Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλοριζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καλα ο τιτλος ολα τα λεφτα πολυ μ'αρεσει :lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια σας ευχαριστω για τον ενδιαφερον ολα πηγαν perfect :D:D:D βοηθησε πολυ η κρεμουλα που βαζαμε μια εβδομαδα...του εβαλε emla για κανα δεκαλεπτο να μουδιασει κ μετα του το κατεβασε κ με τη μυτη του ψαλιδιου το ξεκολλησε απλα κ αναιμακτα ο χαρη κυριος πιο πολυ σπαστικε με τη νοσοκομα που του κραταγε τα χερια με το γιατρο κυριλε...στη νοσοκομα της ελεγε φυγε πηγαινε σε αλλο σπιτι :lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχει κατουρησει 2 φορες ηδη απο εκεινη την ωρα χωρις καμια ενοχληση

παλλικαρι το αγορι μου...μεγια μας το καινουργιο μας πουλακι :D:D:D:D

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΒΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ!!!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ!!!! :lol::lol::lol: ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ;;;ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΝΕΡΑΚΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ :cry:

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ...Η ΜΑΡΙΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ!!!!! :lol: ΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ...ΤΟ ΣΦΥΓΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ Κ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΤΑΚΙΑ...ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ Κ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :lol::lol::lol::lol::oops::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ :-*:-*:YMHUG:

Δημοσίευση

Εγω Βικουλινι δεν του το ανοιγα καθολου οταν ηταν μικρος ετσι μου ειχε πει ο παιδιατρος

του το ανοιξε αυτος οτν εγινε 1χρ.

Βεβαια ο καθε παιδιατρος εχει την δικη του γνωμη.....Αλλοι το ανοιγουν απο 1μηνων

Δημοσίευση

οΟ καθε γιατρος εχει την δικη του αποψη.....

Και μας μπερδευουν μετα....Εγω παντως εκανα οτι μου ειπε ο δικος μου αλλα μαλλον δεν του το κατεβαζα

καλα και τωρα η μια μερια ειναι κολλημενη οταν θα παμε παιδιατρο θα το κανει αυτος μαλλον

γιατι εμενα με ποναει η ψυχη μου να το κανω ασε που αυτος θα του βαλει κρεμα για να μην ποναει...

Αχ αυτα τα πουλακιααααααααα :lol:

Δημοσίευση

Μην γελας καθολου εχω βρει τον μπελα συνεχεια με αυτο ασχολουμαστε και εγω και

ο αντρας μου οχι ετσι το κατεβαζουμε οχι αλλιως οχι δεν το κανεις σωστα μη ποναει

εμεις μαλωνουμε και ο μικρος μας κοιταει και γελαει :lol:

Και οταν μεγαλωσει θα το κανει μονος του και θα μαας λεει ετσι το κανουν και οχι

μονο δεν θα πονααει αλλα θα του αρεσει κιολας :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Τονια μου και εγω ορο το βαζω πρωτα και μετα τα ρουφαω με αυτον αι καθαριζει...

Βικακι ευτυχως ολα καλα!Εμεις δεν ειχαμε ποτε προβλημα με το πουλακι...του το τραβηξε η παιδιατρος καπου στον χρονο και μετα μας ειπε εμασ να το τραβαμε στο μπανιο και να ριχνουμε νερο.Ουτε πονεσε ποτε!

Αχ βρε κοριτσια εχω αγχωθει,φοβαμαι μηπως κολλησω τον μικρουλη... :(

Δημοσίευση
Μην γελας καθολου εχω βρει τον μπελα συνεχεια με αυτο ασχολουμαστε και εγω και

ο αντρας μου οχι ετσι το κατεβαζουμε οχι αλλιως οχι δεν το κανεις σωστα μη ποναει

εμεις μαλωνουμε και ο μικρος μας κοιταει και γελαει :lol:

Και οταν μεγαλωσει θα το κανει μονος του και θα μαας λεει ετσι το κανουν και οχι

μονο δεν θα πονααει αλλα θα του αρεσει κιολας :oops::oops::oops:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΕΛΙΣΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ...ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΕΣ;;;ΥΠΟΜΟΝΗ...

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ...Η ΜΑΡΙΣΑ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΥ ΦΥΓΕ Η ΠΙΠΙΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΥΚΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ;;Κ ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΩΝΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ... :lol::lol: ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΤΑ :shock::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...