Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 719
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε????????????

αχ σας ευχαριστω πααααααααααρα πολυ ολες βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!

τζιτζικακι μου σημερα ειμαι καλυτερα!!!!!!!!μακαρι να συνεχισω να ειμαι ετσι !!!!!!! α το μονο που εχω ειναι οτι δεν μπορω να φαω τιποτα!!!!!!

πρεπει να ειχε πολυ γελιο η μικρη σου ε?????? εδω γελασα εγω που το διαβασα!!!!!!!χαιρομαι που ειναι καλυτερα η μικρη σου!!!!κανε λιγη υπομονη κ θα σου περασει κ εσενα κοπελα μου!!!

μιριακι μου ναι ετσι ειναι εκει που δεν το περιμενεις,στο ξεκαρφωτο κανουν κατι κ μετα λιωνουμε στα γελια!!!!!!

πριγκιπισσα μου ωραια βγηκατε κ ξεσκασατε το τριημερο ε???μπραβο κοριτσι μου!!

!!!!!!!

Δημοσίευση

Ηλιαννα μακαρι να συνεχισεις ετσι!Εμενα οι ανακατωσουρες μου ειχαν κρατησει μεχρι τον 5ο και το μονο που με ανακουφιζε ηταν η κοκα κολα..Δεν κανει καλο,το ξερω αλλα ειδικα στην αρχη μονο αυτη με ηρεμουσε.Απο ψυχολογια πως παμε???Παρεπιπτοντως μηπως εισαι κομμωτρια,θυμαμαι καλα???

Δημοσίευση

αχ ναι τζιτζικακι μου μακαρι να συνεχισω ετσι!!!!!...κ λεω μακαρι γιατι στην δευτερη εγκυμοσυνη μου μεχρι κ την ημερα που γεννησα ημουν χαλια!!!!!!!ναι με την κοκα κολα ησουν καλυτερα ε???παλι καλα κατι ηταν κ αυτο!!!!!!

απο ψυχολογια ενταξει καλα θα ελεγα,μια χαρα!!!!βεβαια εχω κατι αναλαμπες κ κλαιω καποιες φορες χωρις λογο,αλλα ευτυχως ειναι πολυ λιγες αυτες οι φορες!!!!!!ειμαι καλυτερα απ'οτι οταν το εμαθα (πως ειμαι εγκυος)πριν δυο βδομαδες.

ναι σωστα θυμασαι κοριτσι μου κομμωτρια ειμαι!!!!!!

εσυ πως εισαι???η μικρουλα???κοιμαται????

Δημοσίευση

τι κάνουν οι φιλεναδίτσες;;;

άντε, είχαμε ψιλοχαθεί....

εγώ σήμερα είμαι καλύτερα με το χέρι μου κ πιο ξεκούραστη γιατί έμεινε κ σήμερα ο αντρούλης μου να με βοηθήσει με τον μικρό...

με στεναχωρούν οι κοκκινίλες του μικρού μου....

tzitzikaki μάλλον έκζεμα πρέπει να είναι. από χθες του βάζω bepanthol αλλά το ίδιο μου φαίνεται...

Ηλιάννα μου όντως, πολύ ωραία φωτό... τι κάνει το μικρό - μικρό σποράκι;;;;; τελικά το πήρα απόφαση κ φώναξα τον κομμωτή μου την Πέμπτη να σουλουπώσω λίγο τα μαλλιά μου!

miriaki κι εκεί κρύο,ε; αμαν αυτός ο καιρός...... κι εγώ έλεγα πως το Μάρτη θα χορτάσουμε βολτίτσες....

Δημοσίευση

ξέχασα να σας πω...

η λίστα που βλέπετε είναι απο ένα θεματάκι που ξεκίνησα όσον αφορά τα κιλά μας...

είπα να το συζητάω λίγο, να παροτρύνει η μία την άλλη μπας κ το πάρω απόφαση να κάνω δίαιτα...

όποια κοπέλα ενδιαφέρεται το θέμα είναι ''αχ αυτά τα κιλά..''

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια,εχω εξαφανιστει γιατι αυτες τις μερες μου κανει νερα το ιντερνετ,δεν ξερω τι εχει παθει!

Δεν εχω προλαβει τι εχετε γραψει...ελπιζω ολες να ειστε καλα.

Εμεις εδω σπιτακι με τζακακι.Γινεται ενας χαμος,ο μεγαλος ολο φασαρια κανει,ο μικρουλης ευτυχως ειναι ησυχος!

Δημοσίευση

καλησπερα κουκλιτσες μου !!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε???????εγω εδω σπιτι με τα παιδια!!!!!!!τωρα ειμαι πιο ηρεμη,πριν τα νευρα μου ειχαν γινει κροσια!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

λυσαξανε κ τα δυο κ πιο πολυ η κορη μου!!!!!!! :twisted::twisted:

ελενακι μου ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!!!!καλα ειναι το μικρουλι σπορακι μου!!!!!!!!!!!σημερα δεν παιδευει κ τοσο τη μανουλα!!!!!!!! αχ το μικρουλι μου!!!!!!!!!!!!!!το εχω αγαπησει τοοοσο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!κ στεναχωριεμαι που σκεφτομουνα ετσι οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: πιστευω να τη συγχωρησει τη μανουλα που τολμησε να σκεφτει κατι τετοιο!!!

ωραια πολυ χαιρομαι που ξεκουραζεσαι κοπελα μου!!!!ρωρησες τον παιδιατρο για τις κοκκινηλες του μικορουλη?????αντε ωραια να φτιαξεις κ το μαλλακι να ανανεωθεις λιγο!!!!!!!!!!!!!!

αχ θε ερχομουν κ εγω στο θεμα με τα κιλα αλλα....με προλαβε η εγκυμοσυνη!!!!!!!!

ελενη που εισαι κοπελα μου???που χαθηκες?????????καλα εισατε???????????????????ποολα φιλια!!!!!

Δημοσίευση

καλη σαρακοστη κοριτσια. σημερα 1η μερα δουλεια, μου ελειψε πολυ το κοριτσακι μου.

ηλιαννα ωραια φωτο. φτου φτου!

κοκκινιλες εβγαζε κ μας στο προσωπο κ λαιμο (ατοπικη δερματιτιδα μας το πε_) κ βαζουμε aderma exomega λοσιον πολυ καλη. τελικα μετα απο πολλα διαπιστωσαμε οτι προκαλειται απο δυσανεξια στη λακτοζη. σταματησα να τρωω γαλακτοκομικα κ μοσχαρι, αφου τη θηλαζω, και ηρεμησε τον παιδι.

Δημοσίευση

Ηλιάννα μου είπα να δω κ σήμερα πως θα πάει με την bepanthol κ αύριο να μιλήσω με τη γιατρό για τις κοκκινίλες. άντε μπράβο, να μην την ταλαιπωρεί πολύ τη μαμά το σποράκι....

mamounaki, σκέφτηκα κι εγώ μήπως τον ενοχλεί το γάλα που πίνω, ίσως κι εμένα να έχει δυσανεξία στη λακτόζη...κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ από τη διατροφή μου. αν είναι αυτό, σημαίνει πως θα έχουμε πρόβλημα κ μετά με τις κρεμούλες που θα τρώει;θα χρειαστεί να πιει υποαλλεργικό γάλα αν σταματήσουμε το θηλασμό;δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.εσείς τι κάνατε;

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???????????τι κανουν τα μικρουλια μας???????????????

εγω εδω με τα μικρα!!!!αυτα παιζουν κ εγω θελω να μαζεψω τωρα κ να μαγειρεψω.θα φτιαξω αρακα με πατατουλες σημερα!!!!!!!!!!

μαμουνακι μου σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!!!!

ελενη μου εμενα αφου χρονισε κ μετα η κορη μου σταματησε να τις εχει αυτες τις κοκκινηλες!!!!υπεθεσα πως μαλλον ηταν απο το τζακι!!!!τωρα τι ακροβως να ηταν ποιος ξερει........ο αγγελος παντως δεν μου εχει βγαλει!!!

Δημοσίευση

kalimera koritsakia ti kanete??

iliana araka e mmmmm pethimisa kai ego emeis simera tha magirepsoume rolo me patatoules basika exei poli xalia kairo kai den mporo na vgo na paro kati allo giati vrexi opote oti exoume sto spiti ;);)

eleniiiiiiiiiiiiii megalo thema auto me ta kila thelo na xaso kai ego 10 alla den xanonte :evil::evil: tha psa3o na vro to themataki... kala ida tin lista sas ti kila einai auta pou grafete gia 2-3 kila tsa na kanete tha ta xasete...

koritsia sas afino afou eimaste mesa logo kairou pao na kano ena sfougkarisma kai na arxiso sidero sas eipa poso to misooooooooooooooooooooo :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εχει κρυο πολυ!!!!!!!Κατεβηκα το πρωι για μερικες δουλειες και ψοφησα!Εκανα και μια γενικη αιματος και ολα ειναι μια χαρα.Γενικα και εγω ειμαι καλυτερα,μονο η μυτη τρεχει..Η μικρη εχει ακομα λιγο βηχα και λιγες μυξουλες,θα περασουν και αυτα.

μαμουνακι μας ελειψες!Που την αφηνεις τη μικρη?Λειπεις πολλες ωρες?Πως τα πατε?Προσαρμοστηκατε μαμα και κορη?Πολλες ερωτησεις,αλλα σκεφτομαι και εγω να ξεκινησω σιγα σιγα.

ελισα εφτιαξε το ιντερνετ?μιριακι μου :-*:-* και εγω μισω το σιδερο!!!Σφουγγαρισμα εκανα πριν λιγο,ξεμπερδεψα.Εμεις σημερα εχουμε φακες.

Ηλιαννα καλημερα!!Υπομονη με τα παιδακια σου μωρε ;);)

Ελενη πως ειναι οι κοκκινιλες?Εμας τελικα ηταν ατοπικη δερματιτιδα και μονο με τη φτιαχτη αλοιφη σωθηκαμε.Οι υπολοιπες δεν εκαναν τιποτα.

Δημοσίευση

καλημέρα φιλεναδίτσες....

αχ miria μου, αυτές οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ...

tzitzikaki μια χαρά οι εξετάσρις σου,ε;μπράβο! πολύ κρύο,ε; κι εδώ έχει κ πολύ αέρα, αλλά φαντάζομαι εκεί ακόμη χειρότερα...

Ηλιάνα πολύ καλός ο αρακάς, εγώ σήμερα έψησα μπριζολίτσες με σαλάτα έτσι για να προσέουμε κ λίγο...

mamounaki την μικρή σου ποιος την κρατάει;σου έλειπε πολύ, ε;;;πως την σκέφτομαι την πρώτη μέρα....

εμένα σήμερα πονάει λιγότερο το χέρι μου, το ξεκούρασα αυτές τις μέρες που είχα κ τον αντρούλη μου σπίτι. αλλά σήμερα θα με ξαναπιάσει φαντάζομαι γιατί όλη μέρα έκανα δουλίτσες...

έβαλα σκούπα, ξεσκόνισα, πλυντήριο, μαγείρεμα,τζάμια(όχι όλα),σεντόνια κ τώρα περιμένω να ρθει ο άντρας μου να περάσω κι ένα σφουγγάρισμα κ τέλος...ουφ κουράστηκα!

οι κοκκινίλες του μικρού παραμένουν κ νομίζω πως επεκτάθηκαν...μίλησα με την παιδίατρο κ μου σύστησε fucidin H. θα δοκιμάσω κ αυτήν... ελπίζω να βοηθήσει, δεν μπορώ να βλέπω το μικρούλι μου με τις κοκκινίλες. το κακό είναι οτι είναι σε δύσκολο σημείο(στο σαγόνι κ πλάι) κ με το που βάζω κρεμούλα φεύγει, την τρώει όλη το φορμάκι.

καλή μέρα να έχουμε....

Δημοσίευση

hello girls! παλι είχα να μπώ έναν αιώνα και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα απο όλες σας.....:(

κρύο που κάνει έ??? θα με περάσετε για τρελλή αλλά μακάρι να χιόνιζε και εδώ στην κρήτη λίγο. Πόσο μου έχει λύψει το χιόνι.... όσο είμουνα στην αθήνα με τους γονείς μου(πατρικό) και χιόνιζε το έστρωνε στο σπίτι των γονιών μου και βγάίναμε έξω οικογενιακός και χαιρόμασταν! (χιονοπόλεμος, ελκιθρο.....). Αραγε η κόρη μου θα ξέρει πώς είναι το χίονι όταν μεγαλώσει η θα το βλέπει μόνο σε ταινίεσ??? ΧΙΧΙΧΙ.

Τζιτζικακι μου τι καλά που οι εξετάσεις σου είναι καλές.. Η μικρή πως είναι? είναι καλύτερα??Καλά πως κρύωσε??

Ελένη τι έπαθες καλέ με το χέρι σου? έχω χάσει πολλά επισόδια μαλλον....

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια μου.Τι κανετε???Εμεις καλα.Ταισα το μωρο λαχανικα,φαγαμε και εμεις φασολαδα τρομερη και τωρα μπαμπας και γιος κοιμουνται μαζι.

Τζιτζικακι μου Ελενα με λενε...

Ηλιαννα μου καλο κουραγιο με την εγκυμοσυνη.Να σκεφτεσαι το δωρακι που εχεις στην κοιλιτσα σου και να παιρνεις δυναμη...

Ελενη μου μην κανεις μωρε ολες τις δουλειες μαζεμενες και κουρασεις το χερι σου.Λιγες-λιγες.Περαστικα στο μπεμπη σου με τις κοκκινιλες.

Ουτε στη Μυτιληνη χιονιζει συχνα.Ειδιακ στην περιοχη μου σχεδον ποτε οποτε μαλλον και ο γιος μυ απο την τηλεοραση θα μαθει τι ειναι χιονι...

Δημοσίευση

Μην σκατε βρε!Ελατε εδω να δειτε χιονι να ευχαριστηθειτε!Η αληθεια ειναι παντως οτι φετος δεν εριξε πολυ.Η μικρη τα ιδια,ενας Θεος ξερει πως κρυωσε.Ξεχασα να σας πω.Απο χθες ορμαει στη φρουτοκρεμα,εκει που ετρωγε 2-3 κουταλιες και μετα αηδιαζε.Φτου φτου,μακαρι να συνεχισει ετσι.Πριγκιπισσα τι λαχανικα δινεις?Ανανεωνω και τη λιστα..

μαριασο περιμενω και απο εσενα στοιχεια..Τι κανει η μικρη?Θυμαμαι οτι ειχατε θεμα με το θηλασμο.Πως τα πατε??

Δημοσίευση

Koριτσια να ρωτησω κατι...Η μικρη μου πολλες φορες κοιμαται στην αγκαλια μου με το ενα ματι κλειστο και το αλλο ανοιχτο.Ειναι σε μια κατασταση μεταξυ υπνου-ξυπνου και μπορει να μεινει ετσι αρκετη ωρα (πανω απο μιση).Δεν κουνιεται (σαν να κοιμαται δηλαδη) αλλα με το ματι που εχει ανοιχτο βλεπει(οταν της γελας γελαει και αυτη).Τι ειναι αυτο????Το κανουν τα μικρα σας????

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσίευση

tzitzikaki μου, σαν να περιγράφεις το γιο μου.... κάποιες φορές που πάει να κοιμηθεί ή πριν ξυπνήσει μου το κάνει, έχει πολύ πλάκα....

mariaso μου. πού χαθηκες; τώρα άκουγα ειδήσεις κ απ ΄ότι φαίνεται απόψε κ αύριο θα χιονίσει κ στην Κρήτη,λέει....

τι κάνουν τα αγγελούδια σας μανούλες;;;

εμένα δεν κοιμάται καλά τα τελευταία δύο βράδια, είναι λίγο ανήσυχος, ζητάει πιπίλα κ ξυπνάει απ τις 5.30 με 6, δεν ξέρω γιατί, κρίμα γιατί είχε στρώσει τελευταία κ κοιμόταν καλά...θα δούμε...

καλό βράδυ!

Δημοσίευση

Ελενη ευτυχως που το ειπες γιατι ειχα αρχισει να τρομαζω.Για τον υπνο φαση ειναι και ελπιζω να του περασει γρηγορα.Η δικια μου πριν κανενα μηνα ειχε βαλει μονη της προγραμμα και κοιμοταν μια χαρα ωσπου ξαφνικα αρχισε παλι να σηκωνεται 1000 φορες το βραδυ.Τωρα τελευταια δειχνει σημαδια βελτιωσης.Μικρα ειναι ακομα,θα φτιαξουν το προγραμμα τους,θα το ξαναχαλασουν κ παλι απο την αρχη (τα λεω να τα ακουω και εγω).Εχεις δει μηπως ειναι κανενα δοντι?

Δημοσίευση

ελενη εκοψα γαλακτοκομικα κ μοσχαρι..ουτε σοκολατα δεν τρωω πια. κρεμουλα μας εδωσε τη synlac nestle υποαλλεργικη κ ξενο γαλα οταν σταματησω θηλασμο παλι υποαλλεργικο, μεχρι να φτασει 1 ετους. μετα το ξεπερνανε συνηθως. ελπιζω παντως να ΜΗΝ ειναι αυτο. κοψε ετικετες απο ρουχα, οχι λουτρινα παιχνιδια κοντα, ισως ειναι αλλεργια απο καποιο μαλλινο κλπ. ή κρεμα, σαμπουαν....εγω πλεον προσεχω πολυ κ αυτα.

το μωρακι το κραταει αντρας μου, πανε κ οι γιαγιαδες αΠΟ 4 ωρες καθε μια κ γυριζω κ βρισκω κ σπιτι καθαρο. της δινουν 1 γαλα κ μια φρουτοκρεμα στις 7ωρες (8 συνολο με τα πηγαινελα) κ μετα την ταιζω εγω.

προσαρμοστηκαμε καλα μεχρι τωρα

Δημοσίευση

Κοριτσάκια γεια σας και από εμένα!

Είμαστε μια χαρά μέσα στο σπίτι από την Δευτέρα το βράδυ που επιστρέψαμε από το εξοχικό των γονιών μου που είχαμε πάει και ξεφύγαμε λίγο!

Τζιτζικάκι μου πως είναι η μικρούλα? Πολλές αναροφήσεις και ορούς! Εσύ πως είσαι?

Ελένη και εμένα το είχε πάθει αυτό και μου είπε η παιδίατρος πως ήταν από τον θηλασμό! Κάτι από αυτά που είχα φάει την πείραζε! Αλλά δεν χρειάστηκε να της βάλω κάτι!

Βάλε και εμάς στη λίστα Τζιτζικάκι! Βαρβάρα - 27/09/10 - Άγνωστο όνομα ???

Ηλιάννα μου υπομονή θα περάσει πάλι ο καιρός και δεν θα το καταλάβεις! Πάντως πολύ νέα και κούκλα για 3 παιδιά! Μπράβο σου!

Λοιπόν κοριτσάκια σας καληνυχτώ! Μαμουνάκι μου όλα είναι μια συνήθεια! Θα συνηθίσεις και εσύ και η ζουζουνίτσα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...