Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ανοιγω το νουμερο 3....ειμαι μανουλα και θα σας φερω γουρι...... :P τουλαχιστον αυτο θελω να πιστευω.....μιας κ που αρχισα επισημα προσπαθειουλες :lol: κ καλα τωρα :lol:

Ευχομαι στο νουμερο 3 να μεινουμε ολες εγκυουλες κ να κραταμε υγειεστατα μωρακια.....

Σημερα κλεινω 5 χρονια γαμου...εχουμε επετειο....

• Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

να ζησετε χρυσανθη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @};-@};-@};- να ειστε παντα ερωτευμενοι και να αποκτησετε το μωρακι σας συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια ευχομαι το ΝΟ 3 να ειναι τυχερο και να μεινετε ολες εγκυουλες πολυ πολυ συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα φιλια μου σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και με ενα σπορακι συντομα

Δημοσίευση

χρυσανθη ευχαριστουμε που ανοιξες εσυ το νεο ποστ :x:x να ζησετε ευτυχισμενοι και γεροι με το παιδακι σας και συντομα να ερθει και ενα αδερφακι να γεμισει πιο πολυ την ζωη σας :):) ευχομαι για ολες μας το νεο ποστ και ο νεος μηνας να ειναι γουρικος και να εχουμε σπορακια :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

εχω πλυμ απο την μερια του παραθυρου κ καθομαστε με τον μικρο στο γραφειο για να μην πηγαινει στα νερα...κατα τυχη το ειδα...μιλαμε το πλακακι απο κατω σκαει νερο...μαζευω συνεχεια.... :lol: δεν νομιζω να περασε καμια τετοια επετειο.....ευτυχως ο μικρος ειναι ησυχος....

εδω στην ροδο ειναι χαλια...τα σπιτια τα φτιαχνουν χωρις μονωση κ χωρις καλοριφερ....υγρασια φουλ....

Δημοσίευση

Γειά σου Χρυσάνθη, να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά και να ευτυχίσετε :x:x:x:x:x:x:x:x

Καλορίζικο το Νο.3 και του χρόνου με το καλό, τέτοια μέρα να γιορτάζετε τα 6 χρόνια γάμου μαζί με ένα καινούργιο μωράκι :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Πολλά φιλιά και να είσαι πάντα ευτυχισμένη :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

κοριτσακια ευχαριστουμε...ουτε που ηξερα που εσταζε.....τελικα κατω απο το παραθυρο...πλυμ κανονικα..εχουμε μαζευτει σε μια μερια... :lol: μεγαλη ξεφτιλα κοριτσια το σπιτι....ευτυχως φετος θα παμε στο σπιτι μας αθηνα....περνουμε τελικα μεταθεση....εδω τωρα ειναι σαν να εχει πεσει βομβα...κ το ειχα καθαρισει σημερα κ τωρα ολα..... :cry:

Δημοσίευση

Χρυσάνθη_ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 3ο ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!

Δημοσίευση

χρυσανθη να ζησετε!!!!!!!!!!! παντα αγαπημενοι!!!! κ με ενα ακομα μωρακι γερο κ δυνατο!!!!

αντε κοριτσια ολες σε λιγο καιρο να εχουμε ενα γερο φασολακι στην κοιλια μας!!!

τι κανετε??

εγω ειμαι χαλια,απο προχτες εχω πυρετο σημερα εφτασε 39.8 :shock::shock::shock::shock:

πηγα χτες σε μια γιατρο κ μου εδωσε μονο κατι εισπνεομενα για το βηχα που εχω :?

αλλα δε νιωθω οτι εχω πυρετο :?

εν τω μεταξυ περιμενω περιοδο 6-7 φεβρουαριου

κ νομιζω οτι εχω σημερα ωορηξια, ειναι φυσιολογικο η ειναι ιδεα μου? εχω πολλα υγρα

εν τω μεταξυ μηπως ξερει καμια απο εσας η εχει ακουσει αν η εγχειρηση βουβωνοκηλης μπορει να προκαλεσει καποια "αδυναμια" στο σπερμα?

Δημοσίευση
Καλοριζικο το νεο ποστ!!!! :D Δεν μπορουσαμε λιγο να περιμενουμε ακομα στο νο2 μεχρι να μαθω κι εγω αποτελεσματα ?......ειμαι λιγο προληπτικη :(

καλορίζικο το 3 κορίτσια και σύντομα όλες μανούλες !!!!!

ρε συ Χρυσάνθη εδώ περιμένουμε πως και πως τα νεα της Αναστασίας

και μετά να ανοίξουμε το 3 !!! πλάκα κάνεις ;

Δημοσίευση

cuando μου επειδη στο νο2 ξεκινησα την 3η προσπαθεια γι αυτο το λεω......θυμαμαι περιμεναμε το μαρικακι για αποτελεσματα και δεν ειχαμε ανοιξει το νο2!!! :shock:

Ναι μαζι παμε :D με περνας 1 ημερα παλι...τρεχειςςςςςςς :lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...