμπα σου!

Κ αλλα ειχα να σχολιασω απο αυτα που γραψατε αλλα τα διαβασα βιαστικα χθες κ τωρα,,...κενο!

Φιλια!Καλη μερα κ καλη συνεχεια σε οτι κανετε!

Παναγιώτα μου εγώ νομίζω ότι αυτος ο καιρός που γεννησες τώρα είναι ο καλύτερος… :P

Και εξηγούμαι.. Όταν γεννάς Δεκέμβρη-Γενάρη, έχεις όλο τον χρόνο να κάτσεις μέσα στο σπίτι να περάσεις χουχουλιάζοντας την λοχεία και μόλις αρχίσει ο καιρός να φτιάχνει, το μωρό είναι ήδη 3 μηνών και μπορείς να κινηθείς άνετα μαζί του έξω στην κούκλα Ανοιξη.. το καλοκαίρι θα είναι ήδη 6-8 μηνών οπότε μπορεί να κάνει και μπανάκια στην θάλασσα..

Τουλάχιστον εμένα μου έκατσε πολύ καλά που γέννησα 12/12…

Τα μαλλιά μου ναι τα μακραίνω, θα τα δεις και από κοντά, πιστεύω να βρεθούμε πριν φύγω, θέλω πολύ να σας δω! :x

Αφροδίτη, να κάνω μικρά ατομικά κις λορεν για το παρτάκι του Μανωλάκη? Πιστευω ότι θα τα φάνε σίγουρα όλα τα μικρά... λέω να τα κάνω με ζύμη κρέπας, να έτσι όπως είναι στην φωτο... Ε???? να τα κάνω? Να τα κάνω?? ε? Ε? Θέλω πολύ....

kis_loren.jpg[/attachment:29m0jvnf]

post-4408-13873936118609_thumb.jpg

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Σήμερα είμαι 15+6. Πάντα βάση υπερήχου.
    • Από συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο,λίγα πονακια αραιά και που στην κοιλια, αλλά έχει αρχίσει και η μέση και με πονάει. Έχω κάνει κοιλίτσα που τέτοια κοιλια είχα στον 5ο στο γιο μου. Επίσης και εμενα οι κοιλια μου όλο μελανιές είναι από τις ενεσεις και πλέον έχει αρχίσει σε πολλά σημεία με την ένεση και ματωνει. Με τραβάει και το δέρμα και με τρώει,πήρα σήμερα bio Oil σε gel να αρχίσω να βάζω για ενυδάτωση.Δεν με νοιάζει να κάνω ραγαδες αλλά να μην με τρώει τόσο που τραβαει το δέρμα.
    • Εγώ δεν είχα κάνει ραντεβού. Ήξερα δύο καλές παιδιάτρους από την κουμπάρα μου, αλλά έλεγα ότι θα ασχοληθώ αφότου γεννήσω. Οπότε κι εγώ την πρώτη παιδίατρο που είχαμε, την γνώρισα στην αίθουσα τοκετού. Ήταν η νεογνολογος του πρώτου παιδιού, οπότε πήγαμε με αυτήν. Τώρα πάλι, τον δεύτερο νεογνολογο/παιδίατρο πάλι εδώ στο μαιευτήριο τον γνώρισα. Ήμασταν τυχεροί εμείς γιατί και οι δύο ήταν πολύ καλοί. Η πρώτη ήταν πολύ καλή σε θέματα θηλασμού κι αυτός είναι πολύ καλός σε θέματα εντατικολογιας. Μας έκατσε καλά! 😅
    • Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...