Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Την εχω ετοιμη ηδη την βαλιτσα! Εμενα δεν με κουραζει ο πρωτος τοσο, γιατι ειναι 5 ετων οποτε ειναι πιο ανεξαρτητος, το δικο σου ειναι μικρουλακι μωρε! Το μονο που δεν αντεχω ρε παιδια ειναι η ζεστη! Δεν παλευεται!!!
    • Ελπιζω να γυρισει κοριτσι... σε ποια βδομαδα εισαι?Σε νιωθω εμενα ο πρωτος μου ηταν ισχιακος για αυτο κ γεννησα καισαρικη. Οτι ασκησεις κ να εκανα δεν γυρισε ποτε.
    • Κοριτσι μου όπως τα είπες είναι! Είναι πολύ νωρίς ακόμα και θέλει χρόνο! Καλά κάνεις και μιλάς στον σύζυγο! Ο περίγυρος όντως θέλει να υπεραπλουστευσει τα πράγματα οπότε από ένα σημείο και μετά δεν αξίζει να ανοίγεις την καρδιά σου!  @RAM21 επειδή έχω διαβάσει κι εγώ για τη μαιευτική βία, δεν πιστεύω ότι έχω υποστεί μαιευτική βία να σου πω την αλήθεια. Δεν έχω παράπονο από το προσωπικό και τον γιατρό μου! Όλοι με πρόσεξαν! Κανενας δεν με πίεσε ή με φόβισε! Και μετά και από δική μου έρευνα και συζήτηση με τη σύμβουλο θηλασμού μου και μαια μου, ολα έγιναν όπως έπρεπε. Απλά επειδή είχα οξύ τοκετό μέχρι να φτάσω στην κλινική είχα φτάσει 8 διαστολή οπότε τράβηξα όλους τους πόνους και μετά επειδή το μωρό είχε βραδυκαρδια για 10 λεπτό έπρεπε να μπω εκτακτως για καισαρική! Απλά εμένα μου κάθισε πολύ άσχημα όλο αυτό! Ότι έγιναν όλα τόσο γρήγορα και πονεσα πάρα πολύ, ότι κινδύνεψε το παιδί, ότι ήμουν χωρίς τον άντρα μου στην αίθουσα τοκετού. Έχω φίλη που απλά έκανε προγραμματισμένη καισαρική (με δική της επιθυμία)  και επίσης θυμάται με πολύ άσχημο τρόπο αυτή την εμπειρία.  @Spanakopita13 μπορώ να πω ότι πλέον μου φαίνεται πολύ μακρινή ανάμνηση και σίγουρα καταλαβαίνω ότι κι οι ορμόνες με έκαναν να τα βιωνω όλα πολύ πιο έντονα!  Εννοείται είναι πολύ νωρίς για να σκέφτεσαι να απευθυνθεις σε ειδικό! Και έτσι όπως τα λες πιστεύω ότι όσο το συζητάς και τα βγάζεις από μέσα σου θα είσαι καλύτερα! 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κοπέλα μου,  Το θέμα είναι κυρίως ότι εγώ είμαι στο εξωτερικό και όταν έκανα τα μαθήματα τοκετου η εικόνα που μας δωθηκε για τα μαιευτήρια εδώ ήτανε ιδανική και πολύ αλλιώς από ότι ξέρω από φίλες στην Ελλάδα πχ η εγκυος μπορεί να διαλέξει τι μουσική θέλει στην αίθουσα τοκετου, αρωματοθεραπεια, μπάλα γυμναστικής μέσα στα δωμάτια, πολύ χαμηλά ποσοστά καισαρικής, τεχνητων πονων κλπ... οπως και στα δυο ραντεβού γνωριμιας που εχουμε εδω με το προσωπικο, συζητηθηκαν ολες οι αναγκες/επιθυμιες μου (που ητανε απλα επισκληριδιος) ολοι ητανε ευγενικοί και προθυμοι... Οπότε το σοκ μου ήτανε διπλό όταν τελικά αντιμετώπιστηκα με αυτό τον τρόπο, τύπου "πως κανεις έτσι, δεν είσαι η μόνη που γέννας, τα φάρμακα θα κανουν το παιδί σου χαζο" (ναι το ακουσα πραγματικα αυτο απο μια βοηθο νοσηλευτη). Κάνω τον σταυρό μου που η νυχτερινη μαία και η γυναικολόγος σε εφημερία ήτανε τόσο καλές και έμειναν μαζί μου 4 ώρες και με βοήθησαν πραγματικά να φέρω στον κόσμο την κόρη μου. Αλλά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, να ελπίζω να πέσω σε φυσιολογικό προσωπικό για να έχω φυσιολογικό τοκετο.  Επίσης έχεις απόλυτο δίκιο ότι όλες οι έγκυες/λεχωνες αντιμετωπιζονται με αυτό τον τρόπο πχ εγώ είχα μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη με εμετούς σχεδόν μέχρι το τέλος, αλλά επειδή πέρασα τόσο πολλά δεν έπρεπε να παραπονιέμαι, μόνο να είμαι ευγνώμων. Είναι πολύ δύσκολο, και ευτυχώς που ο άντρας μου είναι το στήριγμα μου και με έχει βοηθήσει πολύ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...