Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Maimoudaki μου, εγώ ΠΕΘΑΙΝΩ πραγματικά!!!!!!! μιαμ, μιαμ!!!! Τα τρώγαμε από μικρά, στο χωριό μου, κάθε καλοκαίρι, κατά τρελές ποσότητες που τα ψάρευε ο μπαμπάς μου!!!!! Αλλά η αλήθεια είναι ότι στον περ/ρο κόσμο φαίνονται περίεργα. Θα τον ξαναρωτήσω, για να το διευκρινήσω. Ούτως ή άλλως, δε μας βλέπω να πηγαίνουμε άμεσα! :( Αν ξέρει και κάποιο άλλο τρενοκόριτσο, ας μου πει.

Άλλη ερώτηση... Το θυμήθηκα με αφορμή το θέμα "Πειραγμένες καμπύλες ανάπτυξης!" Είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχουν διαφορετικές καμπύλες ανάπτυξης για τα παιδιά που θηλάζουν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι που. Υπάρχουν όντως; Αν τις έχει υπόψιν της καμιά σας, ας μου τις στείλει σας παρακαλώ!!! Επείγον!!!

Δημοσίευση

πω πω εχω εκνευριστει τωρα...

με πηρε τηλ ο τολης

στο καταστημα που δουλευουν ειναι 2 ατομα, αυτος κ μια κοπελα

αυτη ειναι αρρωστη εδω κ καιρο κ σημερα δεν ηρθε στη δουλεια

κ μαλλον θα λειψει κ το σαββατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που θα παρει το ρεπο του κ θα παμε αλεξ!!!!!!!!!!!!!!!! γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!

μιτσακι το εχω ακουσει κ εγω

αλλα δεν ξερω που ειναι αυτες οι καμπυλες

αν τις βρει καποια τις θελω κ εγω!

Δημοσίευση

Αναστασία αυτό που σου είπε ο άντρας σου θα έλεγα εγώ στον δικό μου!!!! :lol::lol::lol:

πολλές φορές δεν με ενημερώνει πότε θα γυρίσει, αν είναι με τα παιδιά και μου την δίνει, παίρνω εγώ τηλέφωνο στο κινητό και το ακούω στο σπίτι!!!! :o:o:shock::shock::shock:

γιατί τα έχουμε τα κινητά τότε?

π.χ. είχε πάει στον γιατρό με τον Λ. και άργησε και δεν ήξερα τι γινόταν, ε δεν μου έστειλε ένα μήνυμα να μου πει να μην ανησυχώ!!!! :D:)

Σισσιώ την επόμενη φορά βρε, μην στενοχωριέσαι και συ Λένα κανονίστε το διαφορετικά!!! :)

Δημοσίευση

Να κανεις σεξ με Νορβηγό και να σου λέει "συγγνώμη μπορείς να σηκώσεις λίγο τα πόδια σου σε παρακαλώ;;;;;" =))=))=))=))=))=))=))=)) Ενώ ο Ελληνάρας θα σε βουτήξει από τα μαλλιά και [smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif] ..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

=))=))=)):)):)):)):)):((:((:((:)):))=))=)):)):)):((:((=))=)):)):)):)):)):)):))

ΓΩΓΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!

Δημοσίευση

πω πω χρυσα... παστελι???? μπριαμ???????

πως κανεις το παστελι αληθεια??

στο σαλονι εχουμε μια βιλιοθηκη με 5 ραφια

ε σε καποια φαση ακουω το χουλιγκαν να φωναζει κοιτα κοιτα

κ ειχε σκαρφαλωσει κ κρεμοταν απο το τεταρτο ραφι!!!

μα πως σκαρφαλωνει ετσι αυτο το παιδι, δε μπορω να το καταλαβω..

ερη ειμαι δασκαλα σε δημοτικο

φετος εχω τη δευτερα!

Δημοσίευση

Η δικιά μου η γιατρός μονο ντεπον αφηνε. Καλύτερα να ρωτήσει τον γιατρό της baby,

την ζηλεύω την δουλειά σου.. μ'αρεσει πάρα πολύ!

Αν δεν έκανα αυτο που κάνω θα ήθελα να κάνω αυτο που κάνεις!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλε ευκολο ειναι το παστελι

θα σε στειλω συνταγη

Εγω παλη αυτη τη δουελια δεν θα μπορουσα ποτε να την κανω..αποδειξη..περασα στις πανελληνιες παιδαγωγικο Αθηνων...και δεν πηγα ποτε

Δημοσίευση

ενταξει θελει τρελη υπομονη..

εχεις να κανεις με παιδια, να μεταδωσεις τις γνωσεις σου, να φανεις ανταξια των προσδοκιων των γονιων κ εχεις κ τους τρελους τους συναδερφους που σου κανουν τη ζωη μαυρη!!

Δημοσίευση

Χαιρεται!Ποιος χαιρεται? :P

Χακερομαγειρισσα το ξερεις πως υπαρχει ενα κουμπακι που λεγεται επεξεργασια????? :?:?:?

ΠοντιοΓιωτινι το ξερω το σοιχαν(μιση ποντια ειμαι) κ ηταν πολυ πετυχημενο!!!!!

Λενα τι εχεις παλι ρε συ?Συνελθε χαζοβιολικο μου!!!!Ολα ειναι μια χαρα στη ζωη σου

κ εσυ εχεις τα ψυχολογικα σου?Αντε τραβα τα μεμε σου μαρη!!!!Πατ!!!!!

Μονο ντεπον να παρει εκτοις κ αν τη δει γιατρος.

Γωγω :lol::lol::lol::lol::lol:

Κανενα δικιο δεν ειχε! :twisted:

Επειδη ετυχε μια μερα να γυρισει νωρις(λεμε τωρα!8 ηταν) ενω μου ειχε πει οτι θα αργησει,κ

επειδη το κινητο μου φορτιζε(ε μεχρι μια φιλη εδω στο χωριο πηγα!) κ δεν το πηρα?

Ε ΚΑΙ?

Βασικα δε με πειραξε το τι μου ειπε αλλα ο τροπος!

Δλδ ετοιμη ημουν να κατεβασω το βρακακι κ να βρεξω κ απο μονη μου τη σανιδα! :lol::lol::lol:

Εν πασει περιπτωση!Αφου ειπα-ειπα-ειπα ...!!!!!

Ειναι πολυ ασχημο αυτο που οι αντρες θελουν να αισθανονται

αφεντικα κ κυριαρχοι...Κ οταν νιωθουν πως δε ελεγχουν το συστημα

αντιδρουν σπασμωδικα κ γινονται αστειοι...Ενω αν χρησιμοποιουσαν λιιιιγο το μυαλο τους

ολα θα ηταν ευκολα!

Χρυσουλα μου σ'ευχαριστω για την απαντηση για τα ταμπον ρε συ!

Ολες οι αλλες φαινεται φορανε παμπερς στον υπνο τους! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λενιω γραφε συνταγη για παστελια

Για ενα ταψη

50 γραμμ κορν φλαουρ

50 μλ νερο

200 γραμμ μελι

5ο γραμμ μαυρη ζαχαρη

150 γραμμ σουσαμι

Διαλυσεις σε μια κατσαρολα το νερο με το κορν φλαουρ, βαζεις τη ζαχαρι και το μελι και ανακατευεις καλα., τα βραζεις σε χαμιλη φωτια ανακατευοντας συνεχως..μολις το χρωμα γινει χρυσοκαφετι ριχνεις το σουσαμι και ανακατευεις καλα να ανακατευτουν

Το απλωνεις σε ενα ταψι που εχεις στρωσει με πλαστικη μεμβρανη η αλουμηνοχαρτο και αφινεις να κρυωσει..κοβεις σε κομματια και ειναι ετοιμο

Δεν ειμαι καλα ουτε αποψε..παλη εχω φουσκομα και νιοθω πρισμενη...

θα εκανα ενα δροσερο ντουσ αλλα αυτο σημαινει καλοριφερ στοι φουλ και ο Χριστοφορος θα γινει λουτσα

Δημοσίευση

Ούτε εγώ είμαι καλά... μου την έχει δώσει.

Επίσης ξέχασα να πάω το υπόλοιπο της προκαταβολής στο προνόβιας... :roll::roll::roll:

Έβαλα τη μικρή για ύπνο στις 9:30. Πρώτη φορά τη βάζω τοσο νωρίς.

Θέλω να πάω για μπάνιο και ο Π δεν έχει γυρίσει ακόμη τι στο κέρατο κάνει τόση ωρα;; Στις 9 το κλείνει το μαγαζί! :evil::evil:

Δημοσίευση
Χαιρεται!Ποιος χαιρεται? :P

Χρυσουλα μου σ'ευχαριστω για την απαντηση για τα ταμπον ρε συ!

Ολες οι αλλες φαινεται φορανε παμπερς στον υπνο τους! :lol::lol::lol:

Εγω προσωπικά πάμπερς φοραω στον ύπνο μου. ταμπον δεν εχω φορεσει ποτε μου λόγω δισμηνορροιας. Ή τουλάχιστον κάτι σαν πάνα... σερβιέτα νυκτος. :shock::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...