Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οσες εχουν αποστειρωτη chicco, τα μπουκαλια που μπορουμε να βαλουμε εκει ειναι μονο chicco η μπορει να παρει και αλλη μαρκα μπουκαλιων π.χ nuk

??? θα με βοηθουσε πολυ αν μου απαντησετε!! ευχαριστω!!!

Δημοσίευση

Είχα χρησιμοποιησει κ εγώ τον ίδιο αποστειρωτή!Μπορείς να βάλεις όλες τις μαρκες από τα μπιμπερό κ τα εξαρτήματα!Πρόσθεσε κ λίγο ξυδάκι για να μην πιάνουν άλατα τα μπουκάλια!

Με το καλό σου εύχομαι!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!!!

Κι εγώ της chicco έχω και όπως λέει και η Juliet, είναι πολύ πρακτικός γιατί μπορείς να βάλεις ότι μάρκα μπιμπερό θέλεις και επίσεις εξαρτήματα και πιπίλες!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!! :P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Από 36η κ μετά. Συνήθως κάνουν κάθε βδομάδα από κει κι έπειτα.    Γυρίσαμε από το γιατρό κοριτσάκια μου!! Κάναμε καρδιοτοκογραφο όλα καλά με το μαναρακι μου!! Έφτασε κιόλας 3 κιλά😱😱😱 Και μεις κλείσαμε ραντεβού για 1/11 με το καλό. Ο τράχηλος λέει κλειστός κ ψηλά 😊 Μαζι θα γεννήσουμε από τι φαίνεται κορίτσι μου!! Κ μας είπε ότι μπορεί να είναι μέσα κ ο άντρας μου στην καισαρική!!! Ότι δεν έζησε ο ερμος στα δίδυμα (2021 φουλ κοβιντ) θα το ζήσει τώρα!! 
    • Καλησπέρα Naty_!!! Καρδιοτοκογραφημα ξεκινάς να κάνεις την 36η εβδομάδα μια φορά την εβδομάδα μέχρι να γεννήσεις. Δεν χρειάζεται ραντεβού αν είσαι σε ιδιωτικό πας και κάνεις όποτε σου πει! Για δημόσιο δεν ξέρω αλλά νομίζω ούτε εκεί κλείνεις.  Εμένα στις δύο τελευταίες μου γέννες μου έκαναν στρεπ τεστ την ημέρα που πήγα για να γεννήσω στο μαιευτήριο. Ενώ στην πρώτη είχα κάνει έξω σε διαγνωστικό. Πως είσαι;έχει γυρίσει το μπεμπακι;;;;
    • Γεια σας κορίτσια, είμαι πλέον στον 8ο μήνα και, να σας πω την αλήθεια, νιώθω όλο και πιο μόνη όσο πλησιάζει ο καιρός. Δεν έχω κοντά μου δικούς μου ανθρώπους, και στο μαιευτήριο που θα γεννήσω δεν επιτρέπουν να μείνει ο άντρας μου τα βράδια. Η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι να είναι μαζί μου η πεθερά μου, αλλά ειλικρινά δεν με κάνει να νιώθω άνετα… Αντί να με ηρεμεί, με νευριάζει με τη συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό — δεν ξέρω, ίσως φταίνε και οι ορμόνες μου, αλλά έτσι νιώθω. Αυτό που έχω περισσότερο ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι ηρεμία, στήριξη και έναν άνθρωπο δίπλα μου που να με καταλαβαίνει. Ξέρει κάποια αν επιτρέπεται να έχω αποκλειστική μαία να μένει μαζί μου, τα βράδια; Το έχει κάνει καμία;
    • Άντε με το καλοοοοο με έναν πόνο εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχην ❤️❤️🙏🙏🙏🙏
    • Όχι καλέ εγώ δεν γέννησα 🤣🤣🤣 Είμαι ακόμα 33+5. Εύχομαι να τα πάρω αγκαλίτσα σε κανένα μήνα ιδανικά 🤣 Ε θα σου δώσει εναλλακτική σίγουρα και ο γιατρός!!!! Ποτέ σου είπε να τις κάνεις;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...