Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σταυρουλίτσα,δε νομίζω να κάτσουμε εδώ και με τις ώρες για να ανοίξουμε το 4.Προς το παρόν θα ανοίξουμε το 3 :lol::lol::lol: Άντε καλή ξεκούραση.

Ρε κορίτσια πρέπει να βρεθούμε όπωσδήποτε!Και ναι........ :?::?::?::?::?::?::?: .........έχω τη σούπερ ιδέα.Το καλοκαίρι όλες μαζί διακοπές στην Πάρο στο Βικουλίνι,να θυμηθούμε και τα νιάτα μας \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif]

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Mille merci για τα καλά σας λόγια (αν ήμουν και 20 κιλά πιο αδύνατη θα ήμουν ακόμα πιο γλυκιά) :twisted:

Η "ξετσίπωτη" που πήγε;;Είδε τις φώτος μου και έπεσε ξερή από την ομορφάδα μου =))=))=))=))=))

Βίκυ θα του λες " τι προτιμάς; μάμμυ ή νεύρα;;;;"

Μέχρι να πατήσω υποβολή επέστρεψε η Σαλονικιά.

Αυτό το κλασική φυσιογνωμία τριτοδεσμίτισσας πως να το πάρω;;;;;;;; :-?:-?:-?:-?#-o#-o#-o#-o#-o Ναι τις πρόλαβα τις δέσμες, αποφοιτος 1998.

Από πότε οι γιατροί είστε αλάνια;;; Εγώ θυμάμαι η δεύτερη δέσμη ήταν η μόνη που δεν ήρθε στην 5μερη στο λύκειο.Τι θυμάμαι βραδιάτικα 8-|8-|8-|

Δημοσίευση

Ε :!: βεβαια για καφε θα παμε :!::!::!::!::!::!: που να σε παω ,στα μπουζουκια ή σε πανηγυρι που τη βρισκω εγω :o:o:o ειμαι και της παραδοσης βλεπεις :lol::lol::lol: το τσιγαρο ομως εχει 3 χρονια που το εκοψα και το μπεγλερι 2 :lol::lol::lol::lol:

Παντως μην με περασετε και για καφριλα,καθ'οτι και τεκνο της αριστερας και της επαναστασης :lol::lol::lol: αλλα οταν θελω να κατεβασω πολλα μονο παρακμη :!::!::!::!: ΤΕΛΟΣ :!::!::!: μονο ετσι ξεδινω :!::!:

Σκεψου τον ανδρα μου που με ειδε να σκαω μυτη στην εκκλησια στη Θεσ/νικη με τα κλαρινα,χορευοντας :o:o:o:o:o απορω πως δεν την εκανε :lol::lol::lol:

Φουφου εσυ τι χορους εκανες :?: Σταυρουπολη μενει η αδελφη μου

Δημοσίευση

Βρε όργια,με έχετε ψοφήσει στο γέλιο βραδιάτικα!Να τις κανονίζουμε συχνά τέτοιες βραδιές!!!!!!Η Χαρά εφημερία με το λαπιτόπι αγκαλιά κι εγώ να φτιάχνω φυλλάδια συγχρόνως :lol::lol::lol::lol:

Είμαι δασκάλα λάτιν

Δημοσίευση

.......οταν θελω να κατεβασω ρολα εννοουσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε δεν σας προλαβαινω :twisted::twisted::twisted: παω να πατησω υποβολη και βγαινουν 10 δημοσιευσεις :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Βικουλινι ΟΠΑ-ΟΠΑ :!::!::!::!: Αστα τα οπα και τρεμε :lol::lol::lol::lol::lol:

Τωρα που πλησιαζει η ωρα για το 3....τι τιτλο λετε να βαλουμε :?::?::?::?: για προτεινετε....μην το βαλουμε παλι σκετο

Δημοσίευση

Α,ρε Βικουλίνι μας μεράκλωσες!!!!!!!!!!!! [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] [smilie=occasion14.gif]

Μπράβο,Χαρουλίτα!Επικοινωνούμε τρελλά κι εγώ για τιτλο σκεφτόμουν.Α,βρήκα............ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 Νο3!!!ΦΟΥΦΟΥ Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι αλήθεια τι τίτλο για πείτε καμια ιδέα

Γεια σου ρε Βικουλίνι με τα ωραία σου :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ηρθε ο άντρας μου και προσπαθώντας να φτιάξει κάτι στον υπολογιστή τον έκλεισε.

Τι μαστροχαλαστής αυτός ο άνθρωπος :evil::evil::evil::evil:

Βίκυ απο μεταλ, πάμε μπουζούκια και τώρα το γυρίσαμε στο δημοτικό. Ωωωωωωωωωωχχχχχχ μανούλα μου, που έμπλεξα.

Ρε Χαρά τον λυπάμαι τον άνθρωπο :shock::shock::shock: Πωπω τι θα έπαθε όταν τα άκουγε τα κλαρίνα :o:o:o:o:o

Λοιπόν προς τιμήν μου θα το βγάλετε το 3 "για πολλές επιθέσεις...." =))=))=))=))=))=))=)) Τώρα είναι για γέλια ή για κλάματα η κατάσταση μου δεν ξέρω

Δημοσίευση

Τι δε σου μιλαω μωρη τρελλη και εσυ :?::?::?::?: προλαβαινω :?::?::?::?:

Ααααα :!: για λατιν ερχοσουν :o:o:o τρελλο κεφι και εσυ τι να σου πω :lol::lol::lol::lol: ειδες τι εχανες τοσα βραδυα Φουφουκα που ειχες χαθει :?::?::?:

Εφημερεια και mammy :o:o:o:o:o:o κριμα :!::!::!::!::!::!::!: απο αδικο να παει ο κοσμακης :shock::shock::shock::shock:αν και τωρα θα παω απο αδικο εγω....ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ καλεεεε :!::!::!:

Ωραιος τιτλος :lol::lol::lol: εγκρινω :!::!::!::!:

Εγω σκεφτηκα 1ον το πολυ πρωτοτυπο"ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ" ΚΑΙ 2ον το πολυ κακο :lol::lol::lol: "ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ" :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙ ΘΑΜΟΥ ΠΕΙΣ;;;; ΤΡΙΤΟΔΕΜΙΤΕς ΦΥΤΑ :roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΛΛΟΣ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕΘΑΕΙ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι περιμένεις καλέ, να σου απαντήσει;; Αυτή χορεύει και πίνει μόνη της [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif]

Για εμένα έλεγε που είμαι φιλόλογος και άρα 3η δέσμη κάποτε στο λύκειο. Εεε, ναι κυρία μου, ήμουν φυτό, το λεώ και το παραδέχομαι!!!!!!

Δημοσίευση

Αμάν,αυτοί οι άντρες ρε παιδάκι μου!Όταν πάνε να κάνουνε κάτι φέρνουνε την καταστροφή.Α πα πα!Όταν είναι δε να φτιάξουνε τίποτα............εκεί να δεις.Αρχίζουν:"φέρε το κατσαβίδι,φέρε το ένα,φέρε το άλλο".Εμένα ο δικός μου μία λάμπα πάει να αλλάξει και παίρνει μαζί και την εργαλειοθήκη. :lol::lol::lol:

Φωτεινούλα,τι θες να δείξεις με αυτόν τον τίτλο;Κάτι σου λείπει ή μου φαίνεται;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Χαρουλίτα είναι η στιγμή της αλήθειας για τα 100.000 ευρώ............. :lol::lol::lol: Δεν είχα χαθεί ρε!Είχε έρθει ο άντρας για 4 μέρες και δεν έλεγε να τον αφήνω μόνο.Αφού θα καθότανε λίγο.Για πιο πριν δε σας έβρισκα μέσα οποτε έμπαινα και δεν είχα και πολύ χρόνο.Κοιμόμουνα νωρίς.Είναι όμως τώρα 2-3 μεσημέρια που έχω κοιμηθεί και τώρα είμαι ντούρασελ. :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Δημοσίευση

Καλα ταμα το εχει και ξυπναει στις 6.30 η Βικυ :o:o:o:o:o:o

Το εγκρινω ηταν για τον τιτλο της Φουφουκας αλλα τωρα που ειδα της Φωτεινης πεθανα :lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρη τρελλη μην μπερδευτεις και βαλεις μπεμπακια 2011 :o:o:o:o:o:o το 2010 γεννησαμε :-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h

Δημοσίευση

Μάλλον ήρθε η ώρα για ύπνο.

Κοριτσάκια καληνύχτα.

Χαρά που θα είσαι τέτοια ώρα την άλλη εβδομάδα;; =((=((

Μην γράψετε καμιά βλακεία για τίτλο και γίνουμε ρεζίλι. Να σας πω γράψτε τους μηνες με συντομογραφία

Δημοσίευση

Καληνύχτα,Βικουλίνι!Ρε κορίτσια έχει ψιλοκόψει το χιόνι!Δε θέλω να πάω σχολείο αύριο!!!! :((:((:((:((:((:((:((:((

Χαρουλίτα,πότε ξεκινάς δουλειά;Την Παρασκευή;Εφημερίες πότε έχεις;Μπορεί να ξυπνάει ο Μπέμπης της τόσο νωρίς ρε.Και αυτό με τους οχτρούς μου άρεσε.Αχ,ναι τι λέω η γυναίκα.2010 γεννήσαμε :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ελα ρε Φουφουκα δεν σε μαλωνω :lol::lol::lol::lol: κατσε να δεις εμενα απο μεθαυριο αν θα χαθω :lol::lol:

Φωτεινη,θα κουμπαριασουμε τελικα το αποφασισα :!::!::!::!: εισαι το ταιρι μου στις ατακες :o:o:o:o οντως μονη χορευω :lol::lol::lol:

Λοιπον ανοιχτο οπως θες :!::!::!::!: αντε πειναωωωωωωω

Δημοσίευση

Καλέ ανοίξτε το 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Θα μας πετάξουν απο το μάμμυ.

Όσο σκέφτομαι τις κοπέλες που θα μπουν αύριο και θα το δουν γεμάτο...ωχχχ τι έχουμε να ακούσουμε :shock::shock::shock:

Φουφού εμένα εκτός από την εργαλειοθήκη πάντα παίρνει και τον μπαμπά μου για εργάτη :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Φωτεινούλα,φεύγεις την πιο κρίσιμη στιγμή!

Χαρουλίτα εμείς θα εγκαινιάσουμε το Νο 3!!!!!!Πλησιάζει η ώρα :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:lol::lol::lol: Μ'έχει πιάσει η μ@@@@@@α τώρα,αλλά μ'αρέσει!!!!!!Αντε σκέψου ρε doctor τίτλο.Τι να βάλουμε τελικά; :-?:-?:-?

Πείτε καλέεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσίευση

Κοριτσια αυτο με τις δουλειες λες και περιγραφετε τον δικο μου :lol::lol::lol::lol: την αλλη εβδομαδα τετοια ωρα θα ειμαι σπιτι μου :D:D:D 20/03 εχω την 1η εφημερια :cry::cry::cry::cry:

Παρασκευη γυριζω Φουφουκα :cry::cry::cry::cry:

Αντεεεεε :!: ανοιξτο,βαλε την Παρο ,την Ναξο,τη Σαντορινη οτι θεςςςς :lol::lol::lol: τελειωνε :!::!::!: πειναω :!::!::!::!::!:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...