Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Γεια σας!!

Να ρωτήσω κάτι χαζό??

Τι χρώμα έχει η ομελέτα??

Τι χρώμα έχουν οι αγελάδες;??

:shock:

Η ομελετα δεν εχει κίτρινο;;;; :?:?

Οι αγελαδες ειναι πολλων χρωματων.Ασπρες,Μπεζ,Καφετι,Εκρου κτλ.

Μα καλα τι ερωτησεις ειναι αυτες;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Α καλα.Μονη μου μιλαω!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εμ βεβαια.Ολες μου βολταρετε κυριες μου!!!!!!!

Εμεις τα ιδια.Ο πυρετος επεσε αλλα εχει αρχισει να βηχει και να αδειαζει ο πνευμονας.

Νατασα πολυ καλα εκανες!!!Αχ τι δε θα εδινα να πηγαινα και εγω ενα βραδυ με φιλες σε μια συναυλία!!!!!!

Καρολ μαστιτιδα παθαινεις και οταν δε θηλαζεις;;Ελα ρε!!Δεν το ήξερα.Περαστικα!!!!!

Α βλεπω το Σισσακι.Τι κανεις κοριτσαρα μου;;;Εσυ δε βολταρεις;;;;

Δημοσίευση

Η οστεοπαθητική από την ετυμολογία της λέξης, ασχολείται με τις παθήσεις που προέρχονται από την κακή λειτουργία των οστών και ειδικότερα της σπονδυλικής στήλης.

ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ

http://www.osteopath.gr/main.php?cat=13

Καλα και εγω ιδεα δεν ειχα τι ειναι η οστεοπαθητικη.Μου το προτειναν μια συμβουλος θηλασμου και η Λαλα και το έψαξα.

Δημοσίευση

ΓΩΓΩ ειναι απο προσωπικο μπλογκ αλλα θυμαμαι οτι ρωτουσες.

Δεν κάνουν επισκληρίδιο στο Έλενα γιατί δεν έχουν αναισθησιολόγους

http://osholiastis.blogspot.com/2009/01 ... _1934.html

Κοριτσια μιλησε καμια με την Αφροδιτη;;Τωρα δε δουλευει ουτε το κινητο της. :? Ελπιζω να ειναι καλα.

Δημοσίευση

Ε ναι λοιπον!!!! :lol::lol::lol::lol: Μου απαντησε η αγαπημενη μου συμπεθερα.

Σαν την τρελη μιλαγα μονη μου!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εδω ο μπεμπης λιγα λεπτα μετα τη γεννα.Τωρα τι σχεση εχει αυτο το μαυρο μωρο με μενα..... 8-|8-|8-|8-|8-|

post-8031-13873936128272_thumb.jpg

Δημοσίευση

Μαρακι, Παναγιώτα σας βλέπω παρούσες και σας χαιρετώ πρώτες.

Δεν ειμαι καλά! Εχω τα ψυχολογικά μου. Με τον εαυτο μου τα εχω. Νομιζω οτι δεν έχω αρκετη υπομονη με το παιδι μου.

Τωρα που αρχισε να κανει διαολιές ολο της φωνάζω. Δεν ξέρω τι σκατα να κάνω με την πάρτυ μου... :evil::evil::evil:

Φραν νομιζω οτι πηρες την καλυτερη απόφαση. Μην ανησυχείς για τπτ.

Σας διαβασα ολες! Για τις περμαναντ, τις φραντζες, τα πάρτυ, τις συνταγές, τους οστεοπαθητικούς, τις ζουζουνιές, αλλά ψυχολογικά δεν είμαι για να σχολιάσω... :oops::cry:

Η Χαρα είναι καλά ο Παν είναι με 38,5. Παναγιώτα συμπάσχουμε.

Δημοσίευση

Ωχ ρε Σισσυ μου και εσεις τα ίδια;;;Ασε που οι αντρες ετσι και αρρωστησουν...χειροτεροι και απο μωρα κάνουν.Αντε περαστικά μας.

Ελα ρε ,τι εχεις;;;Κοιτα δε θα σου πω τα γνωστα "Ανθρωπος εισαι...ετσι κανουμε όλες....κτλ" αλλα και τι να κάνεις οταν ενα παιδι δεν ακουει τι του λες;;;Ποσες φορες να του πεις με ηρεμο τροπο "δεν πρεπει να το κανεις αυτο" ή ποσες ευρεσιτεχνιες να βρεις για να του αποσπασεις την προσοχη;;;

Οταν λες φωναζεις κανεις παρατηρηση ή φωναζεις δυνατα;;;;και η μικρη πως αντιδρα;;;

Κλαιει ,συμμαζευεται ή δε δινει σημασια και συνεχιζει;;;

Ο Νικολας παντως κανει το τριτο.Φανταζεσαι λοιπον τα νευρα μου...κροσια.

Δημοσίευση

Εμένα ίδια μου φαίνεται!!!χαχαχα

Σισσάκι μη σε παίρνει από κάτω μανούλα. Νομίζω οτι είναι πολύ δύσκολη αυτή η ηλικία και θέλει πολύ υπομονή. Εγώ όποτε κάνει κάι η Ειρήνη λέω από μέσα μου 'συγκρατήσου'. Βοηθάει πολύ.Καμιά φορά μουγκρίζω κιόλας, ή χτυπάω το κεφάλι μου στην ντουλάπα, στον τοίχο,στην πόρτα... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

[smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] Ωχ,ετσι δηλαδη;;;; :lol:

Τωρα σοβαρα.Ποση υπομονη να κάνεις;;;;Εγω στανταρ μια φορα τη μερα θα την υψωσω τη φωνη.Επισης χθες για πρωτη φορα πηρα τη συριγγα που του ριχνω ορο στη μυτη και του ειπα οτι θα του κανω εμβολιο.

Μιλαμε μου ειχε σπασει τα νευρα.Ολο πειραζε τον μικρο και τους υπολογιστες.

Ρε κοριτσια δεν παιζει σχεδον καθολου με τα παιχνιδια του. :evil::evil::evil::evil::evil:

Πηγα να κανω υποβολη και ειδα τη φωτο.Καλα μιλαμα ελιωσαααααα :x:x:x:x:x:x

Τι πλασματακι ειναι αυτο ρε συ.Φτου φτου φτου.Παντα γερο να ειναι το κοριτσακι σου!!!!(|Και η Ειρηνη δηλαδη)

Δημοσίευση

Παναγιώτα είναι κούκλος!

Νομιζω οτι μοιάζει με τον αδερφό του.

Νατασα τα φιλιά μου.

Α να πω οτι τη Χαριλίνα δεν την έχουμε αφησει ποτέ βράδυ σε γιαγιάδες και αυτό είναι πρόβλημα, γιατί ενω έχω τη μαμα μου κοντα, η μικρη δεν κοιμαται εκτός σπιτιού και δε μπορούμε να πάμε πουθενά.

Αλλά την έχουμε αφήσει για 1 εβδομάδα οταν ήταν 12 μηνών και για 1 εβδομάδα οταν ηταν 18 μηνων για να πάμε ταξίδια. Είχαν έρθει και οι δυο γιαγιαδες στο σπίτι μας για να μην υποστεί η μικρή και την αλλαγη περιβάλλοντος συναμα με την απουσία μας.

Νατασα όλα αυτά που λες τα κάνω. Μπαίνω στο μπανια και χτυπάω το κεφάλι μου στην πόρτα,μ ετράω μέχρι το 10, τραγουδάω πολύ δυνατα, αλλάαααα όταν της λέω μη σε παρακαλώ πάνω απο πέντε φόρές και με αγνοεί επιδεικτικά, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, της φωνάζω και μετά αρχίζει να κλαίει. Μετά το μετανιώνω την παίρνω αγκαλιά και σκατα!

Η φωτογραφιά μου είναι δίπλα στη λέξη "αντοπαιδαγωγικό" στα λεξικά.

Παναγιώτα η δικη μου φωνή υψωνεται πανω απο μια φορες τη μέρα.

Ό,τι κορόιδευα το κανω... μόνο ξύλο δεν της έχω ρίξει.. Τι σόι ανθρωπος είμαι πια;;;;;; :evil::evil::evil:

Νατασα!!!!!! Τρελάθηκα!! Κορίτσια είναι κουκλιά!!! :x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Tzaaaa..Μολις ηρθαμε...

τροω παγωτο καημακι...

παλη με επιασε η τρελλα!!!

Περασαμε πολυ ωραια..αλαλ κουραστηκα..

Ηταν εκει και η ξαδελφες μου και ο μικρος επαιξε με τα μικρα τους- δυο κοριτσακια- τα αλλα παιαδια ηταν πολυυυ μεγαλα....φυσικα οι τσαουσες τον κοπαναγανε τον χαλβα...

η θεια ειχε 2 κατσικες και 4 κατσικακια, κοτοπουλακια παπακια..ξετρελαθηκε ο μικρος..και φυσικα 2 σκυλια και μια γατα..

ψησανε και εφαγα του σκασμου..μιλαμε..νομιζω δεν χωραει τιποτα αλλο στο στομαχι μου..

Στη ζουτεχνικα ηθελ απολυ να παω φετος..για τα ζωα ακριβως..μαλλων του χρονου ομως

Επισης..τι τελεια μωρα ειναι αυτα...

κουκλια..φτου φτου!!!!!!!

Με το θεμα παραταω το παιδι μου σε μονιμη βαση για να κανω τη ζωουλα μου εγω σορυ αλλα δεν συμφωνω..

καταλαβαινω ανθρωπος εισαι..θ ατο αφισεις να κοιμηθεις ενα ΣΚ..να βγεις ενα βραδυ..δυο βραδια..να πας μια εδρομη, ενα ταξιδι...

σε μονιμη βαση ομως οχι..

εχω και εγω μια φιλη η οποια ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι εκανε παιδια..αφου καθε ΣΚ η μικρη ειναι στη γιαγια γιατι αυτοι θελουν τις εκδρομες τους...

ολη την ευδομαδα ειναι στην αλλη γιαγια γιατι δουλευουν...συν 2 βραδια κοιμαται παλη στη γιαγια για τις κοινωνικε ςεπαφες..

αυτο ειναι υπερβολη νομιζω

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!

Χρυσα περασατε ωραια,ε;χαιρομαι!

δν μπορω να δω φωτο απο εδω που βαλατε με τα μωρακια,αλλα θα μπω αυριο απο το σχολειο να τα καμαρωσω!

εμεις δεν πηγαμε τελικα στην εκθεση,ο μικρος κοιμηθηκε 3 ωρες κ ετσι φυγαμε μετα απο τους γονεις μου κ τωρα πηγαν μπαμπας κ γιος στο παρκο!

Νατασα ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω για το μηνυμα!!!!αν ειναι κ μεσοβδομαδα,θα παμε σιγουρα!

εγω δεν μιλησα ποτε για "παραταω " το παιδι διαρκως!!μεχρι πριν 2 μηνες,δηλ.μεχρι 18 μηνων,δεν αφησα βραδυ ΠΟΤΕ τον γιωργο πουθενα!ενταξει,στον χαρη για να παω για καμια φιλη με καφε,ναι,αλλα αυτο δεν το θεωρω"παρατω"το παιδι!με τον μπαμπα του ηταν!ακομη κ στο γαμο μου,εγω κοιμηθηκα την ωρα του γλεντιου μαζι του κ οχι καποιος συγγενης!!!εδω κ 2 μηνες εχει αρχισει να μενει με τον παππου κ τη γιαγια κανενα σαββατο που κ που,αλλα δε θα το εκανα ποτε αν εβλεπα το παιδι μελαγχολικο,να με ζηταει,να κλαιει,να μην προσαμοζεται!επισης,για εναν περιεργο λογο,ο γιωργος κοιμαται σερι στο σπιτι των γονιων μου,αλλα οχι οταν δοκιμασαν να τον κρατουσαν σπιτι μας!!το εχει συνδεσει μαλλον με την παρουσια μου,δεν ξερω..

τελοσπαντων,η καθε μανουλα πραττει οπως η ιδια θεωρει καλυτερα!

σας αφηνω να ξεντυθω κ τα λεμε αργοτερα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...