Μετάβαση σε περιεχόμενο

ινομυωμα στη εγκυμοσυνη..

Recommended Posts

καλησπερα σας,ειμαι 31 ετων και εγκυος στη 12η εβδομαδα κυησης!ειμαι τοσο χαρουμενη με το μωρακι μου αλλα ταυτοχρονα και ανησυχη γιατι διπλα του εχω ενα ινομυωμα 5 εκατοστων το οποιο ακουμπαει το σακο συμφωνα με την τελευταια υπερηχογραφικη μου εξεταση.πριν την εγκυμοσυνη οι διαστασεις του ινομυωματος ηταν 3-3,2 εκατοστα.το ινομυωμα ειναι στο οπισθιο τοιχωμα της μητρας και μεχρι και σημερα που εκανα τον υπερηχο δεν εδειχνε να ακουμπαει τον σακο του μωρου,με αποτελεσμα σημερα που το διαπιστωσα να αγχωθω αρκετα!μου εχουν πει για καποιους απο τους κινδυνους που υπαρχουν στην εγκυμοσυνη με ινομυωμα αλλα αυτο που με αγχωνει περισσοτερο ειναι το ενδεχομενο αποβολης..θα ηθελα να σας ρωτησει αυτος ο κινδυνος θα υπαρχει καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου ή απο καποιο διαστημα και μετα ελαχιστοποιειται?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πάλι εγω..ξεχασα να συμπληρωσω,οποια εχει αναλογη εμπειρια η γνωριζει κατι για αυτο θα με βοηθουσε πολυ να μου πει την γνωμη της!!

καταρχην σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

δεν εχω προσωπικη πειρα αλλα μια φιλη μου κατα την εγκυμοσυνη της ειχε ενα ινομυωμα το οποιο δυστυχως μεγαλωνε παραλληλα μετο μωρο, εφτασε δηλαδη σε αρκετα μεγαλο μεγεθος! φυσικα γεννησε με καισαρικη ενα υγειεστατο κοριτσακι απλα νωριτερα του αναμεννομενου...

αυτο που επισης μου ειχε κανει εντυπωση ειναι πως στον 4ο μηνα που το ινομυωμα ειχε μεγαλωσει ο γιατρος της της ειπε πως δεν θα την αναλαβει διοτι ηταν σε ιδιωτικο νοσοκομειο.. γενικα σε ιδιωτικο δεν βρηκε γιατρο.. τελικα γεννησε στο ελενας και της αφαιρεσαν και το ινομυωμα!

αυτα γνωριζω και μην αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε! η περιπτωση που σουλεω ειχε φτασει το ινομυωμα στο μεγεθοςτου εμβρυου σχεδον ... και ολα πηγαν καλα!

απο οσο εχω ακουσει κ διαβασει κ εδω στο μαμμυ οταν εχεις ινομυωμα γεννας με καισαρικη..

δε νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο προβλημα.. ο γιατρος σου τι σου λεει?

αν ειναι καθυσηχαστικος δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι!

σας ευχαριστω ολες πολυ για τις απαντησεις σας!ο γιατρος μου λεει απλα ξεκουραση και παρακολουθηση και ελπιζουμε να πανε ολα καλα!αχ!μακαρι να πανε ολα καλα με το μπεμπακι μου!ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα!φιλακια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...