Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοιμαται μπρουμητα...

Recommended Posts

και οταν λεω κοιμαται μπρουμητα εννοω μονο μπρουμητα..προσπαθω να τον γυρισω ειτε στο πλαι ειτε ανασκελα αλλα ξυπναει και κλαιει..ακομα και οταν αποικοιμιεται στην αγκαλια μου και τον βαλω μετα στο κρεβατι του μολις καταλαβει πως δεν ειναι μπρουμητα ξυπναει...ααα ξεχασα να σας πω πως ειμαστε δυο μηνων και ειμαστε και μεγαλα μωρα το κεφαλι του ετσι κι αλλιως το γυριζει στο πλαι οποτε δεν φοβαμαι μην πλανταξει...

πρεπει να φοβαμαι ρε κοριτσια???το ειπα στην παιδιατρο και δεν φανηκε και πολυ χαρουμενη που κοιμαται μονο ετσι αλλα και τι να κανω??? :roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!να σου ζησει το μωρακι!

πιστευω πως ειναι μια χαρα τωρα που δεν ειναι νεογεννητο να κοιμαται οπως αυτο θελει.κ μενα αρχιζει η μια μπουμπου να κοιμαται στο πλαι κ δεν υπαρχει προβλημα μου ειπε η γιατρος.κ μεις δεν κοιμομαστε οπως μας βολευει;αυτα τα μικρουλια γιατι να μην κανουν το ιδιο;

μην ανησυχεις, ειναι αρκετα μεγαλο, μπορει να γυρναει το κεφαλι του αν νιωσει δυσφορια καποια στιγμη.. αστο να κοιμαται οπως θελει!!!

να σου ζησει!

Akrριβως το ιδιο και η δικια μου Στους κολικους την εβαζα μπρουμητα και απο τοτε μονο αυτη η σταση τη βολευει στον υπνο Εχθες για πρωτη φορα κοιμηθηκε ανασκελα το μεσημερι(ειχε γυρισει μονη της)

είχα διαβάσει ότι μέχρι τον χρόνο δεν πρέπει να κοιμούνται μπρούμητα, αλλά πρόσφατα έχει αλλάξει η θεωρία της σωστής στάσης του ύπνου!!!!.....λένε να αφήνουμε τα παιδιά να κοιμούνται όπως αυτά θέλουν και βολεύονται......θυμάμαι ο γιος μου όταν ήταν 8 μηνών κοιμόταν μπρούμητα και πήγαινα και του άλλαζα στάση.....γενικότερα για κανέναν είτε ενήλικα είτε παιδί δεν είναι καλό το μπρούμητα επειδή "πλακώνεις" την καρδιά!!!!, όμως είναι μια πολύ άνετη στάση και εγώ όλα τα χρόνια έτσι κοιμόμουν μέχρι που έμεινα έγκυος........!!!!

τι να πω? αν πέσει σε βαθύ ύπνο, πήγαινε και γύρισέ τον!!!!

Απις τη γλυκούλα η κόρη σου φτου φτου.....!

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΠΝΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΞΕΡΩ ΛΑΘΟΣ ΚΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΙΛΟΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΓΩ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ.ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ.

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις και για μια ακομη φορα διαπιστωνω εδω μεσα πως δεν ειμαι η μονη ;););):):):) και εγω παντως μπρουμητα κοιμαμαι πιο ξεκουραστα...ελπιζω αργοτερα που θα μπορει να γυριζει μονος του να κοιμαται και ανασκελα...ευχαριστω και παλι...και να χαιρομαστε ολες τα μωρα μας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...