Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλέ τι είστε εσείς;;;;;;;;Έχετε βαλθεί να με τρελλάνετε!Διαβάζω διαβάζω και στο τέλος δε θυμάμαι τόσα που είναι!

Χαρουλίτα μην ανησυχείς,εδώ είμαι και θα ανοίξω έγκαιρα το καινούργιο θεματάκι ;)

Πολύ γέλασα με αυτά που γράφατε.

Κορίτσια,εδώ χιονίζει τρελλά!Μάλλον αύριο δε θα έχω σχολείο.Όπότε σας απειλώ......όλο το πρωί θα είμαι μέσα [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Ναι,δόξα τω Θεώ έφτασε ο αντρούλης μου!

Κατερινάκι,τα συλλυπητήριά μου για τον παππούλη.Μήπως για αυτό δεν έχεις καλή διάθεση;Επηρεαζόμαστε μωρέ;

Μαγδούλι,περαστικούλια!

Αχ,πάλι δε θυμάμαι!Γλωσσούδεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Kαλε που εισαστε ολες :?: γιατι με αφησατε μονη :?:

Τελικα,τα φαγαμε τα λαχανικα \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif] μαλλον δεν πεινουσε εκεινη την ωρα γιατι μετα κοιμηθηκε και μολις ξυπνησε,τα καταβροχθισε :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Ανεβασα και αλλες φωτο,εκτος απο νυφη για να μη νομιζετε οτι εβαλα αυτες μονο που με εχτιζαν απο το πρωι 45 μαστορες...... :-p:-p:-p:-p:-p

Δημοσίευση

οχι ρε φιλεναδα,δεν μου μοιαζει σας λεω :twisted::twisted::twisted: θα βαλω μια που να ειναι με τον ανδρα μου για να δειτε :twisted::twisted::twisted:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια,μην μας περασουν και για ψωνια :oops::oops::oops:

καλε η Κελλυ Κελεκιδου ειναι :!::!::!::!: οχι ρε απο το bachelor ειναι :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

kala poly το χαιρομαι που γεμιζετε σελιδες τονο αν κ δε θυμαμαι τιποτα.

φωτεινη σε καταλαβαινω,εμενα κανει κ λεει πολλα κ διαφορα, ει ναι κ απο κατω μου κ ανεβαινει 4-5-6 φορες τη μερα την ωρα που τον ταιζω κ αυτος τα παραταει.ασε δε ξερω τι να κανω,αν κ υπαρχουν διαστηματα που σταματαει να λεει μαλακιες κ απλα ειναι τσιμπουρι.παλι καλα! η αληθεια ειναι οτι οταν κραταω σταθερη σταση αλλα παντα κυρια κξ ευγενικη(μη γινουμε κ εμεις σκ@$@^%$#%^$ατα)τοτε τοτε κερδιζω τη μαχη.

θα δοκιμασω κ εγω το αιτημα φιλιας να δω τι παιζει...

τι εννοειτε που βαζουμε τα μωρα???

λοιπον,τον βαζω στο παρκο οπου εχω ενσωματωσει το γυμναστηριο (το οποιο μετατρεπεται κ για ανασκελα κ για καθιστα)αλλιως τον εχω για λιγο καθιστο διπλα μου κ τον απολαμβανω.δε τον βαζω σε περπατιστρα,εχω αλλα δε θα την χρησιμοποιησω.εχω κ ενα καθιστο που κουνιεται κ ακνει μουσικη αλλα δε καθεται κ ωρες εκει.

χαρα καλη αρχη με τη χορτοσουπα!

παω να δω τα πμ.

ποσο χαιρομαι που χιονισε κ στην αθηνα!!!

βικυ κ εγω τα παρατησα λιγο αν κ βρηκα προσκλητηριο.μπομπονιερες θα κανω τις μισες εικονιτσες σε πουγκακι με κορδελα(μου βγαινει στο 1,20 με τη δουλεια δικη μου).εικονες ξυλινες με χρυση επιφανεια.τις αλλες μισες ετοιμες καραμελιτσα η κουτακι με μπρελοκ παιδικο(τι πρωτοτυπο!!!!)μπορει κ ολα εικονες.

Δημοσίευση

Μιτσακο,τωρα που εκανα δωρο τικερακι,θα μου κανεις τις μπομπονιερες :?:=))=))=))=))

τι νομιζατε οτι απο την καλη μου την καρδια ,μοιραζω τικερακια απο το πρωι :?::?: θα ζητησω κατι απο ολες :lol::lol::lol::lol::lol:

παω να βρω να βαλω μια φωτο με τον ανδρα μου να δειτε :((:((:((:((:((:((:((:((

Δημοσίευση

Ε!ναι λοιπον με λενε Diana Von Christesen :)):)):)):)):)):)) Τι σουηδεζα ρε παλαβες,Βλαχα ειμαι απλα,εξου και το ονομα...Ζαχαρουλα :lol::lol::lol::lol::lol:

Οσο για το παιδι,μη με νευριαζετε γιατι δεν μου μοιζει καθολου :twisted::twisted::twisted: μολις εβαλα μια που την κραταει ο ανδρας μου :roll::roll: δες και πες μου :!::!:

Δημοσίευση

Ποσα γράψατε σε 2 μέρες? είστε απίστευτες.... :o:o:o:o

Χαρά τι κούκλα είσαι φτου φτου μη σε ματιάξω.Και η κόρη σου είναι ιδια εσύ.Ετσι κάνουν τα καλά παιδιά(τα ακους παιδί μου?)η δικιά μου δε μου πήρε τίποτα.. :(:(

Φωτεινή τι να πω για την πεθερά σου. Αφού της μιλάς ακόμα...:lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι συλληπτήρια.

φουφού εχετε σχολείο?Εμείς αυριο κανονικά :(:(

Μαγδα πως είναι ο μικρός?

Δημοσίευση

Ζουζουνίτσες μου,είμαι πολύ χαρούμενη που είστε εδώ.

Σταυρουλίτσα,δεν ξέρω ακόμα αν έχουμε.Μακάρι να μην πάω :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Χαρουλίτα,η Στέλλα όταν γεννήθηκε ήταν ίδια ο άντρας μου.Τώρα λένε ότι είναι φτυστή με εμένα. :D:D:D:D Φανταστείτε τι όμορφη που είναι :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Σταυρουλα ουτε εσεις εχετε χιονια :?::?::?:

Λοιπον κοριτσια πρεπει να ανοιξουμε το Νο3,η Φουφουκα δηλαδη,αφου εχει ανοιξει και προηγουμενα,να τηρησουμε τις παραδοσεις ;)

Ελα 5 σελιδουλες δεν ειναι τιποτα ;)

Σταυρουλα ομοιπαθουσα βλεπω :lol::lol: μωρα με τον ανδρα μου εχουμε τα ιδια χρωματα για αυτο μπερδευεστε,κατα τα αλλα την εφτυσε ο ατιμος :lol::lol::lol:

Κοριτσια πως παει το γυμναστηριο :?:

Δημοσίευση

Καλέ τι κάνετε τέτοια ώρα εδώ;;; ήρθα να κλείδω το παράθυρο και λέω κάτσε να δω τι γράψανε και σας βρίσκω μέσα. Άντε για ύπνο, γρήγορα :lol::lol::lol::lol:

Χαρά στις φωτο του γάμου μοιάζεις στην κόρη σου, στις άλλες όχι τόσο. Αλλά πάλι ούτε και στον άντρα σου πολυμοιάζει. Μωρή μπας και είναι του γαλατά;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Ζουζουνίτσες μου,είμαι πολύ χαρούμενη που είστε εδώ.

Σταυρουλίτσα,δεν ξέρω ακόμα αν έχουμε.Μακάρι να μην πάω :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Χαρουλίτα,η Στέλλα όταν γεννήθηκε ήταν ίδια ο άντρας μου.Τώρα λένε ότι είναι φτυστή με εμένα. :D:D:D:D Φανταστείτε τι όμορφη που είναι :lol::lol::lol::lol::lol:

Ενοειται ρε φιλεναδα<οτι θα ειναι κουκλα ;) βαλε και εσυ καμια φωτο στο προφιλ να σε δουμε και εσενα ρε Φουφουκα,μονο εμεις :roll::roll::roll:

Αληθεια(ασχετο τωρα) η Πετρουπολη κατα που πεφτει :?: γιατι ειμαι και ασχετη :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αχ φουφου μακάρι.Εμεις δεν είχαμε σήμερα.Για αύριο δεν είπαν τίποτα.Ποτε περιμένουν?Αρα θα πάμε κανονικά :evil:

Αντε βάλε και εσύ μια φωτογραφία στο προφίλ.θα τη δούμε μόνο εμεις.να έχουμε εικόνα πως είμαστε...

Χαρα πήγα και σήμερα :-bd αλλά εχω πολυυυ δρόμο ακόμα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...