Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλέ τι είστε εσείς;;;;;;;;Έχετε βαλθεί να με τρελλάνετε!Διαβάζω διαβάζω και στο τέλος δε θυμάμαι τόσα που είναι!

Χαρουλίτα μην ανησυχείς,εδώ είμαι και θα ανοίξω έγκαιρα το καινούργιο θεματάκι ;)

Πολύ γέλασα με αυτά που γράφατε.

Κορίτσια,εδώ χιονίζει τρελλά!Μάλλον αύριο δε θα έχω σχολείο.Όπότε σας απειλώ......όλο το πρωί θα είμαι μέσα [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Ναι,δόξα τω Θεώ έφτασε ο αντρούλης μου!

Κατερινάκι,τα συλλυπητήριά μου για τον παππούλη.Μήπως για αυτό δεν έχεις καλή διάθεση;Επηρεαζόμαστε μωρέ;

Μαγδούλι,περαστικούλια!

Αχ,πάλι δε θυμάμαι!Γλωσσούδεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Kαλε που εισαστε ολες :?: γιατι με αφησατε μονη :?:

Τελικα,τα φαγαμε τα λαχανικα \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif] μαλλον δεν πεινουσε εκεινη την ωρα γιατι μετα κοιμηθηκε και μολις ξυπνησε,τα καταβροχθισε :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Ανεβασα και αλλες φωτο,εκτος απο νυφη για να μη νομιζετε οτι εβαλα αυτες μονο που με εχτιζαν απο το πρωι 45 μαστορες...... :-p:-p:-p:-p:-p

Δημοσίευση

οχι ρε φιλεναδα,δεν μου μοιαζει σας λεω :twisted::twisted::twisted: θα βαλω μια που να ειναι με τον ανδρα μου για να δειτε :twisted::twisted::twisted:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια,μην μας περασουν και για ψωνια :oops::oops::oops:

καλε η Κελλυ Κελεκιδου ειναι :!::!::!::!: οχι ρε απο το bachelor ειναι :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

kala poly το χαιρομαι που γεμιζετε σελιδες τονο αν κ δε θυμαμαι τιποτα.

φωτεινη σε καταλαβαινω,εμενα κανει κ λεει πολλα κ διαφορα, ει ναι κ απο κατω μου κ ανεβαινει 4-5-6 φορες τη μερα την ωρα που τον ταιζω κ αυτος τα παραταει.ασε δε ξερω τι να κανω,αν κ υπαρχουν διαστηματα που σταματαει να λεει μαλακιες κ απλα ειναι τσιμπουρι.παλι καλα! η αληθεια ειναι οτι οταν κραταω σταθερη σταση αλλα παντα κυρια κξ ευγενικη(μη γινουμε κ εμεις σκ@$@^%$#%^$ατα)τοτε τοτε κερδιζω τη μαχη.

θα δοκιμασω κ εγω το αιτημα φιλιας να δω τι παιζει...

τι εννοειτε που βαζουμε τα μωρα???

λοιπον,τον βαζω στο παρκο οπου εχω ενσωματωσει το γυμναστηριο (το οποιο μετατρεπεται κ για ανασκελα κ για καθιστα)αλλιως τον εχω για λιγο καθιστο διπλα μου κ τον απολαμβανω.δε τον βαζω σε περπατιστρα,εχω αλλα δε θα την χρησιμοποιησω.εχω κ ενα καθιστο που κουνιεται κ ακνει μουσικη αλλα δε καθεται κ ωρες εκει.

χαρα καλη αρχη με τη χορτοσουπα!

παω να δω τα πμ.

ποσο χαιρομαι που χιονισε κ στην αθηνα!!!

βικυ κ εγω τα παρατησα λιγο αν κ βρηκα προσκλητηριο.μπομπονιερες θα κανω τις μισες εικονιτσες σε πουγκακι με κορδελα(μου βγαινει στο 1,20 με τη δουλεια δικη μου).εικονες ξυλινες με χρυση επιφανεια.τις αλλες μισες ετοιμες καραμελιτσα η κουτακι με μπρελοκ παιδικο(τι πρωτοτυπο!!!!)μπορει κ ολα εικονες.

Δημοσίευση

Μιτσακο,τωρα που εκανα δωρο τικερακι,θα μου κανεις τις μπομπονιερες :?:=))=))=))=))

τι νομιζατε οτι απο την καλη μου την καρδια ,μοιραζω τικερακια απο το πρωι :?::?: θα ζητησω κατι απο ολες :lol::lol::lol::lol::lol:

παω να βρω να βαλω μια φωτο με τον ανδρα μου να δειτε :((:((:((:((:((:((:((:((

Δημοσίευση

Ε!ναι λοιπον με λενε Diana Von Christesen :)):)):)):)):)):)) Τι σουηδεζα ρε παλαβες,Βλαχα ειμαι απλα,εξου και το ονομα...Ζαχαρουλα :lol::lol::lol::lol::lol:

Οσο για το παιδι,μη με νευριαζετε γιατι δεν μου μοιζει καθολου :twisted::twisted::twisted: μολις εβαλα μια που την κραταει ο ανδρας μου :roll::roll: δες και πες μου :!::!:

Δημοσίευση

Ποσα γράψατε σε 2 μέρες? είστε απίστευτες.... :o:o:o:o

Χαρά τι κούκλα είσαι φτου φτου μη σε ματιάξω.Και η κόρη σου είναι ιδια εσύ.Ετσι κάνουν τα καλά παιδιά(τα ακους παιδί μου?)η δικιά μου δε μου πήρε τίποτα.. :(:(

Φωτεινή τι να πω για την πεθερά σου. Αφού της μιλάς ακόμα...:lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι συλληπτήρια.

φουφού εχετε σχολείο?Εμείς αυριο κανονικά :(:(

Μαγδα πως είναι ο μικρός?

Δημοσίευση

Ζουζουνίτσες μου,είμαι πολύ χαρούμενη που είστε εδώ.

Σταυρουλίτσα,δεν ξέρω ακόμα αν έχουμε.Μακάρι να μην πάω :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Χαρουλίτα,η Στέλλα όταν γεννήθηκε ήταν ίδια ο άντρας μου.Τώρα λένε ότι είναι φτυστή με εμένα. :D:D:D:D Φανταστείτε τι όμορφη που είναι :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Σταυρουλα ουτε εσεις εχετε χιονια :?::?::?:

Λοιπον κοριτσια πρεπει να ανοιξουμε το Νο3,η Φουφουκα δηλαδη,αφου εχει ανοιξει και προηγουμενα,να τηρησουμε τις παραδοσεις ;)

Ελα 5 σελιδουλες δεν ειναι τιποτα ;)

Σταυρουλα ομοιπαθουσα βλεπω :lol::lol: μωρα με τον ανδρα μου εχουμε τα ιδια χρωματα για αυτο μπερδευεστε,κατα τα αλλα την εφτυσε ο ατιμος :lol::lol::lol:

Κοριτσια πως παει το γυμναστηριο :?:

Δημοσίευση

Καλέ τι κάνετε τέτοια ώρα εδώ;;; ήρθα να κλείδω το παράθυρο και λέω κάτσε να δω τι γράψανε και σας βρίσκω μέσα. Άντε για ύπνο, γρήγορα :lol::lol::lol::lol:

Χαρά στις φωτο του γάμου μοιάζεις στην κόρη σου, στις άλλες όχι τόσο. Αλλά πάλι ούτε και στον άντρα σου πολυμοιάζει. Μωρή μπας και είναι του γαλατά;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Ζουζουνίτσες μου,είμαι πολύ χαρούμενη που είστε εδώ.

Σταυρουλίτσα,δεν ξέρω ακόμα αν έχουμε.Μακάρι να μην πάω :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Χαρουλίτα,η Στέλλα όταν γεννήθηκε ήταν ίδια ο άντρας μου.Τώρα λένε ότι είναι φτυστή με εμένα. :D:D:D:D Φανταστείτε τι όμορφη που είναι :lol::lol::lol::lol::lol:

Ενοειται ρε φιλεναδα<οτι θα ειναι κουκλα ;) βαλε και εσυ καμια φωτο στο προφιλ να σε δουμε και εσενα ρε Φουφουκα,μονο εμεις :roll::roll::roll:

Αληθεια(ασχετο τωρα) η Πετρουπολη κατα που πεφτει :?: γιατι ειμαι και ασχετη :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αχ φουφου μακάρι.Εμεις δεν είχαμε σήμερα.Για αύριο δεν είπαν τίποτα.Ποτε περιμένουν?Αρα θα πάμε κανονικά :evil:

Αντε βάλε και εσύ μια φωτογραφία στο προφίλ.θα τη δούμε μόνο εμεις.να έχουμε εικόνα πως είμαστε...

Χαρα πήγα και σήμερα :-bd αλλά εχω πολυυυ δρόμο ακόμα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...