Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Aναστασία μου καλησπέρα και με το καλό να σου πάνε όλα......

Αν και έχω φύγει χρόνια τώρα από τη Θεσσαλονίκη.....ένας πολύ καλός ουρολόγος - οικογενειακός φίλος- που μου στάθηκε πολύ όταν έπαθα κολικό νεφρού....είναι ο Βακαλόπουλος. Έχει ιατρείο στην Εγνατία....ελπίζω δηλαδή να το έχει ακόμα....μιας και απ' ό,τι ξέρω και ο γιος του ουρολόγος είναι!!

Αν χρειαστείς οτιδήποτε, στείλε μου πμ.

Φιλάκια

Δημοσίευση

Ιωάννης Παπαδήμας στην Μητροπόλεως. Αριθμό δε θυμάμαι αλλά ένας είναι θα τον βρείς. Είναιθ καθηγητής του ΑΠΘ. Κορυφαίος αλλά από τιμές ...τσούζει. Η επίσκεψη 120€

Είναι ουρολόγος -ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής αν τον θέλεις για θέμα υπογονιμότητας

Δημοσίευση
Ιωάννης Παπαδήμας στην Μητροπόλεως. Αριθμό δε θυμάμαι αλλά ένας είναι θα τον βρείς. Είναιθ καθηγητής του ΑΠΘ. Κορυφαίος αλλά από τιμές ...τσούζει. Η επίσκεψη 120€

Είναι ουρολόγος -ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής αν τον θέλεις για θέμα υπογονιμότητας

Πω πω πολλα παιρνει αυτος καλε!!! :shock:

Δημοσίευση

ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 13

ΤΗΛ: 2310269723

ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΣΟΚΗΛΗ ΤΟΥ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ. ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Δημοσίευση

Πηγαμε στον Πετρο Θανο.Ωραιοτατος γιατρος και γνωστης του αντικειμενου του.Εχει προστατιτιδα σιγουρα και θα κανει εξετασεις για κιρσοκηλη να δουμε εκει τι γινεται!Πιθανο να υπαρχει!Με επεμβαση θα διορθωθει ειπε το προβλημα και ολα θα πανε καλα.Τζαμπα πηγαν 2 χρονια!! :( Πρωτα αυτο επρεπε να δουμε!!!Πιθανον και η βιοχημική εγκυμοσυνη να οφειλεται εκει!

Δημοσίευση

Ελα κορίτσι, τώρα μπήκα!

Μα καλά τόσο καιρό δεν μπορούσε να σας πει κάποιος ότι πρέπει να κάνετε περαιτέρω εξετάσεις?

Ο κάθε γιατρός μου φαίνεται τα βλέπει μόνο από την δική του οπτική...τι να πω!!

Είναι σίγουρο ότι χρειάζεται επέμβαση ακόμη και αν έχει μόνο προστατίτιδα ή διορθώνεται και με άλλο τρόπο (πχ αντιβίωση?)

σας είπε αν μπορείτε να μείνεις έγκυος με την υπάρχουσα κατάσταση?

μόλις μάθεις και άλλα πες μου!!!

xxxx

Δημοσίευση

Η προστατιτιδα με αντιβιωση θα την καταπολεμησουμε, 10 κουτια θα παρει για 1,5 μηνα.Θα κανει ντοπλερ οσχεου για να δουμε για κυρσοκηλη και μετα τα αποτελεσματα θα ξερουμε αν θελει επεμβαση!

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΙΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΙΝ ΕΧΕΙ ΚΙΡΣΟΚΙΛΗ ΚΛΠ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑΣΕ ΣΤΗΛΕΙ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ?ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΟΛΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!

  • 1 month later...
Δημοσίευση
Αναστασία τι έγινε τελικά? Σε ποιον πήγατε? Τι σας είπε?? :):):)

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χειρούργος Ουρολόγος

Μαυροκορδάτου 22, Θεσσαλονίκη, 54645, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κατηγορίες: Ουρολόγοι

Tηλεφωνο: 2310866818

πολυ καλος, πρωτα φιλος και μετα γιατρος ιατρειο μετα τις 7μμ χειρουργει σε βιοκλινικη(μητροπολεως) και γεννηματα. εκανε ο αντρα μου κιρσοκηλη και τωρα ειναι σε σταδιο αναρρωσης! νοιαζεται γενικα για τους ασθενεις του!

Δημοσίευση

Κοριτσια να ειστε καλα για τις πληροφοριες, αλλα καταληξαμε στον κυριο Πετρο Θανο και ειναι κορυφη ο ανθρωπος γιατι πρωτα ειναι ανθρωπος και μετα επιστημονας.....Νομιζω θα φτασουμε στο επιθυμητό αποτελεσμα συντομα!!!Τον εμπιστευομαι απολυτα!!!

  • 4 years later...
Δημοσίευση

Οσον αφορα τον Αβρααμ Δρακοπουλο στην Μητροπολεως, Θεσσαλονικη εχω προσωπικα παρα πολυ ΚΑΚΗ εμπειρια. Χασαμε με τη συζυγο 1 χρονο με τις ακυρες κ λανθασμενες διαγνωσεις του. Πηγα λογω ανεπιτυχων προσπαθειων για παιδι και ενω η γυναικα μου εκανε ολες τις εξετασεις και ηταν καθαρη. Με εψαξε και ειπε δεν εχω τιποτα, μου εδινε κατι χαπια που εφτιαξε αυτος μονος του τη συνταγη και μας αρμεγε τα 50αρικα επι ενα χρονο αερα πατερα. Ηταν τοσο σιγουρος που ουτε τριπλεξ ορχεων με εβαλε να κανω. Τελικα και αφου πηγα σε αλλον εκανα εγχειρηση κιρσοκυλης γιατι οχι μονο ειχα αλλα ηταν και στις 2 μεριες!!! Περιττο να αναφερω ποσο φιλοχρηματος μου φανηκε, τα ραντεβου παααρα πολυ κοντα με αποτελεσμα να περιμενεις και 2 ωρες αναμονη στο σαλονι και καμια διαθεση απο μερους του να χτισει σχεση εμπιστοσυνης με τον ασθενη κ να απαντησει ολοκληρωμενα και ευδιαθετα στις ερωτησεις - αποριες μας. Η γυναικα μου σημερα ειναι εγγυος 5 μηνων με φυσιολογικη συλλυψη 10 μηνες μετα την εγχειρηση. Ακουω Δρακοπουλος και βγαζουμε σπυρια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...