Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μια μεγαλη καλημερα σε ολες.

Δεν ξερω πως να αρχισω πια...

Θελω καπου να μιλησω αλλα νομιζω πως κανεις δεν μπορει να με καταλαβει.

Καταρχην πριν 9 μηνες εφερα στον κοσμο το πιο ομορφο πλασμα στον κοσμο.

Την κορουλα μου. Η ζωη μου εδειχνε να στρωνει και επλεα σε πελαγη ευτυχιας. Ολα εδειχναν να πηγαινουν τελεια. Ειχα δημιουργησει μια φαανταστικη οικογενεια, κατι το οποιο ειχα στερηθει ως παιδι, μιας και οι γονεις μου ειχαν χωρισει οταν ημουν 1μιση ετων.

Η μαμα μου βραχος διπλα σε μενα και στην κατα 8 χρονια μεγαλυτερη αδερφη μου. (36 σημερα εκεινη, 28 εγω).

Οταν η μικρη μου ηταν 6 μηνων (πριν 3 μηνες δηλ) εχασα τη μαμα μου τελειως ξαφνικα και απο το τιποτα. Ο ανθρωπος που σημαινε τα παντα για μενα, το στηριγμα μου. Ο ανθρωπος που ηταν διπλα μου σε ολες τις δυσκολες. Ο ανθρωπος που μου ελεγε μη φοβασαι, εγω ειμαι εδω..Ο μικρος μου Θεος..Εκεινη που επαιρνε ολες τις κακες σκεψεις απο πανω μου...και την εχασα απο το τιποτα...μονο 57 ετων...μου λειπει πολυ...

Μετα απο αυτο, η οικογενειακη μας γιατρος με εβαλε σε ενα κυκλο εξετασεων λογω του οτι αυτο που ειχε η μαμα μου ηταν κληρονομικο. Πετρα στη χολη.. Κουφο ε??? ΕΙχε πετρα στη χολη και ειχε σπασει με αποτελεσμα να παθει οξεια περιτονοτιδα και να μου φυγει απο πολυοργανικη ανεπαρκεια.17 μερες παλεψε στην εντατικη αλλα δεν τα κατεφερε..

Μεσα σε ολες τις εξετασεις εκανα και εναν ελεγοι θυροειδους.Ειχα κανει καποιες αιματος αλλα με παρακινησε να κανω και υπερηχο που δεν ειχα κανει ποτε.

Ειχα πολλους οζους τελικα. Επρεπε να μπω χειρουργειο. Εκλαιγα σεν τρελη που επρεπε να αφησω το παιδι μου εστω και για μια μερα...και οχι στη μαμα μου...

Η βιοψια μου εδειξε 4 καρκινωματα..Κακοηθεια δηλ. Πρεπει τωρα να κανω θεραπεια με ιωδιο και να μεινω 15 μερες χωρις να δω το παιδι μου...Που ειναι μολις 9 μηνων...Και μετα σε εναν κυκλο εξετασεων που θα διαρκεσουν 5 χρονια με σπινθηρογραφηματα και φουλ ραδιενεργεια..Τι κακο εχω κανει ??

Δεν αντεχω!!!

Δημοσίευση

κοπελα μου μην απελπιζεσαι.Παντα υπαρχουν και τα χειροτερα, ετσι να σκεφτεσαι. Εχεις την κορουλα σου και πρεπει να παλεψεις γι'αυτην για να μην σε χασει. Μην το λες τι αλλο θα μου συμβει, αλλα να προσευχεσε η κορουλα σου να ειναι καλα και να γινεις και εσυ γρηγορα καλα!!!!

Περαστικα σου και καλη δυναμη . ολα θα περασουν και θα τα θυμασε σαν ενα κακο ονειρο.

Δημοσίευση

αχ!δεν ξερω τι να σου πω...καταρχην τα συλληπητηρια μου για τη μαμα σου...

τώρα για σενα,φανταζομαι πως θα ειναι πολυ δυσκολο...ξερω πως σε αυτες τις περιπτωσεις παιζει σημαντικο ρόλο η ψυχολογία...Σκέψου την κορούλα σου κ πάλεψε γι'αυτήν.κ για τη μανούλα σου που απο εκεί ψηλά θα χαρεί πολύ αν σε δει να το παλευεις,να το νικήσεις κ να σταθείς κι εσύ με τη σειρά σου βράχος στη δική σου κόρη,έτσι όπως ήτανε εκείνη για εσάς...πίστη στο Θεό να έχεις κι όλα καλά θα πάνε!κ όσο μπορείς να μην σκέφτεσαι αρνητικά!παρά μόνο θετικά!

Δημοσίευση

καλημερα αλεξανδρα μου!!!!!!καταρχην θελω να σου πω πως πραγματικα λυπαμαι για την μανουλα σου :cry::cry: .δευτερον μη λες ποτε τι αλλο θα μου τυχει γιατι μονο ο θεος ξερει για τον καθεναν μας,και πως σιγουρα υπαρχουν πολυ πιο χειροτερα που δεν παει ο νους μας.επειτα κανε ολα αυτα που πρεπει να κανεις(διαφορες εξετασεις κλπ),και το μονο που πρεπει να σκεφτεσαι ειναι η πολυτιμη κορουλα σου!!!!!πρεπει να εισαι δυνατη ,να προσπαθησεις,μονο και μονο για την πριγκιπισσα σου!!!!!!γιατι για σκεψου πως εισαι τα παντα γι'αυτην και πως θα νιωσει και αυτη εαν συμβει κατι.....!!!!εξαλλου αυτο θα θελει και η μανουλα σου απο εκει ψηλα που ειναι και σας βλεπει!!!!!!!

να εισαι δυνατη καλη μου ,σκεψου την κορουλα σου και να δεις πως ολα να πανε καλα!!που σου το ευχομαι ολοψυχα!!!!

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ.ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Η ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ.ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΕΚ ΑΠ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΛΥΓΗΣΕΙΣ..Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ..

Δημοσίευση

Συλληπητηρια για τη μαμα σου @};-@};-@};-@};- Οσο για εσενα μακαρι να λαβεις ολη τη θετικη ενεργεια που σου στελνουμε και να εισαι σιγουρη και δυνατη οτι θα νικησεις και δεν θα σε νικησει.Στο ευχομαι ναναι γρηγορα περαστικα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα μου καταρχήν συλλυπητήρια για τη μανούλα σου.. Θέλω να σου πω πως ο θεός σου πήρε την μανούλα σου, που ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του εαυτού σου όμως σου χάρισε ένα άλλο εξίσου σημαντικό κομμάτι για σένα.. την κορούλα σου.. γι΄αυτό πρέπει να παλέψεις για εκείνη και για τον άντρα σου.. και εκείνος σε χρειάζεται.. και να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα.. ακούγεται πολύ σκληρό τώρα αυτό για σένα που ζείς κάτι πολύ άσχημο.. είμαι σίγουρη όμως πως θα το παλέψεις για να γίνεις πιο δυνατή.. γιατί θα έρθουν για σένα πιο όμορφες μέρες.. γιατί η μαμά σου θα χαρεί απο εκεί πάνω αν σε δεί να το παλεύεις.. γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που έχουν ανάγκη τη δική σου αγάπη, που έχουν ανάγκη εσένα.. Δεν σε γνωρίζουμε αλλά να ξέρεις ότι η σκέψη μας θα είναι εκεί να σε συντροφεύει..

Δημοσίευση

αλεξανδρα ξέρω πως νιώθεις το έχω περάσει και θα σου πω το εξής :το καλύτερο φάρμακο για να το καρκίνο του θηρωιδή είναι καλή ψυχολογία αν έχεις αυτό μπορείς να το παλέψεις και να το χειριστείς . Σίγουρα δεν είναι εύκολο και μόνο το γεγονός ότι έχασες τη μαμά σου το στηριγμά σου όμως σκέψου έχεις ενα κορίτσακι και θα πρέπει να είσαι καλά για να το δεις να μεγαλώνει να λέει κουβέντες να προχωράει να χορεύει να ερώτευεται να κάνει τη δική της οικόγενεια . Εγώ άρρωστησα στα 23 με το θηρωιδή και στα 29 λίγο πριν το γάμο μου έμαθα ότι είχε εξελειχτει σε καρκίνωμα , έπρεπε να μιλήσω στον 'ανθρωπο που είμασταν μαζί και να πάρει την απόφαση αν θα είναι δίπλα μου και αν μπορεί να το αντέξει επειδή δνε ξέραμε τη κάταληψη θα είχε , φαντάσου ήμουν 29 και πήρα το ίωδιο και 'επρεπε να περιμένω τρία χρόνια να μην μείνω έγκυος επειδή αναγκαστικα΄θα έπρεπε να διακόψω την κύηση και ευτυχω΄ς έκατσε δίπλα μου και το πάλεψα με όλα όσα τράβηξα να χάσω κιλά και φτάσω στα 38 να υπόφερω και να μην μπορώ να νιωθω κουρασμένη αλλά ήμουν ζωντανή αυτό είχε σημασία . Τις 3 ημέρες που έκατσα στην απόμωνωση στο Νοσοκομείο μεταξά ήμουν μόνη και ακόμα θυμάμαι μετά απο 11 χρόνια την σιδερένια πόρτα να κλείνει με δύναμη ένα χαπάκι σου δίνουν και εγω δνε μπορούσ ητ μοναξιά αλλά σκεφτόμουν το γάμο μου έκανα σκέψεις και σχέδια και απο αυτά έπαιρνα δύναμη . Θα αφήσεις το μωρο στην αδεφή σου στον άντρα σου και μετά απο 15 ημέρες θα το δεις σκέψου το κανεις και για αυτό .Άκουσε με μετα απο το ιώδιο δνε θα έρθεις σε επαφή με το μωρο για 15 ημέρες θα πλένεις τα ρούχα σου ξεχωριστά και όο αφορά τις εξετάσεις δεν είναι τίποτα όταν θακάνεις το σπινθιρογράφημα τότε για 24 ωρες θα είσαι μακριά της . Η απώλεια της μαμας σου είναι καταλυτικός και εγω έχασα τον πατερά μου πέρσι όταν είχα αρρωστήσει το είχαμ εκρύψει απο τους γονείς μας το ήξεραν μόνο κάτι φίλοι τότε ήξερα α το μάθαιναν οι δικό μου θα τελέιωναν το πήρα πάνω μου . Επίσης καλό είναι να επισκεφτείς ένα ειδικό ψυχολόγο-υχίατρο εμένα με είχαν βάλει αμέσως μετά την ανακάλυψη απο το νσοκομείο . Δεν ξέρω σε ποιο νοσκομείο θα πας αλλά ότι θέλεις είναι εδω δίπλα σου να σε στηρίξω σε όλα όσα χρειαστείς . ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα

καλό κουράγιο και να εισαι αισιοδοξη- μπόρα είναι θα περάσει..έτσι δες το - και να σου πω κάτι..πρώτα για σενα να εισαι δυνατη. αν το καταφερεις αυτό θα εισαι εκει κ για το παιδί σου.

Ολα καλά θα πάνε- ευχομαι να ξαναβρεις την υγεια σου συντομα. προσπαθησε να εισαι θετική και αισιόδοξη

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα μου όσα έγραψες με συγκίνησαν πολύ... Θυμήθηκα τα δικά μας, 10 χρόνια πριν, όταν διαγνώστηκε η μητέρα μου με κακοήθη όγκο στον θυρεοειδή τεράστιο για τα ιατρικά δεδομένα! Έκανε ολική αφαίρεση του αδένα, θεραπείες με ράδιο κ ιώδιο για 3 χρόνια κ ακόμα κ τώρα κάνει σπινθηρογραφήματα κ εξετάσεις 1 φορά το χρόνο πλέον. Όντως τις μέρες που κάνεις θεραπεία δεν κάνει να έρχεσαι σε επαφή με τη μικρή σου, αλλά θα περάσουν γρήγορα θα δεις... Ξέρεις τι της είχε πει τότε της μαμάς μου ο γιατρός? Ότι είχε την "καλύτερη" μορφή καρκίνου! Θεραπεύεται πλήρως, κ το κυριότερο, δεν κάνει μεταστάσεις... Η μαμά μου είναι υγιέστατη (από τον θυρεοειδή εννοώ, έχει άλλες ασθένειες λόγω ηλικίας...) παίρνει τα χαπάκια της κ ούτε που το σκέφτεται πλέον!

Να είσαι δυνατή όσο μπορείς! ΄Εχεις μια υπέροχη οικογένεια που σε χρειάζεται... Όλα θα περάσουν, θα ταλαιπωρηθείς βέβαια αλλά θα μπορείς να λες: "εγώ νίκησα τον καρκίνο, είμαι ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου"!

Έχεις όλη τη θετική μου σκέψη κ τις καλύτερες ευχές για ταχεία ανάρρωση...

Δημοσίευση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ θα δεις θα είναι μια κακή ανάμνηση όλο αυτό το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή ψυχολογία αυτή θα την αντλήσεις απο το χαμόγελο του παιδιού σου -θυμάμαι είχα πει τότε :είμαστε οι δυό μας εγω και το καρκινάκι θα το παλέψω και θα το νικήσω και όντως είμαι μια χαρά και αρχικά κάνεις εξετάσεις πιο νωρίς μετα απλά το ελέγχεις απλά πρέπει να παίρνεις πάντα τα φαρμακά σου εγω τα παίρνω απο τα 23 μου και είμαι 40 αλλά αυτά με βοηθούν να μπορώ να έχω μια φυσιολογική ζωή

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Nipt = πεταμένα λεφτά. Παίρνουν αίμα από τη μητέρα κ βάση στατιστικής (μαθηματικά δλδ) σου λένε πιθανότητές αν το μωράκι σου μπορεί να έχει κάποιο θέμα. Με πιθανότητες. Τίποτα επιστημονικά αποδεδειγμένο κ τεκμηριωμένο. Το μόνο επιστημονικά αποδεδειγμένο κ τεκμηριωμένο είναι η λήψη τροφοβλάστης ή λίγο αργότερα αμνιοπαρακέντηση με πιθανότητα 1% να αποβάλλεις.  Στο 1ο μου παιδί επειδή είχα 1:38 για down τα είχα ψάξει πάρα πολύ. Το νιπτ είναι εντελώς αναξιόπιστο κ προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται μόνο κ μόνο για να παίρνουν λεφτά. Αν έχεις μια καλή υπερηχογραφική εικόνα κ δεν συντρέχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος για αμνιοπαρακέντηση, συμβουλή μου, άστο έτσι όπως είναι! Μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου! Κ το ποσοστο σου είναι αρκετά υψηλό, δεν είναι καθόλου ανησυχητικό! Με το καλό!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.  Η Ισμήνη-Μαρία το έχει χάσει λίγο με τα ημερήσια naps... Κοιμάται όποτε να 'ναι και εδώ και 2 βδομάδες περίπου κοιμάται για μισή ώρα και ξυπνάει. Το βράδυ αύξησε όμως τις ώρες ύπνου της. Δηλαδή τώρα κοιμάται 9:00-8:00. Προσπαθώ σιγά σιγά να της το φέρω λίγο πιο νωρίς.  Εχθές επίσης έκανα την πρώτη απόπειρα να κοιμηθεί στην κούνια της και απέτυχα παταγωδώς. @μαμά12345και @Elkπεραστικά σε όλους σας!!!
    • Εγώ αυτό που είδα ότι της αρέσει πολύ είναι οι βανίλιες, ο ανανάς από φρούτα και το μπρόκολο και το σπανάκι από λαχανικά. Παντζάρι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να σου πω την αλήθεια.
    • Καλημεραααα...εμένα 3 ημερήσιους...πρωί απόγευμα από 40 λεπτά και το μεσημέρι 2ωρο και παραπάνω...Σήμερα στήσαμε και το πάρκο και έχει ξετρελαθει...
    • Πάντως εγώ τα φρούτα μόνιμα εκτός ψυγείου τα έχω...τώρα που κάνει και κρύο είναι μια χαρά....έτσι ακριβώς κι εμείς..3 ημερήσιους ..το πρωί και τ απόγευμα κοιμαται 45 λεπτά με 1 ώρα και το μεσημέρι 2-2:30 ώρες σε
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...