Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΩΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟ Η ΜΑΛΑΚΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΛΑΚΙΑ.ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΧΘΕΣ ΞΥΠΝΗΣΕ 12.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KLIKOY γεια σου

και βεβαια υπαρχει περιπτωση να βγαζει δοντακι,ο μικρος μου εβγαλε το πρωτο του δοντακι οταν ηταν 5μιση μηνων και απο αυτα που περιγραφεις μαλλον το αγορακι σου ετοιμαζεται να υποδεχτει το πρωτο του δοντακι,μην ανυσηχεις αυτα θα τα εχετε σε καθε δοντι,υπαρχει μια αλοιφη για τα ουλα αν και εγω δεν την χρησιμοποιησα ποτε και στα τρια μου παιδια γιατι λενε οτι σκληραινει τα ουλα,δεν μπορεις να κανεις και πολλα υπομονη γερα νευρα και αγκαλιτσα και ολα θα γινουν!!!!

:lol: αααχχχχχχχ!!!! τα ιδια και εμεις!!!!! και βεβεα ειναι δοντακι.....εμενα εχουν ασπρισει και τα ουλη της και ο γιατρος ειπε οτι ανα πασα στγμη θα πεταχτει...μπορει ομως και να κανει μηνες μεχρι να βγει!!! μου εγραψε μια αλοιφη που εμενα μου κανει δουλεια την oramil....της βαζω μια φορα την μερα η και δυο και της τα τριβω απαλα και σταματαει (για λιγο :) ) επισεις παρε μασητικα που εχουν μεσα νερο και μπαινουν στο ψυγειο!! κανει και αυτο θαυματα :)

ax ayta ta prota dontia...ola ta mora pedeyoyn...malon dontia ine k emena 5 minon ta evgale o mikros mou alla iparxi periptosi na ton trone ena xrono k ayta na min lene na vgoun ....friki elpizo na skemitisoun grigora k ta dika sas....meta ta alla ine pio efkola ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΗ ΑΛΟΙΦΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΜΕ ΝΕΡΟ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

klikoy μου εμενα ο γιος που τωρα ειναι εννια μηνων και οχτω ημερων,ταλαιπωρειται μετα δοντακια του απο δυομιση μηνων.ενω εχουν φουσκωσει τα ουλα του.... κανενα δοντι δεν εχει φανει ακομη :(:( .ποναει αρκετα αλλα του δινω αυτα τα μασητικα,του βαζω την κρεμα που μου εχει πει η παιδιατρος και οταν κλαιει παρα πολυ(συχνα) του δινω depon.

θα ηθελανα σημειωσω πως η κορη μου ξεκινησε να βγαζει δοντι απο εννια μηνων(δυο δυο μαζι τα εβγαζε) και δεν καταλαβε ουτε πονο ουτε τιποτα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...