Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Για οσες με ξερουν, το τρενακι κυριως, γνωριζουν οτι ενα αγχος το ειχα!!! Και ναι καναμε τα πρωτα 5 βηματα!!!! :D Εφυγε απο την γιαγια του και ηρθε αγκαλια μου!!!! Θα τρελαθω απο την χαρα μου κοριτσια!! Λες και κερδισα το λοττο ενα πραγμα!!! :D Θελω συνταγη για περπατοπιτα!!!!!!!!! Κοριτσια το ξερω ειμαι ψωναρα και χαζομαμα αλλα δεν μπορω! Θελω να το φωναξω παντου!!! ΠΕΡΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια στον Τόνυ πρώτα πρώτα που περπάτησε και έπειτα σ εσένα τη γλυκιά του μανούλα που σε έκανε τόσο περίφανη και θέλεις να πετάξεις απ τη χαρά σου!!!

Και όχι δεν είσαι καθόλου ψωνάρα...Νομίζω οτι όλες μας έτσι κάναμε όταν πρωτοείδαμε το παιδάκι μας να περπατάει!!!!!!

Είναι μεγάλο πράγμα...γίνεται πια αγοράκι και δε μας χρειάζεται και τόσο πολύ...μπορεί να πάει μόνο του όπου θέλει...

Έχει και τ αρνητικά τρου το θέμα,αλλά τα θετικά είναι τόσα,μα τόσα πολλά!!!!!!

Μπράβο του!!!Καλές βολτούλες λοιπόν!!!!!

Κι εμένα στην ίδια ηλικία με τον δικό σου πάντως περπάτησε....

Αγχωνόντουσαν όλοι εκτός από μένα!!!!! :lol::lol::lol:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ πάρτι έκανα μόλις περπάτησε,και εμείς αργήσαμε πολύ.Που να δεις τι θα κάνω !!!!!!!!!!όταν μιλήσει γιατί εμείς μόνο μαμ λέμε και νινί (το νερό).

Να τον χαίρεσαι και καλό τρέξιμο από εδώ και πέρα.

Συμπεθερα μου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πες στη διευθυντρια τωρα να παει να να να να να να...!!!Λοιπον ακου τωρα και το αλλο....εδω και 2 μερες περπαταει και η Αλέξια...τυχαιο????Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχα!!!

συγχαρητηρια στον τονυ.....τωρα ποιος τον πιανει....χρονια του πολλα πολλα γεματα υγεια ....

αννουλα αυριο αστον να παει μονος του στη διευθυντρια :D:twisted:

Μπράβο Τόνυ!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Γιούπι και γιούχου!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Συγκινούμαι πολύ όταν πρωτοπερπατάει ένα μωράκι! Είναι ένα βήμα προς την ανεξαρτησία του! Μεγαλώνει το γλυκό μου :x

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Μπραααααααααβο.....!!!!!!!!!!

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif][smilie=blob8.gif][smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif][smilie=blob8.gif]

Με την ευκαιρια.. και Χρονια του πολλα γεματα εκπληξεις και ευτυχισμενες στιγμες!

Αννουλα μου, χαρηκα τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Αχ βρε κοριτσια σας υπερ υπερ ευχαριστω!!! Γι αυτο μ αρεσει το μαμμυ! Δεν σε παρεξηγουν που εισαι χαζομαμα γιατι ολες οι κοπελες εδω μεσα, τετοιες ειμαστε!! :lol::lol:

Αυριο θα παμε περπατωντας στην ταξη!! :twisted::twisted:

Αυριο θα παμε περπατωντας στην ταξη!! :twisted::twisted:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif]

Το καλύτερο δώρο σας έκανε ο Τόνυ για τη γιορτή του!!!!

Καλά τρεχάματα τώρα!!!!

Και στους Ολυμπιακούς στη σκυταλοδρομία εύχομαι!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Είδες που ανησυχούσες?? Κάθε παιδάκι χρειάζεται το χρόνο του για να κάνει καινούργια πράγματα και μόλις νιώσει έτοιμο βουρρρρρρρρρρρ και μετά άντε να το προλάβεις !!

Άντε και καλά κυνηγητά!!!

Apo την χαρα μου δεν μπορουσα να κοιμηθω χθες!!! Ηθελα να παω να τον μουρλανω στα φιλακια!!! :-*:-* Πηγαμε σημερα βρεφικο! Ανακοινωσα οτι περπατησαμε κι η διευθυντρια ουτε που κοιταξε! Εκανε οτι ασχολειτε με αλλα παιδακια. Η δασκαλα του ενθουσιαστηκε παντως!! Ηταν η καταλληλη στιγμη για ολους μας να περπατησει!!! Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σας!! Ξερει καμια συνταγη για περπατοπιτα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...