Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

νατασσααααααα ο παπαβεντζης δεν ειναι το τεβε για το 2011!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Άσε και πήγε ο Δημ στο Τεβε το πρωί και υπήρχε κανονικά στις λίστες.

Πήγαμε στο ιατρειο του και μας το είπε εκει... :(:(:(

Γμτ ποιον θα βρω τώρα....

Θα επανέλθω με περισσότερα σας διαβάζω τώρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχαχαχα...κι'ομως εχω δει κατι φαλαινες....με τετοια νυφικα....

ασε ασε...

Επισης ουτε σε πολυ αδυνατες πμ η Μαρια Ιαωωανα..πηγαινουν τετοια νυφικα..

η κουνιαδα μου που εβαλε παλη ενα παρομοιο εδειχνε απαισιο πανω της...

Θα σας βαλλω φωτο αυριο δικη μου..να βρω τον εξωτερικο σκληρο..

Α!! με πηρε μολις ο φωτογραφος..

και μου λεει διαλεξατε φωτο...λεω οχι..να σας επιστρεψω την προκαταβολη τοτε κυρια μου..

χαχαχα

πρεπει μεχρι την παρασκευη να του παω φωτο γαμου & βαφτησης...ρεζιλι των σκιλιων εγινα...

τις πληρωσα και δεν εχω διαλεξει ακομα τα αλμπουμ

Και να σας πω ότι ήμουνα πολύ πιο όμορφη από το μοντέλο της φωτο :-p

Τι μούτρα είναι αυτά? Απαπαπα μου χαλάει το φόρεμα :lol:

=))=))

εεμ δεν εχεις και αδικο...μοντελο με τετοια μουτρα?χαχα

Χιονουλιιιιιιιιι θελουμε φωτοοοοοοοοο!!!

εμενα κοριτσια το νυφικο μου ηταν με διαφανεια στην μεση...σεξυ...πολυ στενο στο στηθος...στυλ κορσε στην μεση και ανοιγε μετα κατω αλλα οχι πολυ με σκισιμο στο ποδι...λιγο πιο πανω απο το γονατο...ουαουυυυυυυ..εχω βγαλει κατι φωτο που εβγαζα το ποδι εξω...και τηνειδε οπεθερος μου και μου πε καλε το ποδι εξω..και του λεω...ο φωτογραφος μου πε να δειξω ποδι..χαχα...και όντως μου πε εχεις ωραιο κορμι...για μας ας βγαλουμε πιο σεξυ φωτο... ;);) και εννοειται ειχα πεπλο...και μια κοιλια φετες...το μονο που αλλαξε με την παπενια ηταν αυτο...μου μεινε λιιιιιιιγο κοιλιτσα...αλλα κοτζαμ παπια εκανα...χαλαλι της!!!!!!! :lol::lol:

χρυσουλι μου και εμεις εχουμε πληρωσει και περιμενει ο φωτογραφος να βρω φωτο της παπενιας για το dvd και φωτο για το αλμπουμ... :oops::oops: αλλα τρεχουμε ολο για το σπιτι...

Καλησπερα σας!

Να σας πω κατι...Πολυ ιδιαιτερο ειναι το εξπρες τελευταια...

Αν διαβασεις απανωτα 10-15 σελιδες ειναι σαν να εχει κενα!Γυρναω μπρος πισω να βρω

"χαμενες" απαντησεις αλλα....δεν βρισκω...

Νατασακι μου ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ?περαστικα στη ζουζουνα μας!

Βενετια το τσουρεκι ειχε (συνολο σε ολη τη δοση-5 τσ) 1 ποτηρι γαλα κ 250γρ βουτυρο αγελαδας...

Ελπιζω να μην τον πειραξε τον μικρο...

Μαγδα πως ειναι η μικρη?Ειστε εντελως καλα?

Λες να περναει φαση η Αννυ?Μακαρι...

Για πες!Νορβηγια παντρευτηκατε?Ή Πατρα?(μηπως το εγραψες κ δεν το ειδα?)

Χρυσα πριν 800σελ ελεγες για το "μικρουλι" 25χρονο κοριτσακι που ηρθε στη δουλεια σας!

Καλεεεε :lol::lol::lol: Ποσο χρονων αισθανεσαι????Σχεδον συνομηλικες ειστε με το "μικρουλι"!

Θουλιτσα μου χαιρομαι που περασατε καλα χθες!Μα τι γαιδουρες ολες..

Τα παρατησαν ολα κ φυγαν??? :P:P:P

Μακαρι να σε ξαναδω πριν γεννησεις!Αφου κ ο Ντοντος συμπαθησε την Αννυ!

Καρολ μου γτ σταματησεις να μας λες για την παπενια?Επειδη σε γραφαμε λιγακι? :lol:

Ελα μωρε...Πες! :D

Τωρα να πω "Ξεχασα καμια?"...Γωγω???? :lol::lol::lol::lol:

Παω να φαω μπραουνι...Θουλη?!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μαρια ο Γιωργος δε βλεπεται!εσυ καλη ησουν! :lol::lol::lol::lol:

αναστασια ντρεπομαι ρε συ... :oops::oops::oops:

πολυ χαλια οντως το αφησαμε..μα δεν προλαβαμε να μαζεψουμε τιποτα :oops::oops:

μαρθα σου χρωσταω μαι γενικη!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ευκαιρια να ξαναερθω!!! :lol:

μαρια τι ωραιο ζευγαρι!!!!! :D:D:D:D:lol::lol::lol:

Καλησπερα σας!

Καρολ μου γτ σταματησεις να μας λες για την παπενια?Επειδη σε γραφαμε λιγακι? :lol:

Ελα μωρε...Πες! :D

:

ακριβως Μαρακι μουυυυυυυυυυυυυυ ελεγα ελεγα για την παπενια μου! αλλα δεν ειδα φως και σταματησα... :(

αλλα ακου συζητηση σημερα!!!!!!!!τα κλασσικα δηλαδη που σας ειχα πει αλλα τα ξαναλεωωωωωωω!!!!!!!!!! :lol::lol:

σηκωνω το ακουστικο...

Λ: μαμα...

ε: ελα αγαπη μου...ναι η μαμα ειναι...πως σε λενε?

Λ¨: λαλιιιιιι (καποιες φορες λεει λαλια..τωρα το πε σαν την μπεμπε λιλη!!!!!!!!!! αδυναμια της...)

ε: σάγαπω πολυ πολυ...

Λ: πλυ...(πολυ...χαχα)

ε: μάγαπας????????

Λ: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το λεει ψιθυριζοντας και συνεχομενο.... :lol::lol: (ξερω ξερω την εχω πρηξει με την αγαπη αλλα τρελαινομαι να το ακουω...η μανα!!!!!!!!!!)

ε: θα ρθω μετα ν απαιξουεμ μωρο μου...?

Λ: ναιιιι

ε: στειλε μου φιλακι..

Λ: σμουτςςςςςςς ακουγονται απο μεσα μακιαααααααα...

μια χαζη ερωτευμενη μανα που ξεχναει τα παντα στο ακουσμα και μονο της πιο γλυκιας φωνουλας του κοσμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

ακριβως Μαρακι μουυυυυυυυυυυυυυ ελεγα ελεγα για την παπενια μου! αλλα δεν ειδα φως και σταματησα... :(

Και δεν υπάρχει περίπτωση να δεις αν συνεχίσεις να λες λάθος τα ονόματά μας :-p:lol:

Πόσο είναι η μικρή και μιλάτε στο τηλ?

θα σας διβασω σε λιγο....πολυ στεναχωρεθηκα... ειχα κανει μια παραγγελια στο τους .ντε ,και αντι να μου στειλουν τα κολουμπια τελεια σανδαλια για την μικρη μου εστειλαν μια χαζη αθλητικη μπλούζα...πηρα τηλ ,η κοπελα δεν ηξερε αγγλικά ,ευτυχως βρηκε μια που ηξερε ...θα μου στειλει ειπε οδηγιες για το πως να το στειλω πίσω... και ηταν τα μονα απο ολη την παραγγελια που μου αρεσαν παρα πολύ.... :cry::evil:

Αναστασία και Γωγώ, Ελλάδα παντρευτήκαμε. Πάτρα. Του είχα μάθει και καλαματιανό του μωρού μου αλλά τον έπιασε stage fright και μου μπέρδευε τα βήματα :lol:

Η Μαρκέλλα ενώ δεν έχει πυρετό -ίσως κάτι δεκατάκια- έχει ακόμα άσχημο βήχα... Αν συνεχίσει θα την ξαναπάω γιατρό. Έχουμε κολυμβητήριο σλημερα αλλά λέω να μην την πάω γιατί φοβάμαι τα αυτάκια της :roll:

Αναστασία εσύ καλύτερα?

Εγώ συνάχι σήμερα...με κόλλησε η σκατούλα.

Μαρία :lol::lol::lol:

το λινκ στο φεις δε μπορλω να το δω. Μου λέει ότι είναι αναβέιλαμπλ :mrgreen:

Και δεν υπάρχει περίπτωση να δεις αν συνεχίσεις να λες λάθος τα ονόματά μας :-p:lol:

Πόσο είναι η μικρή και μιλάτε στο τηλ?

α καλαααααααααααααααααααααααααα :oops::oops: ερωτευμενη φουλ με την κορακλα...μπερδευτηκα...εμμμμμμμμμμμ εβλεπα τις τελειες φωτο!!!!!!!!!!! της μαριας μας :lol::lol::lol: και μπερδευτηκα.

αναστασια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ το διορθωσα Χιονουλι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σας διβασω σε λιγο....πολυ στεναχωρεθηκα... ειχα κανει μια παραγγελια στο τους .ντε ,και αντι να μου στειλουν τα κολουμπια τελεια σανδαλια για την μικρη μου εστειλαν μια χαζη αθλητικη μπλούζα...πηρα τηλ ,η κοπελα δεν ηξερε αγγλικά ,ευτυχως βρηκε μια που ηξερε ...θα μου στειλει ειπε οδηγιες για το πως να το στειλω πίσω... και ηταν τα μονα απο ολη την παραγγελια που μου αρεσαν παρα πολύ.... :cry::evil:

Από ποιό σάιτ? Μπες να δεις στους κανονισμούς τι γίνεται όταν είναι λάθος η παραγγελία. Στα περισσότερα αν έχει γίνει λάθος αναλαμβάνουν αυτοί τα έξοδα αποστολής. Μη στενοχωριέσαι καλέ, θα σου τα στείλουν πάλι.

χιονουλιιιιιιιιιιιιιιιι σε 5 μερες θα γινει 20 μηνων η παπενια μου!!!

περαστικα και σε σενα... και στην μικρη για το αυτακι της...

Καλησπερα σας!

Να σας πω κατι...Πολυ ιδιαιτερο ειναι το εξπρες τελευταια...

Αν διαβασεις απανωτα 10-15 σελιδες ειναι σαν να εχει κενα!Γυρναω μπρος πισω να βρω

"χαμενες" απαντησεις αλλα....δεν βρισκω...

Θες να πεις κάτι για το τέλειο τρενάκι μου;;; :twisted::twisted::twisted:

Γιώτα αφου θα σου στείλουν τα σωστα μωρέ τί στεναχωριέσαι; Να πω οτι δε διορθώνεται... Τα χρειάζεστε άμεσα;;

Καρολ δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι ούτε εσύ. όλες γραφουμε πράγματα που μένουν ασχολίαστα. Αυτό δε σημαίνει οτι δε διαβάζονται. Αλίμονο αν δε γράφαμε γι' αυτό το λόγο. ;)

Έχω μια πείνα.... τρωω άνθρωπο! Δεν έφαγα και το φρούτο μου... βαριόμουν αν βγω εξω να πάρω... :oops:

Η Θου, η Λένα και η Νατάσα που ειναι;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))

Καρολ με πεθαινς μανα'μ!!!!χαχαχαχαχαχα

Λοιπον...Θελω να σου πω κατι αλλα μη στενοχωρεθεις!!!!Η παπενια δεν ειπε κ πολλα...

Εισαι τοσο παρλαπιπας που το μωρο το αναγκασες να κανει κομπαρσιλικι!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ειναι παρα πολυ γλυκια!Το ιδιο κ εσυ!!!Κ μ'αρεσει να σε πειραζω! :-*

Μαγδουλι τον ερμο τον ανθρωπο!!Μα να τον βαλεις να μαθει καλαματιανο? :lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα

Αφου εχει βηχα η μικρη καλυτερα να μην την πας...Εγω αυτο θα εκανα...

Περαστικα κ σε σενα!

Εγω ειμαι καλυτερα!Μειωθηκαν οι μυξες κ νιωθω πιο...Ντουρασελ!Κ ας ειμαι κ παλι ξενυχτισσα..

Σισσιω τι να πω???Ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε!!! :D

Μαλλον το 2ο! ;)

γεια σας κοριτσια!!!!

πολυ ηθελα να σας δω χτες.... παρα πολυ!! μου λειπετε!!!!!!

νατασα περαστικα στη μικρη κ γρηγορα!! πηγατε γιατρο τι σας ειπε?

καλα ρεσυ ειναι τελεια!! ακου εκει εβγαλε τη μπλουζα για να ταισει το νινι!!!!!!!!!1

πεθαινω τωρα!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

παρεπιπτοντως ουτε εμενα μαρεσει το ινδοκαρυδο :ymsick::ymsick::ymsick:

θουλη μη στεναχωριεσαι για τον θοδωρακο, θα το σταματησει που θα παει. οταν το κανει αυτο εσυ επεμβαινεις? αν ναι μην το κανεις με το παραμικρο ομως

σισσιω καλα εκανες κ μας εγραψες!!! :lol::lol::lol::lol: πολυ ωραιο ειναι!!!

παντως αν ειναι τοσο μικρη η διαφορα για την αγορα εγω θα το αγοραζα...

κ το γδυσιμο φαση ειναι, μην τα αποτρεπεται, ειναι χειροτερα ετσι. θεωρουν οτι κατι κανουν κ ασχολειστε μαζι τους κ θα το συνεχιζουν. οσο δεν δειχνετε οτι ειανι κατι σημαντικο πιο γρηγορα θα το σταματησουν

επισης η γιωτα ηταν οντως μια κουκλαρα μια θεα κ θα επρεπε να τα χασει αυτα τα κιλακια!!!

αν κ μετα θα εχει πολλους νατιπαλους ο κυρ τζωρτζ..

καρολινακι ολα καλα με το πηλινγκ ε? αντε θα εχεις προσωπο φεγγαρι!!!!

τελεια η παπενια!!!!!!!!!!

νατασσουλα εφυγες ε??? καλο κουραγιο κ ελπιζω να γυρισετε γρηγορα πισω..

τι μεχρι το σαββατο, πολλες μερες ειναι.. τα παιδια που θα τα αφησεις αυτες τις μερες?

συμπεθερα περαστικα στη μικρη

λογικο ειναι μωρε να εχει γκρινια ολο κ κατι θα την ενοχλει.. μη στεναχωριεσαι

η μπεμπουλινα τι κανει??? σεταραζει??

εκσταση ειναι καλα???? αντε να πιουμε καφεεεεεε!!! :mrgreen:

ο παπαβεντζης ειναι κ στο δημοσιο?? ξερετε??

σημερα πηγαμε τα παιδια εκδρομη στο λιμανι, στο μουσειο κινηματογραφου

κοριτσια ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

για παιδακια σχολικης ηλικιας ειναι πραγματικα παρα πολυ ωραια!!!

ηταν κατι μουσειοπαιδαγωγοι κ τους εκαναν γαματες δραστηριοτητες και κατενθουσιαστηκαν!!!!!

τρελαθηκαν απο τη χαρα τους!!

εγω μετα εκανα μια βολτα στην αγορα κ πηρα μαλλι να κανω αυτο το ρημαδοκασκολ στον τολη που με εχει πρηξει τοσο καιρο.. αγορασα κ μια στολη γουινι για τον μικρο!! 10 ευρω κ ειναι πολυ ωραια!

επισης στο μαγαζι ειπαν οτι θα φερουν κ γυαλια κ σιδερακια παττυ!! οποτε θα ειμαι μια χαρα πανετοιμη για το παρτυ στο σχολειο!!!

το σκ μαλλον θα παμε αλεξ.. χωρις τον μικρο ομως γιατι θα φυγουμε σαββατο πρωι κ θα γυρισουμε κυριακη μεσημερι, θα ταλαιπωρηθει πολυ το μαναρι μου..

σε 13 μερες εχω γενεθλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Θες να πεις κάτι για το τέλειο τρενάκι μου;;; :twisted::twisted::twisted:

Καρολ δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι ούτε εσύ. όλες γραφουμε πράγματα που μένουν ασχολίαστα. Αυτό δε σημαίνει οτι δε διαβάζονται. Αλίμονο αν δε γράφαμε γι' αυτό το λόγο. ;)

quote]

αχ ηθελα να σε πειραξω και εγω...Σισσιω μου... :lol::lol::lol: εσυ με ειχες φαει οταν ανοιξα το τρενακι!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχ

σε πειραζω ε?????? τα φιλια μουυυυυυυυυ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))

Καρολ με πεθαινς μανα'μ!!!!χαχαχαχαχαχα

Λοιπον...Θελω να σου πω κατι αλλα μη στενοχωρεθεις!!!!Η παπενια δεν ειπε κ πολλα...

Εισαι τοσο παρλαπιπας που το μωρο το αναγκασες να κανει κομπαρσιλικι!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ειναι παρα πολυ γλυκια!Το ιδιο κ εσυ!!!Κ μ'αρεσει να σε πειραζω! :-*

Σισσιω τι να πω???Ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε!!! :D

Μαλλον το 2ο! ;)

:lol::lol::lol::lol:=))=))=))

εισαι θεααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

και οντως επαιξε κομπαρσιλικι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το παπακι μου....δεν εχεις και αδικο....

πως εισαι στο φβ? στειλε μου πμ...αν θες...που θες ε??????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα και εγώ στολή γουίνι της έχω πάρει της μικρής απο τη Ντισνευλεντ!! :D:D:D

Της αρέσει πολύ ο Γουίνι και ο μίκυ, αλλά στολή μικυ δε βρήκα.

Οι εκδρομές ήτνα και είναι το αγαπημένο μου μάθημα! :D:D:D

Συγγνώμη το θέμα "Τι άλλο θα ακούσουμε" το διαβάσατε;;; :shock::shock::shock::shock:

Θα τραβήξω τα βυζιά μου!!!!

Κάρολ μη στεναχωριέσαι!! Καταλαβα τι τύπος είσαι.. Το ήξερα οτι θα με περιμένεις στη γωνία!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...