Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρονια πολλα στις Τονιες μας........

Βικυ να ζησετε για παντα ευτυχισμενοι........

Φλωριανα αντε κουκλα μου να ακουσουμε συντομα τα ευχαριστα :)

Βικουλινι αντρουκλας ο μικρος σου μπραβο του μακαρι να μην κανει πυρετο...

Κοριτσια πολυ δουλεια δεν προλαβαινουμε

Δημοσίευση

Πηγα μια απλη στοματιτιδα επαθα και ο πρωτος γιατρος το εκανε

τραγικο και τζαμπα με τρομαξε...Τωρα κανω κατι γαργαρες και ειμαι πολυ

καλυτερα....ο ανθρωπος γελουσε και μου λεει ο αλλος μαλλον δεν εχει ιδεα τι του

γινοταν ευτυχως ολα καλα...το θετικο ειναι οτι επειδη δεν μπορω να φαω λογω της πληγης

εχασα 3κιλα :lol::lol::lol:

Εσυ ολα καλα?

Δημοσίευση
Πηγα γιατι με τρομαξε ο αλλος μολις μου ειπε οτι πρωτη φορα βλεπει τετποιο πραγμα

το μυαλο μου πηγε στο κακο :shock:

ε ναι λογικο...επρεπε να το κραξεις μετα το χασαπη :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια ολα καλα?χρονια πολλα στης τονιες και βικη να τα χιλιασεις με τον αντρουλι σου!!!!!!!!!!εγω μια χαρα ειμαι εχω ξεκινησει τα πλυσιματα ρουχων της μπουμπους και τα σιδερα επισης,αρχιζουμε να προετοιμαζομαστε σιγα σιγαα τελος του μηνα θα φτιαξω και την βαλιτσα μου.... :) παω για υπνο τωρα γιατι μολις κοιμηθηκε το αντρακι μου και ειναι ευκαιρια.............

Δημοσίευση
γεια σας κοριτσια ολα καλα?χρονια πολλα στης τονιες και βικη να τα χιλιασεις με τον αντρουλι σου!!!!!!!!!!εγω μια χαρα ειμαι εχω ξεκινησει τα πλυσιματα ρουχων της μπουμπους και τα σιδερα επισης,αρχιζουμε να προετοιμαζομαστε σιγα σιγαα τελος του μηνα θα φτιαξω και την βαλιτσα μου.... :) παω για υπνο τωρα γιατι μολις κοιμηθηκε το αντρακι μου και ειναι ευκαιρια.............

με το καλο φανουλα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μεχρι τωρα που ειχα δουλεια η ωρα περασε πολυ γρηγορα αντε να δω απο δω και

περα πως θα περασει........

Εχει πολυ ωραια μερα σημερα τελικα αντι για χιονι που παρακαλουσα ηρθε το

καλοκαιρι.......ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑ :!::!::!:

Καλε που ειστε ολες........

Δημοσίευση

εγω εδω ειμαι!!ξυπνησαν τα βλασταρια μου!!! :P8-)

ειχε ωραια μερα βασω???πωπωωωω...εδω κοντευει να παρει κ μας ο αερας κ σημερα σταματησε η βροχη!εβρεχε 4 μερες συνεχομενα!!κ τωρα συννεφια εχει δηλαδη!1

ειχα πλυνει ενα παπλωμα κ στεγνωμο δεν ειχε..ολο ξαναβρεχοταν!!μεχρι μου επιασε ο τρελος αερας κ το σακατεψε....το πηγαινε απο δω κ απο κει..σερνοταν!μεχρι που το επιασε η γιαγια μου που ξυπναει πριν ξημερωσει καλα καλα!!κ τωρα παλι στο πλυντηριο το βαλα!!αν κ νομιζω την ιδια καταληξη θα εχει!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
:lol::lol::lol: οταν το ειχα πλυνει ειχε ηλιο..κ το βραδακι επιασε καταιγιδα.. :o:o βρεγμενο κ ανεμοδαρμενο εγινε!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αντε καλα δικαιολογησε......

Τι κανουν τα μπουμπουκακια σου?

Τρια παιδακια μπραβο ρε συ που τα καταφερνεις εδω εγω με ενα και

μερικες φορες τρελαινομαι

Δημοσίευση

μολις εχασα το ενα ψαρι μας αχ παναγια μου φωναξα την απο κατω ν το βγαλει απο το ενυδρειο εγω ανατριχιαζω :?:?:?:?:?

εχω 2 γιορτες το απογευμα αλλα με βλεπω στη μια να πηγαινω

Δημοσίευση
μολις εχασα το ενα ψαρι μας αχ παναγια μου φωναξα την απο κατω ν το βγαλει απο το ενυδρειο εγω ανατριχιαζω :?:?:?:?:?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εισαι τρελη με εκανες και γελασα............

εχω 2 γιορτες το απογευμα αλλα με βλεπω στη μια να πηγαινω

Αντε μια χαρα θα πας και σε γιορτουλα....

Εγω μολις σχολασω πρεπει να παω στο σουπερ ουτε ζαχαρη για τον καφε δεν

εχουμε........

Δημοσίευση

geia sas koritsakia!xronia polla stis tonies mas kai fusika sto bikaki gia tin epeteio!!

xtes apo to prwi emetous k pureto eixa..afiste ta..trelathika koritsia!kollise kai o alex..kai o mikros mexri stigmis kala kratei alla den exei oreksi gia fai!snif...eutuxws simera eimai kalutera..alla niwthw les kai m exoun deirei 10 atoma!auta..

lenaki kouklos o mikros!'

vasw xairomai pou eisai kalutera kai pernaei siga siga..

bikoulini ola kala?nai..elpizw na vgei isixos o mikros..

flwrianaki suntoma egguoula kopela mou!!!!

stamy ola kala?olo xanesai teleutaia...

aspa pws eisai?pairneis tipota gia tin igmoritida?einai xronia?

bikaki ki emena mou xei sumvei auto me psaraki..kai fwnazw ton alex na to vgalei!!!

fani me to kalo kai i koroula sas!ti wraia na etoimazeis ta pragmata...!egw exw akoma kairo gia tis etoimasies!!

toniaxan toso xalia vre paidi mou??anupomoneis na perasei o kairos ee??ti na pw..perastika sas!!

tonia28 pws eisai twra pou konteueis?mpikes sto mina sou e??zorizesai?

filia se oles!

Δημοσίευση

βασω για αυτο θα παω σε ενα δευτερο θα μαστε εκει θα παιξει κ ο χαρης με τη κοπελα του :D:D:D

εδψ εχει ψωφοκρυο βρηκα να απλωσω το πλυντηριο κ παγωσα...

ιωαννακη μου περαστικα σας κοριτσακι μου...εμενα δυστηχως ο νικος δεν ειναι εδω θα ερθει αυριο το μεσημερι δεν θα αντεχα να το βλεπω :?:?:?:?:? ανατριχιαστικο θεαμα

αυριο το πρωι εχω ραντεβου στο παιδων για το πουλακι μας με παιδοχειρουργο για να δουμε τι θα δουμε

Δημοσίευση

Γεια σου Ιωαννα μου δυστηχως τωρα που ηρθες εγω αποχωρω........

Ηρθε η ωρα μου μεχρι να μαζεψω και το γραφειο.....

Φιλια σε ολες καλα να περασετε σε οσες κανετε κατι αλλα και σε οσες μεινετε μεσα

Τα λεμε αυριο παλι....Ελπιζω να μην γραψετε πολλα και μετα ψαχνωμαι :lol:

Καλο βραδυ...........

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...