Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 719
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαλλον αυτο πρεπει να κανω!Να μου μπαινουν απο το ενα αυτι και να βγαινουν απο το αλλο :evil:

Γενικα παντως δεν ειχα ακουσει τιποτα για το χρωμα των ματιων και το θηλασμο :shock:

μαριασο ειστε καλυτερα?βρεθηκες τελικα με τη συμβουλο?

ηλιαννα πως εισαι?βρηκες γιατρο?γιατι δεν θελεις τον προηγουμενο?δεν θυμαμαι..Αληθεια εχεις καποια προτιμηση για το φυλο?

Δημοσίευση

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ....ΠΟΛΥ ΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ....ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!8-5-11 ΣΤΙΣ 12πμ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ.ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΟΚ.ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ Κ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

Δημοσίευση

γεια σας φιλεναδες!!!!!!!!πως ειστε εσεις????εγω ειμαι παααααρα πολυ χαλια!!!!οχι απο θεμα που ειμαι αρρωστη αλλα απο θεμα ψυχολογιας εγκυμοσυνης,για αυτο το μωρο, αχ κοριτσακια μου δεν ξερω, νιωθω πολυ περιεργα [πολυ μονη , λυπημενη, κ πως δεν θελω καθολου αυτο το μωρο!!]τριγυρναω μεσα στο σπιτι κ κλαιω!!! κοντευω να σκασω!!!!!!!

*συγνωμη που δεν μπορω να σχολιασω καλες μου!!!

Δημοσίευση

ΑΧ Ηλιαννα μου,μην το λες αυτο για το μωρακι.Ειναι αδικο να νιωθει την απορριψη της μανουλας του. Καταλαβαινω οτι περνας μεγαλο σοκ αλλα προσπαθησε να εστιασεις στις χαρες που θα σου φερει αυτο το πλασματακι. Με τις μερες θα αρχισεις να νιωθεις καλυτερα.Να μας λες οτι σε απασχολει και εμεις θα προσπαθουμε να σε κανουμε να βλεπεις την ομορφη πλευρα του πραγματος...

Δημοσίευση

ΗΛΙΑΝΝΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ...ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ...Η ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΕΙΚ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΡΩ ;);) ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Δημοσίευση

αχ σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου!!!!!

ρανακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!σιγουρα θα τα πουμε κοριτσι μου!!!!!

πριγκιπισσα μου το ξερω οτι ειναι πολυ αδικο αυτο για το μικρουλη μου αλλα αυτη τη στιγμη δεν θελω καν να υπαρχω δεν ξερω αν μπορειτε να με καταλαβετε....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια...........

Ηλιαννα σίγουρα δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως νιώθεις αλλά προσπαθώ να μπω στη θέση σου... έχεις δίκιο είναι δύσκολο αλλά σίγουρα για κάποιο λόγο γίνεται... όπως είπες κι εσύ ξέρει ο Θεούλης... είμαι σίγουρη πως σκέφτεσαι με αγάπη το μωρούλι αλλά αυτό δεν πάει να πει οτι δεν έχεις κ άσχημα συναισθήματα τα οποία βέβαια καλό είναι να εκφράσεις κ να μοιραστείς... είναι πολύ νωρίς ακόμη, χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου να συνηθίσεις στην ιδέα....

Leticia, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας απευθύνεται σε άτομα, ενήλικες με ψυχικές δυσκολίες όπως κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές αλλά κ σε πιο σοβαρές καταστάσεις όπως σχιζοφρένεια, κ.α. είναι δωρεάν οι παροχές, εγώ μαζί με την ψυχίατρο βλκέπουμε ανθρώπους με τις παραπάνω δυσκολίες κ όχι μόνο, γίνεται η διάγνωση από την Ψυχίατρο, δίνονται φάρμακα αν χρειάζεται κι έπειτα εγώ αναλαμβάνω την συνεχή παρακολούθηση του ασθενή όσο συχνά χρειάζεται, κυρίως για συμβουλευτική κ ψυχολογική υποστήριξη..

είναι καινούριο πρόγραμμα κ έχει δημιουργηθεί κ σε άλλες πόλλεις..

Δημοσίευση

καλησπερα κουκλιτσες μου, ειχα πολυ διαβασμα και η αληθεια ειναι οτι δεν συγκρατησα και πολλα γιατι εχω τον μπεμπη πανω μου και παλευει με τα μαλλια μου!!!!

να καλωσορισω τα καινουρια κοριτσακια και να στειλω ενα μεγαλο φιλι στν χρυσανθη μου και τον γιοκα της!!!!! κουκλιτσα μας ελειψες!!!! :-*

γραψε μας μωρε πιο συχνα...χρειαζομαστε τα φωτα σου σε πολλα θεματα!!!!

τζιτζικακι μου το χρωμα των ματιων της μπεμπουλας θα σταθεροποιηθει μετα τον 6ο μηνα...ο μικρος μου εχει πρασινα ματακια και μου πε ο οφθαλμιατρος που τον ειδε πως ειναι νωρις να ξερουμε αν θα κρατησει αυτο το χρωμα η αν θα σκουρινουν!

και μεις εχουμε παιδιατρο την πεμπτη,οσο για την βιοψια δεν εχουν βγει ακομα τα αποτελεσματα θα ξναπαρω αυριο!

λοιπον ηλιαννα μου το περασα το σοκ και το ξερεις!!!!!!πανικοβληθηκα, αγχωθηκα εκλαψα, τρελαθηκα και ηθελα να πεθανω απο την στεναχωρια μου!σε καταλαβαινω απολυτα,αλλα εμεις δεν ειχαμε την οικονομικη δυνατοτητα οπως σου ειπα και φυσικα δεν μπορουσαμε να κανουμε τωρα αλλο παιδακι! Δεν θα σου πω τι να κανεις και τι να μην κανεις...θα σου προτινω να συζητησεις με τον αντρουλη σου, να του πεις τους φοβους και τι σε κανει να στεναχωριεσαι...ειναι οι ορμονες σου τωρα, τα μικρουλια σου που ειναι αρρωστουλια και η ταλαιπωρια που χεις τραβηξει αυτη την εβδομαδα!!!!Χρειαζεσαι ξεκουραση..αφησε τα μικρα στην μητερα σου (αν θυμαμαι καλα μενει διπλα) και πηγαινε μια βολτα η κατσε σπιτι και απολαυσε την ηρεμια σου!!!!!Σκεψου τι πραγματικα θελεις...και χαμογελα!!!!!!Εγω ακομα και εχθες εκλαιγα για αυτο που εκανα το σαββατο...δεν μετανιωσα φυσικα αλλα νιωθω τυψεις...πολλες τυψεις!!!!Και ο αντρας μου πιστευει πως ειναι καλυτερο να μην ξανασυζητησουμε για αυτο το θεμα, εμενα ομως με ποναει!!!!!Ισως και αυτον και ετσι απλα να κρυβεται...!!!!

Τελος παντων οτι χρειαστεις εγω και ολα τα κοριτσακια φυσικα ειμαστε εδω!!!!!

Σας αφηνω τωρα, εχω να στεγνωσω μαλλι να κανω μπανιο τον μικρο, ταισμα και νανι!!!Ισως μπω αργοτερα, αλλιως τα λεμε αυριο!!!!Φιλακια πολλα και πολυ αγαπη σε ολες σας!!!!

Δημοσίευση

γεια σας ομορφες μου τι μου κανετε??? αχ κοριτσια γραψατε πολλα απο το απογευμα και δεν τα θυμαμαι ολα λοιπων

ηλιανα μου οπως ειπαν και τα κοριτσια θελει χρονο καλα λεει η ανλου αφησε τα μωρακια στην μαμα σου και ξεκουρασου λιγο θα σου κανει καλο :!: ηρεμισε το ξερουμε οτι ειναι δυσκολο αλλα αν ειναι να κρατησεις το μωρακι και να τραβα ολη αυτη την στεναχωρια και να καταλαβαινει οτι δεν το θες ειναι χειροτερα να το βασανιζεις γιατι δεν το συζητας με τον αντρουλη σου?? βρε κοριτσι μου δεν ειναι και τοσο μικρος ο μπεμπης σου μεχρι να γεννησεις θα ειναι σχεδων δυο δεν λεω παλι μωρο σιγα σιγα θα βρειτε τον ρυθμο σας οτι θες εδω ειμαστε ;)

τζιτζικακι για τα ματια δεν ξερω γιατι και εμας ειναι γκριζα και εμενα μου λενε οτι θα αλλαξουν και τους λεω αμαν ειναι να αλλαξουν ας αλαξουν ;) καλα λες οτι τα νουμερα του τζαμπο μονο για μας ειναι εγω τις πηρα κατι εσωτερικες 3 νουμερο και ειναι μια χαρα και τις πηρα και 6 και ειναι λιγο μεγαλες και η στολη που πηρα για τις αποκρυες ειναι για 6 μηνων και ειναι μεγαλη :roll::shock:

ερη μου μπραβω που αρχισες να οργανωνεις την βαπτιση ειδες που ανυσηχουσες μια χαρα τα καταφερνεις

ελενη μου ωραια δουλειαααααααα μου αρεση εκανα ενα χρονο ψυχολογια στην αθηνα αλλα μετα εμαθα οτι δεν αναγνωριζε η κυπρος εκεινη την ιδιοτικη σχολη οποτε σταματησα

κοριτσια μου συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι αλλα

αααααααααααααααααα καλε το ξεχασα πηγα στον φοβερο παπα πληρωσα την προκαταβολη 20 ολοκληρα ευρο :o:o:o:shock::shock: τοση ταλεπωρια για 20 ευρω λοιπων εκλεισα 26/6 η ωρα 6

αχ κοριτσια μου πηγαμε επισκεψη αποψε σε κατι φιλους και η μικρη κοιμηθικε απο τις 10 οτα ομως την πηρα για να φυγουμε ξυπνησε ηρθαμε σπιτι την εβαλα στο κρεβατι αλλα τσιριζε πρεπει να ποναγε η κοιλιτσα τις ηρθαμε στο σαλονι ξαπλωσαμε αγκαλιτσα τις εκανα μασαζακι και τις ειπα την κοκκινοσκουφιτσα και κοιμηθικε :D:D η καλητερη στιγμη τις ημερας οσο τις ελεγα το παραμυθακι με κοιταγε στα ματια καρφωμενη :D:D

φιλεναδες σας αφηνω παω για νανι φιλακια σε ολες :x:x:ymblushing::ymblushing::-*:-*

Δημοσίευση

λοιπον εχω αλλες 3 σελιδες να διαβασω..πολυλογουδες :lol::lol::lol::lol:

ανυπομονω ομως να καλοσορισω τις 2 καινουριες φιλεναδιτσες elisa κ ελενιτσα. να σας ζησουν τα μωρακια σας...3η φιλεναδα απο χαλκιδα!!!κ αλλη μια νησιωτισα. εγω ειμαι η δημητρα 31ετων :( κ η μπεμπα μου ειναι 5 μηνων κ 5ημερων!!

τρωμε εδω κ 4 μερες κρεμουλα (40 γρ φαγαμε σημερα) της αρεσει κ προσπαθει να πιασει το κουταλι (οπως κανει με μπιμπερο_)

ηλιαννα αντε με το καλο! θα γινεις πολυτεκνη μανουλα!τι μας θυμισες με το τικερακι σου βρε! ενας χρονος ακριβως ήταν οταν το εμαθα κ γω!!

συνεχιζω το διαβασμα κ επανερχομαι

Δημοσίευση

αχ θα ξανασχολιασω...

αποστειρωση σταματησαμε κ μεις. 1 φορα τη μερα αποστειρωνω πιπιλες..

μας ειπε να βραζουμε το νερακι για ακομα 10 μερες κ μετα απλα θα το ζεσταινουμε.

βαρβαρα δινεις κ νερακι να πινει? εγω μετα θηλαζω αμεσως..θα τη ρωτησω δευτερα

αντρουλης ειναι με πυρετο κ τον εχουμε απομονωσει σε ενα δωματιο, με μασκα..φοβαμαι κ μαυτη τη γριπη..πωπω

κ συνεχιζω διαβασμα :geek::geek:

ανλου καλα αποτελεσματα στο μικρουλη μας

ηλιαννα ακολουθησε το ενστικτο σου κ οτι αποφασισεις θα ειναι σεβαστο απο την οικογενεια σου.

καλο βραδυ κοριτσακια!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Ηλιαννα μου σκεψου μονο τη χαρα που θα σου προσφερει το μωρακι και μην στενοχωριεσαι.Εχεις και τη βοηθεια των γονιων σου,ετσι δεν ειναι?Τον πρωτο καιρο ειναι και οι ορμονες μας καπως οποτε ισως γι΄αυτο νιωθεις ετσι.Να μας μιλας ομως,σιγουρα σε καταλαβαινουμε!

Ρανια και μιρια ετοιμαζεστε σιγα σιγα!Εμεις ακομα δεν κλεισαμε ημερομηνια.

μιριακι τι γλυκο αυτο με το παραμυθι!ααααααχ :x:x Εγω ακομα δεν της εχω πει :?:? Οσο για τον τρομερο παπα δεν σχολιαζω καλυτερα

Ανλου μου ισως ειναι πραγματικα καλυτερα να μην ξανασυζητησετε γι'αυτο..Τουλαχιστον τον πρωτο καιρο.Ειναι ακομα πολυ νωρις και ειναι λογικο να σε ποναει.Ετσι νοιωθει και ο αντρας σου σιγουρα.

Μαμουνακι περαστικα σε αντρουλη!

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????πως ειναι τα ζουζουνια σας??????????εγω σημερα ειμαι καλυτερακ απο θεμα ψυχολογιας αλλα κ που ειμαι αρρωστη!!!!!!καλα τα δε παιδια μου ,δεν το συζητω ειναι περδικια τα αγγελουδακια μου κ πολυ χαιρομαι γι'αυτο!!!!! :D:D:D

λοιπον κατ'αρχην ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΜΙΑ ΕΤΣΙ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!!!!!!!!Κ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

ελενη μου ναι ισως ειναι πολυ νωρις ακομη κ δεν το εχω συνηδειτοποιησει.πιστευω ομως να τα καταφερω πολυ συντομα γιατι χθες αφου ηρεμησα καθομουν κ δεν μπορουσα να πιστεψω αυτα που σκεφτομουν γι'αυτη την αθωα ψυχουλα,το μωρακι μου, που εχω μεσα μου, στεναχωριομουν κ αναρωτιομουν πως τολμω να κανω τετοιες σκεψεις!!!!!!!πραγματικα ομως δεν το θελω μου εχρεται απο μονο του,οπως κ να κλαιω χωρις λογο!!!....

ανλου μου ναι συζητησα κ με τον αντρα μου αυτος ειναι παντα διπλα μου κ μου λεει πως θα τα καταφερουμε!! αλλα τα'χει παιξει με μενα που ειμαι μια ετσι κ μια αλλιως!!πραγματικα εχει πολυ υπομονη,τον θαυμαζω γι'αυτο!!!!ναι η μαμα μου μενει απο κατω,θα προσπαθησω να τις αφηνω λιγο τα παιδια για να ξεφευγω λιγο,θα πω κ στην αδερφη μου να ερθει απο αθηνα το σ/κ να βγουμε λιγο κ οπωσδιποτε θα συναντηθω κ με την ρανια!!!

κοριτσι μου δεν ξερω..ισως ειναι καλυτερα να μην το ξανασυζητησετε με τον καιρο θα εισαι κ εσυ καλυτερα!!!!με τον χρονο ολα γινονται καλυτερα!!!!

μιρια μου σημερα που ειμαι ηρεμη τα σκεφτομαι ολα αυτα που μου ειπες κ ξερω εχεις δικιο.πραγματικα την αγαπη που νιωθω για την αννα μαρια μου κ τον αγγελο μου,την ιδια ακριβως νιωθω κ για το μικρουλι μου!!!!λυπαμαι πααααρα πολυ που που το εκανα να υποφερει ετσι!!πραγματικα δεν θελω να του κανω κανενα απολυτως κακο!!!!!!!!θελω να ειναι ενα γερο μωρακι κ ολα να πανε καλα κ να το κρατησω στην αγκαλια μου!!!!επειτα οπως λες κ ο αγγελακος ειναι ολοκληρο παιδακι πλεον κ τον οκτωβριο που ειναι να γεννησω θα ειναι 1μιση χρονων!!!!ααα οσο για τον φοβερο παπα καλυτερα να μην το σχολιασω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol:

μαμουνακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!!ευτυχως που ειναι κ η οικογενεια μου διπλα μου κ με στηριζει!!!!εννοειται πως το μωρακι μουθα το κρατησω ,δεν θα του στερησω εγω τη ζωη!!!!θα προσπαθησω να μην το κανω αλλο να υποφερει ετσι κ να του δειξω ολη μου την αγαπη!!!!αλλα αυτα οπως ειπα κ πριν δεν θελω να να κανω ετσι .τι να πω τοσο πολυ με επηρεαζουν οι ορμονες????........

περαστικα στον αντρουλη σου κ μακαρι η μικρουλα σου!!!!!!! αχ μ'αυτες τις ιωσεις κ τις γριπες ....ρωτα κ εμενα ...... ;);)

τζιτζικακι μου ναι αυτο σκεφτομαι σημερα απο σημερα κ θα το σκεφτομαι καθε μερα τη χαρα που θα μας φερει το μωρακι κ σε εμας αλλα κ στα αδερφακια του!!!!!!!

αχ σας επριξα παλι ε????????συγνωμη βρε κοριτσια μου αλλα ειχα αναγκη να σας τα πω αυτα!!!!!!!!αρχισα να κλαψουριζω παλο κ ειμαι ακομα στην αρχη......ωωωωχχχχ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα Ηλιαννα μου. Ετσι μπραβο κοριτσακι μου,πολυ χαιρομαι που σε ακουω ετσι αποφασισμενη.Το μωρακι σου ειναι πολυ τυχερο που θα σε εχει για μανουλα του.Ολα θα πανε καλα.Φυσικο ειναι οι ορμονες σου να χορευουν τσιφτετελι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

4καλημερα φιλεναδιτσες μου οχιιιιιιιιιιιιι δεν ξυπνησαμε τωρα ηρθε μια φιλη για πρωινο καφεδακι και μας ξυπνησε και εφυγε πριν λιγο...ετιμαζομαι να κανω καμια δουλιτσα και να σιδεροσω αχχχχχχχχ αυτο το ατιμο το σιδερο καθε εβδομαδα ειναι εκει και με περιμενη :evil::evil: σημερα εχει πολυ καλο καιρο αλλα δεν εχουμε που να παμε :cry:

μαμουνακι περαστικα στον αντρουλη σου ελπιζω να γινει καλα γρηγορα δεν εχουνε αναγκη οι αντρες ειναι τοσο τυχερη που μεχρι και η αρρωστια μια μερα μενει ισως επιδη ειναι και αυτη θυλικη δεν τους αντεχη :lol::lol:

τζιτζικακι ειναι απιστευτο το πως με κοιταγε δεν θα ξεχασω ποτε αυτο το βλεμα τις... εγω παντως δυσκολευτικα να βρω ημερομηνια για την βαφτιση ειναι σε ενα συγκεριμενο εκκλησακι που ηθελα :!:

ηλιανα μου ουτε λογος για ευχαριστιες κοριτσι μου ειμαστε εδω για να βοηθαμε η μια την αλλη :!: ειδες τωρα που ειναι καλητερα και τα μωρακια σου που καθαρισε και εσενα το μυαλο σου σου πεσανε και ολα μαζι βρε κοριτσι μου γ αυτο ησουνα τοσο αρνητικη ;)

πριγκιπισααααα ολα καλαα???

που ειναι τα αλλα κοριτσακια εκανε καλο καιρο και βγηκανε?????????? φιλακια ομορφες παω να κανω δουλιτσες καλη ημερα να εχουμε ολοι :!::!::!:;););):x:ymblushing:=((:-*:-*:-*

Δημοσίευση

καλησπερα φιλεναδιτσες τι κανετε??????καλε που ειστε εξαφανισμενες ολες σημερα?????????? οεο?????

καμια δεν ειναι εδω???????????????

πριγκιπισσα μου ευχαριστω πολυ!!!!!!ναι αυτες οι ορμονες θα με ταραξουν παλι!!!τι μονο τσιφτετελι???οτι χορος υπαρχει κ δεν υπαρχει τον χορευουνε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μιρια μου ετσι φαινεται ισως επειδη πεσανε ολα μαζεμενα, τι ναπω!!!!!!αχ αυτο το σιδερο κ εμενα μου τη σπαει αφανταστα!!!!!αλλα τι να κανουμε......... :twisted::twisted::twisted::roll::roll:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια...ευχαριστω πολυ για το καλοσορισμα!!!!

Ηλιαννα μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα..θα δεις οσο περναει ο καιρος θα αισθανεσαι ακομα καλυτερα και θα περιμενεις πως πως να δεις το μπουμπουκι σου!!!

Ελενη μου να χαιρεσαι τον μπεμπουλη σου!

Μαμουνακι και εσυ να χαιρεσαι την μπουμπου σου!

Τι κανετε?Εγω καθομαι εδω με τον μπεμπη μου ...ο μεγαλος μου κοιμαται ακομαα...το βραδυ προβλεπω ξενυχτι :shock:

Καπου διαβασα για βαπτιση...και εγω εκλεισα εκκλησια για Ιουνη να βαφτισω τον μπεμπουλη!

Δημοσίευση

Ηλιαννα μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα!Να μιλας ομως,να βγαζεις αυτα που νιωθεις απο μεσα σου!Αν δεν θες να τα πεις σε μας,πες στα σε μια φιλη,στην αδερφη σου,στη μαμα σου,καπου τελος παντων!Οι ορμονες ειναι που μας τρελενουν!Εγω στην εγκυμοσυνη περασα διαφορες φασεις,αρχικα ειχα απιστευτα νευρα και γκρινια,μετα εκλαιγα χωρις λογο κλπ.Ολα θα πανε καλα!

μαμουνακι περαστικα στον αντρουλη σου ελπιζω να γινει καλα γρηγορα δεν εχουνε αναγκη οι αντρες ειναι τοσο τυχερη που μεχρι και η αρρωστια μια μερα μενει ισως επιδη ειναι και αυτη θυλικη δεν τους αντεχη :lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχα αμαν βρε μιρια!πεθανα στα γελια :lol::lol::lol:

οι υπολοιπες που ειστε σημερα?πολλες απουσιες σημειωσα!

Δημοσίευση

μιρια εγραψες!!! :lol::lol::lol::lol: θα :lol: του το πω οταν γινει καλα!

εμεις ειμαστε καλα. λογω αρρωστιας του ανδρος την κοιμιζω στο δωματιο της αυτες τις μερες, αλλιως δεν το παιρνα αποφαση,ομως μεχει φαει το ξενυχτι...φοβαμαι κ πηγαινοερχομαι...το πρωι ειχε γυρισει απο πλαγια μπρουμητα.τη δευτερα θα κανουμε το τριτο εμβολιο (χασαμε ενα λογω κρυολογηματος)

Δημοσίευση

καλησπερα κουκλιτσες...

μιρια εισαι απιστευτη...χαχαχαχαχαχαχαχαχαα το λεγα στον αντρα μου και ειχα πεθανει στα γελια και εκεινος αταραχος εβλεπε τηλεοραση...εγω παντως ειχα ξεκαρδιστει!!!!!!χαχαχαχαχαχα

μαμουνακι και η πριγκιπισουλα μας γυρισε μπρουμητα??????θελω και γω.....

τι τον ξαπλωνω στην κουνια και του κουναω πραγματα πανω απο το κεφαλι μπας και γυρισει, τι στο κρεββατι μας κανω τον κλοουν τιποτα ο μπουφος!Τεμπελχανας απο τους λιγο...καθεται και γελαει!!!!!

Αυριο εχουμε παιδιατρο, ελπιζω να μας πει να ξεκινησουμε κρεμες, και μετα θα παμε (αν κανει καλο καιρο να ψησουμε στο barbeque των κουμπαρων μας) θα παρω και ρουχαλακια μαζι και ολα τα απαριατητα να τον κανω μπανιο εκει και να κοιμηθει...ελπιζω στο γυρνα να μην ξαγρυπνησει!!!!

καλε ολες εχετε κλεισει για βαφτιση????εμεις ακομα δεν εχουμε σκεφτει το ποτε... μαλλον προς σεπτεμβρη κλεινουμε που θα χει και γενεθλια...

Επισης αυριο το πρωι θα παμε στα πρενανταλ να αλλαξω ενα φοβερο μοντγκομερι που μου φεραν δωρο, θα το παρω σε μεγαλυτερο για να το χει του χρονου να το ευχαριστηθει και να τον ευχαριστηθω!!!!

Και μιας που θα μαστε εξω λεω να παμε και μια βολτα στα μαγαζια να παρω κανενα τζινακι!!!!

Κατι με εχει πιασει και θελω να βρω τζιν καμπανα....αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα βρω!!!!!!Δεν πειραζει εγω θα ψαξω!!!!!

Ηλιανακι μου χαιρομαι πολυ που ειστε γενικα ολοι καλυτερα, και φυσικα εσυ που ακουγεσαι πολυ αισιοδοξη σημερα!!!!!Τελικα βρηκες γιατρουλη???? Αληθεια ψαχνεις για γιατρο στην χαλκιδα ή στην αθηνα???? Γιατι στην αθηνα σου συστυνω ανεπιφυλακτα τον δικο μου, που ειναι και οικονομικος και υπεροχος ανθρωπος, ειναι στο μητερα!Αν ενδιαφερεσαι πες!!!

Αααααα η βιοψια ειναι καλη...δεν εδειξε τιποτα!ηταν καλοηθεια...ευτυχως, επεσαν και τα ραμματα, βγαλαμε και τις γαζες και σημερα εκανε μπανιο με ανεση επιτελους!!!!

Λοιπον παω να κατσω με τον αντρουλη μου, να δουμε ραδιο αρβυλα, φιλακια πολλα και καλο βραδυ σε ολες!!!!

Δημοσίευση

anlou τελεια τα νεα απο τον μικρο σου!!ειδες που ολα πηγαν καλα τελικα?Παιδιατρο εχουμε και εμεις αυριο,θα κανουμε και τα εμβολιακια μας.Καλα να περασετε αυριο στους κουμπαρους!Οι υπολοιπες τι κανονισατε???

μαμουνακι εγω την κοιμιζω στο δωματιο της μονο κατα τη διαρκεια της μερας.Απο τον επομενο μηνα λεω να την μετακομισω και τη νυχτα.

μιρια ακομα γελαω :lol::lol::lol: τρομερη ατακα!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και από εμένα!

Τι κάνετε? Βλέπω όλες είστε καλά εκτός από την Ηλιάννα! Ακόμα αρρωστούλα? Μήπως να πάς να σε δει κανένας γιατρός? Δεν θέλω να σε φοβίσω αλλά η αδερφή μου έτσι ήταν για αρκετές μέρες και τελικά έχει την γρίπη! Αν συνεχίζεις έτσι πήγαινε σε γιατρούλη!

Μαμουνάκι εμείς φτάσαμε τα 150 ρυζάλευρο και μου είπε η παιδίατρος να μην της δώσω μετά γάλα! Μου λέει τι θέλεις να σκάσει? Οπότε σήμερα της έδωσα νεράκι! Επίσης μου είπε να ξεκινήσουμε αύριο την κρέμα βανίλια και σε 15 μέρες φρούτα! :ymparty:

Ηλιάννα μου χαίρομαι που η ψυχολογία σου είναι καλύτερα! Είδες και όταν είχες μείνει έγκυος στον Αγγελάκο σου ένιωθες περίεργα στην αρχή από ότι μας είχες πει και τώρα δεν θα μπορούσες να διανοηθείς την ζωή σου χωρίς αυτόν!

Ανλού μου είναι λογικό να νιώθεις έτσι αλλά ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές όπως λένε!

Όσο για την αποστείρωση αφού βάζουν τα χέρια τους στο στόμα και πριν τα βάλουν έχουν πιάσει με τα χέρια τους τόσα πράγματα παιχνίδια κτλ. Οπότε δεν έχει νόημα η αποστείρωση!

Εμείς κοιμόμαστε στο δωμάτιο μας από τον Δεκέμβριο με ένα διάλλειμα το διάστημα που ήταν άρρωστη! Βέβαια έχω την ενδοεπικοινωνία δίπλα μου ανοιχτή όλο το βράδυ οπότε μόλις ακούσω κάτι πετάγομμαι!

Λοιπόν δεν θυμάμαι τίποτα άλλο! Φιλάκια πολλά σε όλες και ελπίζω να μπορέσω αύριο να σας διαβάσω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...