Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλημερα και Συγχαρητηρια σε ολες σας.....

lady bird

Recommended Posts

.......για το κουραγιο που δινετε η μια στην αλλη.

Ειμαι νεο μελος, αλλα διαβαζω τις συζητησεις σας απο τον Φεβρουαριο.

Ειμαι 27 χρονων και ο αντρας μου 40, και προσπαθουμε για ενα μωρακι εδω και 8 μηνες περιπου. Μεχρι στιγμης δεν εχουμε καποιο καλο νεο, αλλα ελπιζουμε... Ευχομαι ολες εδω, συντομα, να εχουν το πολυποθητο νεο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες λοιπόν lady bird στο mammyland...

Σου εύχομαι σύντομα με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.. μην ανησυχείς, θα γίνει και αυτό... και εγω στην προσπάθεια είμαι..

αισιοδοξία και χαμόγελο και όλα θα πάνε καλά...

Καλώς ήρθες λοιπόν lady bird στο mammyland...

Σου εύχομαι σύντομα με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.. μην ανησυχείς, θα γίνει και αυτό... και εγω στην προσπάθεια είμαι..

αισιοδοξία και χαμόγελο και όλα θα πάνε καλά...

καλημερα κ σε σενα ladu bird δυστηχως αγαπη μου δεν εισαι η μονη που δεν εχεις ευχαριστα νεα,στην αρχη την ιδια εντυπωση ειχα κ εγω κ οταν αρχισα ν'ανακαλυπτω ποσα ζευγαρια ηταν στην ιδια θεση μ'εμας δε σου κρυβω επεσα απο τα συνεφα....:dry: τον τελευταιο καιρο μαλιστα που επισκεφτηκα ενα μεγαλο νοσοκομειο των αθηνων,( ας μην πω ονομα κ θεωρηθει διαφημηση ) κ ειδα ποσα ζευγαρια προσπαθουν για το επιθυμητο αποτελεσμα σκεφτηκα γιατι Θεε μου; τι μας συμβενει τι φταιει;

τιστιγμη μαλιστα που στη δικη μου περιπτωση ο γιατροι λενε πως δεν εχω σοβαρο προβλημα.......

τελος παντων το παω για ιστορια θριλερ,γι'αυτο κ το σταματαω εδω...σου ευχομαι συντομα τα ευχαριστα οπως κ σε ολες τις κοπελες που κανουν πραγματικο αγωνα για ενα μωρακι...;):side:

καλημερα κ σε σενα ladu bird δυστηχως αγαπη μου δεν εισαι η μονη που δεν εχεις ευχαριστα νεα,στην αρχη την ιδια εντυπωση ειχα κ εγω κ οταν αρχισα ν'ανακαλυπτω ποσα ζευγαρια ηταν στην ιδια θεση μ'εμας δε σου κρυβω επεσα απο τα συνεφα....:dry: τον τελευταιο καιρο μαλιστα που επισκεφτηκα ενα μεγαλο νοσοκομειο των αθηνων,( ας μην πω ονομα κ θεωρηθει διαφημηση ) κ ειδα ποσα ζευγαρια προσπαθουν για το επιθυμητο αποτελεσμα σκεφτηκα γιατι Θεε μου; τι μας συμβενει τι φταιει;

τιστιγμη μαλιστα που στη δικη μου περιπτωση ο γιατροι λενε πως δεν εχω σοβαρο προβλημα.......

τελος παντων το παω για ιστορια θριλερ,γι'αυτο κ το σταματαω εδω...σου ευχομαι συντομα τα ευχαριστα οπως κ σε ολες τις κοπελες που κανουν πραγματικο αγωνα για ενα μωρακι...;):side:

Καλημέρα lady bird. Κι εγώ καινούριο μέλος είμαι, αλλά διαβάζω την ιστοσελίδα από τον Ιούνιο που έμεινα έγκυος. Είμαι 31 και ο άντρας μου 44. Είμαστε παντρεμένοι 2 χρόνια τώρα, αλλά μαζί εδώ και 12 χρόνια περίπου. Μετά τον γάμο αρχίσαμε προσπάθειες τακτικές, χωρίς αποτέλεσμα για έναν χρόνο ίσως και παραπάνω. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και οι δύο. Κανένα πρόβλημα δεν φαινόταν, εγώ ωστόσο ήμουν σίγουρη ότι θα τραβηχτούμε για εξωσωματική και είχα απογοητευτεί αρκετά (και για τις ηλικίες μας). Το αποτέλεσμα ? Έμεινα έγκυος τον Ιούνιο και έχουμε δύο κοριτσάκια (δίδυμα!). Κληρονομικό είπε ο γιατρός (έχω δίδυμη αδερφή). Αυτό που μας βοήθησε όμως αρκετά, μπορώ να στο πώ με σιγουριά, είναι το ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ της Blue Clear, γιατί αποδείχθηκε ότι προσπαθούσαμε άσχετες ημέρες για την σύλληψη (να φανταστείς είχα σταθερή περίοδο, αλλά οι ημέρες ωορηξίας ήταν κάθε μήνα διαφορετικές). Με την βοήθεια του τέστ, μέσα σε 3 μήνες μόνο έμεινα έγκυος με δίδυμα, κι έλεγα σίγά μην κάνω παιδιά....αν θέλεις αγόρασέ το, είναι βέβαια λίγο ακριβό (περίπου 56€), αλλά αξίζει τον κόπο, θα με θυμιθείς. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να νιώσεις κι εσύ σύντομα ένα μωράκι μέσα σου!

Καλημέρα lady bird. Κι εγώ καινούριο μέλος είμαι, αλλά διαβάζω την ιστοσελίδα από τον Ιούνιο που έμεινα έγκυος. Είμαι 31 και ο άντρας μου 44. Είμαστε παντρεμένοι 2 χρόνια τώρα, αλλά μαζί εδώ και 12 χρόνια περίπου. Μετά τον γάμο αρχίσαμε προσπάθειες τακτικές, χωρίς αποτέλεσμα για έναν χρόνο ίσως και παραπάνω. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και οι δύο. Κανένα πρόβλημα δεν φαινόταν, εγώ ωστόσο ήμουν σίγουρη ότι θα τραβηχτούμε για εξωσωματική και είχα απογοητευτεί αρκετά (και για τις ηλικίες μας). Το αποτέλεσμα ? Έμεινα έγκυος τον Ιούνιο και έχουμε δύο κοριτσάκια (δίδυμα!). Κληρονομικό είπε ο γιατρός (έχω δίδυμη αδερφή). Αυτό που μας βοήθησε όμως αρκετά, μπορώ να στο πώ με σιγουριά, είναι το ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ της Blue Clear, γιατί αποδείχθηκε ότι προσπαθούσαμε άσχετες ημέρες για την σύλληψη (να φανταστείς είχα σταθερή περίοδο, αλλά οι ημέρες ωορηξίας ήταν κάθε μήνα διαφορετικές). Με την βοήθεια του τέστ, μέσα σε 3 μήνες μόνο έμεινα έγκυος με δίδυμα, κι έλεγα σίγά μην κάνω παιδιά....αν θέλεις αγόρασέ το, είναι βέβαια λίγο ακριβό (περίπου 56€), αλλά αξίζει τον κόπο, θα με θυμιθείς. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να νιώσεις κι εσύ σύντομα ένα μωράκι μέσα σου!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για το θερμο καλωσορισμα!!

Ευχομαι Ειλικρινα να διαβαζουμε παντα Χαρουμενα Νεα...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τυχαιο που φοβαμαι... πριν 3 χρονια ημουν 1 μηνα πριν τον γαμο(οχι με τον νυν καλο μου) με τον πρωην μου, και τον επιασα στο σπιτι μας, στο κρεβατι μας, με μια "φιλη του" μετα απο ανωνυμο τηλεφωνημα(λογικα δικο της---ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που το εκανε!). Δεν θα αναφερθω στο σοκ, παρα μονο στα επακολουθα: μεσα σε 6 μηνες, ολικη αφαιρεση του θυρεοειση απο αυτοανοσης μορφης θυρεοειδιτιδα(ο γιατρος ειπε απο στεναχωρια/στρες, μιας και 5 μηνες πριν δεν ειχα τιποτα), χλαμυδια, ουρεοπλασμα και HPV...γιατι ηταν τοσο ανευθυνος που για προφυλαξη ουτε λογος! Δοξα τω Θεω, τιποτα αλλο χειροτερο!!!!

Ολα αυτα ειναι υπο ελεγχο και τα παρακολουθω.... Δεν ξερω ομως ποσο καιρο ειχα τα χλαμυδια και αν εχουν προκαλεσει το χειροτερο...στειρωση.

Την Τριτη, εχω ραντεβου με καινουριο γυναικολογο για λεπτομερη ελεγχο και εξετασεις....Μακαρι να πανε ολα καλα!

Όσο για τα τεστ ωορρηξιας.... η αληθεια ειναι οτι τα παρηγγειλα στο φαρμακειο οπου μου ειπαν μονο clear blue... ειναι λεει τα πιο σιγουρα!

Αντε να δουμε.... και με συγχωρειτε για το μακροσκελες μηνυμα!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για το θερμο καλωσορισμα!!

Ευχομαι Ειλικρινα να διαβαζουμε παντα Χαρουμενα Νεα...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τυχαιο που φοβαμαι... πριν 3 χρονια ημουν 1 μηνα πριν τον γαμο(οχι με τον νυν καλο μου) με τον πρωην μου, και τον επιασα στο σπιτι μας, στο κρεβατι μας, με μια "φιλη του" μετα απο ανωνυμο τηλεφωνημα(λογικα δικο της---ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που το εκανε!). Δεν θα αναφερθω στο σοκ, παρα μονο στα επακολουθα: μεσα σε 6 μηνες, ολικη αφαιρεση του θυρεοειση απο αυτοανοσης μορφης θυρεοειδιτιδα(ο γιατρος ειπε απο στεναχωρια/στρες, μιας και 5 μηνες πριν δεν ειχα τιποτα), χλαμυδια, ουρεοπλασμα και HPV...γιατι ηταν τοσο ανευθυνος που για προφυλαξη ουτε λογος! Δοξα τω Θεω, τιποτα αλλο χειροτερο!!!!

Ολα αυτα ειναι υπο ελεγχο και τα παρακολουθω.... Δεν ξερω ομως ποσο καιρο ειχα τα χλαμυδια και αν εχουν προκαλεσει το χειροτερο...στειρωση.

Την Τριτη, εχω ραντεβου με καινουριο γυναικολογο για λεπτομερη ελεγχο και εξετασεις....Μακαρι να πανε ολα καλα!

Όσο για τα τεστ ωορρηξιας.... η αληθεια ειναι οτι τα παρηγγειλα στο φαρμακειο οπου μου ειπαν μονο clear blue... ειναι λεει τα πιο σιγουρα!

Αντε να δουμε.... και με συγχωρειτε για το μακροσκελες μηνυμα!

Καλώς ήρθες lady bird!!

Σου ευχομαι γρήγορα να μας πείς ευχάριστα νέα!!!

Μην απογοητευεσαι, εξάλλου είναι νωρίς για να αγχώνεσαι.... 8 μήνες προσπάθειας ειναι λίγο.

Οσο για τα παλιά.... τι να σου πω κορίτσι μου... το απόλυτο ΣΟΚ!!!

Ευτυχώς που κανείς καλός δεν χάνεται και προχώρησες την ζωή σου!!

Καλώς ήρθες lady bird!!

Σου ευχομαι γρήγορα να μας πείς ευχάριστα νέα!!!

Μην απογοητευεσαι, εξάλλου είναι νωρίς για να αγχώνεσαι.... 8 μήνες προσπάθειας ειναι λίγο.

Οσο για τα παλιά.... τι να σου πω κορίτσι μου... το απόλυτο ΣΟΚ!!!

Ευτυχώς που κανείς καλός δεν χάνεται και προχώρησες την ζωή σου!!

Σ'ευχαριστω πολυ μαρακι... να εισαι καλα!

Μου δινεις κουραγιο...εχεις δικιο, το αγχος κανει κακο τελικα!!

Και (απ' οτι βλεπω,) με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να ειστε γεροι για να το χαιρεστε!

Σ'ευχαριστω πολυ μαρακι... να εισαι καλα!

Μου δινεις κουραγιο...εχεις δικιο, το αγχος κανει κακο τελικα!!

Και (απ' οτι βλεπω,) με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να ειστε γεροι για να το χαιρεστε!

kalws orises sth parea mas lady bird!!

mhn apogohteyesai koukla mou!na sumouleuesai ton giatro

sou gia tis kinhseis sou gia na se voi8hsei sto na syllaveis

pio eykola!emeis eimaste edw etsi k alliws h mia gia thn allh!;)

eyxomai na mas anakoinwseis suntoma ta euxarista!!

k san neo melos na sou ferei to mammyland gouri!!!;)

filakia:kiss:

kalws orises sth parea mas lady bird!!

mhn apogohteyesai koukla mou!na sumouleuesai ton giatro

sou gia tis kinhseis sou gia na se voi8hsei sto na syllaveis

pio eykola!emeis eimaste edw etsi k alliws h mia gia thn allh!;)

eyxomai na mas anakoinwseis suntoma ta euxarista!!

k san neo melos na sou ferei to mammyland gouri!!!;)

filakia:kiss:

lady bird μου, καλως ηρθες κι απο μενα!!:)

τι να πει κανεις κοπελα μου... ευτυχως τουλαχιστον που τα εμαθες πριν το γαμο κι οχι μετα...;) τι μ______ς κυκλοφορουν!!!:angry:

ολα θα πανε καλα απο 'δω και στο εξης, μην ανησυχεις για τιποτα!!! ευχομαι ολοψυχα να γινεις γρηγορα μανουλα!!!:kiss:

lady bird μου, καλως ηρθες κι απο μενα!!:)

τι να πει κανεις κοπελα μου... ευτυχως τουλαχιστον που τα εμαθες πριν το γαμο κι οχι μετα...;) τι μ______ς κυκλοφορουν!!!:angry:

ολα θα πανε καλα απο 'δω και στο εξης, μην ανησυχεις για τιποτα!!! ευχομαι ολοψυχα να γινεις γρηγορα μανουλα!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...