Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ μωρε τι καλη που εισαι :):):)

παλι μπαχαλο γινεται στην δουλεια τα περισσοτερα φορτηγα ειναι υπερβαρα και πρεπει

να γυρνανε να αδειαζουν για να μην τους πιασει η αστυνομια και φαμε κανενα προστιμο

και ολοι ειναι μεσα στην γκρινια και τις φωνες....

Τι καλα που ειναι Παρασκευη θα ηρεμησω...

Καλα βρερ Ρια γι'αυτο λεω οτι θα γινω ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΟ :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

bikxar αυτός ο παιδότοπος που είναι στο Πέραμα στο λιμάνι απέναντι από τα φέρυ είναι καλός??? Έχεις πάει???

Βάσω αποκλείεται να είσαι εδώ και να μην είσαι μανουλομάνουλο και λίγα κιλά να έχεις παραπάνω τι πειράζει??? Τα μανούλια δεν είναι πάντα αδύνατα :lol::lol::lol::lol: .

Όταν αδυνατίσεις θα γράψουμε μοντέλα :lol::lol:

Δημοσίευση

Στις 19:00 :( Εχω ακομα μελλον.............Με αυτη την δουλεια εχω καταλαβει πως ολοι οι

αντρες ειναι χειροτεροι απο εμας που μας λενε κουτσομπολες...

Ολη μερα κραζει ο ενας τον αλλον και γκρινιαζουν πολυυυυυυυυ :lol:

Θα με χαζεψουν τελειως.......

Δημοσίευση

Έχω σκεφτεί έναν τίτλο και εγώ για το 9

ΜΑΝΕΣ ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΕΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ 2008!

το γλωσοκοπάνες γιατί μιλάμε πολύ και το μοντέλων πάει στα παιδιά μας και δεν νομίζω να μας πει καμία τίποτα οπότε είμαστε καλύμένες ;)

Δημοσίευση

ρια καλοκαιρι εχω παω ενταξει καλος ειναι προτιμω ενα αλλον που ειναι λιγο πιο πανω για καλοκαιρι χειμωνα παμε στα ταμπουρια...

βασω αν βαλουμε κ αυτο το τιτλο τρελο κραξιμο θα φαμε δεν θα υπαρχει

βικακυ που εισαι σημερα δεν ειπες καλημερα

Δημοσίευση

Κορίτσια θα σας τραγουδήσω ένα παλιό καλό τραγουδάκι:

Έφτασε η ώρα να χωρίσουμε......τρα λαλα λααααααααααα

Φεύγω πάω για μαμ και νάνι

Φιλάκια σε όλες αν έρθει η Ελενίτσα να μου την προσέχετε!!!!!!!!!!

Ελένη έκανες προσευχή να φύγει (το αφεντικό μου για να μιλ) και έφυγες και εσύ :lol::lol::lol::lol: .

Μάλλον λάθος προσευχή έκανες =))=))=))=))

Δημοσίευση
Απο που εισαι?

Από ένα χωριό της Καρδίτσας είμαι.Εκεί μεγαλωσα.Έφυγα στα 18 για να σπουδασω αλλά τελικά δεν ξαναγυρισα.Ευτυχώς που είναι κ ο άντρας μου από εκεί,από το ίδιο χωριό.

Δημοσίευση
Φιλάκια σε όλες αν έρθει η Ελενίτσα να μου την προσέχετε!!!!!!!!!!

Ελένη έκανες προσευχή να φύγει (το αφεντικό μου για να μιλ) και έφυγες και εσύ :lol: :lol: :lol: :lol: .

Μάλλον λάθος προσευχή έκανες =)) =)) =)) =))

Ρία,καλά,με το ''Ελενίτσα'' με έλιωσες!!

Σ'ευχαριστώ....με συγκινείς! :cry:

Μακάρι να καταφέρω να σε βρω μέσα το απόγευμα!

Δημοσίευση

Α εχω παει Καρδιτσα πριν 4χρονια μεσα στην πολη ειναι απο εκει μια καλη μου φιλη η οποια σπουδαζε εδω

πω πω τι μου θυμησες ειχαμε περασει τελεια........Ελευθερες τοτε καναμε οτι τρελα μας

ερχοταν στο μυαλο....

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΒΙΚΑΡΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΗΣΑ!!!! ;)

ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΔΕΝ ΜΥΡΗΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ....ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΤΡΙΓΚΛΙΕΣ ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ...

ΧΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ 5-6 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ :shock::shock: ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΑ ΕΧΩ ΣΙΔΕΡΟ ΤΡΕΛΟ ΜΕΤΑ... :cry:

ΑΠΟ ΚΕΦΙΑ ΟΧΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ..

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δημοσίευση

Κολησε ο υπολογιστης μου και βγηκα για λιγο και τωρα που ξαναμπηκα

μετανωσα.....

Βικυ τελικα δεν με λυπασαι καθολου :(:(:(:(

Φαινεται πεντανοστιμο θεεεεεεεεεεεεε μου θα με τρελανεις εισαι η καλυτερη μαγειρισσα θελω

να το φαωωωωωωωωω μου τρεχουν τα σαλια........

Δημοσίευση

Και μετα το σοκ απο το φαγητο της Βικυς μπορω να πω καλησπερα στο Βικακι

ευτυχως το αυτακι του που δεν μυριζει και οτι και να ειναι αυτες οι στριγλιες που εχει

να φυγουν γρηγορα..........μακριαααααααααααα

Δημοσίευση
Κολησε ο υπολογιστης μου και βγηκα για λιγο και τωρα που ξαναμπηκα

μετανωσα.....

Βικυ τελικα δεν με λυπασαι καθολου :(:(:(:(

Φαινεται πεντανοστιμο θεεεεεεεεεεεεε μου θα με τρελανεις εισαι η καλυτερη μαγειρισσα θελω

να το φαωωωωωωωωω μου τρεχουν τα σαλια........

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΒΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΣΥΝΧΡΟΝΙΖΟΝΤΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ 15 ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΦΑΕΙ...ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΛΑΜΑ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...