Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεννησα εγω στις 03/09 ενα κοριτσακι :D:D

Οι εντυπωσεις ηταν πολυ καλες σε ο,τι αφορα την αιθουσα τοκετων ,τον παιδιατρο,την καθαριοτητα,το φαγητο και γενικα σε ολα τα θεματα εκτος απο κατι πολυ βασικο τοθηλασμο :!:

Καταρχην υπηρχε ωραριο :o:shock::shock: επειτα ενω ειχα ζητησει αποκλειστικο θηλασμο,διναν φορμουλα και χαμομηλι :evil::evil: ενω τους ειχε ενημερωσει σχετικα και ο παιδιατρος :!: γενικα δεν ηταν ιδιαιτερα προθυμες οι μαιες να σου δειξουν :!:

Δημοσίευση

εξαρταται,εχει διαφορα πακετα :!: καταρχην εξαρταται αν ειναι καισαρικη ή φυσιολογικος :!: ποσες μερες θα μεινεις :!: εγω με φυσιολογικο τοκετο,μονοκλινο και 4 ημερες πληρωσα γυρω στα 2500 αν θυμαμαι καλα :roll::roll: παντως μπορεις να παρεις οτι ωρα θες στην κλινικη και να σου πουνε τα πακετα :!:

παντως μπορει να σε απογοητευσα λιγακι οποως τα ειπα αλλα γενικα εγω ευχαριστημενη εμεινα :) και σε σχεση με τα υπολοιπα μαιευτηρια της θεσ/νικης θα ελεγα ειναι ισως το καλυτερο :!: στα υπολοιπα εχουν γεννησει κολλητες μου και εχω ακουσει τραγικα πραγματα :!:

Οταν θα ελθει με το καλο η ωρα,να χτυπας το κουδουνι και να ζητας οτι θες :!: μην τις λυπασαι :lol:

παντως ειναι και 2-3 κοπελες εξαιρετικες :!:

Καλη λευθερια σου ευχομαι και με ενα πονο :!: αλλωστε πανω απο ολα ο γιατρος παιζει ρολο :!:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...