Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

Άργυ και σαυροπιγκουίνε κούκλες νύφες!

Το δικό μου νυφικό ήταν τελείως διαφορετικό στυλ από τα δικά σας. Δεν έχω φωτό εδώ να βάλω... Μπορεί όταν πάω σπίτι.

Σισσιώ είπάμε ΟΧΙ δε θα την κόψεις την ουρά! Δε φτάνει που το έκλεισες χωρίς να σου δώσουμε την έγκριση, συνεχίζεις να παίρνεις πρωτοβουλίες αααααα :-p:lol:

Καρολινάκι :-* Παραποινιάρα μου εσύ! Αφού βλέπεις...ότι να'ναι σχολιάζω. Ότι θυμάμαι :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σισσιω μου το ξερω και σε παρακολουθω βρε !!! απλα δεν εχω δει τα αλλα ...οποτε ακομη και αυτο που ειδα μου αρεσε .. ;) αυτο που θα βαλεις θα ναι πιο εντυπωσιακο ε? πιο φουσκωτο και με ουρα πισω ? στην φωτο μια χαρμα κορμι φαινεται να χεις...δεν φαινεσαι καθολου με περιττα κιλακια...αντε μεχρι το γαμο θα τα χεις χασει και τα κιλακια που θες...και θα σαι μια θεα!

αχ τι μου θυμησες ...ηταν η πιο ομορφη μερα της ζωης μου ο γαμος μας!!!!!!!μετα ηρθε η γεννηση της λυδιας μου ..οποτε εγινε αυτη η πιο σημαντικη μερα...αντε η ωρα η καληηηηηηηηηηηηη....

η ίδια πρέπει να είναι, ούτε που θυμόμουν ότι είχα ξαναβάλει!!!! :roll::oops::oops:

ΕΡΩΤΗΣΗ προς οδηγούς!!!: επειδή δεν θυμάμαι για πείτε μου στην Ελλάδα τι ισχύει?:

όταν οδηγούμε και φτάνουμε σε κύκλο ποιός έχει προτεραιότητα? αυτός που εισέρχεται στον κύκλο ή αυτός που είναι ήδη στον κύκλο? :?:

πολύ ωραίο συμπεθέρα!!!!

Καλημέρααααααααααααα...Πάλι σήμερα σπίτι, δεν έχω πυρετό ευτυχώς, αλλά μίξες....Θα προτιμούσα βέβαια να ήμουν δουλειά... :?:? Ντρέπομαι που το λέω, αλλά η μικρή χθες και σήμερα με έχει φάει με την γκρίνια της... :oops::oops: Δεν παλεύεται με τίποτα...Χθες έκλαιγε επί 1,5 ώρα πριν κοιμηθεί και ξαφνικά στις 2 την ακούω πάλι να ουρλιάζει...Την παίρνω αγκαλιά, δεν ηρεούσε με τίποτα, την πήρε ο Γιώργος, ζήταγε εμένα... :?:? Τελικά της δώσαμε γάλα και κοιμηθήκαμε μαζί μέχρι τις 10...Τώρα πάλι γκρινιάζει... :twisted::twisted::twisted: Δεν ξέρει τι θέλει...Πήρα τηλ το γιατρό να έρθει να τη δει μήπως έχει τίποτα... :?:?:?:?:?:?:? Τον περιμένουμε!!!!!!!!!!

Σισσάκι τέλειο το νυφικό που θα φορέσεις.... :D:D:D:D:D:D Το πρώτο που ΘΑ ήθελες να βάλεις, δεν μου άρεσε...Ωραίο ήταν δηλάδή, αλλά όχι για νύφη.... :lol::lol::lol::lol: Βάλε και το άλλο να δω..Και ασυζητητί αγορά...Εγώ πήρα το δικό μου 2.500 μαζί με το πέπλο και ενοικίαση αν δεν κάνω λάθος είχε γύρω στα 2.000....Βέβαια, το έχω ακόμα άπλυτο (μου ζήτησαν 200 ευρώ για καθάρισμα :o:o:o:o:o:o:o ) και λυπήθηκα να τα δώσω... :?:?:?:?

Επίσης, έχω να σου πω ότι θα βάλεις οπωσδηποτε πέπλο..Εγώ δεν γούσταρα και με είχε πρήξει η μανα μου..Ε, της έκανα τη χάρη να το δοκιμάσω και το ερωτεύτηκα....Αν μπορούσα θα κυκλοφορούσα κάθε μέρα με πέπλο... :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασάκι μου η μπεμπούλα έχει θέμα με το αυτάκι;;;; :o:o:o:o Ψυχούλα μου...Ελπίζω να μην είναι τίποτα.... :P:P Όσο για την Ειρήνη, είναι Θεά..... :x:x:x:x:x:x:x

Γιωτα ήσουν θεά....Μωρή άντε να κάνουμε μαζί διαιτα...Εμένα από το γάμο και πριν μείνω έγκυος στο 2ο μου είχαν μείνει 7, αλλά ήθελα να χάσω και καμια 5 αρα ακόμα...Τώρα λέω ότι με το που γεννήσω θα αρχίσω διατροφή και στους 2 μήνες γυμναστήριο... :?:? Το έχω πάρει απόφαση!!!!!!!Θέλω να γίνω όπως ήμουν!!!!!!!!!

Επίσης περαστικά ρε φιλενάδα...

Αρτζι εγώ δεν το είδα το νυφικό σου... :cry::cry: Προτεραιότητα έχει αυτός που εισέρχεται.... ;);)

Κορίτσια δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμάς ο γάμος μας στοίχισε κανα 25.000 ευρώ... :o:o:o Όχι σε εμάς, στους γονείς μας...Αλλά τωρα που το σκέφτομαι, κάναμε μαλακία που δώσαμε τοσα λεφτά... :roll::roll::roll::roll:

Ερη μου πως πάνε οι ετοιμασίες;;;Ο μικρός τι έχει;;;;; :roll::roll::roll: Καλά το νυφικό σου σούπερ...Φοβερό!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ έχω φώτος στο fb νύφη...Και ήμουν ήδη γκαστρωμένη....2 μηνών σχεδόν... :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα τι κάνεις αγάπη;;;;;;;; :x:x:x:x Πως πάνε οι αναγούλες;;;; :?:?

Θουλάρα μια χαρά περάσατε δηλαδή ε;;;;; :D:D:D Ζηλεύω..Θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!

Σε έβλεπα στον ύπνο μου...Δε θυμάμαι πως... :lol::lol::lol:

Πριγκίπισσα Βένι τι νέα;;;Ο Φιλιππάκος;;;;Τελικά ήρθε περίοδος ε;;;; :evil::evil::evil:

Η συμπεθέρα μου τι κάνει;;;;;;; :roll::roll::roll:

Καρολ μου όλα καλά με το πίλινγκ;;;;; :D:D:D Ελπίζω να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.... :D:D Η παπένια;;;;; :x:x:x

Αφρο μωρή θα φτιάξεις κανένα φαί στο πάρτυ ή νηστικοί θα τη βγάλουμε;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ασε που μετά το πάρτυ νομίζω ότι όλα τα μωράκια μας θα είναι άρρωστα.... :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Νατασούλα φεύγεις τελικά για το ταξίδι που έλεγες;;;Καλαμάτα;;; :roll::roll: Καλά να περάσεις... :x:x:x

Μάγδα τι νέαααααααααα;;;Η μικρή ανάρρωσε;;;;Αλήθεια εσείς που παντρευτήκατε;;;;; :roll::roll:

Ξέχασα καμία;;;;; :oops::oops::oops::oops::oops:

Θα προσπαθήσω να ξαναμπω αν ηρεμήσει το παιδί μου.... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Χιονοκοριτσο..σου στελνω και εγω πολλα μακιαααααα... :-*:-*:-*

Γωγακι μου καλως την!!!!!..να γεμισουμε σελιδες...αφου εγω και εσυ δεν μιλαμε καθοοολου...χαχαχα :lol::lol: πως εισαι με τους πονους που χες? οι δυο !μπεμπουλες μας???? σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα ?

Εντάξει ρε χιονούλα δε θα την κόψω την ουρά αν σας αρέσει τόσο. Με ένα όρο όμως! Στο τραπέζι θα έρθεις να μου την κρατάς όταν θα χορεύω! :lol::lol::lol:

Είδα Αργυρούλα!! Το καλύτερο παιδί διάλεξες για την κοπέλα σου! :lol::lol::lol::lol:

Αυτός πουτ είναι ήδη στον κύκλο!!

Γωγούλα!!!! :x:x:x:x Θα επανέλθω!

Αυτός πουτ είναι ήδη στον κύκλο!!

Τι λες μαρη τρελή, οδηγάς κιολας??!!! Στην Ελλάδα ισχύει το αντιθετο απο οτι ισχύει έξω, το παράλογο δηλαδή, αυτος που εισέρχεται, σταματάει την κυκλοφορία στον κύκλο γιατι έχει προτεραιότητα..

πάω για ύπνο, αν τα καταφέρω!!!!.....κοιμήθηκε η κοπελάρα μου!!!!! :)

Γωγώ το έχεις δει ρε συ, αν θυμάσαι ένα σχόλιο (το ξέχασα, η χρύσα το θυμάται σίγουρα!!!)

εδώ είναι το αντίθετο και νομίζω είναι και πιο λογικό: προτεραιότητα έχει αυτός που είναι ήδη στον κύκλο!!!

γιατί τι γίνεται αν ο κύκλος είναι γεμάτος με αυτοκίνητα και πρέπει να σταματήσουν για να μπει ακόμη ένα? πόσα θα χωρέσουν?!!!!

Και αυτο ηταν το δικο μου!!!!

Σισσιω τα νυφικα εχουν ενα κουμπακι πισω οπου μαζευει η ουρα..

εγω παντως το κουμπακι στο κετρο δεν το βρικα και χωρευα με την ουρα παραμασχαλα..δε με εμποδισε καθολου ομως!!!!

Γι'αυτο σου λεω αστηνα...θα βγεις και πιο ωραιες φωτο..θα βαλεις και τον συζυγο να ξαπλωσει στην ουρα

θα την κραταει η Χαριλινα και θα της αρεσει κιόλας

Γωγουλινη καλωστηνα

ξεκουρασου μωρεεε

εγω καλυτερα..

τωρα εχω περισσοτερο καουρες!!

Υπομονη με την Ιωαννα...ειναι τωρα που καταλαβαινει πολλα

post-18281-13873936121639_thumb.jpg

Ουσιαστικά το ίδιο σου είπαμε, η Γωγω σου είπε ποιος προχωράει και εγω ποιος σταματάει, γιατί αυτό κατάλαβα οτι ρώτησες... :oops::lol::lol::lol:

Γωγούλα έχω βάλει το λινκ αυτου που θα φορέσω μερικες σελίδες πιο πισω. Τώρα δε μου ανοίγει το λινκ να το ξαναβάλω.

Εννοείται οτι θα βάλω πέπλο. Το πέπλο που θα φορέσω είναι τέλειο.

Εσυ το αγόρασες;

Την τιμή που μου έκανε η κολλητη της κουμπάρας μου απο το προνόβιας μου είπε να μη την κυκλοφορήσω γιατί ήταν για μένα. Τώρα τί να πω...; :?

Έρη ήσουν πολύ όμορφη νυφούλα! Γωγώ εσυ και αν ήσουν!! :D

Εμενα επισης μου αρεσε πολυ..η νατασουλα νυφη..η Παναγιωτα νυφη...και η Αφρο νυφη..

τελιακ νομιζω πως ειμασταν ολες μας κουκλαρες!!!!!!!!!!!!!

Χρύσα σε αυτό το χρώμα? ωραίο....μου αρέσουν τα μη λευκά!!!!!

τελιακ νομιζω πως ειμασταν ολες μας κουκλαρες!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τελικά ένα τρένο γεμάτο κούκλες και καλές μαμάδες είμαστε!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Χα! Το βρήκα και το δικό μου!

Αυτό έβαλα, χωρίς πέπλο όμως.

pronovias3.jpg[/attachment:ag0c1ri9]

Στην Πάτρα έφτιαξαν πρόσφατα μια πλατεία ή κύκλο ή δεν ξέρω κι εγώ πως λέγεται και έχει προτεραιότητα αυτός που είναι ήδη μέσα. Στην αρχή είχε όπως λέτε αυτός που εισέρχεται. Μετά κατάλαβαν τι παράλογο που είναι γιατί όταν είχε κλινηση γινόταν χαμός και το άλλαξαν.

post-5029-13873936121755_thumb.jpg

Γωγακι υπομονη κοριτσακι μου...να ξεκουραζεσαι όσο μπορεις...περαστικουλια και φιλια στην γκρινιαρουλα μας...

Χρυσα μου πολυ όμορφο το νυφικο σου...και σε θυμαμαι μια κουκλα ησουν!

αχ τελικα ειμαστε το βαγονετο με τις κουκλες!!!!!!!!! διμετρες !!!!!!!!! θεες!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: τι λετε???

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΑΘΟΣ! ΑΝΑΝΤΗΣΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ!

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ! ΜΕΤΑΝΝΟΩ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συνέχεια τσακώνομαι με τον αντρα μου εξάλλου όταν παραχωρει την προτεραιότητα μας, στους ήδη στην πλατεία! :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα πολύ πληθωρικό! Είσαι αδύνατη φαντάζομαι. Θελουμε φώτο!!!!

Χιονούλα προφανως θα έχουν τοποθετησει στοπ στις οδούς που μπαίνουν στην πλατεία.

Τέλειο το νυφικό σου κάτι τέτοι σκεφτόμουν και γω να βάλω... τωρα πως ξέφυγα δεν ξερω! :lol:

Αργη Ακριβως..ηταν χρυσαφη..

Τι νυφικο χρυσαφη ολλα τα αλλα μπεζ , η ανθοδεσμη μπες τρυανταφυλλα ο διακοσμος μπες λουλουδια με ελαχιστες χρυσαφι λεπτομεριες..

το γιλεκο και η γραβατα μαντιλη του Οδυσσεα μπεζ..μονο τα λουρακια στις μπομπονιερες ηταν χρυσαφι η ιδια η μπονμπν ηταν μπεζ..

Μαγδα πολυ ωραιο και το δικο σου νυφικο

Σισσιω ημουν αδυνατη...τοτε..τωρα στα να πανε!!!

Δεν το πολυδιαλεξα..

εβαλα κανα δυο..ε αυτο εμοιαζε οκ..το διαλεξα τερμα..

δε με πολυενοιαζει η ολη ιστορια πανιγηρακι..πιο πολυ ο αδελφος μου νοιαζοταν και η μαμα μου..και ο αντρας μου..παρα εγω...χαχαχαχα

Θα σου πήγαινε φανταζομαι! Γιατι αν μου έλεγες οτι ήσουν τσουπωτή θα τις είχα τις αμφιβολίες μου. Αυτο είναι το θέμα με τα πληθωρικά νυφικά. Δε μπορούμε να τα φορέσουμε όλες. Θέλουν κορμι! :lol::lol::lol:

τυχαιο δεν νομιζω!!!!!!!! δειτε με αποκλιση λεπτων τι ειπαμε ολες!!!! μα την αληθεια βεβαιως βεβαιως...οτι ολες ειμαστε κουκλες!!!!!!!! :D:D:D:lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...