Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπορείς να ρωτήσεις στο ιδιο το νοσοκομειο για να εχεις μια εγκυρη πληροφόρηση. Νομιζω όμως πως σε κανένα κρατικό μαιευτήριο δεν δίνουν. Αν θυμάμαι καλα μόνο ένα συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο στο Κολωνάκι δινει.

Δημοσίευση

Θα είσαι 13 εβδομάδων οταν κανεις την αυχαινική σωστα; Το μωράκι σου δεν θα ειναι ακόμα καλα σχηματισμένο. Αν θέλεις οπωσδήποτε dvd είναι προτιμότερο να πας σε ενα ιδιωτικο κεντρο που δινει οταν κάνεις τηνΒ΄επιπεδου. Θα ειναι καλα σχηματισμένο το μωρο σου τοτε και λογικα θα δειτε και φατσουλα. Στην κορη μου η φατσουλα που είδαμε στο Β' επιπέδου εμοιαζε πολυ στην φατσουλα που ειχε οταν γεννηθηκε.

Δημοσίευση

mariamgνα χαιρεσαι το πανεμορφο κουκλακι σου!!!θα διαφωνησω ομως μαζι σου το εμβρυο ειναι πληρες σχηματισμενο....το αβαταρ μου(εικονα προφιλ) ειναι η μπεμπουλα μου στην εξεταση της αυχενικης διαφανειας 13 εβδομαδων :D:D:D

τιτινα τα δημοσια νοσοκομεια-μαιευτηρια δεν δινουν δισκακι πρεπει να πας σε γιατρο εξω.

Δημοσίευση

happy να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη και ενα υγιέστατο παιδάκι!! Ξέρεται τι ειναι; Το μωρό στην αυχαινική εχει ακόμα πρωτογνωρα χαρακτηριστικά, ενω στην Β΄επιπέδου ειναι πολυ καλα σχηματισμένο. Ακομα και το προσωπάκι του φαίνεται καλά!! Και εμάς η αυχαινική στην κορη μου βγήκε πολυ καλη, μάλιστα την έδειξε να κανει και κωλοτουμπες ξετρελαίνοντας μας. Αλλα το Β' επιπέδου ηταν το κατι αλλο. Ενα πληρως σχηματισμένο μωρό, που φαινόταν ξεκάθαρα το φυλο της ακομα και το προσωπάκι της!!!Η φατσούλα της κορης μου στο Β΄επιπέδου με συνόδευε σε ολη την υπολοιπη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου! Ποτέ δεν θα ξεχάσω την συγκινηση μου εκεινη την ημέρα και μετανιώνω απίστευτα πολυ που δεν πηγα να κανω καπου αλλου την εξεταση ωστε να εχω και dvd!!!

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ανυπομωνουσα το ιδιο για ολες τις εξετάσεις. Τωρα στο σποράκι μου ανυπομωνούσα για την αυχαινικη για να δω αν ειναι καλα το μωρο μου και ανυπομωνώ ακομα περισσότερο για την Β' επιπέδου γιατι περα του οτι θα σιγουρέψω την υγεία του θα το γνωρίσω για πρωτη φορα. Θα δω πως μοιάζει!!!

Δημοσίευση

Ελπίζω να μην θεωρηθει διαφήμηση γιατι δεν ειναι!! Οι φιλες μου εκαναν αυχαινικη και Β' επιπέδου 'Εμβρυο" Ειναι Πατριάρχουν Ιωακείμ 19 στο Κολωνάκι και το τηλέφωνο ειναι 210 7258080. Οι εξετάσεις ειναι λιγο πιο ακριβές εκει λογω του dvd. Προσωπικα δεν εχω παει ποτε, αλλα αυτο μου εχουν συστησει!! Η Β' επιπέδου που θα κανω εγω στοιχίζει 180 ευρω για την αυχαινικη παρε να ρωτήσεις.

Δυστηχως δεν ξερω καποιο αλλο κεντρο που δινει dvd για να σε βοηθήσω. Αν θελεις μπορω να σου πω και τον γενετιστή που εξέτασε τις φιλες μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...