Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα στις φιλεναδίτσες....

πως είστε σήμερα;

tzitzikaki σευχαριστώ για τις πληροφορίες..τώρα θα δούμε πως θα πάει με την αλοιφή. δοντάκι τίποτα ακόμη.

mamounaki μια χαρά, προσαρμοστήκατε...είναι μεγάλη ασφάλεια να κρατάνε το παιδί δικοί σου άνθρωποι... μακάρι κι εμείς να προσαρμοστούμε καλά κ να μη σταματήσω το θηλασμό...

εμείς πάλι είχαμε ανήσυχο ύπνο, άντε να στρώσουμε πάλι... σήμερα δεν έχουμε ούτε δουλίτσες ούτε μαγείρεμα, θα ξεκουραστούμε λίγο...

καλημέρα σε όλες....

• Απαντήσεις 719
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

kalimera koritsares ti kanete??

emeis edo sto spiti pali exei paliokairo kai kanei kai poli kruo kai eipa tis mamas mou an mpori na erthi na kratisi tin mikri na pao se kati doulitses kai perimeno akomi :?:roll: simera oute ego exo polles doulitses exo na fila3o ta rouxa pou siderosa xthes ola ta ekana ola den afisa tipota piso kakourgo sidero :evil::evil:

tzitzikaki kai emena mou to kanei merikes fores auto me to mati ;)

eleni makari na perasi grigora kai na min einai apo to gala...

iliana kala pos eisai simera??

alithia ti tha magirepsete simera???

Δημοσίευση

Καλημερα!!Τι κανετε κοριτσια?

Ελενη πως ειναι το χερι?Οι κοκκινιλες του μικρου?

Ηλιαννα πως παμε απο ψυχολογια?Οντως πολυ νεα φαινεσαι!Αληθεια ποσο εισαι?Αν θελεις μας λες βεβαια..

Μιριακι μου μπραβο για τις δουλειες!Και εγω δεν εχω πολλα σημερα ευτυχως.Μαγειρεψα πενες στο φουρνο με μπεσαμελ και τυρια..Παλι διαιτητικα θα φαμε :lol::lol::lol:

Μπαρμπι μας ελειψες!Πως περασατε?Ξεκουραστηκατε?

μαμουνακι μου εισαι πολυ τυχερη που την κρατανε δικοι σου ανθρωποι!!!Εχεις και καθαρο σπιτι τυχερουλα ;););) .Δυσκολη η αποχη απο τα γαλακτομικα αλλα αφου πρεπει...Εγω νομιζω θα πεθαινα χωρις σοκολατα..

Ανανεωνω κ τη λιστα μας..

Κοριτσια η δικια μου εχει βαλει σκοπο να με ξεκανει,δεν εξηγειται αλλιως.Μεχρι τις 4.30 το πρωι την κοιμιζα και μολις την ακουμπουσα κατω μεσα σε 10 λεπτα πεταγοταν.Τελικα κοιμηθηκαμε στον καναπε,εγω καθιστη και αυτη στην αγκαλια μου.Παλι ξυπνουσε βεβαια αλλα οχι και ετσι.Σημερα ποναει ολο μου το κορμι,πιαστηκα η ερμη.Δεν εχω κουραγιο για τιποτα..Μ'αρεσει που χθες ελεγα στην Ελενη να κανει υπομονη κ οτι ο μικρος της θα στρωσει....

Δημοσίευση

tzitzikaki mou telio to fagaki sas gia stile kai ligo edo :D

bre mipos eixe kati to moro mipos eniothe anasfalia??? eprepe na tin paris mazi sou sto krebati na kimithite mazi fusika auto min to kaneis poli syxna na min mathi... bre koritsia ego katalava oti ama den theloun na kimithoun den kimounte me tipota kai ego extes prospathousa me xilious dio tropous na tin kimiso kai telika kimithike moni ston kanape...

Δημοσίευση

μιριακι μου δεν εχω καταλαβει ακομα τι της εφταιγε τελικα.Παντως αυτο που λες ισχυει.Αν δεν θελουν να κοιμηθουν δεν κοιμουνται ο κοσμος να χαλασει.Οταν λες οτι κοιμηθηκε μονη τι εννοεις??Ηδικια μου ή στο βυζι θα κοιμηθει ή με κουνημα.Μονη της μια φορα ετυχε μονο,την ειχα στον καναπε και εβλεπε μαστερ σεφ :lol::lol::lol::lol: Μου φαινεται οτι εχω το πιο δυσκολο παιδι στον υπνο απ'ολα τελικα..

Δημοσίευση

καλημέρα φιλεναδίτσες μου...

πως είστε σήμερα;

εμείς καλά... το χέρι μου πολύ καλύτερα ευτυχώς...

tzitzikaki οι κοκκινίλες του μικρού κάπως καλύτερα, δεν είναι τόσο φουντωμένες αλλά δεν έχουν φύγει ακόμη... γιατί έτσι κ η μικρή σου;η εποχή μας φταίει πια; να ξερες πως σε νιώθω, είδες που σου λεγα οτι τελευταία είναι ανήσυχος τη νύχτα, ε, κοιμάται στην ώρα του(9.30) αλλά ξυπνάει συνέχεια τη νύχτα, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι καν πόσες φορές, δεν κλαίει, γκρινιάζει λίγο, του βάζω πιπίλα, την τρώει λίγο έπειτα τη φτύνει κ κοιμάται, μετά ξανά τα ίδια...κ ξύπνημα απ τις 6.

τι έπαθε; κοιμόταν ήσυχος ο γλυκός μου αν κ πάντα ξύπναγε χάραμα. δεν ξέρω τι τον ενοχλεί, έχω σκεφτεί τα πάντα... τελοσπάντων θα φτιάξει... απλά δυσκολεύομαι κ εγώ αλλλά κ ο ίδιος! βέβαια όταν ξυπνάει είναι μες στα κέφια, δεν φαίνεται σαν να μην κοιμήθηκε καλά, σε αντίθεση με μένα...

καλή μας ημέρα, ευτυχώς έρχεται Σ-Κ κ θα χω παρέα τον αντρούλη μου κ ίσως κάνει κ καλό καιρό για βολτίτσα....

Δημοσίευση

γεια σας φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????πεωσ ειστε εσεις κ τα μωρακια σας??????????

εγω σημερα μπηκα που ειμαι καλυτερα γιατι ημουνα κ παλι πολυ χαλια!!!!!!!!!αυτη η εγκυμοσυνη με εχει ταραξει!!!!!!!!!!!!σας διαβασα αλλα δεν μπορεσα να συγκρατησω κ πολλα (ως γνωστων!!!!!!εχω μνημη ψαριου!!!!χαχαχα)

μπαρμπι μου ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!!!!!!!!!!πως ειναι η μικρουλα σου????????

ελενη μου μπραβο που βγαλατε δοντακι!!!!!!!νωρις νωρις!!!!!!!αντε γερο να ειναι!!!!!!

εμεις αργησαμε να τα βγαλουμε,ειμαστε κουνελακια γιατι εχουμε μονο τα δυο κατω εδω κ μια εβδομαδα!!!!!!

μιριακι μου πως ειστε κοπελα μου εσεις??????

τζιτζικακι μου περαστικουλια σας μωρε στη μπουμπουκιτσα μας!!!!!!!!!!!!!

α καποια νομιζω πως με ρωτησε ποσο χρονων ειμαι.ειμαι 26 (θα τα κλεισω τελος ιουλιου!!) αχ μεγαλωνουμε!!!!!

κοριτσακια μου σα φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την αγαπη μου!!!!!!!!

α κ συγνωμη σε οποια ξεχασα!!!!!!!!

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια μου...

πως είστε;

εμείς καλά, σήμερα πήγαμε βολτίτσα που είχε καλό καιρό κ το βράδυ περιμένουμε παρεούλα...

οι κοκκινίλες μας είναι πολύ καλύτερα....

tzitzikaki μου πολλά περαστικά στη μπουμπού μας... είδες πουσου λεγα οτι είναι ανήσυχος τα τελευταία βράδια, έβγαζε δοντάκι ο καημενούλης...χθες που το έβγαλε πια κοιμήθηκε μια χαρά, απ τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5.30 χωρίς φαγητό, έφαγε μετά κ ξανακοιμήθηκε ως τις7....θα δούμε κι απόψε.

Ηλιάνα μου δεν είσαι πολύ καλά,ε;σε παιδεύει το σποράκι...ελπίζω να περάσουν σύντομα!

miria μου τι καιρό έχετε εκεί;εδώ καλοκαιράκι σήμερα.η μικρούλα τι κάνει;θα αρχίσετε σιγά σιγά κρεμούλες;εμείς σε δυο εβδομάδες περίπου..

καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!

Δημοσίευση

geia sas kortisakia mou kai apo emena

tzitzikaki mou perastika sas elpizo na ginete syntoma kala kai na min taleporithi poli to moraki mas eutuxos pou den exei pireto ;)

elenaki mou kai edo o kairos simera itane kalos mexri prin ligo kai legame kai emeis na pame voltoula gia kafedakia alla tora exei vroxi kai elpizo na min vre3i... figane telika i kokiniles e ti ekanes telika evazes kremoula? emena mou kokinizi kato apo to laimo ekei pou kanei diples...

iliana mou upomoni kai tha perasoun auta einai ta diskola tis egkumosinis omos meta ginonte oraia... ta morakia ti kanoun?

koritsia xthes irthe mia fili kai estisa to parko mas gia na pe3i to moraki tis pou einai pio megalo kai ebala kai tin dikia mou mesa kai tis arese kathete ekei kai pezi me ta paixnidakia tis piso apo tin plati tis tis evala ena ma3ilari thilasmou legete pou einai strogilo opote mpori kai kathete...

aaaaa proxthes piga na paro ena paixnidi pou einai strata paixnidotopos kai kounia mazi alla den to eixe kai tha mas to feroune mesa stin vdomada otan erthi kai auto tha eimaste enas sumpliromenos paixnidotopos :lol: :lol:

oxxxxxxx epigon peristatiko mas ta ekane pao na tin ala3o filakia se oles...

Δημοσίευση

koritsakia me sygkinisate me to endiaferon sas!sas eyxaristw oles :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: .ta idia einai i mikri,sunexizoume farmaka k vlepoume.

miriaki pws pige to kseskatisma???emeis twra pou ksekinisame kremes exoume mia mpoxa asta..... :ymsick::ymsick: .sti dikia mou den exw parei akoma parko,se ligo pou tha kathetai moni tis tha to dokimasoume.to paixnidi polu kalo akougetai..otan erthei vale mas mia fwto an mporeis..

eleni pws paei to xeri?sunilthe?o mikros ti leei?evgale to dontaki k iremise to kaimeno...kala na perasete apopse!

ilianna upomoni...tha perasoun ayta..genika nomizw pws i egkumosuni einai apolaustiki meta ton 4o mina...k ta sumptwmata upoxwroun k niwtheis to mwraki...eisai polu mikri parepiptontws ;);) bravo sou..

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου και από εμένα! Τι κάνετε?

Δεν πρόλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες!

Τζιτζικάκι μου τι πάθατε? Μήπως είναι βρογχιολίτιδα γιατί τα συμπτώματα μου θυμίζουν πολύ τα δικά μας όταν είχε! Τι φαρμακάκια πέρνετε? Κάνετε και σπρέι? Εύχομαι να είναι περαστικά! Άντε ζουζουνάκι να γίνεις γρήγορα καλά! :-*

Ελένη μου άντε μπράβο το αγοράκι σου! Μια χαρά! Εμάς δεν είναι και πολύ πρησμένα τα ουλάκια μας οπότε μάλλον θα καθυστερήσουμε ακόμα! Την Τρίτη θα πάμε παιδίατρο θα τα δει και θα μου πει και εκείνη!

Ηλιάννα καλέ φαινόταν ότι είσαι πολύ νέα από τη φώτο αλλά που να φανταστώ ότι θα είσαι συνομήλικη μου και θα έχεις 2 παιδιά περιμένωντας και το 3ο! :shock: Μπράβο κοριτσάκι! Είσαι γεννημένη μανούλα!

Αυτά κοριτσάκια μου πολλά φιλάκια σε όλες!

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????????????????????

εμεις εχουμε κανονισει σημερα να παμε μαζι με τους κουμπαρους μας κ με ενα αλλο ζεηυγαρι με οοοοολα τα μικρα βολτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα παμε στο λουνα παρκα , για καφεδακι κ μετα για φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι καλα ποσο το θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω ολες κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια κ στα ζουζουνακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

kalimera!!!ti kanete koritsia??emas ta nea mas einai polu kala!i mikri einai sxedon kala,ta gourgourito to kanei spania pleon kai ta sumptwmata exoun upoxwrisei polu.eytyxws!!!!!!!eyxaristw kai gia to endiaferon sas.synexizoume vevaia ta farmaka mexri na perasei i evdomada.anoikse kai o kairos epitelous.anupomonw na ginei i mikri kala na pame kamia volta.to vrady mas itan yperoxo episis.tin koimise o mpampas tis gyrw sti 1 kai sikwthike simera 11.30 :shock::shock::shock::shock: tha me trelanei ayto to paidi.10 wres seri ypnou!na mou to elegan den tha to pisteya,aporw ti epathe...kala tha itan na to kathierwsei an kai den perimenw kai polla...na sas pw kai kati pou me apasxolei.tha prepei na leipsw se taksidi apo Tetarti apogeyma mexri Pempti vrady.Den ginetai na tin parw mazi mou,tha meinei me ton mpampa tis.To provlima mou einai an tha faei...paliotera to epiane mia xara to mpoukali,twra me to zori pinei 30-40 ml kai to ftynei.ti tha kanw???anisyxw kiolas mipws tis leipsw kai meta den me thelei..den kserw,eimai poly provlimatismeni..

ilianna pws eisai?pws ta perasete xthes?

barbie mou arxi vrogxiolitidas einai...mallon den to diavases,to eixa grapsei pio prin.pws einai i mikri?

miriaki k eleni pou eiste??

feygw giati exw douleies

polla filia

Δημοσίευση

καλησπέρα κοριτσάκια μου.

.τι κάνετε;;;;

εμείς καλά, το Σαββατοκύριακο πήγαμε πολλές βολτίτσες με το καροτσάκι μας, όμορφα ήταν κ ο καιρός πολύ καλός!

miria μου, έφυγαν οι κοκκινίλες, καθάρισε το προσωπάκι του, ευτυχώς. ελπίζω να μην ξανα βγάλει. η fucidin H θαυματουργή... στο λαιμουδάκι της μπουμπούς δοκίμασε να βάλεις την bepanthol είναι πολύ καλή για τον ερεθισμό.

Ηλιάννα μου πήγατε βολτίτσα κ λουνα παρκ;πως περάσατε;

tzitzikaki μου, τι κάνει η μπουμπούκα; είναι καλά, ε; μπράβοοοοο.....! άντε να βγείτε σιγά σιγά κι εσείς βολτίτσα... το πήρε σερί,ε;κάνε το σταυρό σου μπας κ στρώσει κ στον ύπνο!

εμείς πολύ γκρίνια ο καημενούλης μου, μάλλον από τα δοντάκια, όλη μέρα κλαίει κ ζητάει αγκαλιά, σαν να μην έχει κ πολύ όρεξη για φαγητό...δεν ξέρω, να ναι η ιδέα μου... τρώει 5-10 λεπτά συνολικά. να χορταίνει πιο γρήγορα;έχει λίγες μέρες που μου το κάνει, βέβαια τη νύχτα τρώει πιο πολύ.

tzitzikaki εσένα πόση ώρα τρώει συνολικά; ανά πόσες ώρες;

Δημοσίευση

καλησπερα φιλεναδιτσες μου καλες!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????????

που ειστε ολες χαμενες καλε??????????? :-?:-?:-?:-? [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] :ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton:

τζιτζικακι μου πολυ χαιρομαι που η μικρουλα μας ειναι πολυ καλυτερα!!!!!!!!!μπραβο αντε αυριο να ειναι εντελως καλα κ να μην εχει τιποτα!!!!!!

τωρα οσο γι'αυτο που λες που θα την αφησεις δεν πιστευω να μην τρωει μωρε αφου θα ειναι με τον μπαμπακα της!!!!!!!!

κ εγω ειχε χρειαστει να αφησω κ τα δυο μου τα παιδια στη μαμα μου (φαντασου,εσεσνα θα ειναι καλυτερα που θα ειναι με τον μπαμπα της η μικρουλα),για ενα χειρουργειο που ειχα κανει κ ηταν ολα ενταξει.βεβαια μου ελειπαν πααααααρα πολυ!!!!ειχα τον πονο μου ειχα κ τα κλαματα μου επειδη μου ελειπαν τα παιδακια μου!!!!!κ να φανταστεις ο αγγελακος μου ηταν μολις τριων μηνων.

θα τα πανε μια χαρα οι δυο τους μπαμπας κ κορη, μην ανησυχεις κοριτσι μου!!!!!!!ολα καλα κ σωστα θα τα κανουν!!πηγαινε να κανεις τη δουλειτσα σου κ την επομενη μερα θα ειστε κ παλι μαζι κ θα την εχεις αγκαλιτσα!!!!!!!

ελενη μου κ εσεις βολτιτσα ε????αντε επιτελους εφτιαξε ο καιρος [smilie=icon_sunny.gif] [smilie=icon_sunny.gif] [smilie=icon_sunny.gif] [smilie=icon_sunny.gif] [smilie=icon_sunny.gif]

να βγαινουμε κ καμια βολτιτσα!!!!!!

εμεις περασαμε πολυ ωραια!!!το ευχαριστηθηκαμε κ εμεις αλλα κ τα παιδια!!!ειδικα η αννουλα μου επαιξε ....το καταευχαριστηθηκε!!!!!!! εγω μετα ημουνα πτωμα,κοματια(σφου γυρισαμε στις 8 το βραδυ)!!!!!!!!!

κοριτσακια μου καλα σας καληνυχτιζω τωρα γιατι ειμαι πολυ χαλια!!εχω τις ανακατωσουρες μου κ τις αναγουλες μου!!! :(:(:?:?:roll::roll:

σε λιγο θα παω να ξαπλωσω γιατι το πρωι εχω να παω κ στο γιατρο να δω το μικρουλι μου σπορακι!!!!!!

καλο βραδυ κουκλιτσες μου κ καλη ξεκουραση σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!!

τα λεμε αυριο (πρωτα ο θεος να ειμαι καλα κ να εχω το κουραγιο)!!!!!!!!!!

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Καλημερα!Η μικρη ειναι πολυ καλα επιτελους!Κοιμηθηκε και 8,5 ωρες σερι.Φτου φτου φτυστε και εσεις μπας και στρωσει γιατι με ειχε ξετιναξει.Αυριο ειναι η μερα που θα πρεπει να την αφησω και εχω τρομερο αγχος.Μακαρι να πανε ολα καλα.Κυριως για το φαγητο της ανησυχω γιατι ζοριζεται με το μπουκαλι.

μιριακι μου που χαθηκες παλι??

ελενη πως εισαι?ο μικρος μαλλον απο δοντακια γκρινιαζει ο καημενος...Βιαστηκατε κιολας εσεις!!!Η μικρη μου τρωει και αυτη 5-10 λεπτα αλλα δεν εχουμε καθολου προγραμμα.Μεσα στη μερα τρωει 10-15 φορες,δεν εχω μετρησει κιολας ποτε,μπορει και παραπανω.Οι κοκκινιλες εφυγαν?

Ηλιαννα χαιρομαι που περασατε ωραια!!Περιμενουμε νεα κ απο γιατρο.

φιλακια πολλα!

Δημοσίευση

τι κάνουν οι μανούλες;

εμείς καλά, λίγο γκρινιάρηδες βέβαια..

έχουμε δυο μέρες τρώμε κ κοιμόμαστε στις 9.30 κ ξυπνάμε ξανα κ τρώμε στις 5 το πρωί κ έπειτα δεν ξανακοιμόμαστε.... κ την ημέρα κοιμόμαστε μετά από κάθε γεύμα για μισή ώρα, δεν ξέρω πως να το αλλάξω αυτό ώστε να κοιμάται περισσότερο τη νύχτα, προσπαθώ να τον κρατώ ξύπνιο την ημέρα αλλά όταν νυστάζει δεν κρατιέται, κλαίει...

αν έχετε καμιά ιδέα θα με βοηθούσατε πολύ...

tzitzikaki μου μπράβο σας που είστε καλά κ που κοιμάστε καλά...φτου, φτου...

δεν την πήρα την κούνια-τραμπολίνο γιατί διάβασα οτι ενοχοποιείται για μικροατυχήματα...ίσως του πάρω αμέσως στράτα.... εσύ την έβαλες στράτα ή όχι ακόμη; μετά τον έκτο νομίζω είναι, ε;

μην αγχώνεσαι που θα λείψεις, άλλοστε είναι για τόσο λίγο, η μικρούλα θα τα καταφέρει μια χαρά με τον μπαμπάκα της, θα πεινάσει κ θα το πιει το γαλατάκι της κ σίγουρα δεν θα σε ξεχάσει....

Ηλιάννα, miriaki, τι κάνετε;

Δημοσίευση

Kalispera koritsares mou irthame kai emeis den katafera na sas grapso xthes apo to proi lipame pigame paidiatro to apogeuma pigame ektos polis pou eixame ena rantevou kai irthame sto spiti vradi kai eixa ena frikro ponokaifaloooo........ eutixos simera eimai kalitera!!!

Pigame paidiatro xthes kaname to emvolio mas to koritsaki mou einai 6200 kai 65 ekatosta mia xara einai i mpempoula mou  apo tin kiriaki arxisame kai trome rizaleuro   kathe mera kanei proodo tin proti mera eixe poli gelio den ta polikataferne na faei alla kathe mera kai kalitera se 15 meres arfizoume kai froutaki!!! Koritsia mou eimai poli xaroumeni symfonisame me mia filenada na mou krataei tin mikri otan tha pao doulia tha tin perno apo tis 8 mexri tin mia 3ero oti agapaei poli tin mikri kai exei kai auti mia mpempa opote ola kala ouf mou efige ena varos apo arxes tou mina tha 3ekiniso kai ego... auta ta nea mas ax itan kai polla...

Tzitzikaki mou ola kala me tin mpempa ante na teliosi ka i antiviosi kai na ginete entelos kala na arxisete tis voltes kai eseis!!!

Iliana mou mpravo pou perasate oraia sto lounapark ti egine me to giatro idate to mikrouli???

Eleni mou katharise kai to prosopaki tou mpempi sou tis dikias mou kato apo ton lemo tis evala sudokrem kai katharise!!

Koritsakia mou sas afino ftiaxno kotopoulo kai patates lemonato pao min to kapso kai telika fame karvounato.........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...