Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

αχ καλε ναι!!!!!!!

τ οδιαβασα πριν λιγο αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!

οχι μην πειραξεις τα βυζια σου, πρωτα παντρεψου κ μετα, δε θα σου καθεται το νυφικο!

ειδατε ενα βιντεακι που κυκλοφορει με το μωρακι που γεννηθηκε 300 γρ????

καλε με πηραν τα ζουμια!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγω παλι ειχα βρει πολλες στολες μικυ κ οχι γουινι!!!! :lol::lol::lol:

κ στον ανασταση αρεσει παρα πολυ ο γουινι ο μικυ κ ο ντοναλντ αλλα εγω δε χωνευω καθολου το μικυ...

στολη ντοναλντ δεν εχω βρει οποτε του πηρα γουινι!!!!

Επίσης να προσθέσω οτι στο φβ δε σας έχω όλες φίλες γιατί δε ξέρω ποιές είναι ποιές και δεν κάνω φίλους που δε "γνωρίζω".

Έχω την ίδια φωτο προφιλ με αυτή που έχω έδω. Αν θέλετε καντε με αντ και πειτε ποιες ειστε εδω. :oops::oops:

Λένα :lol::lol::lol::lol:

Ποιο μωράκι 300 γρ. επέζησε;; μπράβο! :D

κ το γδυσιμο φαση ειναι, μην τα αποτρεπεται, ειναι χειροτερα ετσι. θεωρουν οτι κατι κανουν κ ασχολειστε μαζι τους κ θα το συνεχιζουν. οσο δεν δειχνετε οτι ειανι κατι σημαντικο πιο γρηγορα θα το σταματησουν

δεν την αποτρέπω αλλά όχι να γδίνεται στις 2 και 3 τα ξημερώματα!!!! και μετά να με φωνάζει να την ντύνω πάλι!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?!!!! :?::?::?:

α τώρ απου ανέφερε η Σισσιώ το φέιες να πω ότι Νατάσα σε είχα φίλη μου εκεί αλλά τώρα δεν σε έχω, μάλλον με έδιωξες από την λίστα σου!!!! :?

http://pinnokio.blogspot.com/2011/01/video-300.html

δες αν μπορεις κ το βιντεακι... εγω πατησα τα κλαμματα παντως, συγκινηθηκα πολυ..

η ψυχουλα μου....

εγω σε εχω παντως στο φεις κ ξερω ποια εισαι [smilie=love10.gif]

δεν τα σπαει αυτο [smilie=iamwithstupid.gif] :lol::lol::lol::lol::lol:

Κάρολ μη στεναχωριέσαι!! Καταλαβα τι τύπος είσαι.. Το ήξερα οτι θα με περιμένεις στη γωνία!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εκει ημουν και σε περιμενα... :lol::lol::)):)) ελα μωρε ναμαστε καλα θα γνωριστουμε καποια μερα τα αθηναιοκοριτσα απο κοντα...οταν θα χουμε ολες γερα παιδακια και θα δεις τι κακο παιδι ειμαι.... :D:D

μαιμουδακο μου θα δειξει με το δερματακι...τελεια η εκδρομουλααααααααααααααααα...τρελαινομαι για γουνι...υδατοκολλητα γουνι της εχω βαλει στο δωματιο της......χωρια το γουινι λουτρινο ..μεγαλο και μικρο...εμ τι νομιζες ...εχουμε το μπαμπα και το παιδι γουνι!!!!!! :lol::lol: γουνι που λεει παραμυθια και τραγουδια με μπαταριες τελειο απο το τζαμπο(50 €)

ΟΠΟΙΑ με συμπαθησε τρελα ...χαχα...περιμενω πως ειναι στο φβ...καλε μια μια...δεν σας προλαβαινωωωωωωωωωω

μα ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα γραψατε..κ

αυτη τη φορα φταιει η σισσιω..αλλα χαλαλι γτ ελεγε για τα νυφικα :P

τελειο το νυφικο αυτο που διαλεξες,,γτ δε βαζεις αυτο που σε αρεσε?αν κ δε φαινετε καθαρα αλλα προτειμω αυτο που διαλεξες

σημερα μπηκε τελεια ο μηνας..8,30 σηκωθηκε

αναστασια ποτε μπορεις να ερθετΕ?

ΒΕΝΙ ξεκολα..ειμαι λατρης του μαζεματος..αληθεια

φρανιτα στη αρχη οταν ηταν μικρος δε εδινα σημασια..με τα ομως μαλωνα..μετα το ξεπερασε..κ τωρα ξανα αρχιζει τα ιδια..πραγματικα κ γω ντρεπομαι αν βαραει παδακια..μα οοοολα τα παιχνιδια ειναι δικα του

δε θελω να το βαζω ολο τιμωρια γιατι θα το βρει παιχνιδι..προσπαθω οοοοοοοσο μπορω με λογια..

μακαρι αυτη η φαση να περασει.. ;)

αργι εδω προτεραιοτητα εχει αναλογα το σημα..ρε κοριτσια δε υπαρχει στανταρ..

αν εχεις στοπ σταματας..τι κ αν μπαινεισ στο κυκλο..

εγω στη πυλαια σε ενα κυκλο μπαινει αυτος που ειναι απο δεξια..κ στη τριανδρια εγω που δε εχω στοπ..δε ειναι ακτι στανταρ,,,

νατασα καλα επαθα πλακα με τη ειρηνη,,θα το πω στο αντωνη αν γελασουμε :lol::lol:

λενα ειδες δε ηθελες να πας κ εκδρομη..τελειααα

νατασουλα καλο ταξιδι,,ευχομαι η μικρη να μη ζορισιε το μπαμπα της

ερη πολυ σεξυ νυφικο ρε

καρολ αντε τελεια με το πηλινκ..ποτε ξεμπερδευεις?τελικα ο μπαμπακας μου θα κανει επισκληρηδιο κ οχι ολικη ναρκωση

χρυσα τι λεει η συναδελφος?ηρθε σημερα?κριμα για χθες που ησουνα απουσα

γιωτααααααααααααα

στο χω ξαναπει..κουκλα νυφη εισουν..ρε αρχισε διαιταααα..αδικησε τρελααααααα

σημερ αθα παρουμε το στρωμα για το νινι..ασχετο.

μαρια ποσο σε πηρε η κομμωτρια? :lol::lol::lol::lol::lol:

εισια σουργελο λεμεεεεεεεεεεεεεε

που ειναι η μπεμπουλης?βικυ?αννα?>

γωγωκα περαστικα..ασε κ γω αν εχει γκρινια λεω τι καλα..παμε παιδικο...κ αυτες τις μερες εχει ...τρελααααααα

μαγδα φοβερο νυφικο ρε..για βαλε μια δικια σου να σε θαυμασουμε

σορυ οποια ξεχναω..παω να παρω το ερωτηλο μου

ωστε ετσι θουλη ε???

ποτε τη βολευει την αναστασι να πιειτε καφε κ εμενα τιποτα????????????? ουααααααααααααααααααααα!!!

μα γιατι να ειμαι τοσο αδικημενη..

:lol::lol:

πφφφ τι σας επιασε κ βαζετε φωτο μετα νυφικα???

εγω θα σας εβαζα φωτο δικια μου με το νυφικο αλλα δεν ξερω που τις εχω περασει.. :evil:

kale liges wres efiga kai gemisate 11 selides!!!!

barieme ,o mikros kimate ston kanape ...monos tou kimithike ekei .

thelw na paw souper markt ...

omorfes nyfoules ....ti kala na hmastan etsi lamperes kai kalobamenes apo epagelmaties kathe mera :lol::lol::lol::lol::lol:

nomizw oti ksipnaei to zouzouni

simera to alo zouzouni ekane kolotoumpes mesa mou ...den klotsouse apla allaze theseis .

a! egw peplo den ebala ...den kserw an to exw metaniosei ....

metaniosa pou den mou sfiksane kala to nyfiko otan ntinomounkai edeixna pio xontrh apo oti hmoun :cry:

Κατοπην λαικης απαιτησης...δηλαδη της Σισσιως..μια φωτο ειναιαυτη...μη με βλεπετε ετσι..ειναι οι φωτο του φιλου μας...ακολουθουν αλλες δυο

Ήρθε ο γιατρόςςςςςς.....Ιωσούλα τελικά....Τίποτα σοβαρό..Οι μιξούλες της έχουν σχεδόν σταματήσει...Τώρα μόλις την έβαλα για ύπνο...Ο παιδίατρος της Ιωάννας εξέτασε και μενα... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol: Και είπε μια από τα ίδια..Κι εγώ ίωση.... :?:?

Είπε όμως να προσέχουμε πολύ γιατί κυκλοφορεί στο φουλ Η1Ν1.... :shock::shock::shock:

Μωρή Σίσσι θα με τρελάνεις;;;Το είδα το νυφικό σου!!!!!!!!!!!!Και σου είπα ότι είναι τέλειο.....Είδα και αυτό που ήθελες να πάρεις, αλλά δεν μου έκανε για νυφικό... :roll::roll::roll::roll: Το άλλο που έλεγες το Σάββατο ήθελα να δω που σε είχαν πρήξει όλες να πάρεις.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Στον Προνόβια τελικά το έχουν σύστημα να λένε τα ίδια πράγματα... :twisted::twisted::twisted: Κι εγώ είχα πάει σε μια φίλη φίλης μου και μου είπρ το ίδιο ακριβώς..."Μην πεις παραέξω την τιμή...Τα 2.500 είναι φιλική..." :shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αναστασίαααααααααααααα :-w:-w:-w:-w:-w Συνέχεια μου τη λες αλλα κι εγώ σ'αγαπώ... :x:x:x:x Λείπω μέρες ρε και νιώθω ότι σας έχω χάσει.... :oops::oops::oops:

Θουλη εσύ έχεις και την εναλλακτική του σταθμού... :lol::lol::lol: Τώρα ηρέμησε..Να δούμε μετά τι θα κάνει..Ο γιατρός παντως μου είπε ότι είναι πολύ πρησμένοι οι τραπεζίτες... :?:? Κι εγώ δηλαδή που τους έπιασα χθες σαν να έχουν μυτούλα, απλώς δεν έχουν σκάσει...Λέτε γι'αυτό να έχει γκρίνια και εμένα να μου γυρίζει το μάτι;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Όσο για τον κύκλο που λέτε, αν έχει στοπ ο εισερχόμενος στον κύκλο σταματά..Αλλιώς μπαίνει... :?:?:? Εγώ πάντως πάντα κόβω ταχύτητα και ψιλοσταματάω αν δεν έχω στοπ γιατί αυτοί που κινούνται ήδη μέσα στον κύκλο δεν είμαι και βέβαιη ότι θα σταματήσουν... :?:?:? Ειδικά αν είναι σαν τη Σισσιώ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα ωραίο νυφικόοοοοοοοοοοοο.... :D:D:D:D:D:D:D Και μαλλί...Αν και το προτιμώ σκούρο όπως το έχεις τώρα... ;););)

Αύριο θα πάω κανονικά δουλειά.... :roll::roll::roll:

Επίσης, θέλουμε να φτιάξουμε τα δωμάτια των κοριτσιών μας....Αρχικά να βάψουμε..Και τον άλλο μήνα έπιπλα για την μπεμπούλα... :D:D:D:D:D

Καρολ μη σκας αν δε σχολιάζουμε...Εγώ πάντως ό,τι και να πεις για την παπένια το διαβάζω, γιατί σκέφτομαι κι εγώ αυτά που μου λέει το καμάρι μου... :D:D:D

τι κανετε μανουλες?

ΘΟΥΛΗ ακομα κρατας?

θα εξαντλησει ςκαι εσυ το χρονι σα τη Νατασα?

Σισσιω βρηκες ντι τζει?

αν οχι βρηκα το τηλ.

ναι ξερω αργω αλλα δεν ξεχνω....

εγω με πυρετο και εχει κανει φλεγμονη το νυχι μου στο ποδι....

ξεκινησα αντιβιωση...μονη μου!

εγω γιατι δεν ειδα τις νυφουλες?

Αυτο και τελος..

να τονισω οτι ο κορδες δεν δεθηκε καλα γι'αυτο με δειχνει με σωσιβιο..ενω δεν ειχα...αμα δειτε τις φωτο απο το ταξιδη μας θα καταλαβετε....επισης ειμαι ολιγον τι ταπα..μολις 160

πολύ ωραία Χρύσα, όπως και το νυφικό και το μακιγιάζ και εγώ προτιμώ το σκούρο μαλλί!!!!

Γωγώ περαστικά σας....

αισθάνομαι ότι ξανακυλώ στον πυρετό!!!! :( ....ελπίζω όχι όμως!!! :?

koritsia polles iwseis akouw -diabazw .

enimeroste me poies tha erthete sigoura ,alios na to akurosw kai na to afisw gia to alo sabbatokuriako

an einai na erthoun mono 2-3 ....pou oute 2-3 den to kobw na erxonte metosa pou diabazw.

pl enimerosteme simera aurio.

Καλέ τώρα είδα το θέμα "τι άλλο θα ακούσουμε"... :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Έλεος!!!!!!!!!!!!!

Γαμώ την ισότητα μας....Τι μαλακίες είναι αυτές;;;;;;; :shock::shock::shock::shock:

Όσο και αν είμαι κουλ με τα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια, δε δέχομαι ότι είναι το σωστό πρότυπο για να μεγαλώσει ένα παιδί...... :evil::evil::evil::evil: Και γιατί παρακαλώ να είναι σεξιστικός ο όρος μητέρα;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ας γράφουν αυτοί στα χαρτιά τους λεσβία και π....ς..... :evil::evil::evil::evil::evil:

Βικάκι τι κάνεις ρε;;;Τι έπαθες πάλι;;;Τι έχει το νυχάκι σου;;;; :?:?:?:?

Χρύσα είσαι κουκλάρααααααααααααα...Πολύ όμορφη..... :D:D:D:D:D Μακιγιάζ τέλειο!!!!!!!!!

Αφρο εγώ πιστεύω ότι θα είμαστε περδικάκια μέχρι το Σάββατο...Άλλωστε είμαστε από την προηγούμενη εβδομάδα έτσι.... :?:?:?:?:? Θα δω πώς θα πάμε και σήμερα (αν και είμαστε και οι δυο καλύτερα) και θα σου πω.... ;););););) Η Σίσσυ και η Έρη;;;;;; :roll::roll::roll:

Αλήθεια, θα κατέβαινουν και οι Θεσσαλονικιές για τα γενέθλια του Μανωλάκη;;;; :lol::lol::lol::lol:

με εβαψε η κουνιαδα μου και με χτενησε η ξαδελφητου αντρα μου...

και στις δυο περιπτωσεις δεν ειχα κανει καμια προβα...

το δε χτενησμα ειχαμε πει κατι αλλο..και μετ αηρθε το πρωη και μου λεει..ειδα στον υπνο μου τι χτενησμα θα σου κανω...και την ειπα κανε οτι θες αρκει να ταιριαζει με το νυφικο και υποψην δε θα φοραω κοσμηματα...

και ιδου το αποτελεσμα..

στην δε κουνιαδα ειπα τα χρωμματα που θελλω και αυτο ηταν..

Βικυ αμαν βρε συ..παλη..περαστηκα ρε...

εγω παλη ανυπομονω να ξαναγινω ξανθια

enimeroste me poies tha erthete sigoura ,alios na to akurosw kai na to afisw gia to alo sabbatokuriako

Αφρο εγώ δεν θα μπορέσω ούτε το επόμενο!!!! :P:blink: σορρυ!!! :huh:

Βίκυ μόνη σου αντιβίωση? όχι βρε μην κάνεις τέτοια!!! :o

η νύφη μου τι κάνει? ο άντρας καλύτερα?

Χρυσα μου ησουν και εισαι μια κουκλα!!!!!!! εμενα μου αρεσεις και με αυτο το χρωμα...το μαλλι παντως τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοο φιλεναδα...και το μακιγιαζ...

θου μου χαιρομαι πολυ που τα νεα ειναι καλυτερα με τον μπαμπακα σου!!!!!!!! μπραβοοοοοοοοοοοοο κοριτσαρα μου...

Γωγακι μου το ξερω οτι παντα με προσεχεις!!!!!!!!πολλα πολλα μακιααααααααααα :-*:-*:-*:-*

αφρο εγω παντως δεν το βλεπω ευκολο για το σαββατο...

αχ χρυσα εισαι μια κουκλαραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymdaydream::ymdaydream:

συμπεθερα συμφωνω με αυτα που λες περι του θεματος...

για να νιωσουν αυτοι ανετα πρεπει εμεις να καταργησουμε τη μανα!!

ε δεν παμε καλα...

Αφρο εγώ δεν θα μπορέσω ούτε το επόμενο!!!! :P:blink: σορρυ!!! :huh:

Βίκυ μόνη σου αντιβίωση? όχι βρε μην κάνεις τέτοια!!! :o

η νύφη μου τι κάνει? ο άντρας καλύτερα?

kala kopela mou tora pou to les !!!!!....kai plirosa tosa gia to elikodromio kai to elikoptero gia na sas feroun :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στην τελικη ρε παιδια..γιατι να προσαρμωστουμε εμεις;;;..δεν λενε οτι ειναι γυναικες..οτι νιωθουν γυναικες..ε ας γεννησουν....να δω εκει που θα μετανιωσουν την ωρα και τι στιγμη που το αποφασησαν...

αντε να τους δω εκει ποσο "γυναικες" ειναι..μη χεσω που λεεει και το Καρολινακη...

αντε απο κει..

παιδια..τρελαθηκε ο κοσμος παει τελειωσε...

εγω εχω φιλους ομοφιλοφιλους..αλλα τετοιες μακακιες δε λενε

εμεις αν ειμαστε καλα θα ερθουμε....ελπιζω να περπατω ως τοτε!

η μικρη εχει μονο μυξες....γι ατην ωρα!

τωρα για το επομενο σκ δεν ξερω να σου πω!

ισως δουλευω πρωι!

Γωγω προφανως καποια παρανυχιδα η το ννυχι κανει τη ζημεια....η η πεντικιουριστρα...

γι αυτο προτειμω το καλοκαιρι...δεν με ενοχλει τιποτα!

Αγρυρω μου το εχω ξαναπαθει οποτε ....

αλλωστε δεν ειμαι και πολυ του γιατρου....

δηλαδη δεν θα δω το γαμπρο μου στο παρτυ?

εεεε αν στριμωξει πουθενα το Μανωλακη (ειναι και του χεριου της) δεν αθ θυμωσετε ε?

αλλα ο ατιμος δεν της καθεται....και εκεινη εκει να τον κυνηγα!

η Μ-Ι δεν κλεινει το στομα της καθολου....

μιλαει ασταματητα .....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...