Μετάβαση σε περιεχόμενο

γνωριζετε?


Maimoudaki

Recommended Posts

ευχαριστω κοριτσια!!

για την βατση εχω ακουσει κ εγω καλα λογια κ παει μια γνωστη μου

την αγγελιδου την ειχε ενα φιλικο μου ζευγαρι κ τους εκανε μεγααααααλη εξυπηρετηση επειδη ειχαν οικονομικο προβλημα.. ακουγεται πολυ καλος ανθρωπος..

αχεχω πελαγωσει λιγο με το θεμα του γυναικολογου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαμιμουδακι σε ποια περιοχη μενεις?ο δικος μου γυναικολογος ειναι απαιχτος κ σε θεμα οικονομικο ειναι τελεια!ειναι στην Νικαια αν σε εξυπερετει πες μου να σου δωσω στοιχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λενα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την Βατση...οντως δεν ειναι η γιατρος της Γιωτας αυτη;;;;;

Την αλλη δεν την ξερω καθολου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι Ε; Μήπως να ψαχτώ και εγώ για την μπάλα θα τον ρωτήσω τώρα που θα πάω την Τριτή τον γιατρό…άσε το βλέπω και στον ύπνο μου…οτι δεν πήρε θέση αλλά ντάξει τι να κάνουμε όπως έρθουν τα πράγματα 🙃
    • Τώρα η μικρούλα σου κοιμάται;; Αχ αναρωτιέμαι ποτε θα ξανά κοιμηθούμε, όπως παλιά!! Ρωτάω την μαμά μου, από ποτε μπορούμε να κοιμόμαστε εμείς και τα μικρά να βλέπουν παιδικά 😂😂😂 Αν και ο άντρας μου είναι πολύ πρωινός τυπος και τα σκ που δε δουλεύει παίρνει την μικρή και βγαίνουν βόλτες…οπότε από αυτήν την άποψη είμαι καλά.  Και να μην τον βάλεις πάντως δεν έγινε και κάτι… από του χρόνου πιστεύω θα το χαίρονται..φέτος πιο πολύ εμείς χαιρόμαστε!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου,εγώ αύριο μπαίνω στην 35η εβδομάδα ο μικρούλης έχει πάρει θέση εδώ και 3 4 εβδομάδες αλλά ο γιατρός μου είπε να μη το δένω και κόμπο γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει πάλι οπότε μην αγχώνεσαι!!
    • Οχι δεν μου ειπε! Απλα μου ειπε οτι θα το παρακολουθεί η γυναικολόγος κι αν χρειαστεί να ξαναπάω να με δει η ιδια που εκανε την Doppler. Μου ειπε για σημαδια. Και ειπε δεν είναι κ σίγουρο οτι θα γεννήσω πιο νωρις.    Επισης  πήρε θέση, αλλα  μπορει να αλλάξει γιατι  είναι νωρις ακομα. 
    • Αχ αυτό είναι το μόνιμο άγχος μου όσο και να προσπαθώ να μην το σκέφτομαι..και αργεί και το ραντεβού μου, 10 Αυγούστου, σκέφτομαι μήπως του πω να πάω νωρίτερα..με αγχώνει που δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς πώς είναι μέσα στην κοιλιά μου..κι όλο την τρίβω κυκλικά μήπως το βοηθήσω να γυρίσει..όλοι όμως λένε, όπως και ο γιατρός, ότι έχουμε χρόνο.. επίσης έχω πάρει το μενταγιόν μπόλα και κάνω την άσκηση όπου όντως στα 4 κουνάς τη λεκάνη σου.. 🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...