Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Maimoudaki μου, εγώ ΠΕΘΑΙΝΩ πραγματικά!!!!!!! μιαμ, μιαμ!!!! Τα τρώγαμε από μικρά, στο χωριό μου, κάθε καλοκαίρι, κατά τρελές ποσότητες που τα ψάρευε ο μπαμπάς μου!!!!! Αλλά η αλήθεια είναι ότι στον περ/ρο κόσμο φαίνονται περίεργα. Θα τον ξαναρωτήσω, για να το διευκρινήσω. Ούτως ή άλλως, δε μας βλέπω να πηγαίνουμε άμεσα! :( Αν ξέρει και κάποιο άλλο τρενοκόριτσο, ας μου πει.

Άλλη ερώτηση... Το θυμήθηκα με αφορμή το θέμα "Πειραγμένες καμπύλες ανάπτυξης!" Είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχουν διαφορετικές καμπύλες ανάπτυξης για τα παιδιά που θηλάζουν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι που. Υπάρχουν όντως; Αν τις έχει υπόψιν της καμιά σας, ας μου τις στείλει σας παρακαλώ!!! Επείγον!!!

Δημοσίευση

πω πω εχω εκνευριστει τωρα...

με πηρε τηλ ο τολης

στο καταστημα που δουλευουν ειναι 2 ατομα, αυτος κ μια κοπελα

αυτη ειναι αρρωστη εδω κ καιρο κ σημερα δεν ηρθε στη δουλεια

κ μαλλον θα λειψει κ το σαββατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που θα παρει το ρεπο του κ θα παμε αλεξ!!!!!!!!!!!!!!!! γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!

μιτσακι το εχω ακουσει κ εγω

αλλα δεν ξερω που ειναι αυτες οι καμπυλες

αν τις βρει καποια τις θελω κ εγω!

Δημοσίευση

Αναστασία αυτό που σου είπε ο άντρας σου θα έλεγα εγώ στον δικό μου!!!! :lol::lol::lol:

πολλές φορές δεν με ενημερώνει πότε θα γυρίσει, αν είναι με τα παιδιά και μου την δίνει, παίρνω εγώ τηλέφωνο στο κινητό και το ακούω στο σπίτι!!!! :o:o:shock::shock::shock:

γιατί τα έχουμε τα κινητά τότε?

π.χ. είχε πάει στον γιατρό με τον Λ. και άργησε και δεν ήξερα τι γινόταν, ε δεν μου έστειλε ένα μήνυμα να μου πει να μην ανησυχώ!!!! :D:)

Σισσιώ την επόμενη φορά βρε, μην στενοχωριέσαι και συ Λένα κανονίστε το διαφορετικά!!! :)

Δημοσίευση

Να κανεις σεξ με Νορβηγό και να σου λέει "συγγνώμη μπορείς να σηκώσεις λίγο τα πόδια σου σε παρακαλώ;;;;;" =))=))=))=))=))=))=))=)) Ενώ ο Ελληνάρας θα σε βουτήξει από τα μαλλιά και [smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif] ..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

=))=))=)):)):)):)):)):((:((:((:)):))=))=)):)):)):((:((=))=)):)):)):)):)):)):))

ΓΩΓΩ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!

Δημοσίευση

πω πω χρυσα... παστελι???? μπριαμ???????

πως κανεις το παστελι αληθεια??

στο σαλονι εχουμε μια βιλιοθηκη με 5 ραφια

ε σε καποια φαση ακουω το χουλιγκαν να φωναζει κοιτα κοιτα

κ ειχε σκαρφαλωσει κ κρεμοταν απο το τεταρτο ραφι!!!

μα πως σκαρφαλωνει ετσι αυτο το παιδι, δε μπορω να το καταλαβω..

ερη ειμαι δασκαλα σε δημοτικο

φετος εχω τη δευτερα!

Δημοσίευση

Η δικιά μου η γιατρός μονο ντεπον αφηνε. Καλύτερα να ρωτήσει τον γιατρό της baby,

την ζηλεύω την δουλειά σου.. μ'αρεσει πάρα πολύ!

Αν δεν έκανα αυτο που κάνω θα ήθελα να κάνω αυτο που κάνεις!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλε ευκολο ειναι το παστελι

θα σε στειλω συνταγη

Εγω παλη αυτη τη δουελια δεν θα μπορουσα ποτε να την κανω..αποδειξη..περασα στις πανελληνιες παιδαγωγικο Αθηνων...και δεν πηγα ποτε

Δημοσίευση

ενταξει θελει τρελη υπομονη..

εχεις να κανεις με παιδια, να μεταδωσεις τις γνωσεις σου, να φανεις ανταξια των προσδοκιων των γονιων κ εχεις κ τους τρελους τους συναδερφους που σου κανουν τη ζωη μαυρη!!

Δημοσίευση

Χαιρεται!Ποιος χαιρεται? :P

Χακερομαγειρισσα το ξερεις πως υπαρχει ενα κουμπακι που λεγεται επεξεργασια????? :?:?:?

ΠοντιοΓιωτινι το ξερω το σοιχαν(μιση ποντια ειμαι) κ ηταν πολυ πετυχημενο!!!!!

Λενα τι εχεις παλι ρε συ?Συνελθε χαζοβιολικο μου!!!!Ολα ειναι μια χαρα στη ζωη σου

κ εσυ εχεις τα ψυχολογικα σου?Αντε τραβα τα μεμε σου μαρη!!!!Πατ!!!!!

Μονο ντεπον να παρει εκτοις κ αν τη δει γιατρος.

Γωγω :lol::lol::lol::lol::lol:

Κανενα δικιο δεν ειχε! :twisted:

Επειδη ετυχε μια μερα να γυρισει νωρις(λεμε τωρα!8 ηταν) ενω μου ειχε πει οτι θα αργησει,κ

επειδη το κινητο μου φορτιζε(ε μεχρι μια φιλη εδω στο χωριο πηγα!) κ δεν το πηρα?

Ε ΚΑΙ?

Βασικα δε με πειραξε το τι μου ειπε αλλα ο τροπος!

Δλδ ετοιμη ημουν να κατεβασω το βρακακι κ να βρεξω κ απο μονη μου τη σανιδα! :lol::lol::lol:

Εν πασει περιπτωση!Αφου ειπα-ειπα-ειπα ...!!!!!

Ειναι πολυ ασχημο αυτο που οι αντρες θελουν να αισθανονται

αφεντικα κ κυριαρχοι...Κ οταν νιωθουν πως δε ελεγχουν το συστημα

αντιδρουν σπασμωδικα κ γινονται αστειοι...Ενω αν χρησιμοποιουσαν λιιιιγο το μυαλο τους

ολα θα ηταν ευκολα!

Χρυσουλα μου σ'ευχαριστω για την απαντηση για τα ταμπον ρε συ!

Ολες οι αλλες φαινεται φορανε παμπερς στον υπνο τους! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λενιω γραφε συνταγη για παστελια

Για ενα ταψη

50 γραμμ κορν φλαουρ

50 μλ νερο

200 γραμμ μελι

5ο γραμμ μαυρη ζαχαρη

150 γραμμ σουσαμι

Διαλυσεις σε μια κατσαρολα το νερο με το κορν φλαουρ, βαζεις τη ζαχαρι και το μελι και ανακατευεις καλα., τα βραζεις σε χαμιλη φωτια ανακατευοντας συνεχως..μολις το χρωμα γινει χρυσοκαφετι ριχνεις το σουσαμι και ανακατευεις καλα να ανακατευτουν

Το απλωνεις σε ενα ταψι που εχεις στρωσει με πλαστικη μεμβρανη η αλουμηνοχαρτο και αφινεις να κρυωσει..κοβεις σε κομματια και ειναι ετοιμο

Δεν ειμαι καλα ουτε αποψε..παλη εχω φουσκομα και νιοθω πρισμενη...

θα εκανα ενα δροσερο ντουσ αλλα αυτο σημαινει καλοριφερ στοι φουλ και ο Χριστοφορος θα γινει λουτσα

Δημοσίευση

Ούτε εγώ είμαι καλά... μου την έχει δώσει.

Επίσης ξέχασα να πάω το υπόλοιπο της προκαταβολής στο προνόβιας... :roll::roll::roll:

Έβαλα τη μικρή για ύπνο στις 9:30. Πρώτη φορά τη βάζω τοσο νωρίς.

Θέλω να πάω για μπάνιο και ο Π δεν έχει γυρίσει ακόμη τι στο κέρατο κάνει τόση ωρα;; Στις 9 το κλείνει το μαγαζί! :evil::evil:

Δημοσίευση
Χαιρεται!Ποιος χαιρεται? :P

Χρυσουλα μου σ'ευχαριστω για την απαντηση για τα ταμπον ρε συ!

Ολες οι αλλες φαινεται φορανε παμπερς στον υπνο τους! :lol::lol::lol:

Εγω προσωπικά πάμπερς φοραω στον ύπνο μου. ταμπον δεν εχω φορεσει ποτε μου λόγω δισμηνορροιας. Ή τουλάχιστον κάτι σαν πάνα... σερβιέτα νυκτος. :shock::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @pennakiΜε το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε τέλεια κ να πάρετε αγκαλίτσα το μωράκι σας!!!! Μην σκέφτεσαι άλλο τη διαδικασία, πάει περασε κ ούτε επηρέασε καπου, η εμφύτευση γίνεται λίγο αργότερα οπότε να είσαι χαρούμενη κ με θετική σκέψη!! Εγώ τους μιλούσα (3 είχαμε βάλει, 1 εμφυτευθηκε) αλλά χαιδευα κοιλιτσα απο την αρχή κ τους μιλούσα. 😜 Σε όλες κορίτσια μου να είναι αυτή η προσπάθεια η τυχερή!!! 💕  Εμένα από χάπια μου μείωσε το utrogestan, από 6 την ημέρα το έριξε στα 4. Και πάλι πολλά μου φαίνονται αλλά αυτός ξέρει καλύτερα.. Απλά αγχωνομουν γιατι τα καταπίνω κ μηπως επηρέασαν το συκώτι, αλλά ευτυχώς βγήκαν καλές οι εξετάσεις. Μονο σίδηρο δεν παίρνω ακόμη, μαγνήσιο, ασβέστιο και φολικο παίρνω. Διανύω την 24 βδομάδα.  (Σορρυ αλλά εχω χάσει επαφή γιατί είχα φρικάρει που δεν καταλαβαινα το μωρό κ έπεφτα όλο σε δυσάρεστα οποτε δεν έμπαινα πουθενά..) 
    • Γειά σας κορίτσια μου!!! Μα τι ευχάριστα νέα που διαβαζω!!!! Με το καλό τα μπεμπακια μας!!!!  Συγγνώμη που χάθηκα τόσο καιρό!!! Εμειε κάναμε την β επιπέδου 30/10, αλλά ο μπέμπης δεν καθόταν καλά κ πήγαμε κ σε εμβρυοκαρδιολογο για υπέρηχο την επόμενη μέρα για να δει μια τομή στην καρδιά που δεν έβλεπε ο άλλος κ όλα είναι τέλεια!!!  Απλά άργησα να το αισθανθώ κ είχα φρικάρει κ σταμάτησα να διαβάζω πράγματα στο ίντερνετ γιατί όλες οι άλλες το ενιωθαν νωρίς κ αγχωνομουν.. Όπως κ πέφτω κ σε δυσάρεστα πανω κ ειπα να απέχω κ από αυτά..  Όμως τον ένιωσα την Κυριακή 7 το πρωί, 23 προς 24 βδομάδα, ξύπνησα κ ήταν σαν να έκανε σεισμό στο κρεβάτι κάτω από τη μέση μου. Ξύπνησα κ τον άντρα μου κατευθείαν να βάλει το χέρι στην κοιλίτσα αλλά ακόμη δεν μπορείς να τον αισθανθείς από πανω... Ε, ήταν να μη τον νιώσω. Τώρα δε με αφήνει σε ησυχία. Βράδυ 3, 4 η ώρα... Το πρωί πάλι 7 και.... Όχι ότι με ενοχλεί το καημένο χαδακια κάνει.. Αλλά εγώ χαίρομαι κ γελάω μόνη μου σαν τη χαζή κ μετά έχω υπερένταση. Τη μέρα κάθομαι κ κάνω κ συζητήσεις μαζί του.. Παντως πρέπει να κάνει συνέχεια κολοτουμπες εκεί μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς.. 😂 🤣 😂  Ρε κορίτσια τι θαύμα ειναι αυτό που ζούμε!!!!!! 😊  Εγω τον ρώτησα για το εμβόλιο της γριπης κ είπε αυτό πρέπει να το κάνω τώρα κ για μετά θα τα πούμε αργοτερα.. Οπότε το έκανα. Λογικά θα μου πει να κάνω κ τα άλλα 2 που είπατε. Όσο για ψώνια δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε βαψαμε το δωμάτιο.. Κ ούτε θα το βάψουμε άμεσα γιατί θα μαζεύει και ελιές ο άντρας μου όποτε είμαι λίγο ζεν... Χαζεύω διαφορά αλλά δεν έχω πάει καν να δω. Δεν έχουμε κ ένα μαγαζί της προκοπής εδώ στο Αγρίνιο.. 
    • Κουράγιο, εύχομαι όλα να πάνε καλά, έχουμε περάσει το ίδιο.... Εμένα 4 ημερών και είχε κολλήσει μέσα στη ΜΕΝΝ. Πού γεννήσες;
    • Όχι ρε κορίτσι μου αν είναι δυνατόν!!! Πώς είναι το μωρό; Μπήκε μονάδα ; 
    • Κοριτσια μου τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα ειδαμε την μπεμπα 🩷 ειναι ολα καλα. Την δευτερα θα τον πάρω για να μου κλεισει το ραντεβου για την β επιπεδου. Μαλλον στις 26/11 θα το κανουμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...