Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

καλημερα .

εγω ηθελα να σου πω χθεσ βενη οτι το λενε κοριτσι μου απο νωρις "κοριτσια παντρευεστε ?εχω νυφικο για νοικιασμα" :lol::lol::lol::lol::lol:

μα με αφηνες περυση να ψαχνω αδικα !!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μωρε εχει και τον πρωτο που ξυπναει 3-45 φπορες για γαλατο βραδυ θα γυρισει στην δουλεια και μετα τον σαραντισμο...μακαρι να μπορεσει να θηλασει ετσι η κοπελα..

Natassaden pairno antibiosi,an kai arxise na ponaei o laimos mou kai mallon pali faruggitida exo,ksanabiono ta persina koritsia..se ena mina tha exo otitida...kai meta apo oktombri pali...

kala i eirini foberi! soublakia e?mmmmmmmm den ksero pote tha ksanaerthoume epano..epomeni ekdromi stin athina!pao na ftiakso fasolada prouts prouts!

Καλημέρα!!!!

Είμαι στη δουλειά και βαριέμαι να δουλεψω... :oops: λέω να λουφάρω σήμερα...

Εχθες κοιμήθηκα με το παιδάκι μου αγκαλιά και κάναμε ένα ύπνο, άλλο πράμα!

Είναι καλύτερα απο χθες. Μου ζητούσε χυμό σήμερα πρωί πρωί.

Σαυρογιωτίνι περαστικα.

Φρανίτα δε θέλω άγχος.

Και μένα μου αρέσει το ινδικάρυδο.

Νατασσούλα τί θα ελεγες να κάνεις μια στάση στην Αθήνα;; :D

Χρύσα άσε τα παιδια να αποφασίσουν πότε θα παντρευτούν και άσε τα νομίσματα μωρή!!

Βένη δεν ξέρω τίποτα για θήλαστρα. Δεν είχα χρησιμοποιήσει παρα μόνο ένα χειροκίνητο της Νουκ όταν αρρωστησα και έπρεπε να πετάω το γάλα.

http://www.pronovias.com/wedding-gown/alianza2011.html

Αυτό θα φορέσω. Μου πάει πολύ.

Και δεν έχει καμια σχέση με τα προηγούμενα. Στο μυαλό μου πάντα θα είναι το αρχαιοελληνικό όμως να ξέρετε... κακούργες!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το νυφικό της μαμας μου ανετα το φορούσα. Είναι μοδίστρα η μαμά και είχε ράψει ένα σε αμπιρ γραμμή με πλατύ χαμόγελο στη λαιμόκοψη, μικρό μανικάκι και απο το στήθος και κάτω έπεφτε χυτό και πίσω είχε μια μικρή ουρά. Στα μαλλιά τη φορούσε ένα πολύ μακρύ πέπλο με στεφανάκι. Μεταξωτό και χωρίς κανένα κέντημα. Το έδωσε όμως, όπως σας είπα, σε μια κοπέλα που είχε αναγκη, οταν εγώ ήμουν στο δημοτικό.

Μάλλον θα το αγοράσω τελικά. Η μαμα μου επιμένει. Θα το αγοράσω για να κόψω και την μεγάλη ουρα που είναι και η μόνη μου ένσταση στο φόρεμα.

Α!!! Σισσιω τελειο ..πριγκηπικο....!!! εγω σε ειπα αυτα σε πανε!!!!

Ασε την ουρα μεγαλη...δε θα χωρεψεις και τσιφτετελη...τελειο ειναι!!!

Βενη εγω εκτων των αλλων ειχα το lactaline personla της Ameda και το βρικα πολυ καλυτερο απο τα αντιστοιχα της medela..

κανει περιπου 150 ευρω και θα το βρεις και στο περι θηλασμου αλαλ και στην επισιμη αντιπροσωπεια τοςυ αστην Ανω πολη..αμα θες τηλεφωνα και διευθυνση σου δινω..

ειναι πολυ καλο..εγω το περισσοτερο γαλα με αυτο το εβγαζα

Καλημέρα κοριτσαρες μου!!!!!!!!!

καλό μηναααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε????

τι κινηση απιστευτη ηταν αυτη.... :shock: εφυγα με το ταξι 8.30 και εφτασα την αθηνα κοντα στις 9.30...

εκανα και το πηλινγκ χθες.... εκαιγε λιγακι στην αρχη αλλα μετα οκ...μου εκανε αερα η βοηθος..πολυ πλακα..με την βενταλια... :lol::lol: και να της λεω και αλλο και αλλο...καιει...

σημερα λαμπωωωωωωωωωωωωω ....απο αυριο θα γινομαι σιγα σιγα σαυρακι... :? μου πε να βαζω αρκετη ενυδατικη (και μετα καλυπτικο αν θελω)όπου ξεραινεται...αντε να δουμε θα δω βελτιωση...αλλα μου πε να μην διανοηθω να πειραξω πετσουλα...γαιτι θα αφησει σημαδι... :( και της ειπα ορκιζομαι !!!!!!(θυμηθηκα την διαφημιση του cosmopolitan!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D )

εχω ορεξη για μπουρου μπουρου....(πρωτοτυπο εεεεεεεε?????? :D:D )κερναω καφεδακιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

Καλημέρα πήζω και δεν προλαβαίνω!

Αργυρώ, Γιώτα φάση ειναι με τα νινάκια που γδινονται, θα περάσει.

Βενι αν φυγει στο σαρανταημερο δεν θα έχει εδραιωθεί ο θηλασμός, καλύτερα να νοικιάσει ενα νοσοκομειακό θήλαστρο το οποίο θα της αυξήσει και την παραγωγή.

εμεις κάναμε χθες εμετό και εχουμε βηχα.. θα περιμένω και αυριο να δω πως θα πάει...

Καλημέρα

Καλημέρα!

Πάλι τα ίδια μου έκανε η μικρή σήμερα... Ξύπνησε 5 παρά 10 και δε μπορούσε να ξανακοιμηθεί. Την παρέδωσα στον πατέρα της 6.30 και κοιμήθηκα μια ώρα ακόμη. Έχω πονοκέφαλο γμτ...

Εγώ κορίτσια το αγόρασα το νυφικό. Δε μου πολυαρέσει η ιδέα του ενοικίου... Θα μου φαινόταν λίγο σα να φόραγα στολή και να έπαιζα σε παράσταση. Άσε που το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία να τα νοιιάζουν τόσα λεφτά. Αν δεν είχαμε λεφτά σε εκείνη τη φάση θα προτιμούσα να ράψω ένα όμορφο φόρεμα παρά να νοικιάσω.

Λέω πάντως να το μεταποιήσω και να το ξαναφορέσω. Ήθελα να το κάνω για τη βάφτιση της Μαρκέλλας αλλά δεν πρόλαβα. Θα δούμε. Μπορεί στο γάμο της :-p

Λόβι φοβερή η Ειρήνη! Μου θύμισε την κόρη της Πέμπι που είχε βάλει μια φωτό που θήλαζε την κούκλα της :x Γλυκά παιδάκια.

Σισσιώ πολύ ωραίο κι αυτό! Αλλά να το κλείσεις χωρίς να μας ρωτήσεις? :lol:

Φιλιά σε όλες

ναι αυτο της ειπα να παρει νοσοκομειακο και βλεπουμε μετα..

αυτο θα νοικιασει απο την κλινικη ελευθερια.. :)

ΣΙΣΙΩ ΑΜΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑΣΕ ΔΕΙΡΩ!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι τελειο το νυφικο πολυυυυυυυυυυ πριγκιπισσα σισυ!!!! τελειο!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

η ουρα ρε χαζη θα μαζευτει γτια τον χωρο αρκει να στο κανουνε σωστα!!!!

μηυν την κοψεις pleaseeeeeeeeee θα χασει ολο το νυφικο!!!!!!!!

Εγώ κορίτσια το αγόρασα το νυφικό. Δε μου πολυαρέσει η ιδέα του ενοικίου... Θα μου φαινόταν λίγο σα να φόραγα στολή και να έπαιζα σε παράσταση.

Προσωπικά, έτσι ακριβώς βλέπω γενικά το πανηγυρι του γάμου

Σισσιώ, ωραίο και απλό!!! ουρά δεν είδα, το Alianzα δεν είναι? τελικά πόσο κάνει?

το δικό μου ενοίκιο έκανε 1800ε πριν 8 χρόνια!!!! :o:o ήταν καινούργιο, μόλις είχε φτάσει!!!! :roll::roll::roll: Μαρία το πήρα από τον οίκο νυφικών η Αθηνά!!!!

έξω έχουμε -5!!!!!!....πήγα να πάρω ένα καπουτσίνο και μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητο κρύωσε!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

νυστάζω i-)i-)i-)i-)i-)

Νατασούλα καλό ταξίδι και καλά να περάσεις :)

συμπεθέρα πού είσαι? :?:

Αναστασία-μπεμπ. τι έγινε με την δουλειά τελικά? και εσύ χάθηκες!!! :!:

Προσωπικά, έτσι ακριβώς βλέπω γενικά το πανηγυρι του γάμου

Εξαρτάται...Εμείς ας πούμε δεν κάναμε τα τυπικά, είσοδος, κοπή τούρτας, χορός του ζευγαριού και δεν ξέρω τι άλλο κάνουν. Ήταν περισσότερο σαν ένα μεγάλο πάρτυ. Πολύ ωραία είχαμε περάσει :ymdaydream:

Όπως του αρέσει βέβαια του καθενός...

Βένη κι εγώ της Μεντέλα είχα νοικιάσει στην αρχή. Είναι πολύ καλό.

εμεις κάναμε χθες εμετό και εχουμε βηχα.. θα περιμένω και αυριο να δω πως θα πάει...

Καλημέρα

μέχρι να γράψω εγώ, εσύ έδωσες σημεία ζωής!!!! :roll::roll::roll::roll:

περαστικά, ο εμετός μήπως ήταν από τον βήχα? ο Λ. νομίζει ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει εμετό όταν βήχει και το προσπαθεί κιόλας!!!! :shock::shock::shock::shock:

'Ασχετο...

έχουν στην Αθήνα αυτή την ηλίθια συνήθεια να χτυπάνε τα ποτήρια με τα πηρούνια για να φιληθεί το ζευγάρι? :?

Ή μόνο εμείς οι επαρχιώτες κάνουμε τέτοια κουλά? :mrgreen:

Πολύ με εκνευρίζει..Και ενώ δεν περίμενα από τους καλεσμένους μας να το κάνουν σε κάποια φάση αρχίσανε τα γκλινγκ-γκλονγκ αλλά δεν τους έκανα το χατήρι :twisted:

ela re Eri perastika! ithela na se rotiso re su ,ton kosta ton pas paidiko?

εγω παντως το πανηγυρακι του γαμου το φχαριστηθηκα στο επακρον και εκανα και τα εθιμα !!! μια φορα παντρευεσαι αλλωστε(καλα στη δικη μου περιπτωση ισως υπαρξουν και αλλες ) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ENA ENA SXOLIAZO! ΑΡΓΥΡΩ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ! ετσι φουσκωτο ηταν και το δικο μου! Σισσυ ετσι και κοψεις την ουρα θα σε κυνηγησω!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...