Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δόντια.......Πότε?!!!!!!!?

Recommended Posts

Μανούλες για πείτε μου....Η μπουμπούκα μου είναι σχεδόν 6μιση μηνών,τα ούλα της είναι πρησμένα εδώ κ κανένα δίμηνο περίπου,σάλια έχουμε μπόλικα και είμαστε κ λίγο ανήσυχες-γκρινιάρες το τελευταίο καιρό ιδιαίτερα...Δοντάκι μέχρι στιγμής δεν μας επισκέφτηκε....Πότε να περιμένουμε?Μήπως άργησε λίγο?!Ακούω κάτι περιπτώσεις κ για μωράκια που εβγαλαν δόντι κ3,4,5 μηνών!............κ τι να περιμένω με την εμφάνιση του,διάρροιες κ πυρεττό?!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και η δικια μου μπουμπου τα ιδια Της φιλης μου εβγαλε απο 4 μηνων Αλλα ολα τα υπολοιπα πιτσιρικια που ξερω εβγαλαν μετα τον 9ο!!!!!

Απ' όσο βλέπω apis τα μπεμπάκια μας είναι σχεδόν συνομίληκα!Ούτε εσεις βγάλατε ε?!Αχ ανυπομονώ να τη δω με δοντάκι...!!!!!!!

Καλημερα ..Εμενα ο ζουζουνος μου εβγαλε τα πρωτα δοντακια του περιπου πεντε με εξι μηνων..Πυρετο και διαροια δεν εκανε μονο πολλα σαλια...Καθε παιδακι παντως ειναι διαφορετικο .Αλλα βγαζουν πολυ νωρις δοντακια και αλλα πιο αργα..Να σου ζησει η μπουμπουκα σου...Αpis kai η δικια σου η μπουμπουκα ειναι μια κουκλα ..Να σου ζησει

καλημερα κ απο μενα!

κ μενα τα διδυμομπεμπιδια ειναι εξι μηνων κ δεν εχει βγει δοντακι ουτε κ φαινεται κατι στον οριζοντα!

θα τα βγαλουν μαζεμενα φαινεται!

Καλημερα!Εμενα το πρωτο το εβγαλε 5 μηνων και τωρα εχει 7 συνολο!Της κουνιαδας μου το πρωτο το εβγαλε 12 μηνων την ημερα των γενεθλιων!Οποτε οπως καταλαβαινεις το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο!Πυρετο και διαρροια δεν μου εκανε!Μονο στο ενα απο τα πανω δοντακια ειχε λιγα δεκατα για λιγοτερο απο 24 ωρες!Κατα τα αλλα σαλια σαλια σαλια!!!Αντε με το καλο λοιπον να σκασουν μυτη και τα δικα σας!! :D:D:D

εμενα το πρωτο δοντι το εβγαλε 9 μηνων!!! Μην αγχωνεσαι... Δεν υπαρχει ενηλικας χωρις δοντια!!! (κλεμμενο αλλα ωραιο) Και δεν καταλαβα τιποτα. Μονο λιγο παραπανω γκρινια!! ;)

Εμενα το πρωτο δομντι το ειδαμε 10 μηνων και κατι..τωρα που ειναι 19 μηνων εχει 13 και ειναι ετοιμα απο μερα σε μερα και αλλα δυο..κοινως τα βγαζαμε ολα μαζι..

εμενα εκανε και διαρροια και πηρετο και μηξα πολλη..αλλα δεν πονουσε για να γκρινιαζει

Aς πω κι εδω τον.... "πονο" μου.... :D

Η μικρη μου εβγαλε το πρωτο δοντακι 12 μηνων την ημερα των γενεθλιων της... και τον δευτερο ενα μηνα μετα....

Τωρα ειμαστε στην αναμονη για οοοοοοολα τα υπολοιπα και ειμαστε 18 μηνων και 1 εβδομαδας...!!!

Μη σκας, ειναι μικρουλι ακομη για να σε πιανει αγχος...

Με το καλο ευχομαι... !! Φιλια

Η παιδίατρος μας όποτε της έλεγα τον πόνο για τα δόντια μου απαντούσε

Τί σκας; Τα δόντια είναι εκεί και θα βγουν. Όσο πιο άργά τόσο το καλύτερο!

Είναι μικρούλα ακόμη πάντως και να μην αγχώνεσαι. Η Ειρήνη έβγαλε το πρώτο 10 μηνών και τώρα 23 μηνών έχει 16.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΜΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ...

το ποτε θα βγαλουν δοντακια διαφερει απο πιαδακι σε παιδακι.η μικρη μου να φανταστεις με το που εκλεισε τον 9ο μετα απο δυο μερες εσκασε το πρωτο.οταν χρονισαμε ειχαμε μονο δυο δοντακια.αφου ειχε αρχισει 8μηνων να σηκωνεται κ να περπαταει γυρω γυρω απο το τραπεζι κ δοντια δεν ειχε.λεγαμε θα περπατησει θα μιλησει κ δοντια γιοκ :lol::lol: οποτε μην σκας

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Εμείς βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι 5 μηνών και μετά από λίγες μέρες έσκασε και το δεύτερο!!!!! Τώρα είμαστε 8 μηνών και από ότι βλέπω ετοιμάζονται να κατέβουν τα πάνω δοντάκια μας!!! Στα πρώτα είχε και πάαααααααααααρα πολλά σάλια και πολύ πολύ γκρίνια/κλάμμα από 3 μηνών!!! Βέβαια ο γλυκούλης μου υπέφερε και από φοβερούς κολικούς μέχρι 5 μηνών οπότε περάσαμε μια τραγική κόλαση!!! :D:D

καθε μωρακι εχεις τους δικους του ρυθμους,θα ερθει η ωρα του μην ανυσηχεις,ο πρωτος και ο δευτερος μου βγαλανε το πρωτο τους δοντακι μολις εκλεισαν τον 6ο μηνα,ο τριτος μου 5μιση μηνων και τωρα που εκλεισε χρονο εχει 8 ,τα σαλια βεβαια και η γκρινια απο τον 3ο μηνα ξεκινησαν,αλλα παιδακια χρονιζουν και ακομα δεν εχουν βγαλει κανενα,ειναι απολυτως φυσιολογικο παντως και δεν χρειαζεται ανησυχια!!!

μμμμμμμ δόντια ε;

ο δικός μου είναι 15,5 μηνών και δεν έχουμε ούτε μισό δοντάκι!!!

χεχεχε!!!

να σου πω την αλήθεια, χαίρομαι γιατί θα ίναι πιο γερά!!!

Εμεις σε 1 εβδομα γινομαστε 1 ετους και δεν εχουμε ουτε 1 δοντακι.Δεν ανησυχω ομως γιατι ξερω πως καποια στιγμη θα βγουν τι θα κανουν!!!!

Καλημέρα!

Εμένα ο μικρός μου έβγαλε το 1ο του 4 μηνών και το δεύτερο 15 μέρες μετά!

Τώρα που είναι 11μισι μηνών έχει 8 δοντάκια και ετοιμάζοντε άλλα 2.

Πυρετό και διάροια δεν είχε κάνει παρά μόνο στα 2 πάνω πλαϊνά δοντάκια που έκανε λίγα δέκατα (μέχρι 37,8) για μια μέρα. Τα υπόλοιπα συμπτώματα είναι παααααρα πολλα σάλια και από το 6ο δόντι και μετά κάθε φορά έχει το μανάρι μου πολύ γκρίνια ειδικά τη νύχτα. Υπάρχει ένα τζελ που τρίβεις τα ουλάκια τους και ηρεμούν λίγο. Αν δεις τα ζόρια ρώτα το γιατρό σου. Εμένα πάντως με βοήθησε πολύ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ-ΓΚΡΙΝΙΑ-ΣΑΛΙΑ ΑΠ ΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΤΕΛΙΚΑ 6ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2ο!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ 37,8 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΑΝΤΟΛ . ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...