Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλα Diosa εδω κραταω τον κυκλο απο τις αδελφες μου για να τους πω ποτε να προσπαθησουν για εγκυμοσυνη....κ να τους πω κ το φυλο :lol: εχω γινει εξπερ στην συλληψη κ στην επιλογη φυλλου :lol: ...το μετα ομως ειναι το δυσκολο....

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Για εμάς που περάσαμε όσα περάσαμε ναι.. το μετά είναι δύσκολο.. Για άλλες πάλι είναι το πρίν... ο καθένας με τη τύχη του τελικά... Είναι μην σου τύχει...

Δημοσίευση

για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν θυμάμε συνταγή σεξ και πως είναι αγόρι.

να σας πω ομως κατι άλλο, δεν ξερω αν εχουν κανει σε καμια σας κατι με ενα σταυρό που λέει ποσα παιδια θα κανεις και τι φύλο. Εμένα όσες φορές μου το έκαναν βγήκαν 2 αγορια και το εκαναν και στον αντρα μου και παλι βγηκαν 2 αγόρια. Το πρώτο το περιμένουμε.......τωρα θα δειξει :?:?

Δημοσίευση

Εγώ για το σταυρό δεν ξέρω..ξέρω όμως για κάτι γραμμές που κοιτάνε στο χέρι στην μέσα πλευρά του αγκώνα και βλέπουν μια γραμμή και σου λένε πόσες φορές θα παντρευτείς και κάτι άλλες γραμμες για το πόσα παιδιά θα κάνεις... Δεν μου το έχουν κάνει απλά το έχω ακούσει...

Δημοσίευση

Μερυκαλ με το καλο ο παιδαρος!!!

Φφφφφφφφφφφφοβερο!!Ακομη δεν τις εκανα εχουν και ποικιλια επιλογης... :lol::lol::lol: Τι εγινε ρε κοριτσια,αποφασισατε να βαψετε τη λιστα μπλε??

Ασχετο...τελικα πηρα του κορρε και το απογευμα θα παρω και αμυγδαλελαιο που και η φαρμακοποιος ειπε στη μητερα μου(που την εστειλα για την κρεμα) οτι ειναι οντως το καλυτερο!Αλλα κ γι'αυτη του κορρε ειπε οτι εχει αμυγδαλελαιο και ειναι πολυ καλη.Θα δουμε...Παντως οι ραγαδες ειναι οτι χειροτερο και δεν φευγουν με τιποτα αν κανεις.Προς το παρον ειμαι ενταξει,εχω παρει 5 κιλα και η κοιλιτσα μου ειναι μικρη ακομη,αλλα αγχωνομαι γιατι με τα διδυμα οσο και να μη φουσκωσεις,θα φουσκωσεις.....

Διοσα μου οπως τα λες ειναι,αλλες ταλαιπωρουνται στην αρχη,αλλες μετα τη συλληψη.Ας ειναι,αρκει να εχουμε ολες μας αισια εκβαση...

Δημοσίευση

Έτσι είναι Sofitsa μου αρκεί να πάνε όλα καλά και να περάσουν οι μήνες για να κρατήσουμε γερά μωρά στην αγκαλιά μας!! Τίποτε άλλο!!

Εγώ κοριτσάκια σήμερα θα σας αφήσω λίγο νωρίτερα γιατί έχω διαιτολόγο :roll::roll::roll: να δούμε τι κάναμε και αυτή την εβδομάδα.. αν και με βλέπω να έχω πάρει... γιατί απόταν σταμάτησαν οι αναγούλες τρώω και κάτι παραπάνω!!! Ευτυχώς είχα χάσει στην αρχή και είμαι λίγο άνετη :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλά το στήθος ρε κορίτσια δεν χωράει πουθενά πλέον!!! και μόνο λόγω στήθους θα ζυγίζω στανταρ κανα κιλό παραπάνω!!! :lol::lol::lol:

Τα λέμε απόγευμα προς βραδάκι αν καταφέρω να μπώ και δεν με πιάσει βαρεμάρα!!!

Σας φιλώ όλες, καλό μεσημέρι!!!

Δημοσίευση

Καλη σνέχεια Diosa Μου!!!!καλή επιτυχία με τον διαιτολόγο!!

μαξιμαμα μου το έχουν κάνει κι εμένα μου το έχουν κάνει αυτό με το σταυρό και μου βγαίνει αγόρι-κορίτσι-αγόρι!!και του άντρα μου το ίδιο!!Στο πρώτο έπεσε μέσα για να δούμε στο δεύτερο... :roll::roll:

Δημοσίευση

Τι κάνετε ομορφούλες?? Εγώ είμαι ξάπλα στον καναπέ και σας διαβαζω..Πολλά γράψατε!!

Βλέπω η λίστα μας γίνεται μπλε!!!

Μερικάλ μπράβο για τα αποτελέσματα!!!Με το καλό ο αντρακλας!

Εμείς την Παρασκευή θα μάθουμε το φύλο..Με εχει πιάσει μια αγωνία που δεν λέγεται..καθε φορά που πλησιάζει το ραντεβού μας αρχίζω και σκέφτομαι διάφορα. Αγωνιω και για την περιδεση..αστα να πάνε!! Σημερα ηταν η τελευταια μερα στη δουλεια και επιτελους να ξεκουραστω λίγο. Εγώ κρεμα για ραγάδες βάζω την mustella.Θα ψάξω όμως και για το αμυγδαλέλαιο..ΓΙελίζ κανένα λαδακι για κυτταριτιδα ξέρεις???

Τώρα που θα είμαι σπίτι θα αλοίφομαι όλη μέρα!!! χαχαχα

Φιλάκια σε όλες!

Δημοσίευση

ξανα ρθα γραφειο!!!! γρρρρρ..κλαψψψψ λιγμ!!!!

Καλα βρε ποσα γραψατεεεεεεεεε??????????????????????

ενα θα πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μερυκαλ!!!! με το καλο ο παιδαρος!!!!

Οσο για τις συλληψεις ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ τι το θες το seeeeeeeeeex και τις στασεις???? :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μαρακι τωρα δεν ειανι και οτι καλυτερο να πασαλειβεσε με τετοια..για κυταρριτηδα και λυποδιαλυση..αμα γεννησεις..καια ποθηλασεις..γιατι ουτ εοταν θηλαζεις ειναι καλο να χανεις πολλυ βαρος και κυταριτιδα..θα σου πουμε..

μπορεις να κανει ςμασας με αιθερια ελαια και μπανιο..τα καλυτερα αποτελεσματα συνδιαστηκα με διατροφη και ηπια ασκιση...

Ζαχα γιατι παλη γραφειο;;

εγω μολις ξερασα παλη...αυτη τη φορα φαγητο..και εξακολουθω να ναγουλιαζω

Δημοσίευση

Ζαχα μου γιατί επέστρεψες?

Σεσιλια μου για μετά ρωτώ, εννοείται οχι τωρα..Γενικά δεν ειχα κυτταριτιδα και τωρα αρχισε να κανει την εμφανιση της και μου τη δινει!!! Εσύ πάλι αναγούλες?? Κι εγώ είχα σήμερα το πρωί αλλά ευτυχως μου πέρασε..

Πάω να ξεκουραστώ λίγο γιατί μετά θα πάμε για φαγητό σε φίλους και βαριέμαι πολύ...γιατί εχει απίστευτο κρύο!!!!

Φιλακια σε ολες..θα τα πούμε αυριο

Δημοσίευση

ΟΥΥΥ μαρακι μετα που θα γεννησουμε γιατι θα γραφουμε!!!

Για θηλασμους..μπουκαλια..γαλα φορμουλα..κολικους..διαιτες αδυνατησματος...κυταρρητιδα...βαφτησια...εχουμε να εξαντλησουμε θεματα και θεματα...χαχα.

ναι ασε..και πολυ με νευριασε που εβγαλα το φαη...

επισης ηρθε ο συζυγος τωρα απο ενα μνημοσινο...και με συγχησε..

Ηταν εκει και μια ξαδελφη του που το κοριτσακη της χρονιζει τωρα τον Ιουνιο και ειπε οτι ειναι παλη εγγυος 2,5 μηνων..

συγχαρητηρια κλο της ειπε ο δικος μου..ε να λεει δεν τοθελαμε..ετυχε...γκρρρρ...

Καταρχας..τι παιε να πει ετυχε..αμα δεν θελεις να κανεις παιδια προσεχεις πολυ..παιρνεις σοβαρα μετρα προστασιας..αλλοι παρακαλανε να τους "τυχει" και δεν του καθετε με τιποτα...

και τι παει να πει δεν το θελαμε...θα το γρουσουζεψει στο τελος..ειχε πριν καιρο μια αποβολη διδυμα απο βλακεια του γυναικολογου της..και αντι να πει δοξα το Θεο που μου δινει αλλο ενα μωρο τοσο συντομα..καθετε και λεει δεν το θελαμε...

Δημοσίευση

Aerini συγχαρτήρια!!!!! Άλλη μια περιζήτητη νύφη λοιπόν!!! άντε με το καλό! :P:P

Cesilia όντως μετά θα έχουμε να αναλύουμε άπειρα θέματα... έχουμε καιρό για όλα!! Άσε το ότι υπάρχουν ανεγκέφαλοι στον κόσμο είναι γνωστό.. :x:x κι εγώ πιστεύω ότι εάν δεν το θές δεν σου τυχαίνει εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις... Με εκνευρίζουν αφάνταστα κάτι τετοιες που δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν! :evil::evil:

Maraki μην αγχώνεσαι!!! Όλα θα πάνε τέλεια την Παρασκευή απλά θα θέλει περισσότερη ξεκούραση!!Εκμεταλεύσου το γιατί μετά δεν θα έχεις χρόνο!!!!!!χαχαχα!! :D;)

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!!!Τι κάνετε? εγώ εχω το θεματάκι με τον ύπνο..... :(:(

Μαμά Νικόλα έφυγα απότομα χθες και δεν σου απάντησα. Αν ισχύει αυτό με το σταυρό θα γίνει πιο ροζ η λίστα :):)

αερινι με το καλό η κοράκλα σου!!!!

cesilia ελπίζω να έχουμε χρόνο για τις μελλοντικές μας συζητήσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να τρεχουμε σαν τον Βεγγο μολις γεννηθουν τα αγγελουδάκια μας!!! :lol::lol::lol:

οσο για την ξαδερφη σου δεν πρέπει να μιλά με τόσο αλαζονια και αχαριστία αλλά να λέει και δόξα σοι ο θεός. Αλλά τι περιμένεις κάποιοι άνθρωποι είναι για μπουνιές....

ήθελα να κάνω ένα γκαλοπ...στη δουλεια σας πως το πηραν που θα γίνεται μανούλες???? Φαντάζομαι πέταξαν από τη χαρά τους :roll::roll:

Δημοσίευση

Καλημερα εγκυούλες...Σήμερα που δεν δουλεύω δεν κατάφερα να κοιμηθώ περισσότερο...Ηθελα να παω στην εκκλησια αλλα τελικά θα παω μετά να αναψω κεράκι..Παει ενας χρόνος που έχασα το κοριτσάκι μου...

Σεσίλια μου δυστυχώς κάποιοι δεν συνειδητοποιούν πόσο ευγνώμων είναι που ο Θεός τους στελνει τέτοιο θαύμα..

Αερινη μου μπράβο για την αυχενική σας..Με το καλό το κοριτσάκι!

ΜαμάΝικόλα αυτό λέω κι εγώ όσο μπορώ τώρα να το ρίξω στην ξάπλα γιατι μετά θα τρέχω και δεν θα προλαβαίνω..και να σου πω την αλήθεια ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή!! χαχα

Μαξιμαμμυ εμένα ήταν ουδέτερη η διευθύντρια μου..βέβαια δεν νομιζω να ενθουσιαστηκε γιατί ήδη λείπουν 5 κοπέλες με αδεια για εγκυμοσύνη αλλά δεν μπορεί να κάνει κ κατι εφόσον στέλνουν αντικαταστάτες!!

Οι άλλες κοιμάστε ακόμα??

Δημοσίευση

Καλημέρα εγκυούλες!!!! Πώς είστε σήμερα??

aerini μου συγχαρητήρια για την κοράκλα!!!!! Με το καλο κοπέλα μου!!! Άντε να μπεί και λίγο ρόζ στη λίστα!!!

Μαράκι για την κυτταρίτιδα αν κάνεις μασάζ με σμιγδάλι και ηλιέλαιο (σαν πίλινγκ) βοηθάει πολύ!! (Το κάνουν λέει οι Βραζιλιάνες!! :lol::lol::lol::lol::lol: ) και βέναια να πίνεις ΠΟΛΥ νερό!!!!

Διάβασε και αυτό...

Kυτταρίτιδα

Θα βοηθήσει. Nα κόψετε ή να περιορίσετε κάποιες «κακές» συνήθειες, όπως το κάπνισμα και την υπερκατανάλωση αλκοόλ και καφεΐνης, που εντείνουν την εμφάνισή της. Eπίσης, να εντάξετε στο διαιτολόγιό σας πολλά φρούτα, λαχανικά, φυτικές ίνες, ψάρι και λευκό κρέας, καθώς και την κατανάλωση 1 ½-2 λίτρων νερού καθημερινά.

Φυσική συνταγή

Σε 100 ml κρέμα βάσης σώματος, προσθέτουμε τις εξής ποσότητες αιθέριων ελαίων: 10 σταγόνες δεντρολίβανο, 10 σταγόνες λεμόνι, 4 σταγόνες γεράνι και 6 σταγόνες λεβάντα. Aπλώστε την κρέμα στα προβληματικά σημεία μετά το μπάνιο.

Τα φυσικά συστατικά

-Αγριοκυπάρισσο : Eνεργοποιεί την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος.

-Mαύρο και κόκκινο πιπέρι : Eνισχύει τη λιποδιάλυση.

-Γκρέιπφρουτ : Δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Cesilia και εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα αυτό που λένε "δεν το θέλαμε, έγινε τυχαία" αν δεν το θέλατε ας προσέχατε.. :evil::evil::evil::evil::evil:

maximammy εμένα στη δουλειά το ξέρουν δύο άτομα, ο προιστάμενος μου και η κοπέλα που είμαστε μαζί στο ίδιο γραφείο... αλλά και οι 2 χάρηκαν πολύ... ειδικά ο προιστάμενος μου που έχει και 2 παιδάκια και είχε στεναχωρεθεί πολύ με την κατάληξη της προηγούμενης εγκυμοσύνης μου.. συνέχεια μου λέει να προσέχω... και να μην ζορίζομαι και όταν δεν νιώθω καλά να μην έρχομαι...

Μαράκι μου καλημέρα... Πέρασε ένας χρόνος ε... Δύσκολη μέρα, σε καταλαβαίνω.. αλλά να σκέφτεσαι ότι έχεις το αδερφάκι του μωρού σου στην κοιλιά σου και κατα κάποιο τρόπο είναι και αυτό μαζί σου... είμαστε τυχερές που ο θεός μας ξαναέδωσε αυτό το ανεκτίμητο δώρο... Σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Γιελιζ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ..Πιστευω οτι αν δεν ήμουν έγκυος θα με έπαιρνε πολύ από κάτω αλλά είμαι ψύχραιμη προς το παρόν.Θετική σκέψη..Καμια φορά νιώθω ότι συνεχίζω απ΄πο εκεί που ήμουν πέρσι..Τεσπα δεν θέλω να σας στεναχωρω...

για την κυτταρίτιδα θα σημειώσω τη συνταγή να την εχω!! :)

Δημοσίευση
Γιελιζ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ..Πιστευω οτι αν δεν ήμουν έγκυος θα με έπαιρνε πολύ από κάτω αλλά είμαι ψύχραιμη προς το παρόν.Θετική σκέψη..Καμια φορά νιώθω ότι συνεχίζω απ΄πο εκεί που ήμουν πέρσι..Τεσπα δεν θέλω να σας στεναχωρω...

για την κυτταρίτιδα θα σημειώσω τη συνταγή να την εχω!! :)

Έτσι ακριβώς νιώθω και εγώ ότι αν δεν ήμουν έγκυος θα ήμουν πολύ χάλια... ειδικά απο Δεκέμβριο και μετά που είχα μάθει ότι ήμουν έγκυος πέρυσι...Γιαυτό ψηλά το κεφάλι για να υποδεχτούμε τα μωράκια μας με τον καλύτερο τρόπο... ;)

Δημοσίευση

καλημερα ομορφογκαστρουλινια μου!!!!

πως ειστε??πως ξυπνησατε??

εμεις ειμαστε καλα..μεγαλωνουμε κ ταυτοχρονα αγωνιουμε πολυυυυυυυυ μπορω να πω..

δεν μπορω να το αποβαλλω κοριτσια με τπτ αυτο..

το τι ονειρα ασχημε βλεπω...αχ παναγια μου..

να πω μπραβο στην ζαχα μας που μπλεδισε λιγο την λιστα μας..με το καλο γλυκια μου...

μαρακι μου σε σκεφτομαι συνεχεια...την παρασκευη περιδεση εεε???καλη επιτυχια..

οτι κ να σου πω δεν θα σου παρω το αγχος...απλα σκεψου πως ειναι για το καλο του μωρου σου...τι να κανουμε που μας ετυχε κ αυτο??σου εχει πει μετα την περιδεση πως να συμπεριφερεσαι???

ντιοσα μου τι κανεις???πως παει το μικρουλη??βαραει βαραει??

εμενα πλεον δινουν το παρον σε καθημερινη βαση πλεον..

ααα...επισης πηγα στην αιματολογο κ μου αυξησε την δοση..προσωρινα στενοχωρεθηκα

αλλα δεν εχω κ πολλες επιλογες...προς το τελος εαν φτασουμε μου ειπε πως θα κανουμε 2 την ημερα...μακρινο πολυ μου κανει...

σας επρηξα πρωινιατικα

Δημοσίευση

Maraki λυπάμαι πολύ, μακάρι να μην συνεβαιναν σε κανεναν αυτες οι ατυχίες...τωρα να έχεις όμως καλή ψυχολογία και να προσπαθήσεις να μην στεναχωριεσε για το μπεμπάκι που 'εχεις στην κοιλίτσα σου, να του μεταφέρεις μόνο χαρούμενα vibes.

όσο για την κυτταριτιδα εγώ παίρνω ενα σαπούνι με φύκια από το hondos που κοστιζει 4 ευρώ και το χρησιμοποιώ στο μπάνιο. τωρα με την εγκυμοσύνη βλέπω κάτι ίχνη κυτταρίτιδας αλλά και γενικότερα έχω βγάλει σπυράκια, ξηροδερμία κλπ ευχομαι να φυγουν μετά

Στη δουλεια εγώ δουλεύω με πολλούς αντρες και λίγες γυναίκες. Μάλλον όταν τους το ειπα ήταν σαν να μην είπα τιποτα, περασε αδιαφορα. Αλλά επειδή έχω συμβαση ορισμενου χρονου και λήγει τον Μαρτιο, δεν το βλέπω να την ανανεωνουμε. Ελπίζω τουλάχιστον να με ξαναπροσλάβουν μετά...

marilou και εγώ κάθε νυχτα βλέπω εφιαλτές....φταίνε οι ορμόνες μας μαλλον.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...