Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τιτινάκι γλυκό!Δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό.Είναι αρχή ακόμα και θα έχεις μερικές ενοχλησούλες.Μπορεί η σύλληψη να έγινε από τη δεξιά ωοθήκη και αυτό να παίζει κάποιο ρόλο.Λέω εγώ τώρα :roll::roll::roll: Για καλό και για κακό πάρε το γιατρό σου ένα τηλέφωνο για να μην ανησυχείς άδικα. :)

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα. Έχω και εγω τσιμπηματάκια κάτω χαμηλά και δεξιά και αριστερα. Ο γιατρός μου που πήγα χτες μου πε ότι είναι μικροσυσπάσεις της μήτρας που προκλήθηκαν από κούραση και δεν είναι κάτι ανησυχιτικό. Μου δώσε κάτι χαπάκια. Δεν ξέρω όμως στην περίπτωση σου έγω είμαι 17 εβδομάδα.

Άκουσε όμως τις συμβουλές των κοριτσιών πάρε ένα τηλ το γιατρό σου. Αν είσαι σε αρχικά σταδία πιθάνόν να ναι ο οργανισμός σου που προσαρμόζεται στις αλλαγές τις εγκυμοσύνης με τη μήτρα σου να μεγαλώνει. Το καλύτερο που χεις να κάνεις είναι να παρεις το γιατρό σου και μην αγχώνεσαι. Δεν είναι τίποτα.

Δημοσίευση

τιτινα καλημερα.στις ιδιες μερες ειμαστε.μην ανησυχεις.κ εγω το ιδιο εχω.κ μερικες φορες με πιανουν κ πονακια περιοδου.πηρα το γιατρο μου κ μου πε οτι ειναι φυσιολογικα ολα.φτιαχνουν τα σπιτακια τουε τα μωρακια καλη μου.μη σε αγχωνει

Δημοσίευση

titina mou kai egw ta idia exw..fisiologiko einai apo oso kserw kai apo tin proigoumeni egumosuni..emena me ponaei kai ligo i mesi mou pou kai pou.tin triti pou tha pas sto giatro rwta ola osa thes kai grpase ta se ena xarti na min ta ksexasis giati oi giatroi logo tis ebirias pou exoun den ta lene ola alla emeis den boroume na ta kseroume ama den rwtisoume.filia

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...