Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι πέρασε πάλι καλα! Εμείς στην πόλη, αύριο θα πάμε χωριό για ψήσιμο κλπ. Τελικά ρώτησες για φαγητά το γιατρό;; 
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ θα πάω στην μαμά μου απόψε που θα έρθει και ο αδερφός μου,θα με πάει ο άντρας μου με το αυτοκίνητο αν και με τα πόδια είναι 3 λεπτά ακριβώς αλλά δεν θέλω να περπατήσω.  Θα πανε Ανάσταση όλοι μαζί και εγώ θα κάτσω σπίτι με την μαμά μου. Δεν θέλω να κάτσω μόνη μου σπίτι απόψε και αύριο θα πάμε στον αδερφό μου. Από το μεσημέρι και μετά που έφαγα πάλι έχω πονάκια χαμηλά, επίσης η μπέμπα έχει κατέβει ακόμα πιο χαμηλά σήμερα και όπως κουνιεται σπρώχνει κιόλας με το κεφάλι. Εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει και πέφτουν προβλέψεις για το πότε θα γεννήσω από συγγενείς και φίλους.  Θέλω να δω ποιος θα πέσει μέσα. 
    • Ωχ κοριτσάκι μου γλυκό😢😢😢 Συνήλθες; Εμείς καλά είμαστε!! Ανεβήκαμε στο χωριό από την Πέμπτη. Εσείς; 
    • @Diwni μου οπου να ναι μπαινεις στον 9ο περασε ο καιρος😁!! Εχει ωραιο καιρο κοριτσια μου πραγματι ειναι για βολτα. Με χει πιασει αααλλη πεινα σημερα απορω με τον εαυτο μου πρεπει να συμμαζευτω. Να ειμαι ειλικρινης εκοψα το κρεας αυτη την εβδομαδα γιατι δε μου καθοταν καλα λογω νηστειας (μη με κραξετε) και δε με χορταινει οτι κι αν φαω. 
    • @Kateriniooνα κατσεις να χαλαρωσεις, να περάσεις όμορφα. Καλε αύριο κλεινεις 35 βδομαδες. Τι μπαινεις? 36η μπαινεις. Εγω ας πούμε τώρα ειμαι 34+3, διανυω την 35η δηλ. Την Τετάρτη θα είμαι 35 ακριβώς.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...