Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11,30 ΣΤΗΝ ΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΑΣ . ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ANTE KORITSIA NA EΡΘΕΤΕ ΟΛΕΣ Ε?????ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΕ!!!!!!

Δημοσίευση

αχ κοριτσακια μου καλημερα!!! γκουχουγκουχου γκουχουγκουχου ποναωωωωω!!! μακαρι να ειστε καλα κοριτσια γιατι εγω δεν ειμαι παλι για αλλη μια φορα.ειναι η τριτη βδομαδα που συνεχιζουμε με αρρωστιες μεσα στο σπιτι λες και μας μουτζωσε καποιος,ευχομαι να παει στα μουτρα του εαν το εκανε χιχι!!! ξεκινησα εγω πριν τρεις βδομαδες με πυρετο μετα ο αντρας μου και η μκρη και μετα απο μια βδομαδα ολοι παλι απο την αρχη και φυσικα τελευταια και εγω να μη μεινω παραπονεμενη,αχ τι να πω δεν ξερω :(:(:( περιμενω αυριο το γιατρο γιατι σημερα ειναι αδυνατον να ερεθει μιας και ολοι οι γιατροι του ικα απεργουν και επειδη ειναι οικογενειακος γιατρος τρεχει και δεν προλαβαινει.θα ερθει αυριο το πρωι να βγαλει το πορισμα :D:D αλλα μαλλον βρογχιτιδα παλι μου ειπε.... και θελω πολυ να ερθω στην συναντηση αφου σας εταξα και βασιλοπιτα μεχρι και υλικα αλορασα εχθες ,τρομαρα μου για να την φτιαξω...κοριτσια μαλλον δεν θα μπορεσω οπως πανε τα πραγματα να σας δω αυτην την κυριακη ,αλλα για σιγουρα θα σας το γραψω και αυριο....να σας φιλησω η οχι γιατι κολαει αυτο που εχω? :D:D:D μαλλον αφηστε το για την επομενη φορα ,σας τα χρωσταω....bye!!! γκουχουγκουχου sorry!!!

Δημοσίευση

περαστικα σας μαρια μου αν δεν εισαι καλα δεν πειραζει την αλλη φορα θα μας δεις,ολος ο κοσμος χαλια ασε και εμεις πριν 1 μιση μηνα ειχαμε λιγο καταροη αλλα φτηνα την γλιτωσαμε εμεις μονο με οτριβιν ευτηχως,εχεις και την μικρη χαλια???

Δημοσίευση

και η μικρη χαλια για 3η βδομαδα η καημενη,ξεκινησε με ωτιτιδα και τωρα με λοιμωξη στο αναπνευστικο.το ιδιο και ο αντρας μου εχει τωρα και εγω μαλλον βρογχιτιδα,θα μου πει αυριο ο γιατρος.αχ παναγια μου ...ποναω.....σας ευχαριστω κοριτσια!!! ενοειτε οτι θα γινει η συναντηση !!! καλα να περασετε!!! σταμουλα η μικρη σου παει σχολειο?

Δημοσίευση

κοριτσακια μου καλημερα!!! ευχομαι να ειναι για εσας γιατι για εμενα δεν ειναι,ηρθε ο γιατρος και εχω λοιμωξη του αναπνευστικου και εγω και παρολιγον γλιτωσα την πνευμονια αλλα την επομενη φορα που θα κολησω μικροβιο παω νοσοκομειο.... :(:(:( ο γιατρος ειπε οτι ειμαι πολυ ευαισθητη λογω του οτι αφαιρεσα τον θυροειδη και εχει πεσει η αμυνα του οργανισμου,οποτε μεχρι να ρυθμισω τις ορμονες μου πρεπει να προσεχω....αυτα απο εμενα και μακαρι να μας ειναι περαστικα !!! οπως καταλαβαινετε δεν θα μπορεσω να ερθω,καλα να περασετε και ευχομαι να ειμαστε καλα να τα πουμε στην αλλη συναντηση!!! φιλια σε ολες κοριτσια!!!ματσ μουτσ!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚ.... :cry::cry::cry::cry:

ΣΤΙΣ 8-3 ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΒΑΝΙΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ... ;)

Δημοσίευση

Κρίμα που δεν μπορείς να έρθεις ρουμπελάκι την άλλη φορά δεν είπα για 8/3 επειδη πέφτει καθημερινη και είναι δύσκολο είπα για 13/3 ημέρα Κυριακή .Η τερίνα για όσες επιθυμούν ναι είναι στην πλάκα όσες μπορείτ ελάτε τελικά πόσες θα έρθουμε; εγω η αννα 1975 ποια άλλη ; να ξέρουμε τις σίγουρες;

Δημοσίευση

καλεμέρα εγω φεύφω απο το σπίτι τωρα γιατί ως γνωστό έχω και ταξίδι να κάνω χαχαχα λοιπόν όσες αποφασίσετε να βγείτε έξω καινα χαρειτε τον υπέροχο καιρό ξέρετ που θα μας βρείτε στη ΤΕΡΙΝΑ στη πλάκα ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ . Φιλάκια τα λέμε μετά ..... :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Με την πλάτη ήταν και σε μας στην αυχενική και προς τα κάτω γυρισμένο. Έχουν πλάκα μωρέ. Τόσο μικρούλια και μας παίζουν. Εν τω μεταξύ σε ένα άρθρο που έλεγε πως θα καταλάβετε ότι το έμβρυο στην κοιλιά είναι έξυπνο.. μια απ τις απαντήσεις ήταν.. ότι καταλαβαίνει όταν εκτίθεται σε κάτι και κρύβει το πρόσωπο του.  Εμάς μας είχαν ξεγραμμένους λόγω ηλικίας και μάλιστα μια γιατρός μας είπε ότι και με εξωσωματική δύσκολο να πετύχει. Τους διαψευσαμε όμως όλους.  Γερή βιομηχανία οι εξωσωματικές.  Ενώ είχα καλή άμη για την ηλικία μου απλά δεν είχα ρυθμισμένο θυρεοειδή και είχαμε και θέμα με την ποσότητα στο σπέρμα Εγώ ρύθμισα τον θυρεοειδή και ρυθμίστηκε και ο κύκλος μου και ο σύντροφος πήρε τα Ovasem και στο δεύτερο σπερματοδιάγραμμα είχαμε αύξηση 70%.  Τώρα όπου μπορώ το λέω. Να πάνε σε ενδοκρινολόγο και ουρολόγο, γιατί οι γυναικολόγοι είναι μιλημενοι κατευθείαν για εξωσωματική. Δεν σε βοηθούν σου κόβουν τα φτερά.
    • @Elk πώς κατάφερες να σου φύγει ο πονοκέφαλος; Γτ σε εμένα φεύγει μια και καλή το βράδυ με τον ύπνο.  @NannanΤο πρώτο μου είναι κι εμένα, ήρθε σε μήνα που ούτε καν το περιμέναμε, περίμενα να φύγει ο μήνας γτ θα ξεκινούσαμε χάπια για πρόκληση καθώς είχα ακανόνιστο κύκλο. Τελικά ήρθε μόνο του!! Σε σας ήρθε γρήγορα; Ούτε εμείς έχουμε δει το φύλο, μας είπε ο δικός μας γιατρός ότι μάλλον θα το δούμε στην επόμενη επίσκεψη. Το μικρό στην εξέταση είχε σταυροπόδι και στο τέλος όταν το πίεσε και λίγο ο γιατρός μας γύρισε και τη πλάτη 😅
    • @Pinacolada μπράβο βρε κορίτσι, τι να πω.. εγώ άρχισα να βαραίνω και να μην μπορώ να σηκωθώ από τον καναπέ και να κάνω πέντε βήματα.. όχι τώρα να ανεβαίνω σε αεροπλάνα και με παιδί και να αλλάζω ήπειρο.! Χαρά στο κουράγιο σου θα πω εγώ και στη τζέπη σου.. γιατί χωρίς χρήμα δεν πας από δω μέχρι το περίπτερο, όχι σε άλλη ήπειρο.. 🤣
    • Ναι περιμένω πως και πως κι εγώ. Δύσκολο να έχεις πονοκέφαλο. Με πιάνει κι εμένα αλλά πιο ελαφρύς. Μια φίλη μου έπινε καφέ και της περνούσε. Περίεργο το γιατί.  Δεν είναι σε όλες το ίδιο υπομονή. Την επόμενη φορά ίσως να ανέβει. Ούτε εμείς είδαμε φύλλο ακόμη. Δεν ξέρω την άλλη Πέμπτη τι θα δείξει. Το πρώτο σου είναι και σένα;
    • Κορίτσι μου σε πολλές περιπτώσεις ο πλακούντας ανέβει αργότερα όσο προχωράει η εγκυμοσύνη αλλάζει η θέση του  εγώ σήμερα ξύπνησα με άσχημο πονοκέφαλο αλλά δεν με πιάνει συχνά είναι η αλήθεια   τωρα εσενα σε ταλαιπωρεί αν σε πιάνει τόσο συχνά αλλά στο δεύτερο τρίμηνο θα σταματήσει λογικά και αυτό Ευχαριστω πολυ κάποιες μέρες είναι ζόρικα με τα κορίτσια αλλα εντάξει δεν πειραζει τι να κανουμε μεσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά  εγω τώρα ραντεβού δεν εκλεισα αλλα λογικα θα πάω 8/12 γυναικολόγο  φύλο οχι μωρε δεν φαινόταν κατι ξεκάθαρο είδα εγω κάτι φουσκωτό στον υπέρηχο ρώτησα μηπως είναι αγόρι αλλά δεν μπορούσε να μου πει σίγουρα ο γιατρός μου είπε με επιφύλαξη ίσως και να είναι αγόρι αν και εγώ πιστεύω κορίτσι θα έχω πάλι.. λογικά στην β επιπέδου θα μάθω φύλο δεν νομίζω να μάθω πιο νωρίς σε αυτήν την εγκυμοσύνη  εσένα σου είπε τίποτα; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...