Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κορτσουδια και περαστικα σας!!!!!

Καλε τι ειναι αυτο το κακό;;;;Α πα πα!!!!Πολλες ιωσεις.

Λοιπόν η Αφροδιτουλα ειναι χωρις διαδικτυο οποτε ο,τι την θελετε να την πάρετε τηλεφωνο.

Τα λεμε πιο μετα.Φιλακια πολλα πολλα!!!!!!

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερουδια!!!!!!

μαιμουδακι,εχω ελαφριας μορφης πολυκυστικες ωοθηκες....δεν μου προκαλει προβληματα δηλαδη απλα μερικες καθυστερησεις....οσο για το ολοημερο δεν το συζητω...αν μπορεις μην παρεις με τιποτα.... :twisted:

σες,αποθηλασες τελικα?????

εγω παντως για να αποθηλασω πολυ δυσκολο....ηθελα να κανω τη μεθοδο δε προσφερω,δεν αρνουμαι αλλα τι να κανω που ολη μερα απλα δεν αρνουμαι?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Συμπεθέρα περαστικά βρε, ποιός θα σας φροντίσει που είστε όλοι έτσι? :o:o:o

πάλι καλά που λείπει ο άντρας σου και την γλύτωσε!!!! :mrgreen:

ευτυχώς διαρκεί μόνο λίγες μέρες!!!!

συγνώμη αν το παιδί ενεργείται μία φορά την μέρα θεωρείται δυσκοίλιο? όχι δα!!!....ωστόσο Αναστ. τυχαίο γεγονός θα είναι...δώσε και λίγο ρυζάκι ...... ;)

εγώ τρελαίνομαι για σούσι εσύ Μητσάκι? αυτό το είδος ωμού σου αρέσει?

αχ και τι δεν θα έδινα να είχα σήμερα σούσι για μεσημεριανό!!!..... :-?:-? να πάω να γαοράσω? αλλά πού να παρκάρω? !!!!

εμείς λέμε να πάμε βολτίτσα γιατί ο καιρός είναι καλός!, έχει 5 βαθμούς έξω, φυσάει λίγο, αλλά γενικά είναι ζεστός, θα αναπνεύσουμε και καθαρό αέρα!!!! :?

Δημοσίευση

Καλημέρα!! Σήμερα νιώθω οτι η μέρα είναι... περίεργη να το πω... θα εξελιχθεί περίεργα να το πω.... Είδωμεν... :roll::roll::roll:

Η μικρούλα μου ακόμα ταλαιπωρείται απο τη γαστρεντερίτιδα, εχθες πάλι δεν έφαγε τίποτα. :cry::cry::cry:

Εξακολουθώ να έχω έναν πόνο χαμηλά από την περίοδο, αλλά δεν πήρα χάπι. Θα το ξεπεράσω. :D

Παναγιώτα μου εσείς πώς είστε! :x

Τί έπαθες μαρή Άφρο με το ίντερνετ;

Μπεμπούλης περαστικά!

Ερη έχω μια απορία. Αφού σας πάει όλους χεσμεντέν, πώς τα βρίσκετε με την τουαλέτα; :shock::D

Μητσάκι καλα μη νομίζει οτι έφτιαχνα μαλλί χθες το βράδυ. Με αφρό τα έκανα, αλλά αυτό για μένα είναι υπέρβαση! :lol::lol::lol:

Φραν θα έρχεσαι διακοπές και θα διδάσκεις; Μπράβο ρε θηρίο! :D

Πότε θα μάθεις τόπο διαμονής;

Το Θουλάκι τελικά δεν έγραψε καθόλου χθες; :cry::cry::cry:

Μαρή στρίντζω, ακόμα να σσου περάσει το γινάτι! :lol::lol::lol:

Αργυρούλα όταν λες πονάει η οδοντοστοιχία σου τί έννοείς;; Ολή; :shock::shock: ή δε μπορείς να το προσδιορίσεις;

Λένα, βίκυ, Νατασα, Νατασσούλα, τα φιλιά μου!

Στις άλλες δε λέω τίποτα! Θα εμφανιστείτε όπου να ναι! :lol::lol:

Δημοσίευση

Συμπεθερούλα και grousi, καλημέρα! :x

Έρη μου, περαστικά σας! Πραγματικά πόλεμος, σας τσάκισε!!!! :shock:

Αργυρώ μου, δεν τρελαίνομαι στην ιδέα του ωμού ψαριού, αλλά δεν ήμουν και αρνητική. Γι' αυτό δοκίμασα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου... Όχι το υπόλοιπο, το φύκι... Μου φάνηκε ότι μύριζε ΤΟΣΟ πολύ ψαρίλα, που δεν το άντεχα!!! :? Αν και γενικώς λατρεύω τα θαλασσινά!!

5 βαθμούς και ζέστη, ε; :lol: Εγώ πάλι, για τον ίδιο λόγο, το σκέφτομαι να ξεμυτίσω... Μπρρρρ, κρυώνω!!! :lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Τελικά οι γυαλιστερές είναι όστρακα? Και τα τρως ζωντανά? :ymsick:

Εγώ ούτε σούσι τρώω...γενικώς τίποτα ωμό :ymsick::ymsick::ymsick:

Άσε που τα θεωρώ και επικύνδινα. Ο άντρας μου ήταν 1 εβδομάδα με στομάχι χάλια στην Ιαπωνία που έτρωγε όλες αυτές τις αηδίες...

Παναγιώτα ήθελα να σε ρωτήσω από μέρες... Είχες αναφέρει κάτι για οστεοπαθητικό. Μπορείς να μου πεις τι είναι και πώς σε βοήθησε στο θηλασμό? Ρωτάω γιατί κι εμένα η μικρή με πονούσε πάρα πολύ στην αρχή. Σαν τανάλιες τα ένιωθα τα σαγονάκια της :?

Ελευθερία περαστικά σας!

Αναστασία πώς περνάτε τη μέρα με την τσαχπίνα? Πάτε βολτούλες?

Εγώ δουλειά...

Από την επόμενη εβδομάδα όμως θα έρχομαι λιγότερες ώρες γιατί τελειώνει η άδεια του άντρα μου και δεν έχουμε βρει ακόμα σταθμό, οπότε θα μοιράζουμε τη μέρα.

κατά βάθος χαίρομι γιατί δεν ήθελα να τη στείλω από τώρα σταθμό. Δεν είναι καθόλου έτοιμη...

Δημοσίευση

Α! Κι εγώ την αφήνω μόνη της τη γυναίκα στο σπίτι, αν πρέπει να φύγω για καμιά δουλίτσα. ΟΤΑΝ πάρω όμως (μία στο τόοοοσο!) είναι εμπιστοσύνης, την έχουμε πολλά χρόνια και δεν ανησυχώ...

Σισσάκι, μην ανησυχείς. Εμείς (και η μικρή και εγώ!) κάναμε να συνέλθουμε απ' τη γαστρεντερίτιδα καναδυό εβδομάδες! :? Μέχρι να στρώσει το στομαχάκι και να επανέλθει... :roll:

Δημοσίευση

Σισσιώ δεν ξέρω ρε συ, μου πονά πάνω από τα δόντια δεξιά :? θα πρέπει να κλείσω ραντεβού με οδοντίατρο ν ατο δει, ίσως να κάνει και καμμιά ακτινογραφία, δεν ξέρω!!!! :-s:-s

μετά πρέπει να κλείσω ραντεβού και με τον γυναικολόγο για το τεστ ΠΑΠ και μετά να κλείσω ραντεβού με........την κομμώτρια για βαφή, ελαφρώς κούρεμα και χτένισμα!!!! :D:D:D

Θούλη: ΕΡΩΤΗΣΗ: εσύ πώς κάνεις βαφή?

εδώ ξέρετε πώς κάνουν?: βάζουν βαφή στην κορυφή, στις ρίζες των μαλλιών και το υπόλοιπο μαλλί το βρέχουν με νερό και το ανακατεύουν με τα υπόλοιπα μαλλιά για να πάρει και από κει λίγη βαφή!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: και φυσικά τα μαλλιά μου δεν ήταν καλά βαμμένα, έβλεπα και κάποιες άσπρες τρίχες που έχω και της το λέω και μου λέει "μετά από κάποιο διάστημα η άσπρη τρίχα δεν βάφεται!!!!" ~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(:o:o:o:o:o:o μα για χαζή με πέρασε? και ήταν και ο άντρας μου μαζί (σε περίπτωση που πείτε ότι δεν κατάλαβα τι μου είπε!!!!)!!!

Μαρία τι κάνει η Ιωάννα σήμερα? καλύτερα? :?:

Δημοσίευση
5 βαθμούς και ζέστη, ε; :lol: Εγώ πάλι, για τον ίδιο λόγο, το σκέφτομαι να ξεμυτίσω... Μπρρρρ, κρυώνω!!! :lol:

κοίτα έχουμε συνηθίσει στους -5 και οι +5 είναι καλοκαιράκι!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αλλά σου είπα έχει ωραίο αεράκι έξω!!!! :roll::roll::roll:

Παναγιώτα σαν σίφουνας μπαίνεις ρε συ!!!

πες κανένα νέο από τα πιτσιρίκια, τι κάνει ο Νικόλας, πώς συμπεριφέρεται στον Φωτάκη? :D

Δημοσίευση

Αρτζ και εγω οταν επερνα γυναικα την αφινα μονη της...

ηταν ατομο εμπιστοσυνης την ηξερα χρονια και ερχοταν παλια και στη μαμα μου..πριν η μαμα μου παθει συνδρομο ποντιας μανας και ολα την φαινονται βρομικα..

ηταν καλυτερα για ολους..

εγω εκανα τις δουλιες μου και αυτη τις δικες της..

συνηθως την επαιρνα Σαββατο οποτε οταν γυρηζα σπιτι ολα ηταν τελεια..

μετα αρχισαν να μη πληρωνουν τον αντρα μου και δυσκολα το ξαναπαοπφασησα..

στεναχωρηθηκα βεβεια..αλλα μολις βελτιωθουν τα πραγματ αθα την ξαναπαρω...

μπορω να πω δε οτι θα την ξαναπαρω με το που θα γεννηθει το δευτερο γιατι σιγα μην προλαβαινω

βεβαια θα εχω τα μουτρα της πεθερας αλλα χεστηκα..αη σιχτιρ..κουμανο στα λευτα μου θα κανουν

Το σουσι αντιθετα με τα οστρακα εμενα μου αρεσει αρκετα..

καλε αντζουγιες και παστες σαρδελες δεν τρωτε..το ιδιο ειναι

Δημοσίευση

Μία απ' τα ίδια Χρυσοκουμπαρίτσα. Για οικονομία, την παίρνω κι εγώ σπάνια... :( Αλλά θα ήθελα να μπορούσα να την παίρνω έστω 1 φορά στις 15 μέρες.

Αντζούγιες προσωπικά δεν τρελαίνομαι, αλλά παστές σαρδέλες-γαύρο τα τσακίζω. Απλά αυτά δεν έχουν "ψηθεί" στο αλάτι; Ε, μου φαίνεται λίγο πιο νορμάλ από το σολωμό που μπαίνει στο σούσι και δεν έχει υποστεί κανενός είδους "ψήσιμο"! :lol: Και πάλι όμως, δεν είχα πρόβλημα να δοκιμάσω!!! Άλλωστε, με τι μούτρα να μιλήσω εγώ... Τρώω κυδώνια και γυαλιστερές, όχι απλώς ωμά, αλλά ζωντανά!!!!! :lol::lol::lol:

Αναστασία, ελπίζω να μην είναι γαστρεντερίτιδα. Παρακολούθησέ τον κι ας φάει ό,τι του κάνει όρεξη! ;) Κι εγώ είχα πάντως πριν από 2 και πριν από 4 μέρες, κουφή διάρροια. :roll:

Δημοσίευση
καλε πατε καλα???? βαζετε στο στομα σας πραγματα που ειναι ζωντανα κ κινουνται?????? [smilie=icon_salut.gif] :wtf::wtf:

νομιζω οτι λιποθυμω!!!!!!!!!!!

και τωρα εγω σκεφτομαι διαφορα........! ;);) [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif]

εγω βαζω απο αυτα που λετε στο στομα μου....

Δημοσίευση
ειπα κι εγω οτι γλυτωσαμε απο το προυγουμενο τρενακι :roll::roll:

μηπως εχει αφησει παρενεργειες??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχα....κακιες ..τσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....και εσυ Αναστασακι ....αχχχχχχχχχχχχ θα περασουν οι παλιοιωσεις και τα κρυωματα...που θα παει βρε κοριτσια...

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα σε όοοοοοοοοοοοοοοοολες τις μανουλες...εγκυουλες ...και φυσικα σε όλα τα μπεμπε μας!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Ε, μου φαίνεται λίγο πιο νορμάλ από το σολωμό που μπαίνει στο σούσι και δεν έχει υποστεί κανενός είδους "ψήσιμο"! :lol:

Μητσάκη ο σολωμός είναι ένα από τα ψάρια που τρώγονται και ωμά!!! αυτό που δεν τρώω, δεν μου αρέσει είναι ο τόνος ωμός!!!! και πάντα τον ανταλλάσω με τον άντρα μου για κάποιο άλλο π.χ. γαρίδα!!!! μμμμμμ

Ο Λ. είχε πρωινό μπουφέ σήμερα στο σχολείο και δεν έφαγε, έφαγε σπίτι!!...μα πού έμοιασε αυτό το παιδί? εμάς μας αρέσουν κάτι τέτοια :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

είχε ακόμη και μπιφτέκια λαχανικών!!!!

λοιπόν φεύγουμε, μόλις φάγαμε και ωραίο αυγουλάκι και οι 2 μας!!!!! :-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h .....

φαντάζομαι πόσα θα γράψετε μέχρι να γυρίσουμε!!!! 8-|8-|8-|8-|

Δημοσίευση

Γιατι καλε..και ο καπνιστος σολομος ειναι παστο ψαρι...

Αναστασια καλυτερα σπυπιτσα με ρυζακι..ασε το σπανακορυζο γι αμετα

Αργη τι βλακιες λενε καλε..

η φιλη της μαμα μου εχει ολο το κεφαλι κατασπρο..βαφει τα μαλλια ανα 15 μερες και βαφονται μια χαρα..

καλε πρωτη φορα ακουω και εγω τετοια μεθοδο βαφης

Καριλινακη μου πως ειναι η γοργονοφατσα σημερα;;;;;;

Δημοσίευση

Καρολινάκι και pebi, καλημερούδια! :D

Argi, δεν το ήξερα για το σολωμό. Καλή βολτίτσα! :D

Χρυσουλάκι μου, μέσα στο σούσι δε νομίζω ότι βάζουν καπνιστό σολωμό, αλλά ωμό φιλέτο. Εγώ τουλάχιστον, τέτοιο έφαγα. Αλλά για να πω την αλήθεια, ούτως ή άλλως δε με ξετρελαίνει ο σολωμός σαν ψάρι, ωμός, ψητός ή καπνιστός! ;)

Φεύγω κι εγώ, για κάτι δουλίτσες!!! Θα τα πούμε πιο μετά!!! :-*

Δημοσίευση

Kαλημέρα!!!

Φτου... Ντροπή σας... Ακαταλληλη συζήτηση πιάσατε βραδιάτικα;;;; :lol::lol::lol:

Εγώ τρελάινομαι για όλα τα όστρακα, ωμά ψάρια, σούσι κλπ. Τρώω οτι τρώγεται!!!! Τωρα μου άνοοιξε η όρεξη! Μαγειρεύω πράσα με καλαμάρια τώρα. Τέλειος συνδυασμός!!!!! Δοκιμάστε το...

Αναστασία φοράω μόνο ραμπόν Και το βράδυ. Σερβιέτες φορούσα αναγκαστικά στη λοχεία μόνο. Είχα να βάλω από τα 16 μου.

Χιονούλα σχεδόν όλα τα παιδάκια που γεννιούνται με καισαρική χρειάζονται οστεοπαθητικό. Έχουν ένταση στο κρανίο και γιαυτό δε θηλάζουν σωστά. Μια επίσκεψη φτάνει.

Δημητρούλι να φας έναν κουβά γυαλιστερές!!Μιαμ μιαμ!!

Χρύσα διώχτην την κάργια...

Μην την αφήσεις να πάρει τπτ.

΄Ερη περαστικά σας. Όλοι μαζί τρέχετε τουαλέτα;;;

Λένα εσύ πως είσαι?

Φραν διακοπές και θα δουλεύεις; Μωρε μπράβο!!

Εύα πάλι καθηστέρηση;

Βίκυ ,Κάρολ καλημέρα!!

Περαστικά στα άρρωστα νινάκια!!!

Θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ που είσαι καλέ;;;;;;;; :D:D:D

Δημοσίευση

Καλη βολτιοτσα μιτσακοκουμπαρουλα!!!!

Βικουλινι μου τα φιλια μου..πως ειστε ;;;;;

Αρχισε το ωραριο του αντρα σου;;;πως τα πατε

Καλε η στολη ηρθε στο τσακ πατ

Αυτη ειναι

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=10006

Νατασακι τα φιλια μου σε σενα και στςι δυο κουκλες!!!

δε μου λες ολο θελλω να σε ρωτισω..ειχε πονους σαν τραβηγμα εσυ καθολου ..

εγω ειχα και το βραδυ σημερα και το πρωι καθως πηγα να τεντοσω το ποδι..ολες πολυ κοντα στο σημειο της τομης σε βαθμο που σημερα ηθελα να ουρλιαξω..ο πονος ειναι κυριως στο πλαι αριστερα παντα

Δημοσίευση

Χιονούλα σχεδόν όλα τα παιδάκια που γεννιούνται με καισαρική χρειάζονται οστεοπαθητικό. Έχουν ένταση στο κρανίο και γιαυτό δε θηλάζουν σωστά. Μια επίσκεψη φτάνει.

Δηλαδή μπορεί να έσφιγγε τόσο πολύ το στοματάκι της λόγω καισαρικής? Με πέθαινε σου λέω... Δε μπορούσα να της το ανοίξω να βγάλω το στήθος! :shock:

Η οστεοπαθητική έχει σχέση με τη χειροπρακτική ή βλακείες λέω? :roll:

Δημοσίευση

σες,φοβαμαι οτι θα θηλαζω για παντα..... :P:P:P:P:P:P

νατασα μου,παλι καθυστερηση....θα κανω ομως τεστ...μπορει και σημερα....δεν ξερω...επειδη εχω πολυ συχνα καθυστερησεις αργω το τεστ γιατι μονο μια φορα καναμε κατι επικινδυνο με τον αντρουλη μου..... :lol::lol::lol::lol: και λεω θα ερθει που θα παει...θα δειξει....τι κανεις εσυ????τα κοριτσια σου??????

μαγδα,ολο εδω εισαι.....μετα μας λες οτι η μαρκελλα δε σ αφηνει!!!! :lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P

Δημοσίευση

Πού είσαι παλιογκρουσίτσα?

Δε δουλεύεις? :-p

Με γλωσσόφαγες χτες και όντως ξύπνησε η Μαρκέλλα :evil:

Εγώ πανεπιστήμιο, η Μαρκέλλα σπίτι με το μπαμπά :)

Σου ήρθαν τα τεστ? Άντε κάνε να δούμεεεεεεε!!!

Δημοσίευση

Τα μόνα θαλασσινα που τρώω είναι το χταποδάκι, τα καλαμαράκια, ο τόνος, ο γαβρος, η σαρδελα, η γλωσσα, η τσιπούρα, το μπαρμπούνι, η πέρκα και το λιθρίνι. Και αυτά τηγανητά ή ψητά.

Όλα τα άλλα μήτε να τα δω θέλω, μήτε να τ'ακούσω! :ymsick:

Σούσι δοκίμασα πρώτη φορά στο Ντουμπάι. Είμασταν σε ένα πολυτελές εστιατόριο που είχε πολυ πλούσιο κατάλογο από πολλές κουζίνες, πήρα σούσι το δοκιμάζω, μου έρχεται να πεθάνω από την αναγούλα και την αηδία και παρόλα αυτά προσπαθούσα να το καταπιώ, γιατί ντρεπόμουν να το φτύσω!! Είμαι ήρωας! :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

Σολωμούς, αντζούγιες, παστά, όστρακα και λοιπά περίεργα :ymsick::ymsick::ymsick:

Νατασα εσύ την Ειρήνη την πήγες σε οστεοπαθητικό; Τί σου είπε; Εμείς δεν την έχουμε πάει, αλλά δεν παρουσίαζε καποιο πρόβλημα ή κάποια δυσκολία.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...