Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

καλημέρα!!

Γυρίσαμε από το ΤΕΙ όπου είχαμε λειτουργία στην εκκλησία μας σήμερα

που είναι των Τριών Ιεραρχών.

Μαγειρεύω κοτόπουλο με ρύζι

Η κατάσταση με τα φαρμακεία μου έχει σπάσει τα νεύρα..

Υπομονή Αφροδίτη μέχρι αύριο :?

Βένι μου να σας ζήσει ο μικρός

Τι να προτείνει κ η μάνα με τις εισέχουσες θηλές?? :evil:

Ο Γ μας έγραψε την τελευταία ταινία της Τινκερμπελ και μ'αυτό έχουμε ξετρελαθεί

τα κορίτσια κι εγώ. Πριν λίγο καιρό με τη Μπάρμπη τη Βασίλισσα της Μόδας.Το έχουμε κάνει σινεμά το σπίτι.

Όντως ρε κορίτσια δεν μπορώ κάποιο παιδικό ωραίο και χωρίς βία και βλακείες για αγοράκια

Α! Τα παιδικά ντίσνευ με τον Μίκυ κλπ κλπ?? Και αυτά τα βλέπουμε

αγοράκια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα!

Η μικρούλα μου ξέρασε 2 φορές.

Να υποθεσω οτι παράφαγε εχθες, δεδομένου οτι είχε και ανήσυχο ύπνο ή οτι έχει ίωση;; :roll::roll:

Θέλω και γω να παραγγείλω τις κρέμες της μικρής και δε μπορώ... το δέρμα του παιδιού έχει καταξεραθεί!!! :twisted::twisted:

Κατα τα άλλα σηκώθηκα με ένα αγχος το πρωί... άλλο πράμα! :oops::oops:

Σισσιω γιατι αγχος..χαλαρωσε!!!!

Μαρια τι καλα...τινκερμπελ...

Αφρο υπομονη μεχρι αυριο

πρεπει να βαλλω το Μοσχαρι να βρασει..

αλλα μου βρομαει και δεν μπορω...

το επομενο που θα αγορασω πριν το στεγνωτηριο ειναι μια καλη χυτρα ταχυτητας

Ναι θα περιμένω λίγο, αν και παραπονιέται οτι πονάει. Της έδωσα να πιει λίγο χαμομήλι και να φάει λίγο φρυγανισμένο ψωμάκι, αλλα δεν τρώει και είναι χάλια το στομάχι της και γκρινιάζει.

Τώρα μόλις κοιμήθηκε.

Όσο για μένα, εντάξει θα μου περάσει μωρε... Απλώς με έπιασε μια κρίση μήπως μετανιώσω και δεν έχω ξανα την ευκαιρία κλπ κλπ.... :oops::oops::oops::oops::roll::roll:

Αφρο αυριο θα ειναι ανοιχτα τα φαρμακεια..αλλιως ψαξε για εφημερευον σημερα!!

Εγω σωθηκ αμε το ΤΝΙΜΠΙΝΤΙ..χαχα...

βαζω στον Χριστοφορο να δει παιδικα στο DVD και τερμα

καθετε για κανενα 1 λεπτο ισυχος..μετα βαριετε

Ανναααααα

ηθελα να σε ρωτισω..στο παιδικο του Τονυ εχετε αυτοκολλητα κοσι κορνερ;;;

ειναι σπατουλαρισμενο το δοματιο;;; και αν οχι κολλησανε καλα τα αυτοκολλητα αυτα;;;;

Nai kozy korner ειναι... Τι εννοεις σπατουλαρισμενο? :oops: Βαμμενο ειναι απλως και κολλησανε τελεια. Αυτα υποτιθετε μπαινουν βγαινουν οσες φορες θες. Αλλα εγω μια τα εβαλα και ουτε αερα κανουν ουτε τιποτα. ειναι τελεια!! :D

Σισσιω καντην ακαμια κοτοσουπιτσα με ψαχνο και ελαχιστο ρυζακι και πατατουλα...

Αννα εννοω εαν η επιφανεια του τοιχου ειναι λεια οπωςτου σαλωνιου η οχι

γιατι εμας σπατουλαρισμενο ειναι μονο το σαλονι και τα δοματια απλα "αναγλυφα"

χρυσα οχι δεν θα κολλησουν καλα αν δεν ειναι σπατουλαριστα .

εμασ ειναι ολο το σπιτι ,εκτος απο τα ταβανια και εχουν κολλησει μια χαρα του τζαμπο τα αυτοκολλητα .

ααα... Λεια ειναι... αλλα και σε ενα σημειο που ειναι σαγρε εβαλα ενα αυτοκολλητο για να το καλυψω και παλι καλα κολλησε.. Δεν με ειχε προβληματισει να σου πω την αληθεια!! :?:mrgreen:

Μωρε και εμας του Τζαμπο εχουμε αλλα τα κολλισαμε στα επιπλα..

στον τοπιχο ειχαμε ταπετσαρια αλαλ την ξηλωσαμε λογω αλλεργιας του μικρου...

τεσπα..

απλα βρηκα ενα ωραιο θεμα στον καταλογο και ηθελα να κανω το τωρινο δοματιο του Τζεφακου.

Απ'οσο ξερω παντως τις κρεβατοκαμαρες δεν κανει να τις σπατουλαρουν....

στη μαμα μου ο μπογιατζης ετρυξε ολους τους τοιχους με γυαλοχαρτο και εγινα παρα πολυ ωραιοι

Kαλησπέρα μανουλίτσες! :D

Σισσάκι, περαστικά στη Χαριλίνα, ελπίζω να μην είναι ίωση και να περάσει γρήγορα. Μη τη ζορίζεις, είναι ταραγμένο το στομαχάκι της, άστην να φάει ό,τι θέλει. Λίγο ρυζάκι, λίγη πατατούλα, καμιά φρυγανίτσα, ό,τι θέλει. Εσύ γιατί αγχώνεσαι βρε; Για το νυφικό; Μη χαραμίζεις την προετοιμασία του γάμου σου με άγχος (όσο αυτό είναι δυνατό!) Θα τη θυμάσαι και θα την αναπολείς αργότερα... ;)

Δεν σχολιάζω άλλα, συγγνώμη! Φτιάχνω κρέμα καραμελέ, ελπίζω να βγει καλή! Σας φιλω και θα επανέλθω αργότερα! :D

Γεια σας και απο μένα μανούλες, μόλις κοιμηθηκε ο Κώστας..

Σισσάκυ γιατι αγχώνεσαι βρε! ?

Ελπίζω να μην είναι τίποτα με την μικρή, να ειναι τυχαίο..

Εφτιαξα μπάρες βρώμης αλλά ούτε να τις φτύσει..

Ερη βαλε μεσα θρηματισμενα κορν φλεικσ ρυζογκοφρετα και αποξηραμενα κρανμπερι η σταφιδες...

εγω εφτιαξα χτες...σημερα ο μικρος εφαγε 3/4 της μπαρας

Α Χρυσα ωραία ιδέα με την ριζογκοφρέτα! Τις έκανα με μαρμελάδα φράουλα και μέλι.. Βασικά δεν ηθελα να τις πετάξω.. Αλλά τελικά θα τις πετάξω γιατι εγώ δεν μπορώ να τις φάω αφου κάνω δίαιτα και αποφευγω εντελώς την ζάχαρη...

Γεια σας γεια σας!!!!

Ρε Σισσιω ουτε εγω ειδα τις φωτο... :(:( αλλα καταλαβα τι περιπου παιζει απο τα σχολια.Παντως για να λενε ολες το 2ο μαλλον θα ειναι το καλυτερο.

Χρυσα και εμεις σπατουλαριστο εχουμε, μια χαρα κολλησανε.

Ερη μακρυνε το μαλλακι σου;;;

Απο τη θουλη εχουμε κανενα νεοτερο;;;;

Ρε Αφροδιτη γλυκοζη δε θα σου δωσουν εκει που θα κανεις τις εξετασεις;;;;

Λοιπον κατεληξα στο εξης συμπερσμα.Ιδανικο διαστημα για να γεννας: 25/03 εως 20/05(Μετα εχει ζεστη και δε ξερεις τι θελει το μωρο).Οταν ειχα σαραντησει με τον Ν. ημασταν συνεχεια βολτες.Μεχρι και στην Πατρα σε γαμο ειχαμε παει.τωρα με αυτο το ψοφο και ολες τις ιωσεις δεν παμε πουθενα. :evil::evil:

Εμεις ομως δενε χουμε σπατουλαριστο!!!

δεν πειραζει κατι θα σκεφτω..δεν βιαζομαι γιατι φοβαμαι μην εχει και το δευτερο τιποτα αλλεργιε ςκαι ξηλονω στα καλα καθουμενα..

ας γεννηθει με το καλο και κανω μετα

Δεν απορρω που ο Χριστοφορος δεν θελει να φαει κρεας μοσχαρη...αυτο το πραγμα δεντρογιετε ετσι απαχο που ειναι..μπλιαξ

εβρασ ατο κρεας και αφισα 2 κομματια για αυριο και το υπολοιπο εκανα κοκκινηστο που τελοςπαντω τρογιετε πιο κλα..και αλλα δυο κομματια εκανα σουπιτσα με φιδε...παιδια δε μασιετε..νουα απαχο πηρα για ολους..ε λεω ας ειναι για ολους το ιδιο..μπλαξ...που να το φαιε το παιδι...ο φιδες πιο νοστιμος ηταν!!

χαχαχα..Παναγιωτα επισης ωραια ειναινα Γεννας Ιουλιο....μεχρι να σαραντησεις δροσιζει ο καιρος..κοιμουνται καλυτερα τα μωρα και παλη εισαι ολη μερα εξω...

εγω την ειχα καταβρει..βεβαια εγω γεννησ ακαι τελος Μαιου αλλα τον μισο Αυγουστο και ολο τον Σεπτεμβρη βολταραμε κατσε καλα..μεσ αστον μαρσηπο

καλα που το θυμηθηκα, να παρω τηλεφωνο τη φιλεναδα μου να μου επιστρεψει τον Μαρσιπο καποια στιγμη

καλησπερα!τί κανετε;περιμενω τους γονεις μου σε καμια ωριτσα!εχω να παω σε εναν γαμο μιας συναδελφου κ μιας κ ο χ.ειναι στο γηπεδο,κρισιμο ματσ σημερα!νατααααααααααααααααααααασα!!}χα χα!,θα ερθουν να κρατησουν για κανενα 2ωρο τον μικρο!

ισιωσα κ το μαλλι,ολα καλα!

Χρυσα κ εμεις ΔΕΝ εχουμε σπατουλαριστα τα δωματια,ηθελα,αλλα ο χ.φωναζε οτι ειναι ανθυγιεινο κ θα σκασει μετα ο τοιχος και και και..}!!παντως στο δωματιο του Γιωργου μια χαρα κολλησαν τα αυτοκολλητα!κ στην κρεβατοκαμαρα που εχω ταπετσαρια εναν τοιχο,μια χαρα εφαρμογη ειχε,κανενα προβλημα!

να σας ρωτησω,αν ενα παιδι ξαφνικα δεν τρωει το μεσημερι,ο γιωργος π.χ.!,αλλα αν τον αφησω νηστικο φαει μετα απο 9 ωρες!!!,χθες αυτο εγινε,το συνεχιζω ετσι ή δεν κανει να μενει τοσες ωρες αδειο το στομαχι;κ οταν λεω αδειο,εννοω κ χωρις θηλασμο,εντελως αδειο..χθες στις 9 το βραδυ εφαγε ολη την κατσαρολα του,αλλα ως τοτε..μου το εφτυνε..

χθες που λετε κοιμηθηκα 9:30!!πτωμα ημουν!ο γιωργος ερχοταν κ μου τραβουσε τα μαλλια,αλλαα εγω δεν κουνιομουν!τελικα τον κοιμησε ο χ.γιατι εγω σηκωθηκα στις 1:30 που με φωναξε στο κρεβατι του!ο γιωργος,οχι ο χαρης!!!στις 11 κοιμηθηκε μου ειπε!

πολυ μου αρεσε,λεω να το καθιερωσω κ να κοιμαμαι νωρις κ ο γιωργος ας ξενυχταει με τον μπαμπα του!!!

Σισσιω δεν ειδα φωτο..αλλα εχω μια απορια!το πρωτο ,που λετε οτι δεν στρωνει στο μπουστο καλα,αν τελικα το επιλεξεις,δε θα στο φερουν στα μετρα σου;;;;;κανενα σχεδον νυφικο δεν εχει με τη μια τελεια εφαρμογη,γι αυτο κ κανουμε προβες..το δικο μου αρχικα ηταν φυσικα μεγαλο,αλλα μου το εφτιαξαν ακριβως πανω μου..

περαστικα στη Χαριλινα!

Αναστασια που εισαι καλε;;;;!!βολταρεις;;!!

επισης,καλυτερη περιοδο για γεννα,θεωρω τον απριλιο-μαιο!εγω γεννησα μεσα ιουνιου κ δε μου αρεσε καθολου!πολλη ζεστη,ειχα κ τα ψυχολογικα μου,ακομη ο Γιωργος δεν ηταν για θαλασσα,αν κ τελη αυγουστου τον βουτηξαμε λιγο!

Παναγιωτα ο μικρος κοιμαται καλα τα βραδια;;

αφροδιτη ο μανωλακης εφαγε σημερα την καρμποναρα;

φιλακια!

Επιβιβάζομαι κι εγώ τελευταία και καταϊδρωμένη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο άντρας μου σήμερα δούλευε κι εγώ ψόφησα στις δουλειές. Έκανα και 3 φαγητά και σιδέρωσα 5 πλυντήρια, εξαφανίστηκε τουλάχιστον το βουνό από ασιδέρωτα κάτι είναι κι αυτό ;)

Ιουλία 9 ώρες μου φαίνονται πολλές, δηλαδή στο ενδιάμεσο δεν ζήτησε να φάει τίποτα? Εμένα αν δεν φάει φαγητό ζητάει να θηλάσει οπότε δεν μένει ποτέ τόσες ώρες νηστική.

Αφροδίτη γιατί αγχώνεσαι τόσο με το φαγητο? Είναι δύσκολη ηλικία κανένα παιδάκι δεν νομίζω ότι τρώει τα πάντα (εκτός από εξαιρέσεις πχ την Ειρήνη της Νατάσας). Η Έλενα δεν τρώει κρέας ούτε κιμά ούτε κοτόπουλο μόνο αν της το αλέσω και τις περισσότερες φορές θα της το αλέσω. Μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη για αλεσμένα αλλά από το να μην φάει καθόλου προτιμώ να φάει αλεσμένο. Όσο για το ύψος και το βάρος μην κάνεις το λάθος να τον συγκρίνεις με άλλα παιδάκια. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι το ύψος στην παρούσα φάση δεν εξαρτάται από το φαγητό.

Βένι να σας ζήσει ο ανηψιός.

Αν πάμε στην Θου άυριο να περάσω να σε πάρω?

Θα πάμε στην κουμπάρα μου σε λίγο οπότε σας αφήνω προς το παρόν.

Σήμερα είχα μια δύσκολη μέρα. Η μικρη έχει γαστρεντερίτιδα τελικά πέρασε δύσκολα το μωρό μου... και περάσαμε και μεις. Απο γκρίνια άλλο τίποτα. Έχω τόσα νεύρα συσσωρευμένα, που αν με πιάσεις από τη μύτη κάνω μπαμ!

Δεν έχω κάτι άλλο συναρπαστικό να πω. Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο ΣΚ! Τα λεμε το πρωί! Καλό ξημέρωμα! :x:x:x

αργησα αλλα ανεβηκα....

δε ειμαι στα καλα μου..ασχημη μερα ασχημη

να πω μονο βενι να σου ζησει το μικρουλη ανιψακι σου

κ να πω μπραβο ρε συμπεθερα που θυμασαι οτι τοσο γεννηθηκε κ ο θοδωρης

σισσιω κ γω δε σε ειδα με νυφικο..λαθος μερα τα εβαλες :(

σημερα ψιλοτρεχαμε στο νοσοκομειο με το μπαμπα μου

ειναι τοοοοσο κλειστος στο πονο που πονουσε 3 μερες στου ορχεις εχουν πρηστει κ το ειπε στο θειο μου οχι σε μας..

κ μας το πε ο θειος κ τον πηγα νοσοκομειο..πρεπει να γινει υπερηχος να δουμε απο τι ειναι

αλλα οτι κ να ναι μονο με χειρουργειο φευγει το υγρο κ χειρουργειο δε μπορει να γινει μιας κ η καρδια του λειτουργει εδω κ χροοονια μονο το 1/4 :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

οποτε ειμαστε σε αναμονη σε αυτο το θεμα..

το απογευμα ηρθε μια φιλη με το παιδακι της κ ο μικρος τον εσπρωχνε τον βαρεσε κ δε εδινε παιχνιδια..εγω ειμουν καπως ετσι :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κ το κερασακι στη τουρτα?

ηθελε ο θοδωρης νερο..κ ηθελε να γινει τ δικο του..δηλ να του γεμισω οοοολο το ποτηρι με νερο..

κ εγω δε τουτο επετρεψα..

κ να κλαει με λυγμους..εγω δε το εκανα γιατι μετα θα το εκανε συνεχεια..να κυκλοφορει με γεματο ποτηρι κ να εχει παντου νερα..θελω να μαθει τα ορια

κ δωστου κλαμα κ γω να του μιλαω..κ ποσο υπομονη να κανω??????????πραγματικα εκανα πολυ..αλλα το κλαμα του θοδωρη σπαει τζαμια..

κ με γυρισαν τα ματια κ αρχισα να ουρλαζω..οχι δε βαζω τη ντροπιασμενη φατσα...δε γινοντα..

απ τον να το δειρω φωναξα...τεσπα..δυσκολη μερα

αυριο σας περιμενω για καφε ε? :D

περαστικα σισσιω :(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...