Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Με φυσιολογικό γέννησα εγώ το γιο μου πολύ εύκολα. Ξεκινησα να πονάω στο σπίτι και περίμενα εκεί μέχρι να γίνουν πολύ συχνές οι ωδίνες (βέβαια μένω πολύ κοντά στο Ιασώ), έφτασα στο μαιευτήριο με διαστολή 5 ήδη και γέννησα μετά από 4 ώρες ένα μωρό 3760γρ. Μια ώρα μετά έτρωγα κρουασάν βουτύρου στο δωμάτιο 😂 Το μικρό μου το θηλάζω ακόμα αλλά σκοπεύω να αποθηλασω σύντομα. Ο μικρός θα πάει παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο γιατί πρέπει κ εγώ να δουλέψω λίγο όσο μπορώ.
    • Αν θυμάμαι καλά μόνο ξένο γάλα δίνεις σωστά? Πόσα ml πίνει ανά γεύμα? Την δικιά μου πλέον τα 120 δεν την φτάνουν και αν δεν πιει παραπάνω στο 2ωρο μπορεί και νωρίτερα ξαναπειναει.
    • Καλοταξιδο το θεματακι εύχομαι, να είμαστε τυχερές να φέρουμε στον κόσμο υγιή, τελειομηνα, ζουμπουρλουδικα μωράκια. Είμαι 34 και έχω ένα αγοράκι 13 μηνών, είχαμε πει να ξεκινήσουμε για δεύτερο όταν χρονισει και να μαστε. 😬 Έχω τρομερό άγχος για το αν είναι καλά το μωράκι γιατί δεν προσέχω καθόλου, εννοείται τον σηκώνω αγκαλια συνέχεια, ο άντρας μου φεύγει στις 8 το πρωί και γυρνάει 9 το βράδυ και ουσιαστικά είμαστε μόνοι μας όλη μέρα. Έχω τους γονείς μου και την πεθερά μου που θέλουν να βοηθάνε αλλά όλοι δουλεύουν και δε μένουν τόσο κοντά οπότε στην πράξη είμαστε αυτοκόλλητοι. Αισθάνομαι ότι τις τελευταίες μέρες δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα, άντε λίγη ζάλη εδώ και εκεί όταν κουράζομαι αλλά δεν ξέρω αν είναι εγκυμοσύνη ή ζεστη ή η εξάντληση ενός μωρού που έμαθε να περπατάει και τρέχω συνέχεια πίσω του ενώ πριν από μια βδομάδα είχα περισσότερη ναυτία. Στο γιο μου είχα και εμετούς και ναυτίες οπότε αγχώνομαι τώρα... Τι να πω θα κάνω υπομονή και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Εγώ είμαι 7+4 σήμερα.
    • @Rena92 αφου περναει καλα το κοριτσι σιγα μην θελει να κλειστει σπιτι,τελεια,πολυ καλο οτι της αρεσει!!Κ στην δικια μου πιστευω θα αρεσε αλλα με τις αρρωστιες το τρεμω,τωρα απο την παιδικη χαρα παλι κατι ειχε αρπαξει κ ακομα κ 20 μερες μετα εχει ακροστικα κ λυπαμαι να την ακουω ετσι,εχω χρονιο ασθμα κ υποφερω πιο πολυ απο εκεινη ακουγοντας τη κ μονο🙄 Το σκεφτηκα κ εγω για vbac,ο γιατρος μου ξερω οτι ειναι υπερ αλλα νομιζω δεν θελω να το σκεφτομαι ακομη,φοβαμαι πως θα γινει οτι κ με την προκληση κ θα καταληξω παλι σε καισαρικη οποτε γιατι να περασω την ταλαιπωρια παλι..εκτος κ αν ολα πια δειχνουν πως θα ειναι ευκολο με βαση τις τοτε συνθηκες κ.λπ αλλιως δεν θα το πιεσω. Ωραια η Θεσσαλονικη🤩
    • Μακάρι να είχα κάτι καλό να σας πω για το σεμινάριο, αλλά δεν… Τουλάχιστον δεν έλεγε κάτι η σύμβουλος που επέλεξα εγώ! Κάποια άλλη μπορεί να βοηθούσε περισσότερο… Αυτό που προσπαθώ να κάνω με βάση τα όσα άκουσα, είναι να προσέξω τον ημερήσιο ύπνο για να φτιάξει και ο βραδινός. Δεν πάει καλά βέβαια γιατί την ξυπνάω, γκρινιάζει και μετά κοιμάται και περισσότερο από ότι θα κοιμόταν κανονικά. 😝
  • Προσθήκη...