Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μετα απο δυομιση χρονια προσπαθιων,καθως και επειτα απο δυο αποτυχιμενες σπερματεγχυσεις,και ενα βημα πριν την εξωσωματικη, ηρθε επιτελους στη ζωη μου η πριγκιπισσα μου στις 1/04/2008.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καθως ολη η εγκυμοσυνη προχωρουσε μια χαρα με τα αγχη της βεβαια,ειχα μπει στο μηνα μου και περιμενα ποτε θα ερθει αυτη η μερα.στις 28/4 ειχα παει στον γιατρο μου για την τελευταια επισκεψη,καθως καναμε τον υπερηχο για να δουμε πως ειναι το μωρο μου,ο γιατρος ηταν για αρκετη ωρα σιωπηλος και προβληματισμενος.τοτε λοιπον τον ρωτησα να μου πει τι συμβαινει.μας απαντησε οσο πιο ψυχραιμα μπορουσε πως το κοριτσακι μου ηταν τυλιγμενο με τον ομφαλιο λωρο στο λαιμο γυρω γυρω και στο κεφαλι απο μπροστα μεχρι πισω :cry::cry::cry: και πως εαν δεν φυγει και σπασουν τα νερα δεν θα μπρεσει το κοριτσι μου να βγει και θα .........!μας ειπε να περιμενουμε τεσσερις μερες μηπως και φυγει,να τον παιρνω καθε μερα τηλ, και την τριτη να παμε παλι.περασανε αυτες οι τεσσερις μαρτυρικες γι μενα ημερες που τις περασα μεσα στα κλαματα εχοντας τον αντρουλη μου διπλα μου να μου συμπαραστεκεται και ηρθε επιτελους η τριτη.πρωι πρωι πηγαμε καναμε τον υπερηχο και αφου ειδαμε πως δεν ειχε φυγει και ηταν ακομα τυλιγμενο το κοριτσακι μου,αποφασησαμε να προχωρησουμε να γεννησω με καισαρικη.φυσικα παλι εγω μεσα στα κλαματα και το αγχος για ακομη μια φορα.αυτη τη φορα μας χωριζαν μονο λιγες ωρες απο το να ειμαι αγκαλια με την πριγκιπισσα μου και να ενωσουμε τις αναπνοες μας για να μην αισθανεται οτι την εχω αφησει μονη.το απογευμα στις .4.40 και επειτα απο μια δυσκολη καισαρικη, (α παρεπιπτοντως αφου γεννησα μας ειπε ο γιατρος πως ηταν τυλιγμενη και στο κορμακι της ημικρη μου)ειχα επιτελους στην αγκαλια μου την πολυτιμη κορουλα μου και οπως σας ειπα ενωσαμε τις αναπνοες μας για να μην αισθανθει λεπτο μονη .την ειχα στην αγκαλια μου και εκλαιγα ευχαριστοντας τον θεο που μου την εδωσε γερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγνωμη αν σας κουρασα αλλα αυτη ηταν η δικη μου ιστορια της γεννησης του πρωτου μου παιδιου,της πριγκιπισσας μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( καθως η δευτερη ηταν πολυ πιο ευκολη οτν απεκτησα στις 16/04 2010 τον αγγελο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω!!!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζησουν :!: εχουμε πολλα κοινα στις ιστοριες μας μονο που εγω γεννησα τελικα φυσιλογικα :) γερο παιδι ομως και ολα καλα :!: και εγω ενα βημα πριν αρχισω εξωσωματικη ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος στη μπουμπου μου :D:D

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Ηλιαννακι μου τωρα διαβασα το θεματακι...

Φανταζομαι αγχος μολις ειδες οτι ηταν τυλιγμενη!Τελος καλο και ολα καλα ομως και τωρα εχεις δυο μπουμπουκακια!

Να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι και απο δω!

Φιλακια!

Δημοσίευση

αχ ελιζακι μου ναι ειχα τρελαθει!!!!εκλαιγα συνεχεια!! :cry::cry::cry::cry: ηθελα να την βοηθησω κ δεν μπορουσα!!!! :cry::cry::roll::roll:

τωρα ομως οπως λες τελος καλο κ ολα καλα!!!!!

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!!!!!!να εισαι καλα κ να χαιρεσε κ εσυ τα δυο σου αγγελουδακια!!!!!!!!

πολλα πολλα φιλακια!!!!! :-*:-*:-*:-*

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
    • Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
    • Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 
    • Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο    Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο  Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...