Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημεραααααα!!!!!!!

Ματι δεν εκλεισα σχεδον ολο το βραδυ και σερνομαι!!! Ορεξη ειχε ο μικρος για παρλα βραδιατικα!

Ειμαστε μανα και γιος σπιτι μοναχουλιδες παλι.Τους εστειλα ΣΜ μπαμπα και κορη.Θελω να μπω για ενα μπανακι αλλα το σκεφτομαι να αφησω μονο τον μικρο τωρα που κοιμαται.δεν το εχω κανει ποτε..τι λετε βρε κοριτσια να μπω στα γρηγορα?? Το απογευμα εχω γυναικολογο για ελεγχο μετα την γεννα.

Τονια μου με γεια τα επιπλακια.Οπλισου με γερα νευρα γιατι βλεπω και εσενα τον μικρο σου να ζηλευει αργοτερα με την μπεμπα.

Βικακι ΟΛΕΕΕΕ!!!!!!!!! Χαρα στο κουραγιο σου βρε! Ζηλευωωωω και εγω θελω ρακομελα!!

Ασπακι περαστικα στα μικρα!! Πω πω πολυ καιρο αρρωστα βρε παιδι μου!

Ερη μου και εδω δεν εχουν ολα τα σπιτια αποροφητηρα! Εμενα να φανταστεις εχει αλλα δεν εχει συνδεδεμενο το μπουρι του και ετσι δεν δουλευει.Εγω ανοιγω το παραθυρο προς το παρων.Υπαρχουν και αποροφητηρες που δεν χρειαζεται να βαλεις μπουρι.Ισως ενας τετοιος σας βολεψει αν υπαρχει μερος.Απο νοικια πως ειναι τα πραγματα εκει???

Βασω καλη δουλεια ευχομαι!

τι αλλο διαβασα δεν θυμαμαι..θα επανελθω αργοτερα..φιλακιααααα!!!!!!!!

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τελειωσα κ το μπανιο ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol::lol::lol::lol:

λενακι αν κοιματε μπες για ενα στα γρηγορα με τη πορτα ανοιχτη...θα σου στειλω μερικα με κουριερ :D:D:D

ρια οχι καμια σχεση με κρητη αλλα αγαπω ρακομελα :D:D:D:D

βασω νιωθεις καλυτερα οσο περναει η ωρα????

Δημοσίευση

Αντε Βικυ αφου τελειωσες και το μπανιο βουρ για το επομενο...

Τι εχει σειρα?

Αρχιζω καπως να ξυπναω εκανα και δευτερο καφε...

Μαλλον φταει και ο καιρος εχθες ειχαμε εναν πολυ ωραιο ηλιο και σημερα ειναι μουντος :(

Ε βεβαια τωρα που ξεκιναει το Σ/Κ θα εχουμε βροχες....Γκαντεμια σε ολο της το μεγαλειο

Δημοσίευση

Εγώ πάντως με τις βροχές και το κρύο δεν τα πάω καλά θέλω ήλιο και ζέστη, δεν μου αρέσουν τα μπουφάν και τα χονδρά ρούχα θέλω μαγιώ και παραλία να περπατάς ξηπόλητη και τέτοια.

Bikxar για εμένα το πιο γρήγορο δωμάτιο για καθάρισμα είναι το μπάνιο το πλακώνεις στα καθαριστικά και στα αρωματικά και γίνεται super.

Άντε άλλη μισή ώρα μου έμεινε θα φτιάξω μπριζολίτσες στο φούρνο σήμερα γιατί βαριέμαι να μαγειρεύω :lol::lol::lol::lol::lol: .

Βάσω όταν θα ξυπνήσεις κανονικά θα έρθει η ώρα να πας για ύπνο και δεν μπορείς να κοιμηθείς από τους καφέδες :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ρια μου οσους καφεδες και να πιω δεν εχω προβλημα με τον υπνο κοιμαμαι μια χαρα :lol::lol::lol:

Ερι και εγω προτιμω την ζεστη αλλα να ειμαι ολη μερα σε μια παραλια μονο ετσι αλλιως

ειναι δραμα η κατασταση....

Δημοσίευση

:shock::shock::shock::lol::lol::lol::)):)):)) Καλέ δεν τα καίω τα φαγητά μου... προσέχω... :mrgreen:

Οι μυρωδιές είναι το θέμα... Ισως να υπάρχει άλλο συστημα ξέρω και εγώ... μηπως κεντρικός εξαερισμός?? Δεν ξέρω.. Πάντως εμείς θα ψάξουεμ να βρούμε με αποροφητήρα... τωρα αν δεν βρούμε... :roll::roll:

Καλέ δε λέω αυτό :lol::lol: . Απλά ο καπνός που βγάζει ο φούρνος που ανοίγει;; Από τις κατσαρόλες;;; Κοίταξε για αυτο που λέει το Λενάκι, μήπως υπάρχουν απορροφιτήρες χωρις μπουρί...

Δημοσίευση

ετοιμο κ το δωματιο μας ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τωρα εχει σειρα το βολεμα των ρουχων που εχει γεμισει το σαλονι με σιδερωμενα το χειροτερο μου

και μετα το σαλονι κ τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γιουπι το αλλο μπαλκονι δεν το κανω κ την αλλη εβδομαδα μια χαρα ειναι δεν βγαινει κ κανεις εκει :lol::lol::lol::lol:

εγω δεν μαγειρεψα ο νικος βαρδεια κ ο χαρης στη γιαγια εγω κανα τοστακι...

και εμενα μαρεσουν οι βροχες κ οι καταιγιδες αρκει να ειμαι σπιτι το καλοκαιρι μαρεσει να μαι διακοπες κ συνεχεια εξω βολτες ωραιο το καλοκαιρακι τραλαλαλαλαλα :D:D:D

Δημοσίευση

Κορίτσια σε λίγο φεύγω επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάσω εσύ υπομονή.......................................................

Bikxar εγώ όταν κάνω δουλειές με βοηθάει και η Ανδριανούλα βάω σε ένα κουβαδάκι νερό και απορυπαντικό και καθαρίζει ότι βρεθεί μπροστά της έχει πολύ πλάκα.

Σήμερα θα πάμε το απόγευμα με μια φίλη μου που έχει και εκείνη κοριτσάκι να τις γράψουμε για χορό θα έχουν πολύ πλάκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εν το μεταξύ είναι δίπλα από το σπίτι μου και αν κάθονται οκ θα πίνουμε εμείς καφεδάκι στο σπίτι μου ΜΑΓΙΚΟ????

Δημοσίευση

Καταφερα και εκανα μπανακι!!!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif] Ο καθενας με τον πονο του! :lol:

Τωρα μενει να ισιωσω μαλλι.Καλε τι ησυχο αντρακι εχω?? :D Τον εχω στο ριλαξ πανω στον καναπε να τον χτυπαει το φως μπας και φυγει η κιτρινιλα και κιχ δεν εκανε!!

Εμενα μου την δινει η μουντιλα...ειδικα τωρα που η ψυχολογια μου ειναι σκ@τα δεν την μπορω καθολου!

Θελω ηλιο για να λειτουργησω σωστα!

Καλε ανεβηκα στην ζυγαρια σημερα και εμεινα ετσι :shock: Εχασα 10 κιλα σε 2 εβδομαδες!!!!!! [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif] Χαρα εγω! μεχρι που δοκιμασα να μπω στο παλιο μου το τζιν και εμεινα :(:roll:[-x Δεν χωραω ακομα...διαπιστωσα πως ανοιξα στην περιφερεια λιγακι σε αυτην την εγκυμοσυνη :twisted: Μακαρι αν φυγουν και τα αλλα 2 κιλα να αλλαξει αυτο αλλα δεν το βλεπω... :(

Δημοσίευση

ρια θα ναι πολυ ωραιο να κατσει στο χορο κ για εκεινη αλλα κ για σενα ;);) εσυ τι πιστευεις θα κατσει?

ελενακι ειδες που δεν ηταν τιποτα το μπανακι...τι αγχωνεσε καλε για τα κιλα εισαι σουπερ

κοριτσια τελειωσα δεν τα κανα οπως ηθελα αλλα δεν ειμαι για πολλα εκανα μπανακι εφτιαξα ενα τοστακι κ μολις ξαπλωσα :D:D:D:D

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΚΑΙ Η ΠΑΡΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Ε;;;ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΛΕ;;;

ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΡΙΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ :? ΝΟΜΙΖΩ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..

ΛΕΝΑΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ...ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΖΙΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ :shock: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΣΗΧΟ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ..Η ΜΙΚΡΗ ΤΙ ΛΕΕΙ;;

ΒΙΚΑΡΑ;;;ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!!! :lol::lol::lol: ΜΕ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ Ε;;;Α!!ΒΡΕ ΠΙΠΙΝΑ ΤΟ ΚΑΨΑΤΕ ΠΑΛΙ Ε;;;ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΠΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;;;;ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ!!

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΕΤΣΙ;;ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΖΑΛΙΖΟΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ;;ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ...

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Δημοσίευση
Φλωριάνα μου , σιγα σιγά διώχνω πράγματα απο το σπίτι, αλλα έχω πολύ δρομο ακομη...

Κατα τα μέσα-τέλη Φεβρουαρίου θα φύγουμε εμείς.... σπιτι τωρα ξεκίνησε να βλέπει ο Βαγγ.. Εγώ τα κοιτάω απο το ιντερνετ.. εχει πολλά, δεν θα έχουμε θέμα με αυτο..

Ρε παιδιά ακούστε ενα κουλό! Τα σπίτια εκει δεν έχουν αποροφητήρες!!!! Ελάχιστα σπίτια έχουν.. :shock:

Κουλό????

καλησπέρα Ελευθερία,τι κανεις?Διάβασα ότι μετακομίζεις...που έμενες ως τώρα?κ που θα πάτε αν επιτρέπεται?είναι στρατιωτικός ο σύζυγος?συγνώμη κιόλας που ρωτάω,μην με παρεξηγήσεις ε!

Δημοσίευση
ΕΛΕΝΙΤΣΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;;;;

τα ίδια Βικη μου.Δεν ξέρω με πιανει κατα διαστηματα κ το είχα απο μικρη...νιώθω ανεπιθύμητη!Νιώθω ότι γενικως περναω απαρατήρητη...δεν το λέω μόνο για εδω...κ στη δουλεια κ οπουδηποτε...τελοσπαντων.θα μου περασει τι θα γινει....

εσύ πως είσαι??

Δημοσίευση

Τσα!!!! Τι κανετε κορες;;;;;;;; :D

Βικακι τρελο νιατο το καψες παλι και με πιπινακια βλεπω;;;;;;; Οοοοοοολεεεεεεεε! που λες κι εσυ!!! :lol::lol::lol:

Κι εγω φασινα εκανα σημερις αλλα με γυναικα γιατι μονη μου δε τη παλευω! ;) Ευτυχως δεησε και ηρθε και η πεθερα μου σημερα και πηγε τον ΑΛεξ μια βολτα κι ετσι καναμε ανετα τις δουλειες..

Ερουλι λιγο εμεινε...φευγετε σε ενα μηνα...φανταζομαι εχεις αγχος για το νεο ξεκινημα,αλλα θα δεις ποσο γρηγορα θα προσαρμοστειτε και ποσο καλυτερα θα ειναι τα πραγματα εκει! ;)

Καλα εμεινα με αυτο με τον απορροφητηρα!!!!! :o Μηπως δε μαγειρευουν εκει και τρωνε μονο ντελιβερι και κονσερβες;;;; @-)

Λενακι εκανες το ντουζακι ε;;;Εγω παντως το εχω κανει παμπολες φορες και οταν κοιμαται και οταν ειναι ξυπνιος που τον παιρνω μαζι μου στο μπανιο..ε τι να κανω;;;σκουλικια να βγαλω;;;;; :lol::lol:

Ψυχολογια περιεργη κι εσυ ε;;; αχ κι εμενα οσο πλησιαζουν οι μερες με πιανει το κατιτις...σκεφτομαι και το μετα,τα ζορια,τον Αλεξ,τη ζηλια που στανταρ θα εχω θεμα κι εγω...ουφ... :?

ΛενακιΦ μη σκεφτεσαι ετσι βρε χαζο!!! :-* Να μπαινεις και να λες οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι! ετσι κανουμε ολες αλλωστε..η καθε μια με το μακρυ και το κοντο της! ;)

Μας λειπεις αλλα δε στο λεμε για να μη παρει ο κωλος σου αερα καλε!!!!!! :)):)):))

Ασπακι περαστικα στα μικρα σου βρε... :( Πολλες μερες ταλαιπωρειστε βρε παιδι μου...

Βικουλινι 10 μερες για να ερθει ο γιατρος;;;;;!!!! :o Α ρε καλα λεω εγω Ελλαδισταν!!!! :evil: Τιποτα δε θα ειναι βρε κοριτσακι θα δεις..μια χαρα ειναι ο μπεμπακος! ;)

Φλωριανα κεμπαπ;;;;; =p~ ασπλαχνη τι λες τετοια ωρα και ειναι εδω γεματο γκαστρωμενες;;;; :lol::lol::lol:

Ρια θα πας τη μικρη στο χορο;;;ΤΕΛΕΙΑ!!!:D Λατρευω το χορο!!!!Εκανα 3 χρονια λατινοαμερικανικα-ευρωπαικα και ειχα ξετρελαθει!!!

Αυτα προς το παρον γιατι ξεχασα τι αλλο ηθελα να πω...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...