Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσαρες μου γεια σας σας αρεσε η ατακα ε?? αφου βρε κοριτσια ειναι η αληθεια αμα αρρωστησουνε οι αντρουλιδες μια δυο μερες και η αρρωστια εξαφανιζεται σε μας μενει μονιμη κατικος :D

ανλου μου χερομαι πολυ που η βιοψια ειναι καλη αντε τωρα ερχοντε τα καλητερα...καλε μηπως πρεπει να σκευτις και εσυ για βαφτιση μηπως λεω εγω παντως κοριτσια εδω γινεται χαμος με τις ημερομηνιες και ειδικα στους χορους δεξιοσεων εγω πρωτα εκλισα την ημερομινια για το φαγητο και μετα την εκκλησια...αυριο ολο βολτα θα εισαι να μην σε ψαξουμε δηλαδη :cry: τα τζιν καμπανα ερχονται στην μοδα ακουσα οποτε μπορει να βρεις και κατι ;) καλα να περασετε αυριο ;);)

τζιτικακι ουτε εμεις κανονισαμε κατι μαλλον στην πεθερα μου θα παμε εγω την μικρη απο 40 ημερων την εβαλα στο δωματιο τις

μπαρμπι μου ωραια που αρχισατε τις κρεμουλες αντε να αρχισουμε και εμεις σιγα σιγα φιλακια πολλα και στην μπεμπα

κοριτσια εγω σημερα βαριομουνα που θα ημουνα σπιτι και ειπα να κανω δουλειες στο τελος δεν καταφερα να κανω τιποτα απο το πρωι περασε ενα σορο κοσμος απο εδω και το απογευμα μου ειπε ο αντρας να του γραψω κατι πραγματα στο κομπιουτερ και νυχτοθικαμε οσο που προλαβα να κανω μπανιο την μικρη παω τωρα να αποστειρωσω μπιμπερο και νανι....

καληνυχτα σε ολες σας ;)

• Απαντήσεις 719
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια!Τι κανετε?Εμεις ξυπνησαμε και γινεται ενας χαμος στο σπιτι...ο μεγαλος μου εχει βαλει σε λειτουργια ολα τα παιχνιδια του που εχουν μουσικη και εχω ζαλιστει...με εχει πιασει και απο χθες ο αυχενας μου και ειμαι αστα να πανε....Ευτυχως το βραδακι θα παμε να το τσικνισουμε με παρεα οποτε θα ξεσκασω λιγο!

Βarbiera τι ωραια παπαρουνιτσα ειναι αυτη???φτου φτου...

Αυριο εχουμε και εμεις εμβολιο!

Εγω ακομα στο δωματιο μου τον εχω γιατι δεν εχω το κουραγιο να πηγαινοερχομαι οταν ξυπναει το βραδυ για να τον θηλασω...σε κανα 2μηνο λεω να τον παω στο δωματιο.

Δημοσίευση

τι κάνετε σήμερα; εμεις τώρα ξανακοιμηθήκαμε για λίγο κ βρήκα χρόνο να γράψω... χθες σας διάβασα αλλά δεν πρόλαβα να γράψω γιατί επιδόθηκα στις μαγειρικές μου...ικανότητες! μαγείρεψα μοσχαράκι κοκκινιστό με πιλάφι κ λουκουμάδες... έτσι κάνω κ όλο τρώμε, τρώμε, τρώμε.....

πως να χαθούν τα κιλά;;; μου έχουν μείνει 4 που δεν φεύγουν με τίποτα....... βέβαια δεν προσέχω καθόλου η αλήθεια!

τέλοσπάντων...

anlou μπράβο για τα αποτελέσματα...ο μικρούλης είναι μια χαρά πια!

Ηλιάννα μου ακόμη άρρωστη,ε; πολύς κόσμος ταλαιπωρείται για καιρό με τη γρίπη, πήγες σε γιατρό;;; πολλά περαστικούλια...

barbiepa τέλεια η παπαρουνίτσα σου... πολύ μεγάλη μου φαίνεται η μπουμπού...

tzitzikaki, elisa κ anlou περιμένετε παιδίατρο,ε; να μας πείτε τα νέα...

elisa κι εγώ στο δωμάτιό μας τον έχω ακόμη γιατί θηλάζω κ κυρίως γιατί νιώθω ανασφάλεια. είπα όμως οτι όταν κλείσει τον έκτο θα τον βγάλω...για να δούμε!

εμείς έχουμε κανονίσει τη βάπτιση 29 του Μάη, έχω κλείσει εκκλησία, μαγαζί, φωτογράφο κ τώρα θέλω να βρω χρόνο για να δω για μπομπονιέρες κ προσκλητήρια...

ήθελα να σας πω οτι από χθες είμαι στεναχωρημένη γιατί ο μικρούλης μου έχει κάνει σύγκαμα μιας κ έκανε πολλές φορές κακά του χθες..

άλλη μια φορά μου είχε κάνει, του έβαλα bepanthol κ πέρασε.. χθες που του βαλα την ίδια τίποτα. μου σύστησε η γιατρός του τη verdal την οποία έβαλα σήμερα κ περιμένω να δω...

πάντα χρησιμοποιούσα sudocream κ πλύσιμο ώσπου έκανε το πρώτο του σύγκαμα κ δεν βοηθούσε πια. από τότε σταμάτησα κ δε βάζω τίποτα μόνο πλύσιμο, στέγνωμα καλό κ τον αφήνω γυμνούλικο να πέρνει αέρα, έτσι δεν είχα ποτέ πρόβλημα μέχρι χθες..

δε θέλω το κωλαράκι του μωρού μου να είναι κόκκινο...!

πείτε μου τη γνώμη σας, τι χρησιμοποιείτε εσείς στο σύγκαμα;έχει βάλει καμιά σας μελάνι;;;

πω πω , πότε τα έγραψα όλα αυτά;;;;;

εντάξει θα σταματησω..............................................

Δημοσίευση

Καλημερα Ελενη!Εμενα ο μικρος δεν μου εχι συγκαει μεχρι στιγμης ευτυχως...ο μεγαλος μου εχει συγκαει 2 φορες και εγω sudocrem χρησιμοποιουσα αλλα μετα αλλαξα και πηρα fissan και δεν ξανα συγκαηκε...και bepanthol του βαζω οταν το βλεπω λιγο κοκκινο και αμεσως φτιαχνει.

Αχ αυτα τα κιλα...εμενα 2 μου εχουν μεινει της εγκυμοσυνης αλλα θελω αλλα 4-5 που ειχα απο πριν...να δω αν θα προλαβω να τα χασω μερι τη βαπτιση..η αληθεια ειναι οτι εχω ελλατωσει το φαι...

Δημοσίευση

κι εμένα elisa μου πιο πολύ για τη βάπτιση με ενδιαφέρει να τα χάσω.. βλέπεις οι μανούλες θέλουμε να μαστε όμορφες!!!! έχω κ τη δικαιολογία του θηλασμού... αν κ ξέρω οτι δεν επηρεαζει η δίαιτα το γαλατάκι.

θηλάζεις κι εσύ,ε;

κι εμένα έντονο κοκίνισμα είναι δεν έχει πληγούλα... μακάρι να περάσει γρήγορα!

Δημοσίευση

Kαλημερα!Τι μου κανετε?Εμεις καλα,ειχαμε και ενα σχετικα ηρεμο βραδυ :D:D Εδω χιονιζει απο χθες το βραδυ,οχι πολυ ευτυχως.Το εχει στρωσει βεβαια και συνεχιζει...Το εχω ξαναπει μου φαινεται οτι δεν μου αρεσει το χιονι ε????

μπαρμπι κουκλα η μικρη!!!Τελεια!!!Μπραβο και για τις κρεμουλες

μιρια δεν πειραζει μωρε...ας περιμενουν οι δουλειες.Εγω τη μικρη δεν νιωθω ακομα ασφαλης να τη βαλω στο δωματιο της.Φοβαμαι μηπως δεν την ακουσω.Ασε που θηλαζω κιολας οποτε βαριεμαι το πηγαινε-ελα απο δωματιο σε δωματιο...ΑΑΑ!Θα πατε τελικα Ιταλια??????

ελισαβετ υπομονη..

ελενη-νοικοκυρουλα μου περαστικα στο μικρουλη.Εμεις βαζουμε sudocrem και ευτυχως δεν εχει παθει τιποτα μεχρι στιγμης.Για τα κιλα που λες,4 ειναι πολυ λιγα!!!!Ανετα χανονται ;)

Ηλιαννα μου εισαι καλυτερα??που χαθηκες?

οι υπολοιπες τι κανετε??ετοιμαζεστε να τσικνισετε??

Δημοσίευση

Να σας πω για τη μικρη που ξεχασα!Εχει 2-3 μερες που οταν ετοιμαζεται να την παρει ο υπνος κανει εναν ηχο σαν "μμμμμμμμμμ ααααααααααααα μμμμμμμμμμμμμμμ ααααααααααααα μμμμμμμμμμμμ" και εχει παρα πολλη πλακα!!Πεθαινω να την ακουω.Ο αντρας μου λεει οτι νανουριζεται μονη της,λεει τραγουδακια στον εαυτο της :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επισης στις 7.30 εχουμε παιδιατρο.Αντε να δουμε ποσο μεγαλωσε.Εχουμε και εμβολια (δυστυχως βεβαια...)

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μενα τσουπρες!!! Και του χρονου!! Barbie πανεμορφη η παπαρουνιτσα σου να τη χαιρεσαι..Σημερα ο μικρος εγινε 6 μηνων.Κλοουν θα τον ντυσω. θα σας βαλλω φωτο. Εμενα οταν θελει να κοιμηθει κουκουλωνεται μεχρι πανω με ενα φλις κουβερτακι που αγαπαει πολυ κουναει δεξια αριστερα το κεφαλι του σε γρηγορο ρυθμο και κοιμαται. Αυτες τις μερες ειναι ανησυχος οταν ειναι ξυπνιος και κανει συνεχεια εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol::lol::lol: Μαλλον τον ενοχλουν τα ουλα του. θα τον δει την επομενη εβδομαδα ο γιατρος για το εμβολιο και θα μας πει. Σημερα το βραδυ θα μεινει για πρωτη φορα στη γιαγια για να βγουμε εμεις. Αντε να δουμε πως θα παει...

Δημοσίευση

Πριγκιπισσα και ο δικος σου πρεπει να εχει πολλη πλακα!!Να τον χαιρεσαι κιολας!Μας περνατε εναν μηνα και μια μερα.Περιμενουμε και φωτο απο τον κλοουν.Θα τον αφησεις ολο το βραδυ στη γιαγια ή θα τον παρεις οταν επιστρεψετε?Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ευχαριστηθειτε την εξοδο!Εμεις ακομα δεν την αφηνουμε οποτε ή πηγαινουμε εναλλαξ βολτα ή ολοι μαζι με τη μικρη :?:?

Δημοσίευση

κι εμεις tzitzikaki δεν τον αφήνουμε ακόμη τον μικρούλη, αλλά κ να θέλαμε δε μπορούμε μιας κ είμαστε μόνοι στη Χίο, οι δικοί μας δεν είναι κοντά μας...

όσες μανούλες βγείτε απόψε να περάσετε τέλεια, χρειαζόμαστε τόσο πολύ έστω κ λίγο χρόνο για τον εαυτό μας ...

τον μικρούλη μου θα τον ντύσω ποντικούλη... θέλω κι εγώ να σας βάλω φωτο του αλλά δεν ξέρω πως...

ας μου πει κάποια κοπέλα που ξέρει...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΧΑΟΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΙΣΜΠΟΥΚ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!

Δημοσίευση

γεια σας καλα μου κοριτσακια τι κανετε ?????πως ειστε καλες μου??????εγω σημερα εκανα χοριακη κ ηταν 899 μοναδες!!!!δεν ξερω απ'αυτα ειμαι ασχετη κ εχω αγχωθει δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια μου δεν ξερω αλλα ειμαι παααααρα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα παιδακια μου απ'το κρυωμα ειναι μια χαρα εχουν μονο λιγο βηχα!!!εγω εχω αυτη τηβραχναδα στη φωνη κ πονολαιμο, πιστευω συντομα να γινω εντελως καλα!!!!!!ισως φταιει κ η εγκυμοσυνη που αργω τοσο , λεω εγω τωρα!!!!!θα δειξει παντως!!!!!να'ναι καλα το μικρουλι μου κ εγω ενταξει δεν πηραζει αντεχω!!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια πολυ ωραια τα μωρακια σας με τις στολες!!!!!θελω κ εγω να τους παρω!!!!!!να δουμε ποτε!!!

μιρια μου οντως φοβερη η ατακα σου!!!!

ανλου μου μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι που ολα ειναι μια χαρα αντε μπραβο!!!!!εσυ ποιον γιατρο εχεις?????ειναι καλος???ετσι εχεις πει νομιζω ε???!!! κ εμενα μου συστησανε εναν γιατρο δεν εχω παει ακομα απο βδομαδα θα παω γιατι ειναι νωρις,μου ειπαν πως ειναι καλος τωρα θα δειξει....αχ δεν ξερω φοβαμαι!!!μεχρι να καταληξω καπου!!!

μπαμρπι μου πω πω μη μου λες τετοια για την καινουρια γριπη κ μου παει να... :lol::lol: ναι ετσι ειναι!!!!!ετσι ειχα νιωσει κ για τον αγγελακο μου αλλα το εχω μετανιωσει οπως κ τωρα!!!!να'ναι καλα τα παιδακια μου κ τα τρια κ τιποτ'αλλο!!!!!!!!!!!!!

ελενι μου ειμαι καπως καλυτερα!!!!οχι δεν εχω παει σε γιατρο.μιαμ μιαμ τι μαγειρισα εισαι παιδι μου!!!!! πολυ ωραιο το μωρακι σου φτουουουου φτουουουυου:D:D εβγε!!! :lol::lol: εμενα ο αγγελος μου ειχε συγκαει πριν κανα μηνα με πληγη κ αιμα :shock::shock::shock::o:o:o:o (τα ειχε κανει κ δεν τον ειχα καταλαβει γιατι δεν μυριζουνε κιολας τα δικα του τα ατιμα!! :lol::lol: πρεπει συνεχεια να τον ελεφχω αλλα με τις δουλεις κ μ'αυτα.....τον καταλαβαινω απ'το ζορισμα :lol::lol: )κ μου ειχε πει η παιδιατρος να του βαζω ελαιοαδο!!!!!ε του εβαζα ελαιολαδο μαζι κ τη sudocrem κ μετα απο λιγεςε μερες ηταν μια χαρα!!!!

ελιζακι μου που εισαι κοπελα μου?????μια χαρα θα εισαι κοριτσι μου μεχρι τη βαπτιση!!!!αχ αυτα τα κιλα!!!!!!!!πονεμενη ιστορια!!!!!

τζιτζικακι μου τι κανεις κοπεα μου??????τι ωραια η μικρουλα σου νανουριζεται μονη της ε???αχ τι γλυκο!!!!!!χαθηκα γιατι χθες ειχαμε κατεβει κατω στη μαμα μου κ μετα ηρθε ο αντρας μου απ'τη δουλει κ ειχε μπει κ βαριομουν να μπω εγω :roll::roll: εστω απ'το κινητο!!!!τι τεμπελα ε???? :lol::lol::lol::lol:

κ εγω τη sudocrem χρισημοποιω κ εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη!!!!!!!!

πριγκιπισσα μου τι ωραιος κλοουν το αγοακι σου???φτουουουου φτουουουου!!!!!!!!!!!εεεεεεε??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

*α ξεχασα να σας πω πως επιτελους βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: !!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι ναι το βγαλαμε υστερα απο τοση ταλαιπωρια κ η συνεχιζουμε τωρα!!!!!

ωχ παλι σας ζαλισα ε???????? πω πω δεν παιζομαι μερικες φορες!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

κοριτσακια μου γεια σας και απο εμας τι μου κανετε???? εμεις εδω στο σπιτι αποψε θα κανουμε εδω να φαμε και θα ερθουν και τα πεθερικα τωρα πρεπει να παω στο σουπερμαρκετ να ψωνισω... :evil: βαριεμαιιιιιιιι

ερη μου γιατι μας εγκαταλιεπεις??? στεναχωριεμαι ητανε ωραια που τα λεγαμε εδω στην παρεητσα μας σε μαθαμε μαθαμε και την μπεμπα σου μην μας φυγεις :( αν αποφασισεις να μας ξαναγραψεις να ξερεις οτι εισαι παντα ευπροσδεκτη ;) φιλακια πολλα και στην μπεμπουλα σου θα μας λιψεις :(:(

μπαρμιιιιιιιι τι φατσουλα ειναι αυτη καλε πω πω ομορφιες :!::!: ειδα και τις αλλες στο φβ που τρωει την κρεμουλα τις καλα ειναι τελειες :!::!:

ελισα μου καλα να περασετε αποψε το μωρο θα το παρετε μαζι σας?? αχ και εγω θελω να χασω κιλα μεχρι την βαφτιση :roll::roll:

ελενηηηηηηηηηηηηηη κοκκινιστο λουκουμαδες μιαμι μιαμι τελος δεν θα μπω να σας διαβασω ξανα μεσημερι γρρρρ πεινασα :shock: εγω την soudokrem την χρεισιμοποιουσα μεχρι 3ον μηνων στην κατερινα μου μετα επαθε κατι σαν αλεργια με συγκαμα μαζι οποτε τις την εβαζα το παθενε οποτε τωρα τις βαζω πουδρα...

τζιτζικακι καλα τελεια η μικρη με το νανουρισμα :D εμενα μου το εκανε οταν ηταν μικρη επιδη τις το εκανα εγω το εκανε και αυτη εκανε μμμμμμμμμ μμμμμμ καλε μηπως τις το λες εσυ και εμαθε και το λεει??? σου ειπα καμια φορα οτι ζηλευω που χιονιζει εκει που εισαι??? αλλα να μην κανει κρυο μονο να χιονιζει μου αρεσειιιιιιιιιιι :!::!::!: περιμενουμε νεα απο παιδιατρο...

πριγκιπισσα να σου ζησει ο μπεμπης :!::!: καλα θα ειναι τελιος κλοουν περιμενουμε φωτο να περασετε και εσεις ωραια αποψε :!::!:

ελενηηηηηηηηη ποπο τρελα ειναι ο ποντικουλης σου φτου φτου κουκλη να τον χερεστε αντε και του χρονου

ηλιανα μου μπραβω σου που πηρες τα πανω σου...ουτε και εγω ξερω απο χοριακη να σε βοηθισω δοντακι βλεπω αντε γερο να ειναι ετσι δεν λενε??? αχ τελικα δεν ξερουμε πολλα εμεις οι πρωτες μαμαδες :roll:

φιλακια σε ολες παω να ετημαστω να παμε σουπερμαρκετ :evil::evil:

Δημοσίευση

ρανια μου γιατι μας εγκαταλειπεις κουκλα μου?????????? γιατι φευγεις γλυκια μου???????

σιγουρα εσυ ξερεις πολυ περισσοτερα!!!!!!!!!να ξερεις παντως πως θα μας λειψεις!!!!!!!!θα μου λειψεις κ εμενα βρε ρανακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι πολυ γρηγορα συντομα να αποφασισεις να γυρισεις παλι , να μπεις κ να μας γραψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα περιμενουμε!!!!!!!!!

δωσε πολλα πολλα φιλακια στην κουκλιτσα σου!!!!!!!!!!να την χαιρεσε κ να εισαι παντα καλα!!!!!

α κ ηλπιζα πως θα τα λεγαμε καποια στιγμη.........κριμα!!!!

:(:(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry: [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif]

:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-h:-h:-h:-h:-h [smilie=crybaby2.gif] [smilie=crybaby2.gif]

μιρια μου ωραια θα εχεις κοσμο σημερα ε????ωραια!!!!!ναι το βγαλαμε επιτελους!!!!!ευχαριστω καλη μου!!!!α να σου πω την αληθεια κ εγω με αυτα δεν τα παω κ τοσο καλα παρολο που εχω κ δυο παιδια!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

eri μου με στεναχωρησες τωρα. θα τα πουμε κ εκτος, αλλα παλι σπαει το παρεακι..2 φορα :(:(

tzitzikaki λογω δουλειας τον αλλο μηνα δε θαχω κουραγιο να πηγαινοερχομαι, γιαυτο ξεκινησα απο τωρα να την κοιμιζω μονη της

anlou τελεια τα αποτελεσματα μπεμπη..αντε να ηρεμησεις κοριτσακι μου γιατι σου πεσαν πολλα μαζεμενα

barbie κ elenitsa τελεια τα μωρακια σας..τρελλες φατσες. η παπαρουνα κ ο ποντικουλης!!

Prigipissa χρονια σας ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Για συγκαματα εγω βαζω παντα μετα την αλλαγη πανας της weleda βιολογικο προιον χωρις paraben. η sudocream εχω διαβασει οτι περιεχει πολλα συστατικα οχι ακινδυνα για μωρα κ την αποφευγω.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..Τι κάνετε?

Εμείς είμαστε πολύ καλά...Το μεσημέρι το τσικνίσαμε :lol::lol: Αχ πρέπει να αρχίσω δίαιτα..είμαι σαν 3 μηνών εγγυος.... :lol:

Τώρα που είπα για εγκυμοσύνη Ηλλιάνα μου είναι λογικό να αισθάνεσαι πεσμένη... Η εγκυμοσύνη είναι πάντα μια δύσκολη περίοδος αλλα όταν έρθει η ώρα να αντικρίσεις αυτό το μικρό θαυματάκι, αυτή η στιγμή δεν συγκρίνεται με τίποτα... :P:P

Λιμενικό - Αστυνομία- Σώμα Ξηράς - Αεροπορίας ενωθείτε ... :lol::lol:

Βarbie κουκλίτσα η μικρή σου...

Ελενη κουκλί και ο δικός σας...σου εχω στείλει pm.

Ερι μου κρίμα.Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες νέα σου... :cry:

Σάββατο πρωί πετάμε για Παρίσι .... [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif] Είμαι πολύ χαρούμενη... Και με το που γυρίσουμε μετακομίζουμε.Οπότε θα αργήσω να μπω στο παρεάκι σας .. :roll: φιλάκια ως τότε

Δημοσίευση

καλησπερα ομορφες τι κανετε τσικνισατε εμεις τσικνισαμε το βραδυ εδω με τα πεθερικα αντε και του χρονου :!::!:

λετισια μου καλο ταξιδι να περασετε ομορφα και να ξεκουραστιτε καλοριζικο και το καινουργιο σπιτακι σας να ειναι γεματο με ομορφες στιγμες ;);) περιμενουμε νεα σου οταν με το καλο γυρισετε

καληνυχτα κοριτσακια σε ολες σας φιλακια πολλα :!::!:

Δημοσίευση

καλημέρα στα κοριτσάκια....

είναι τυχαίο που κάθε πρωί είμαι απ τις πρώτες που θα μπώ;;;;; μάλλον όχι.......

αυτό συμβαίνει γιατί ο άγγελός μου ξύπνησε πάλι απ τις 6... τι να κάνουμε είναι πρωινός τύπος κι αυτός σαν τη μανούλα του.. κρίμα που δεν έμοιασε του μπαμπά του σ αυτό......

είμαι χαρούμενη σήμερα γιατί το κωλαράκι του μικρού μου πάει καλύτερα.. λίγο ροζ είναι πια αλλά θα περάσειι βοήθησε τελικά η verdal.

leticia μου καλό ταξίδι κ με το καλό στο καινούριο σας σπιτάκι....σου απάντησα στο π.μ

anlou μου, ο μικρούλης σου είναι όντως ψηλός νομίζω, μπράβο σας! θύμησέ μου πόσο μηνών είναι;τώρα έκλεισε τον πέμπτο; για να καταλάβεις ο δικός μου έκλεισε τον τέταρτο και είναι 66 εκατοστά κ 7 κιλά. α, να μας πεις πως τα πήγε με την κρεμούλα του, η πρώτη φορά δεν ήταν;;; τι του έδωσες;

Ηλιαννάκι πως πάει η υγεία σου; συνήλθες καθόλου;τι κάνει το μικρό μικρό σποράκι σου;πότε θα πας γυναικολόγο;τα άλλα δυο παιδάκια σου είναι καλύτερα είπες, ε;

κι άλλες κοπέλες χθες νομίζω περίμεναν τον παιδίατρο, για πείτε μας τα νέα απ τα μπουμπούκια σας...

πριγκιπισσα, που είναι ο μικρός μας κλόουν;πότε θα τον δούμε σε φωτό;

πολυλογία πάλι...

σήμερα θα είμαι μόνη, ο άντρας μου έχει υπηρεσία, είχε καιρό να κάνει κ ζορίζομαι λίγο.. δεν πειράζει όμως έχω τον άλλο μου άντρα να μου κάνει παρέα..

miria μου,δεν μαγειρεύω κάθε μέρα καλά φαγητά, συνήθως πιο γρήγορα, π.χ σήμερα που είμαι μόνη θα κάνω καμιά ομελέτα ή μακαρονάδα... κ καλά είναι!

τι έγινε το τσικνίσαμε χθες οι μανούλες;;;;;; εμείς λίγο οι τρεις μας, έτσι για το καλό, να μυρίσει λίγο τσίκνα το σπίτι...

ήθελα να σας ρωτήσω όταν ξεκινήσατε στερεές, τί δώσατε πρώτα; βανίλια ή φρούτα; η κουμπάρα μου ξεκίνησε φρούτα ενώ η γιατρός μας μας είπε βανίλια πρώτα,από τον άλλο μήνα. εσείς; τι είναι καλύτερο λέτε;

αντε, ήθελα κι άλλο θέμα να θίξω αλλά βλέπω τον μικρούλη μου οτι ξυπνάει σιγά σιγά...

το θέμα των κιλών βέβαια... λέω πως αν το συζητάγαμε λίγο παραπάνω, μπας κ έδινε η μία κουράγιο στην άλλη κ ξεκινάγαμε καμιά δίαιτα, όσες το έχουμε ανάγκη βέβαια..... τι λέτε; αν βρεθεί καμία φανατική για πρόγραμμα κ δίαιτα να μου το πει να ξεκινήσουμε παρέα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...