Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αν εννοείς την Αγία Πετρούπολη κατα Ρωσία μερια :lol::lol::lol::lol:

Φωτεινή είδες τι άτιμες που είναι?Με παρασέρνουν και εχω να σηκωθω στις 6.30.Α να χαθήτε αλήτισσες!!! :lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Καλέ τι κάνετε τέτοια ώρα εδώ;;; ήρθα να κλείδω το παράθυρο και λέω κάτσε να δω τι γράψανε και σας βρίσκω μέσα. Άντε για ύπνο, γρήγορα :lol::lol::lol::lol:

Χαρά στις φωτο του γάμου μοιάζεις στην κόρη σου, στις άλλες όχι τόσο. Αλλά πάλι ούτε και στον άντρα σου πολυμοιάζει. Μωρή μπας και είναι του γαλατά;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Νωρις το θυμηθηκες να κλεισεις το ,παραθυρο και σε βλεπω ολη μερα μεσα :lol::lol::lol: τι να κανω ρε Φωτεινουλα,λειπει ο αντρας,το μωρο κοιμαται......

Θα με αναγκασετε να σκσναρω φωτο του ανδρα μου μωρο και θα παθετε πλακα :o:o:o για να μη λες παλιοΤασω :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λοιπόν,ελάτε να γεμίσουμε τις σελιδούλες!5 σελιδούλες τι είναι;Να το ανοίξουμε απόψε ε;;;;;;;;

Εγώ έχω καιρό να πάω γυμναστήριο.Από αυτή την εβδομάδα όμως ξεκινάω πάλι κανονικά.

Σταυρουλίτσα μου,θα πάρω αύριο το πρωί τηλέφωνο να δω.

Χαρουλίτα,η Πετρούπολη είναι Δυτικά Προάστια.Μπουρνάζι,Ίλιον,Περιστέρι.

Φωτεινούλα,κάτσε λίγο στο παρεάκι.

Φωτογραφία,δε βάζω.Φοβάμαι μη με ματιάξετε :lol::lol::lol: Μπορεί να βάλω.Αν βάλω θα τις δείτε και θα τις ξαναβγάλω αμέσως :lol::lol::lol:

Σταυρούλα,μη φεύγεις :((:((:((:((:(( Ελάτε ρε κι εγώ νωρίς θα ξυπνήσω :D:D:D:D:D:D

Είναι από τις λίγες φορές που βρισκόμαστε

Δημοσίευση

Ρε φουφούκα βάλε και εγώ έχω κόλλημα με αυτά.Πρώτη φορά βάζω φωτογραφίες στο net και μόνο στο προφίλ.Αφού να φανταστείς δεν έχω ούτε facebook.

Ο άντρας μου θα γίνει τούρκος αν μάθει οτι ανέβασα foto :lol::lol::lol:

Πεμπτη πολύ δυσκολη τάξη...

Δημοσίευση

ζηλεψα και εγώ και έβαλα φωτος στο προφιλ. Θαυμάστε θεϊκή κορμάρα :shock::shock::shock::shock::shock:

Και μην τολμήσει καμιά και πει ότι το παιδί δεν μου μοιάζει, θα την στείλω άμεσα σε οφθαλμίατρο.

Καλέ Σαλονικιά το παράθυρο του δωματίου εννοούσα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

τον υπολογιστη τον έχω πάντα ανοικτο όλη μέρα . Μηπως έχετε και ποντιακή καταγωγή;;;;;;;;;;;;

Αμα βαλω βιτάλη θα ξυπνήσει ο μικρός και δεν το θέλουμε αυτό

Δημοσίευση

Πολύ δύσκολη ρε συ!Εδώ διαβάζω εγώ 500 ώρες φαντάσου τα κακόμοιρα τα παιδάκια! :roll::roll:

Ε,Χαρουλίτα μη λοξοδρομείς.Εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε ε;;;; :-w:-w:-w:-w:-w

Κι εμένα το ίδιο.Αν έστω υποψιαστεί ότι έχω βάλει,μία που τις είδε και μία που με χώρισε. :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss Άντε μπορεί αύριο να βάλω καμία.Να θαυμάσετε την ομορφιά μου :lol::lol::lol::lol:

Φωτεινούλα,πάω να δω φωτογραφίες

Δημοσίευση

Μπραβο Σταυρουλα,εισαι σε καλο δρομο :lol::lol::lol::lol: οχι σαν τη Φουφου που λοξοδρομησε :lol::lol:

Ελα ρε Φουφου βαλε και αν σε ματιαξουνε ξερω να ξεματιαζω :o:o:o τι επιστημονας ειμαι :lol::lol:

Αααα!καταλαβα κατα που πεφτει ;);) και εγω παιδι δυτικων προαστιων :!::!: Αμπελοκηποι-Θεσ/νικης το πατρικο μου :!::!::!:

Δημοσίευση

Ούτε εγώ και ο άντρας μου έχουμε σελίδα στο φεισμπουκ. Έχουμε μόνο στο σκύλο μας για να της βρούμε γαμπρό :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλήθεια λέω.

Και όσο εμείς δεν θέλουμε να βάζουμε φωτος στο φ. τόσο βάζει η αδελφή μου στη σελίδα της :evil::evil::evil: εχει κάνει τον μικρό πασίγνωστο

Καλως τη Βίκυ :D:D

Δημοσίευση

Γιούπιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!Ήρθε και το βικουλίνι! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Χαρουλίτα,όταν έκανα χορο ερχόμουνα τέτοια εποχή στη Θεσσαλονίκη,γιατί είχαμε διαγωνισμό.Στο στάδιο της Σταυρούπολης.Τι ωραίες εποχές!!!!!!Πριν μία εβδομάδα πήγαν οι φίλοι μου γι'αυτό το λόγο. :(:(:(

Φωτεινούλα,εγώ σε αυτούς που έχουν fb το έχω ξεκαθαρίσει με τις φωτογραφίες των παιδιών.Ας παρεξηγηθούν και ας με πουν περίεργη όμως με αυτά που γίνονται φοβάμαι.

Δημοσίευση

Φωτεινή εισαι Γλύκα!!!!!

Και ο γιος σου φτυστός!!!!Μπράβο κοπέλα μου..

Εγω δεν τολμάω να βάλω τωρινή μου.. :lol::lol::lol::lol::lol:

Τι καλά να έχουμε μια εικόνα η μία για την άλλη

Φουφούκα αντε η σειρά σου τώρα.

Ε εσύ επιστήμονα κανένα κόλπο να μου μιάσει η κόρη ξέρεις ή μόνο στο ξεμάτιασμα έχεις μείνει??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Οχι ρε δε λοξοδρομω :o:o:o ειπαμε Φουφου θα ανοιξουμε το 3 σημερα ;)

Και εμενα παιδια εχει θεμα με το net,εχθες μου φωναζε οτι εχω κολλησει με το μαμμυ :(:( ευτυχως που ειναι ασχετος και δεν μπορει να δει τις φωτο :oops::oops::oops: κ

Ουτε εγω εχω face και τα κοροιδευα,αλλα κοιτα τι επαθα mammycholic :shock::shock: :shoc :shock::shock:

Παω να δω τις φωτο :!:

Τωρα που ηλθε και η Βικυ θα ανοιξουμε και το 4 :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλέ τι καλή κοπέλα αυτή η Σταυρούλα!! Να θυμηθώ αύριο να σου στείλω γλυκά για κέρασμα. Δεν πειράζει να χαλάσεις τη δίαιτα, θα τα κάψεις στο γυμναστήριο εσύ :D:D

Τι μουσικη ακούς εσύ Σταυρούλα; Οι υπόλοιπες τι μουσική προτιμάτε; Καλά τη Χαρά την καταλάβαμε ότι είναι γυναίκα του γλεντιού, "στο ένα χέρι το τσιγάρο, στο άλλο χέρι το μπεγλέρι" %-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(

Εδώ παίζει όλη μέρα το δεύτερο πρόγραμμα και γενικά έντεχνο

Δημοσίευση

Και εμενα παιδια εχει θεμα με το net,εχθες μου φωναζε οτι εχω κολλησει με το μαμμυ :(:( ευτυχως που ειναι ασχετος και δεν μπορει να δει τις φωτο :oops::oops::oops: κ

Ουτε εγω εχω face και τα κοροιδευα,αλλα κοιτα τι επαθα mammycholic :shock::shock: :shoc :shock::shock:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έλα όμως που εμένα ξέρει να μπαίνει.Εμένα για το mammy δε μου λέει τίποτα.Μόνο άμα τον πιάσει.Αλλά ρε δεν έχει καμία σχέση με το fb.Είναι πολύ πιο αθώο.

Καλέ Φωτεινούλα,τι μανούλα γλυκιά και όμορφη είσαι εσύ.Όντως σαν να σου μοιάζει ο γιόκας.Έκανες καλή δουλειά ;)

Δημοσίευση

Άμα σου φώναζε χτες σκέψου τι θα κάνει σήμερα ο άνθρωπος [smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry5.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry5.gif][smilie=angry4.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Δημοσίευση

Δέχομαι πάσης φύσης κεράσματα!!!!Φωτεινη εγώ ακούω rock και metal :oops::oops::oops:

Φουφου και μένα σχετικότατος είναι γιατι είναι και η δουλειά του.Το mammy καμία σχέση με το fb

Δημοσίευση

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Α!!ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΖΑΜΠΟ!!!!!!!! :lol::lol::lol:

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΓΩ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ Κ ΞΕΧΝΙΕΜΕ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ!!

Α!!!!!!ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ Κ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΜΙΚΡΗ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΞΕΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΜΟΥ!!! :lol::lol::lol::lol::lol:[smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif]:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Βικουλίνι καλά που ήρθες να πάρεις τη θέση μου για να μπορέσω να αποδεσμευτώ.. :)

αντε με το καλό το 4

Εγώ σιγά σιγά θα μπω σε sleep mode οπότε κοριτσάρες καληνύχτα και πολλα φιλιά :-*:-*

Δημοσίευση

Ασε Φωτεινη,θα με διαολο@@@@@ :oops::oops: τι να κανω ομως ολη μερα μονη στην ερημια που με εφερε :twisted::twisted::twisted: εγω ειπαμε ειμαι παιδι δυτικων προαστιων,μεγαλωμενη στη βαβουρα :!::!::!::!::!:

Φωτεινη εισαι γλυκα και ο γιος φτυστος :o:o:o αλλα αληθεια ετσι σε φανταζομουν :o:o εχε :o ις κλασσικη φυσιογνωμια τριτοδεσμιτισσας :lol::lol::lol: (εσυ τις προλαβες τις δεσμες,ε?γιατι οι αλλες ....αγνωστη λεξη :o:o:o:o )

Ελα ρε εσυ με το 2ο προγραμμα σαν τον ανδρα μου :o:o:o:o ακουω και τη Βιταλη κα :o ι νταλκαδιαστηκα :lol::lol::lol::lol: παω να βαλω κρασι :lol::lol::lol:

Τι περιμενεις :?::?::?: τριτοδεσμιτες-φυτα :o:o:o:o δεν ειναι σαν και εμας τα αλανια :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...