Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: Νομίζω πως την έχω α λα Κλεοπάτρα... :lol::lol::lol:

Ρε συ ή είναι λίγο μακρυά ή δε μου την ίσιωσε κα΄λα!

Ουφ! :o:lol::lol::lol:

Η συνταγή σου για σοκολατόπιτα είνα σχεδον ίδια με το μπραουνι μου...Όποτε...δεν τη γράφω! :P

Ευχαριστώ για τον κόπο σου ομως!

Στο χέρι σου είναι Φρανίτα να βοήθήσεις και αυτούς κ πολλούς άλλους! ;)

Κάλο θα κάνεις κ οχι κακό!

Χρύσα 2ωρακι χτύπησες?Ζήλεψα!

Κάλα...όπου να'ναι τονίζω! :lol::lol:

Προσπαθώ όμως! :oops:

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ναι βρε σου ειπα!μπασταρδεμενη συνταγη ειναι!για εμενα μπραουνι,σοκολατοπιτα,σουφλε σοκολατας=ιδια!!!

δοκιμασε να την κανεις στο πλαι τη φρατζα!μπορει να σου αρεσει καλυτερα!αλλα κ αλα κλεοπατρα ωραια θα ειναι!μπαινει λιγο στα ματια σου;

κοριτσια ασχετο!ξερετε αν στη θεσσαλονικη εχει καμια καλη θεατρικη παρασταση;θελω να παμε θατρο σημερα..ο γιωργος θα κοιμηθει στον παππου κ τη γιαγια κ ειπα να βγουμε με τον χ..θα ψαξω κ στο ιντερνετ!

Δημοσίευση

ειμαι μονη σπιτι..τι απολαυση!!!!!!!!!!!!ησυχια!!!!!!!!!!

ειχαμε γαμο συναδελφου του αντρα μου κ εμεινα εγω εδω σπιτι κ ο μικρος πηγε με το μπαμπα του..

καλα δε εκανα? 8-):lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ναι στη αρχη ειπα δε θα τον στειλω..λεω ντροπη μου..αλλα γμτ ποτε δε το αφηνω πουθενα,,,ε δε το δικαιουμε..\δλ τον αφηνω στο σταθμο αλλα γενικως μιλαω

εγω εβαλα κ αλλο κιλο..πηγα 13 :D αλλα τουλαχιστον τρωω ρε..

παναγιωτα ναι ρε στειλντο κατω στη πεθερα..μη κολλησετε..

ρε ιουλια ολο τσαρκες εισια?σε χαιρομαι μπραβο..πλακα κανω για το ολο τσαρκες

φρα αν ειναι για ενα χρονο τι σκας..απλως προσοχη

αργι ελα να σε κουρεψω.. :D

αναστασια λενα κτλ θελετε πεμπτη απογευμα να ερθετε απ το κοσμος να πιουμε καφε?

παναγιωτα εγω πρωτα εδινα φαι κ μετα θηλαζα..κ ομως ακοοοομα θηλαζω

Δημοσίευση

θουλη εμενα εννοεις με το κ.τ.λ.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!χα χα!!εγω παντως θελω να ερθω πεμπτη απογευμα στο κοσμος για καφε,αν με θελετε,ε!!

ναι καλε!ολο τσαρκες ειμαι!κ εχθες βγηκα με συναδελφους παλι!αμ πως;τοσον καιρο μεσα,εσκασα!!πού να αρχισω να παιρνω κ το αυτοκινητο κανονικα,ουυυυυυυυ!!σιγα μην ερχομαι σπιτι!!χα χα χα!ολο στα δικα σας θα ειμαι!!!!!!!!!!!!

θουλη δεν δοκιμαζεις καμια φορα να στον κρατησει η πεθερα να βγειτε με τον αντρα σου,ή δε θελεις να τον αφηνεις καθολου;παντως καλα εκανες για τον γαμο!ασε που ο θοδωρης πιο καλα θα περασει εκει,παρα μεσα στο σπιτι!!μην εχεις ενοχες!μμ!καλα σε καταλαβα!!φιλακια!!

Δημοσίευση

ερη τελεια..χαιρομαι

ιουλια οκ για τη πεμπτη?τελεια

αναστασιαααααααααααα

λενααααααααααααααα

χρυσαααααααααααααααα

νατασουλαααααααααααα

βενιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

κ οποια ξεχναωωωωωωωωωω :oops:

Δημοσίευση

Επέστρεψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε μανουλίτσες? Επλίζω να είστε όλες καλά

Εγώ γύρισα σήμερα το μεσημέρι. Με τη Έλενα ευτυχώς όλα καλά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, δεν έκλαιγε και δεν με ζήτησε καθόλου. Μόνο κάθε φορά που χτυπησούσε το τηλέφωνο φώναζε μαμά και πήγαινε να το σηκώσει :D:D:D:D:D . Το μεσημέρι μόλις με είδε έτρεξε στην αγκαλιά μου και φυσικά ζήτησε αμέσως να θηλάσει, έχουμε είδη θηλάσει 3 φορές από το μεσημέρι ;) . Με τη παραγωγή δεν νομίζω να έχω πρόβλημα εγώ τις μέρες που έλειπα έβγαζα λίγο με το χέρι κάθε βράδυ.

Αχ μου λείψανε πολύ τα ζουζουζουνάκι μου, 1η φορά φεύγω για τόσες μέρες :(:(:(:(

Όλη την μέρα ήμουν δουλειά μέχρι τις 11 το βράδυ και όχι μόνο δεν ξεκουράστηκα αλλά κουράστηκα περισσότερο :cry::cry::cry::cry: Τουλάχιστον πέρασαν γρήγορα οι μέρες ;)

Αχ πείτε κανένα νέο βρε κορίτσια έγινε τίποτε συγκλονιστικό όσο έλειπα??????????

Γιατί να διαβάσω 80 σελίδες αποκλείεται, πάλι καλά που σας βρήκα στο ίδιο τρενάκι :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Νατασα καλωσηρθες!

φανταζομαι χαρα τα ζουζουνια σου που ξαναειδαν τη μανουλα τους,ε;!τελεια!

απο νεα,αλλο τιποτα!η αναστασια εκοψε φρατζα,η φρανιτα φευγει ουγκαντα,κ την πεμπτη λεει η θου να παμε κοσμος για καφε!φυσικα κ αλλα πολλα,αλλα τ αξεχναω..λεγαμε για ταμπον,αν βαζουμε ζωντανα πραγματα στο στομα!χα χα!για ψαρια καλε ωμα!,κ αλλα τετοια σημαντικα!!

φιλακια κ καλη ξεκουραση!!

Δημοσίευση

καλως ηρθες ρε Νατασουλα!!!Ελα ρε.Τοση δουλεια;;;Και εγω ελεγα οτι τουλαχιστον θα πας καμια βολτουλα εκει.

Ερη πολυ χαιρομαι.

Θουλη η πεθερα ουτε στα 10 μερα δε θελει να τον δει.Φοβαται μην κολλησει η ιδια.Ειναι γενικως με πολυ ευθραστη υγεια οποτε δεν παιζει αυτο το σεναριο.

Καλα εκανες και τον εστειλες στο γαμο.

Να τη ξεχασα.

ΚΑΡΟΛ τι εγινε με το γιατρο;;;

Επισης ΓΩΓΩ ο αντρουλης σου ειναι αυτος που τον "παταει" το λεωφορειο στο Ραδιο Αρβυλα;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ρε Χρυσα δηλαδη ο πατερας δεν ειχε πάρει χαμπαρι;;;; :shock::shock::shock: Παντως μπραβο στη μητερα σου.

Δημοσίευση

Ιουλία ζωντανά πράγματα στο στόμα :o:o:o ωραία συζήτηση είχατε πάλι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα ο άντρας σου είναι άρρωστος? Περαστικά

Αναστασία με γειά το μαλλί

Η μικρή της Νατάσας τι κάνει με το αυτάκι που την πονούσε?

Δημοσίευση

Γεια κ παλι!

Καλως τη Νατασούλα!!! :-*:-*

Θουλακι μου καλά εκανες κ εμεινες λιγάκι μόνη...Μη νομιζεις πως θα συμβει

κ συντομα παλι...

Θα έχεις 1-2-3-4 παιδιά! :lol:

Εγώ δεν ξαναλεω τιποτα για καφε!

Δλδ ακόμα κ στο σπίτι μου να θέλετε να αυτοπροσκληθείτε!

Η μικρή της Νατασας (Νατασούλα μου) μμάλλον δεν είχε τπτ στο αυτάκι...Απ'οτι ειπε ο γιατρός...

Κορίτσια η Αννυ κουτσαινει...Βασικα μονο όταν ξυπνησε απο τον ύπνο το πρωί

και το απόγευμα...για καμιά ωριτσα....Τι να είναι???Δε χτυπησε ουτε δείχνει νΑ την ποναει οταν

το πιέζω ή το στριβω....Μήπως μουδιάζει?Είναι φυσιολογικο?Τρομαζω λιγακι...

Δημοσίευση

τζααααα μπηκα κι εγω για λιγο

μπανιαρισα τον ταρζανακο μου,ηπιε το γαλα του(μου το μειωσε λιγο)

και νααααανι

τωρα ετοιμαζομαι κι εγω να κανω ενα μπανακι και να την πεσω μιας και ο αντρουλης μου ειναι ακομη στην δουλεια

Δημοσίευση

Γεια σας!

Συνήθως δε γράφω τα ΣΚ αλλά αυτό πρέπει να το πω...

Η Μαρκέλλα σήμερα έφαγε τον άμπακο :shock:

Από το απόγευμα και μετά δε σταμάταγε!

Έφαγε όλο το φαγητό της που υποτίθεται ότι ήταν για δυο μέρες :!: , και ένα κομμάτι από την ομελέτα μου, και γιαούρτι με μπανάνα. Δε σταμάταγε σας λέω :shock:

Λέτε να το πήρε απόφαση? :ympray::ympray::ympray:

Νατασσούλα καλώς μας ήρθες και πάλι! Τι ωραία που η μικρή σου δέχτηκε την απουσία σου τόσο καλά και που συνεχίζει να θηλάζει :x

Αναστασία φράντζα ε? Μα σου στρώνει που είσαι κατσαρομάλλα? :roll:

Έχω κι εγώ από λίγο πρν τα Χριστούγεννα. Τη βαρέθηκα όμως και λέω να τη μακρύνω πάλι. Δοκίμαα να την κάνω σήμερα στο πλάι αλλά ήταν μια αηδία...

Δε νομίζω μωρε να έχει τίποτα το ποδαράκι της Άννυς. Αφού δεν πονάει κι όλας. Μήπως το κάνει για παιχνίδι? Η Μαρκέλλα ας πούμε περπατάει στις μύτες το ποδιών μερικές φορές.

Παναγιώτα και Λοβι διάβασα λίγο για οστεοπαθητική που δεν είχα ιδέα... Και τώρα πιστεύω πως μπορεί να μας είχε βοηθήσει πολύ ένας οστεοπαθητικός. Η Μαρκέλλα δεν άνοιγε ποτέ το στόμα της διάπλατα όπως έβλεπα σε όλα τα βίντεο θηλασμού. Το ανοιγε λίγο ίσα να πιάσει το στήθος και όταν το έκλεινε το ένιωθα σαν τανάλια. Επίσης ήταν από τις πρώτες κι όλας ώρες πολύ νευρικό μωρό. Τους πρώτους δυο μήνες κοιμόταν μόνο πάνω μου (και λίγο στον άντρα μου). Αν ήξερα περί οστεοπαθητικής θα την είχα πάει...Στερνή μου γνώση...

Φρανίτα να πάτε! Ένας χρόνος είναι, θα είστε όλοι μαζί, είναι μέρος που σου αρέσει πολύ, μια χαρά θα είσαστε. Τα εμβόλια εγώ γενικώς όλα τα φοβάμαι αλλά δεν είναι να το σκέφτεσαι και πολύ στην περίπτωσή σας. Είναι άκρως απαραίτητα. Μετά από αυτό το χρόνο τι επιλογές θα έχετε? Θα μείνετε κάποια τιγμή μόνιμα κάπου -τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει σχολείο ο Σεμπ- ή θα είστε μια εδώ μια εκεί?

Θούλη μια χαρά σε βρίσκω σήμερα 8-)

Δημοσίευση

Mπηκα για λιγο κι εγω να δω τα νεα σας!! Καλε ειμαι τοσο κουρασμενη που ουτε μπανιο δεν εκανα το μωρο και κοιμηθηκαμε απο τις 8. :shock: Ξυπνησα τωρα για λιγο και πριν παω να ξανακανω νανι μπηκα για μια καλησπερα!

Δεν μπορω ομως να μην σχολιασω την Μαρκελλα!!! :D \:D/ \:D/ [smilie=blob6.gif] Μπραβο στο κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε παντα τοσο καλοφαγη!!!!

Σας καληνυχτωωωωωω!!!!

Δημοσίευση
M

Δεν μπορω ομως να μην σχολιασω την Μαρκελλα!!! :D \:D/ \:D/ [smilie=blob6.gif] Μπραβο στο κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε παντα τοσο καλοφαγη!!!!

Ευχαριστούμε Τρις μου!

Φιλάκια στον Τόνυ :-*:-*:-*

Δημοσίευση

Γεια σας.

Τώρα σας διαβάζω. Όλη μέρα δεν κατάφερα να μπω...

Πήγα σε συναυλία!! Με την φίλη-κουμπάρα μου. Κέρδισα κάτι προσκλήσεις την προηγούμενη Παρασκευή και είπα να το εκμεταλλευτώ!!! Αλλά ρε παιδία πολύ κάπνα μέσα στο χώρο. Αφού τώρα μου πονάει ο λαιμός. Έλεος μαυτό το κάπνισμα. Κάτι πρέπει να γίνει...

Βρωμοκόπησαν τα ρούχα μου τα μαλλιά μου. Έκανα ντουζ για να μη μυρίζω και μάζεψα τα μαλλιά μου πάνω. Η μικρή όσο έλειπα (8-11.30) ήπιε 3 μπουκάλια γάλα και μόλις γύρισα τη θήλασα μια φορά. Πολλή πείνα!!

Η αλήθεια είναι όμως οτι αν και πέρασα καλά κάποιες στιγμές σκέφτηκα πως είμαι λίίίίγο γαϊδούρα που την άφησα τόσο μικρούλα για να βγω... :oops::oops::oops:

Βέβαια ήταν με το μπαμπά της, αλλά η μαμούλα έλειπε.......

Θα μου περάσει......

Αναστασία με γεια τη φράτζα! Και το καλοκαίρι ράστα!!! Για μεγαλύτερη αλλαγή!!! [smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif]

Ιουλία έχετε ή μάλλον είχατε έξοδο σήμερα; Ελπίζω να περάσατε καλά!

Θου καλά έκανες ρε. Θα χαλάρωσες πολύ!

Παναγιώτα μου πολλά φιλάκια!!!!!! Περαστικά στον άντρα σου ρε συ. Μόνο να μην κολλήσει τα ζουζούνια...

Μάγδα μπράβο στη Μαρκέλα!!! Πάντα τέτοια!!!!! Επίσης όσο για το οστεοπαθητικό νομίζω οτι πολλές μανουύλες αν το ήξεραν θα είχαν σωθεί στην αρχή. Εγώ εκ των υστέρων κατάλαβα οτι χρειαζόταν...

Νατασούλα τα έμαθα τα νέα σου από τη Θου! Χάρηκα που το πήρε χαλαρά η Έλενα!

Το αυτί μας είναι οκ! Thanks για το ενδιάφερον...

Tρις χάθηκες... ;)

Χρύσα ελπίζω αύριο να φάει τπτ ο Τζεφ. Α και για να μην το ξεχάσω. Η τομή μου δε μεννόχλησε ποτέ. Ούτε με τραβούσε ούτε τίποτα. Αφού είχα ξεχάσει οτι υπάρχει. Το μόνο που ένιωθα προς το τέλος της εγκυμοσύνης ήταν ένα τράβηγμα αριστερά χαμηλά στην κοιλιά και στο πόδι που φαντάζομαι πως ήταν από την κεντρική αρτηρία που βοηθάει και στην αιμάτωση του πλακούντα. Γιαυτό λένε πως κάνει καλό να ξαπλώνεις από τα αριστερά στην εγκυμοσύνη. Το δικό σου τώρα δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.

Βένι πως δίνει την αντιβίωση; Σε χυμό δεν την πίνει;;;

Δημοσίευση

καλησπερα κουκλες μου...

ειπα να μπω...ενω δεν μπαινω συχνα σκ...να δω τι μου κανετε αλλα μαλλον δεν ειναι καποια εδω ε? :(:( οποτε ας κανω το μονολογο μου :lol::lol::lol:

και ν απαω για νανα και εγω...τα δυο μωρα μου επεσαν ξερα για νανα..ειχαμε παει σ επαιδικο παρτυ ...η μικρη ξεσαλωσε... :D εριξε και ενα ποτηρι χυμο στο τραπεζακι...χτυπησε κανα δυο φορες...αρπαξε το μπολ με τ ατσιπς και τα τσακισε...πριν το παρω χαμπαρι... :lol: βουτηξε τα δαχτυλα μεσα στην τουρτα... :roll: και εγιναν πρασινα...και γενικα περασαμε ομορφα αν και το μετανοιωσα γιατι φορεσα φορεμα με γοβες και πονεσαν τα ποδαρακια μου...εμ σε παιδικο παρτυ πηγες βρε καρολ..τι ηθελες να το παιξεις?????αυτο σκεφτηκα μετα.. :roll:

σχετικα με το βυζολογο... :lol: μου βρηκε μαστιτιδα..μαλλον επειδη εχει και η μαμα μου...και μονο απο το δεξι στηθος..μου πε ότι δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο...αλλα ποναω ρε γαμωτο..και ωρε ςωρες θα ποναω πιο πολυ... :( προτεινε ζεστη κομπρεσα με ζεστη πετσετα ..η κομπρεσα με αλουμινονερο...αλλα βαριεμαι δ.εχω κανει τιποτα τετοιο...

Παναγιωτα μου και Μιτσακι μου ευχαριστω κοριτσακια μου για το ενδιαφερον...να στε καλα...

Παναγιωτα μου περαστικα στον αντρα σου...ελπίζω ναμην ειναι η γριπη κοριτσακι μου...

Μαγδαααααααααααααα μπραβο στην μαρκελα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε απο τωρα ευχομαι να τρωει παντα ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου με γεια τη φρατζα ...πως ειναι? φαινεσαι πιο μπεμπα ε?

μαιμουδακο μου,Χρυσουλινι μουυυυυυυ,Γιωτακιιι,Γωγακι τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα?

Σισσιωωωωωωωωωωωω ελα μωλε αφου πειραζει η μια την αλληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :lol::lol: τα φιλια μου...

Θουυυυυυυυυυυ ,νατασσουλα,Μπεμπουλης,Αφρο και οποια αλληξεχνω ταφιλια μου...

α τσεχασα...το προσωπακι ειχε γινει τοσο ξεφλουδισμενο σαν το εδαφος στην σαχαρα .. :(:( πολυ χαλια...τωρα καπως ηρεμησε απο το ξεφλουδισμα αλλα εβγαλα αρκετα σπυρακια μικρα...ελπίζω να ναι απο το πηλινγκ...να δω αν θα βρω την υπομονη να το κανω αλλες δυο φορες... :shock:

ελπίζω να με διαβασατε εεεεεεεε??????????επειδη ειπα πααααααααααλι λιγα :lol::lol::lol::lol: και η πλακα ειναι οτι τα λεγα εν γνωση μου μονη μου... :D \

δεν νυσταζωωωωω αλλα η παπενια 9 κ θα ναι ξυπνια...

καληνυχτα...

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Ξυπνησα πριν λιγο και πινω τον καφε μου.

Βρεχει εξω και εχουμε να παμε να μεταλλαβουμε την μικρη!

Μετα μαλλον σε κανενα παιδοτοπο και μετα στην πεθερα μου!

Τι πρωτοτυπο!

Αφροδιτη, γεννεθλια ο Μανωλης?

χρονια του πολλα!

Καλημερα και καλη Κυριακη σεολλες!

Δημοσίευση

Kαλημ'ερα!!!

Ελενη τι κανεις?Φιλια!

Εχω μείνει άφωνη!!!

1ον με το φαγητό της Μαρκελλας!!!Μπρααααβοοο!!!Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!!

2ον με τη μικρή μου φίλη Νατασα...Δεν υπάρχεις!!!!!Μα πήγες σε συναυλία κ το λεχούδι σπίτι

με τον μπαμπα? :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Ετσι ήσουν κ στην Ειρήνη????

Μου φαινεται τοοοοοοοοοοοοοοσο περίεργο!Εγω 1 φορα την άφησα βραδυ(10-11μμ) για

να πεταχτώ σε 1 γάμο κ ήταν 14μηνών! :o

Τι να πω?Μπραβο σου!!!!!

3ον...Καρολ μου προφανώς είμαι τοσο κολλημενη που νόμιζα πως μαστιτιδα παθαίνεις μόνο στο

θηλασμό! :lol::lol::oops::oops::oops::oops:

Περαστικά σου κοπέλα μου!

Σου είπε αν πρέπει να φοράς ιδιαίτερο σουτιέν?\

Τρις μη χανεσαι βρε!!!Κ εγω άλουστη την κοίμισα επειδή δεν ειχε ζεστό νερό...Γκρ!

Κ τώρα τι κανουμε?Απο τις 8παρα ξυπνήσαμε...

Αντε να περασει η ώρα να φύγουμε βόλτα!

Καλη Κυριακή!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

αχ ξυπνησα κ τωρα θα πιω καφε κ θα γραψω κατι μεταφρασεις για το σχολειο!

Νατασα στον Χατζηγιαννη πηγες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!

ειχαμε εξοδο.....αλλά...ΔΕΝ!εε!με πηρε απο τις 9:30 ο υπνος!!!!ξυπνησα 10:30 κ ειχα μια νυστα,μια βαρεμαρα..ο χ.γελουσε!!!!παρηγγειλα 2 σαντουιτσ,παει η διαιτα!,ειδα λιγο τ.β. κ μετα γρηγορα νανι παλι!μα τί ωραια που ειναι να κομασαι!!μου ηρθε κ περιοδος κ ημουν σε περιεργη διαθεση..τεσπα!την αλλη εβδομαδα!

Αναστασια για το ποδαρακι που γραφεις,το συνεχιζει κ σημερα;ο γιωργος περπαταει στις μυτες των ποδιων συχνα,σαν μπαλαρινα καλε!,αφου νομιζα οτι κατι εχει πατησει!!!,αλλα μετα καταλαβα οτι το κανει για παιχνιδι!!σου φαινεται να ποναει η Αννυ;

Μαγδα τί καλα που ξεκινησε να τρωωει η Μαρκελλα!καλη συνεχεια!!

καρολ θα παρεις αντιβιωση;να κανεις τις ζεστες κομπρεσες,ανακουφιζουν πολυ!

Ελενη καλημερα!ελα μωρε!Μια χαρα ειναι το προγραμμα σας!εκκλησια,παιδοτοπος,πεθερα!ενταξει,το τελευταιο να ελειπε,αλλα τουλ.δεν εχεις ετοιμασιες εσυ!κ στην τελικη δες το σαν εξοδο!μη της δινεις κ πολλη σημασια!παιξε με τις μικρες,μιλα για ασχετα με τον πεθερο,ξεκινα της καμια ασχετη κουβεντα..,π.χ.για μαλλια ή για το ποσο φρεσκια φαινεται σημερα..χα χα!!φιλακια!!

Αναστασια ξεχασες το lab top ανοιχτο ή εισαι ξυπνια καλε;;;;;;;

φιλακια!α!ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΑ!ΠΑΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ!

Δημοσίευση

Αντε καλε!μια χαρα κανει η Νατασα!!εμ τί νομιζες πώς ειχε φαγωθει με το θηλαστρο πριν γεννησει;;;δεν ειχες καταλαβει τις προθεσεις της;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!χα χα χα χα χα!!!

εγω Νατασα μαζι σου!

ο γιωργος καπου τωρα θα ξυπναει..θα σηκωθει κ ο χ. κ θα παμε να τον παρουμε,ισως φαμε κ στους γονεις μου..θα δουμε!

καλη βολτουλα σε ολες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...